Lieliskā Vīne

Rakstīts: 25 oktobris 2010
Ceļošanas laiks: 4 — 7 februāris 2010
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Vī ne bija mans medusmē neš a ceļ ojums ar sievu. Vī ne ir skaista pilsē ta ar tā s arhitektū ras pieminekļ u ansambļ iem, muzejiem un citā m apskates vietā m. Viesnī ca atrodas galvaspilsē tas centrā . Istaba glī ta, tī ra un moderna. Mē s ļ oti ā tri tikā m sē dinā ti pē c ieraš anā s. Personā ls ir draudzī gs. Runā ja angļ u un vā cu valodā . No logiem paveras skats uz klusu ielu. Brokastis bija garš ī gas un ē stgribas. Mū s pā rsteidza ē dienu daž ā dī ba gan piena, gan gaļ as. Mē s rezervē jā m privā tu ekskursiju. Mē s daudz uzzinā jā m un redzē jā m. Nā kotnē paš i gā jā m un braucā m transportā . Vē na, ī paš i tā s centrā lā daļ a, ir jā skatā s ar kā jā m, tas ir, daudz jā staigā . Mā jī gas un mazas ieliņ as saskan ar pilsē tas arhitektonisko struktū ru. Apmeklē jā m slaveno kafejnī cu "Zacher", kas atrodas iepretim Vī nei
Opera. Arī ne mazā k slavens ē diens tajā ir Austrijas strū dele un kafija. Viņ i brauca karietē . Neaizmirstams iespaids.
Bija uz operas un baleta mā kslinieku koncertu. Tas bija pā rsteidzoš s. Vī ne ir skaista vakarā . Ko gan nevar redzē t uz galvenā s ielas, ko sauc par Grabenu, mū su Maskavas Arbata lī dzī bā . Austrieš i ir draudzī gi cilvē ki. Vienā vā rdā nevar teikt, ka jā iet un jā skatā s. Ļ oti iesakā m š o viesnī cu. Ē rti nokļ ū t pilsē tas nomalē . Netā lu atrodas metro. Viesnī cas viesi pā rsvarā bija vā cieš i vai austrieš i. Koridorā pilnī gs klusums. Es iesaku š o viesnī cu. Jā , mums paveicā s ar laikapstā kļ iem. Uz š o viesnī cu noteikti dosimies vē l, bet tikai vasarā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu