Jautājums o Austrija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
254 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Valstis un pilsētas»
Interesē bagāžas princips ryanair, laudamotion, eurowings
1) Ja es nemaksāšu par bagāžu, bet ņemšu tikai ļoti mazu mugursomu, vai man ar to pietiks? Vai tomēr labāk ir piemaksāt par parastu mugursomu?(ceļojums uz nedēļu uz Vīni un Maby Milan) 2) Cik saprotu, internetā ir lētāk ņemt, bet jautājums kad. Vai tagad cena būs tāda pati kā pāris dienas pirms izlidošanas?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2019-04-035 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  5
аватар Elenka08
Uz pāris dienām, visticamāk, būs dārgāk. Kas attiecas uz to, vai jums ir pietiekami vai nē... jautājums ir ļoti individuāls. Ir cilvēki, kas dzīvo savā pilsētā, mājās un staigā vienādos džinsos, kas saplēsti un pērk jaunas, tas pats ar apaviem utt. Viņi jums pateiks, ka ar to pilnīgi noteikti. Vai varbūt tas jums ir pilnīgi normāli. Un tur ir turku-ēģiptiešu vai nu šortos vai šortos no brokastīm līdz vakariņām, un tā viņi pavada katru dienu. Tātad jautājumu par lietu daudzumiem varat noteikt tikai jūs pats.
аватар 86jjj
Kā cilvēks no malas var zināt, vai maza soma jums Vīnē pietiks nedēļu? Pat par sevi man ir jāzina konkrētais ievads. Principā lidojiet turp ar mazo somu, un iegādājieties atgriešanās biļeti ar bagāžu (dāvanām un "iespaidiem"). Gaisa pārvadātāju bagāžas principi ir aprakstīti to izbraukumos.
аватар kolyan_cat
Ļoti stulbi jautājumi, atvainojos.
- "ļoti maza mugursoma" ir brīvs jēdziens, tas var būt un var nebūt bezmaksas. Dodieties uz Ryan vietni un paskatieties, vai "mazās mugursomas" izmēri atbilst bezmaksas. Ekstrasensu, kas varētu uzminēt, ko jūs domājat ar "mazu mugursomu", šeit nav.
- "pietiek vai nē" - nu atkal nav ekstrasensu, kas varētu uzminēt, cik zeķu pārus tu paņem. Paņemiet vajadzīgās mantas uz nedēļu, nolieciet tās uz galda un pārbaudiet, vai varat izmest kaut ko, bez kā iztikt vai nē.
аватар Elenka08
Saprotu, ka otrs jautājums ir 18 gadus vecs un iespējams, ka šis ir pirmais patstāvīgais brauciens. Bet tomēr labāk izlemt, cik daudz personisku lietu tev vajag pašam vai kopā ar vecākiem. Un rokas bagāžas (bezmaksas) izmērs Ryan, manuprāt, ir 40 * 25 * 30 un jau salīdziniet šo ar savu *ļoti mazo* mugursomu. . Bet labāk ir apskatīt viņu oficiālo vietni.
аватар 86jjj
Lieta tāda, ka trīs aviopārvadātājiem (ryanair, laudamotion, eurowings) bezmaksas rokas bagāžas apjoms ir atšķirīgs (varbūt .. jāpaskatās) un tas noteikti jāzina, un aviopārvadātāji maina noteikumus visu laiku, tad pasažieris maksā lielu naudu, un kā- negribu maldināt oleg05022001. Visprecīzākā informācija ir Ryanair, Laudamotion, Eurowings izbraukumos.
oleg05022001: lasiet pieredzējušos ceļotājus, viņi diezgan labi tur lido ar minimālu bagāžu. Atceļā parasti paņem biļeti + vienu bagāžas vienību, bet atkal tikai tu vari zināt, vai tev vajag.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Austrija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl