Arcotel Wimberger 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 7.310
Viesnīca atrodas Vīnes rosīgajā 7. rajonā, blakus Mariahilfer Straße. Netālu atrodas Muzeju kvartāls, kultūras un mākslas valstība ar plašu izstāžu programmu. Viesnīca ir uzņēmusi viesus kopš 1871. gada.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
viesnī ca atrodas 1.5 metrus no brauktuves, 3 joslā s. spriež ot pē c sirē nu medus skaņ ā m. auto, visas Vī nes slimnī cas atrodas ap viesnī cu. un stikls nepalī dzē s. Kopš maija viesnī ca ir nesmē ķ ē tā ju. naudas sods par smē ķ ē š anu. … Tomēr ▾ viesnī ca atrodas 1.5 metrus no brauktuves, 3 joslā s. spriež ot pē c sirē nu medus skaņ ā m. auto, visas Vī nes slimnī cas atrodas ap viesnī cu. un stikls nepalī dzē s. Kopš maija viesnī ca ir nesmē ķ ē tā ju. naudas sods par smē ķ ē š anu. brokastis labas. bet pā rē jā laikā ē diens restorā nā ir 1.5 reizes dā rgā ks nekā vidē ji Vī nē . viesnī cu darbinieki nerunā ne krieviski, ne vā ciski, vietē jā dialekta izpratnē , tas ļ oti atš ķ iras no vā cu vai angļ u valodas. Numurā esoš ais telefons tiks ieslē gts tikai pē c iemaksas veikš anas. no tualetes piederumiem tikai papī rs un peldcepure. Mē s tos pat nemainī jā m. atkritumi var stā vē t 3 dienas. nomā coš s iespaids. Es domā ju, ka viņ i steidzā s ar č etrā m zvaigznē m.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Olga_vadimovna
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es paliku š ajā viesnī cā nedē ļ u no 27.09. lī dz 04.10. Š ī s viesnī cas ī patnī ba (kā saka visā s vietnē s) ir garš ī gas brokastis – un tā tas tieš ā m ir! Visi produkti ir svaigi un kvalitatī vi, ī paš i konditorejas izstrā dā jumi. … Tomēr ▾ Es paliku š ajā viesnī cā nedē ļ u no 27.09. lī dz 04.10.
Š ī s viesnī cas ī patnī ba (kā saka visā s vietnē s) ir garš ī gas brokastis – un tā tas tieš ā m ir! Visi produkti ir svaigi un kvalitatī vi, ī paš i konditorejas izstrā dā jumi. Ir pat laba uzvā rī ta tē ja un viss š im nepiecieš amais (tē jkannas u. c. ), ko var pagatavot pats. Un š ampanietis no rī ta...lai gan es neredzē ju, ka kā ds to dzer. Bet pudele ledus spainī katru dienu stā vē ja no rī ta pie restorā na ieejas.
Manas uzturē š anā s laikā kontingents bija gados veci vā cieš i, japā ņ u ģ imenes, daž i krievi, tā di paš i veci kā vā cieš i. Vispā r es jaunieš us viesnī cā s praktiski neredzē ju.
Viesnī cas personā ls ir ļ oti draudzī gs. Visi saka sveiki un jautā , kā tev iet.
Istaba laba. Tī rī ts katru dienu. Viss tī rs un kā rtī gs arī bez dzeramnaudas.
Pirmajā stā vā (un mū suprā t - otrajā , t. i. virs reģ istratū ras) atrodas 3 datori ar bezmaksas interneta pieslē gumu, kā arī printeris, kur var izdrukā t nepiecieš amos dokumentus.
Š ķ iet, ka spa atrodas 7. stā vā . Š ī nav ļ oti liela telpa ar dž akuzi un 1 tvaika pirti. Viss ir tī rs un kā rtī gs. Personā ls tur ir ļ oti pieklā jī gs un izpalī dzī gs. Tur ir arī trenaž ieru zā le. Spa biju 1 reizi vakarā - bija 2 cilvē ki, ņ emot vē rā sporta zā li. . . Starp citu, pa logiem paveras skaists skats uz apkā rtē jā m ielā m.
Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti laba. Piecu minū š u attā lumā no slavenā s iepirkš anā s ielas ir, ja izejat no viesnī cas un dodaties pa kreisi. Netā lu no š ī s ielas atrodas arī Rietumu stacija, metro un tramvaju stacija, no kuras 58. tramvajs var aizvest lī dz Š onbrunnai. Un labajā pusē , divu soļ u attā lumā , Billa ekonomikas tirgus.
Kopumā ļ oti laba viesnī ca, bez mī nusiem (vismaz es tos nemanī ju savas uzturē š anā s nedē ļ ā ). Jauku atpū tu!
аватар
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izcila viesnī ca. Varbū t interjers ir nedaudz lakonisks, un tajā nav pompozitā tes, bet viss ir funkcionā ls. Istabā ir viss nepiecieš amais. Brokastis ir paredzē tas nokauš anai. Tiesa, viesnī ca atrodas nedaudz tā lā k no centra, tā pē c apkā rt nav daudz bā ru un restorā nu, bet es to nejutu. … Tomēr ▾ Izcila viesnī ca. Varbū t interjers ir nedaudz lakonisks, un tajā nav pompozitā tes, bet viss ir funkcionā ls. Istabā ir viss nepiecieš amais. Brokastis ir paredzē tas nokauš anai. Tiesa, viesnī ca atrodas nedaudz tā lā k no centra, tā pē c apkā rt nav daudz bā ru un restorā nu, bet es to nejutu. Ar taksometru lī dz Svē tā Stefana katedrā lei - 8 -10 Eiro. aizmugure - tas pats.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums kornevo2010
Es gribu vakarā iedzert tēju
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Šēnbrunnas pils
Novērtējums 9.4
Austrija, Vēna
Arhitektūra, Stats
Stefana katedrāle
Novērtējums 9.1
Austrija, Vēna
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Šēnbrunnas zoodārzs
Novērtējums 9.7
Austrija, Vēna
Daba, Izklaide

Отель расположен оживлённом 7-м округе Вены, рядом с Марияхильфер-штрассе. Совсем недалеко Музейный квартал, царство культуры и искусства с обширной программой выставок. Отель принимает постояльцев с 1871 года.

Atrašanās vieta 50 м от станции метро Burggasse-Stadthalle.
Viesnīcā

Доставка еды и напитков в номер, круглосуточная стойка регистрации, услуги по продаже билетов, камера хранения багажа, услуги по глажению одежды, чистка обуви, факс/ксерокопирование, люкс для новобрачных, доставка прессы, семейные номера, звукоизолированные номера.

Курение на всей территории запрещено.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 225 номеров.

Istabās

Ванна, туалет, фен, телефон, мини-бар, телевизор с плоским экраном, беспроводной интернет, радио, сейф, кондиционер, большой письменный стол.

Adrese Neubaugürtel 34-36, 1070 Vienna, Austria
Tālruņi: Phone: +43 1 521 65-0 Fax: +43 1 521 65-833
Tīmekļa vietne: Arcotel Wimberger
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.