Jautājums o Austrija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
254 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Kā tur nokļūt»
Biedri, mani interesē ceļš Maskava - Bādkleinkirheima (Austrija). Vinjetes, apdrošināšana un tamlīdzīgi. Es nekad neesmu ceļojis pa Eiropu ar savu automašīnu.
Baltkrievijas un Polijas sauszemes robežu plānoju šķērsot 30.decembra rītā. 31. decembrī viņi mani gaida šajā Austrijas ciemā. Pabraukšu garām Polijai, Čehijai, Austrijai. Kāda apdrošināšana (un kur) jākārto savam "mazajam" Opel Corsa un kādas vinjetes jāpērk?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2019-12-184 gadā atpakaļ
Atbildes  •  21
аватар Igor_m
1. Auto apdrošināšanas "zaļā karte" parastā apdrošināšanas kompānijā, derīga no iebraukšanas ES līdz izbraukšanas dienai. Parasti tas ir 15 dienas vai mēnesis, ja nepieciešams, vairāk.
Krievi nemaksā par braukšanu pa maksas ceļiem Baltkrievijā.
Polijā maksa par ceļiem ir atkarīga no nobraukto kilometru skaita pa maksas ceļu: iebraucot maksas ceļā, saņem biļeti no termināļa, izejot no termināļa, atdod šo biļeti terminālī un iemet banknoti caurums vai maksā ar kredītkarti (summa ir norādīta uz monitora). Apmaksa zlotos, ja skaidrā naudā.
Čehijā par 10 dienu braukšanu pa maksas ceļiem ir jāsamaksā 310 kronas (12 eiro) skaidrā naudā vai ar kredītkarti. Vajag iegādāties robežai tuvākajā degvielas uzpildes stacijā, uzlīmēt uzlīmi uz vējstikla. Tas pats ir Austrijā. Iespējams, ka abas vinjetes var nopirkt vienā brīdī. Sekojiet līdzi derīguma termiņam, jāmaksā arī par atgriešanos. Lasiet vairāk https://autotraveler.ru/czech/. Lidmašīna laba, bet mašīna labāka! Ak, forši tur, brauca garām augustā. Veiksmi!
аватар ollennka
Es pat nezinu, ka Baltkrievijā ir maksas ceļi))).
Igor, paldies, izlasīju vietni, kaut kas ir nedaudz šokēts. Vai tiešām nepalaidīs garām radžotās riepas ?? Tiešām pārbaudīts rezerves lampu komplekts un rezerves drošinātāji??
аватар AllOverTheWorld
hmm, pirmo reizi dzirdu par radžotām riepām, ar autobusu braucām uz Austriju viss ok (pirms 2 gadiem), lampas un drošinātājus nepārbaudījām (pat es par to nezināju), mūsu paziņām ar tonēšanu bija vislielākais slazds.
аватар ollennka
Austrija, spriežot pēc informācijas dažādās vietnēs, tikai pieļauj tapas. Bet Polija, Čehija, Slovākija tos aizliedz (((. Slazds, īsi sakot. Riepas, vai kā, pirkt šim braucienam neradžu speciālos?)))
аватар ollennka
AllOverTheWorld, vai tiešām braucāt ziemā?
аватар Igor_m
Jūs varat nokļūt Austrijā ar smailēm, bet jūs nevarēsit nokļūt - Polija, Čehija ir pret to. Caur Lietuvu iet ir bezjēdzīgi, jo. Poļi vai čehi var uzvilkt kurpes, es ņemtu ķēdes, ziema ir viena, slēpošanas kūrorts pieņem sniega klātbūtni.
1. Atstarojoša veste katram pasažierim.
2. Ugunsdzēšamais aparāts.
3. Divas avārijas apstāšanās zīmes.
4. Vilkšanas trose.
5. Pirmās palīdzības komplekts.
6. Rezerves lampas (pa vienai) un drošinātāji – tā ir kā medicīniskā apdrošināšana. Tuvajām gaismām jābūt ieslēgtām visur un vienmēr. Tur bez problēmām var iegādāties papildus lampas pat Bādkleinkirhheimā.
Pirms kādiem desmit gadiem moldāvi pārbaudīja vestes, tās nebija, kopš tā laika braucu. Nevienu citu nekas neinteresēja. Bereženogo un Dievs glābj.
аватар AllOverTheWorld
ollennka100% slēpošana
аватар ollennka
Protams, AllOverTheWorld ir slēpošana. Ekskursija uz Eiropu ziemā - tas ir tikai, lai sasaldētu dupsi, jau pagājis))).
Igor_m, paldies vēlreiz, droši vien ir jēga pirkt lampas un gumiju un tomēr piedzīvot, kā ir ceļot ar savu auto pa Eiropu.
аватар ollennka
AllOverTheWorld, atvainojiet, es nesapratu frāzi)))) Un kādu maršrutu jūs braucāt ar radžotām riepām?
аватар AllOverTheWorld
tuvās gaismas ir automātiskas, es par to pat nedomāju
Igor_m, tu esi pieredzējis autoceļotājs
vai tiešām tagad tiek pārbaudīts viss, ko esi uzskaitījis???
kas ir rezerves spuldzes? priekšējos lukturos? tas vispār ir muļķības.
аватар AllOverTheWorld
ollennka, tu tieši pajautāji, vai brauci ziemā, uzrakstīju 100%)))
аватар AllOverTheWorld
ollennka, mēs personīgi neesam uz vārpām, bet draugi no Belgorodas brauca uz vārpām, ja vēlaties, varu uzzināt, kā viņi brauca
аватар ollennka
Visā pasaulē, jā, es gribu zināt, lūdzu, es būšu pateicīgs. Un noteikti neviens neierakās tapas). Patiesībā, ja ir tikai sods, tad nav bail, es samaksāšu. Bet, ja poļi principiāli atteiktos ieceļot, tas nebūtu vēlams.
аватар ollennka
Puiši, vai jūs vēl varat man pateikt, izmantojot mobilo sakaru tīklu? ES ietvaros viesabonēšanas, cik man zināms, nav. Tas ir, ja es pērku SIM karti internetam Polijā, vai tā man darbosies labi, tostarp Čehijā, Austrijā un Itālijā?
аватар AllOverTheWorld
ollennka, pirmdien atbildēšu uz ceļiem.
viesabonēšana: mums, ukraiņiem, droši vien vieglāk viesabonēt Eiropā bez problēmām.
аватар ollennka
Gluži otrādi, gribu bez viesabonēšanas))) bet nu labi, pajautāšu uz vietas Polijā.
аватар Igor_m
Visā pasaulē neviens nepārbauda arī medicīnisko apdrošināšanu, un bez tās ir grūti, tāpat kā bez tuvās gaismas spuldzes, pagrieziena rādītāja vai bremžu gaismas. Kad kreisajā lukturī izdeg tuvās gaismas, automašīna tumsā pretimbraucošajam acīs pārvēršas par motociklu, kas brauc pa ceļa malu, un, apdzenot garāmbraucošos, abi dodas ciemos pie Dieva. pagriežoties vai mainot joslu. ES valstīs tuvajai gaismai jāstrādā dienu un nakti (sods 15 eiro), bet jēga nav sodā, bet gan citu un pat paša drošībā. Delīrijs sāksies, kad upuris, nedod Dievs, paliks dzīvs un atcerēsies santīma spuldzīti visu atlikušo mūžu. Vai jums ir vajadzīgi dzīvi piemēri?
аватар Igor_m
Par tapas. Lieta ir laba noteiktos apstākļos (ciets sniegs, ledus garoza klāj asfaltu). Uz bieza ledus - tās ir slidas. Ja izdosies iekļūt Polijā, Slovākijā uz radzēm, un šī smaile, atstājot savu dzimto ligzdu, izsitīs aizmugurējo vējstiklu, un šis stikls ielidos vadītājam sejā, un mašīna iebrauks grāvī, tad .... Dievs pasarg. Tas ir sastopams arī valstīs, kas ir lojālas smailēm. Puikas un meitenes, ceļu satiksmes noteikumi ir ierakstīti šoferiem asinīs, nav nekā lieka un traka. Rūpējies par sevi, dzīve ir lieliska.
аватар Igor_m
Braucot pa Austrijas ceļiem, atcerieties ievērot ātrumam atbilstošu distanci – 2 sekundes no automašīnas, aiz kuras braucat, bufera. Pie ātruma 100 km/h tas ir 55 metri! Tas ir saistīts arī ar tapas. Pats "smieklīgākais" - ievēro !!!
аватар ollennka
Lielākajā daļā Krievijas teritorijas ziemā ir stulbi braukt bez tapas.
Nu Eiropai būs atsevišķa gumija, tātad))).
аватар ollennka
Man arī likās labi. Autotūre pa Eiropu, protams, ir lielisks piedzīvojums, taču mēs to atstāsim vēlākam laikam. Nopirku lidmašīnas biļeti uz Zalcburgu. Vēlreiz paldies visiem par atbildēm!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Austrija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl