brīvdienas Mayrhofenā

11 Marta 2011 Ceļošanas laiks: no 26 Februāris 2011 ieslēgts 05 Marta 2011
Reputācija: +17
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Valsts un kū rorta izvē le slē poš anai.

Pagā juš ajā gadā marta sā kumā ar grupu (4 slē potā ji un 3 snovbordisti) devā mies nedē ļ u uz Andoru/Pas de la Cassa. Š is bija mū su pirmais brauciens uz kalniem, pirms tam braucā m tikai Maskavas apgabalā : Stepanovā , Volenā.

Š ogad gribē ju aizbraukt uz kā du citu vietu pā rmaiņ ā m. Izlasot daudzas atsauksmes internetā , mū su izvē le krita uz Austriju/Mairhofenu, š is kū rorts tika ļ oti atzinī gi novē rtē ts, un, kā izrā dī jā s, ne velti. Uzņ ē mums pulcē ja daudz mazā k nekā tikai 1 slē potā ju un divus snovbordistus. Pirms mū su ceļ ojuma vē l divi mū su draugi apmeklē ja vienu un to paš u vietu un visi bija ļ oti apmierinā ti! ! !

Mē s devā mies iekarot Alpus)))


26.02. 2011 izbraukš ana plkst. 13.40 no Domodedovo/Transaero uz Zalcburgu. No turienes ar autobusu (2.30 stundas) uz Mayrhofen. Mū s sagaidī ja tū roperatora (ICS travel group) pā rstā vji, stā stī ja par slē poš anas zonā m, ekskursijā m, izdalī ja slē poš anas rajonu un pilsē tas kartes. Pie viņ iem iegā dā jā mies arī slē poš anas biļ etes. Slē poš anas karte 5 dienā m no 7 maksā ja 180 eiro.

(slē poš anas pasē iekļ auts transports: autobuss, vilciens) Puiš i teica, ka pirms mū su ieraš anā s sniga tikai trī s reizes. Bet sniega kalnos pietiek.

Mairhofenā ieradā mies vakarā , ap 19:00, iereģ istrē jā mies viesnī cā un devā mies meklē t restorā nu, kur pavakariņ ot un pā rrunā t nā kamā s dienas plā nus. Pē c atpū tnieku ieteikuma, kas mū s pazina iepriekš , devā mies uz viesnī cas Kramerwirt restorā nu, pa kreisi no rā tsnama - tur ir ē dienkarte krievu valodā , porcijas lielas, viss ļ oti garš ī gi. Tad izstaigā jā m pilsē tu, pati pilsē tiņ a ir maza, raktuvē m var apbraukt kā jā m. par 40.

Pacē lā ji darbu sā k plkst. 8.00 un beidz plkst. 16.30.

1.27. 02, pirmā diena - Ahorn. (mazs slē poš anas laukums, pā rsvarā zilas trases un viena sarkana 5 km trase, kas nolaiž as atpakaļ uz pacē lā ju)

Laikapstā kļ i mū s nelutinā ja ar sauli, sezonas laikā sniga 4 reizes.

Pirmajā dienā nolē mā m iesildī ties: vispirms nedaudz pabraucā m pa zilajā m nogā zē m un pē c tam noskrē jā m 35 km, 7 reizes nokā pjot pa sarkano nogā zi.

02, otrā diena – Penkens, Rastkogels, Eggalms, Horbergu nesasniedzā m

Pamostoties redzē jā m, ka laiks vē l nav uzlabojies, pē c 01.03 prognozes solī ja sauli, bet tā iznā ca krietni agrā k jau 28.02 11.00 un laiks bija labs lī dz vilciena beigā m.

Jau otro dienu slidojā m š ī s zonas.

Kartē s, kuras mums tika izdalī tas, bija norā dī ti marš ruti, starp citu, ļ oti ē rti, pa kuriem varē ja braukt, aptverot visu slē poš anas zonu. Mē s nolē mā m viņ iem sekot.

3.01. 03, treš ā diena - Hintertuks, ledā js - š ī slē poš anas zona palika atmiņ ā un patika visvairā k. Vienī gais, ka uz turieni ir vē rts doties tikai labā , saulainā un mierī gā laikā.

GreenLine autobuss dodas uz ledā ju, autobusam Mayrhofen ir trī s pieturas: pirmā stacijā , otrā iepretim Mannis viesnī cai, treš ā nedaudz tā lā k pa galveno ielu aiz tilta, blakus slē poš anas skolai un noma. Pirmais autobuss no stacijas atiet pulksten 8.00.


Lai nokļ ū tu ledā jā ar autobusu, nepiecieš ams apmē ram 30 minū tes.

Uz ledā ja atrodas skatu laukums 3250m augstumā.

Ir lielceļ š , kas nolaiž as pilsē tā lī dz pieturai.

4.02. 03, ceturtā diena ir brī vdiena.

Devā mies ekskursijā uz Minheni (55 eiro).

Cenā iekļ auta stunda ekskursija ar autobusu, min. 40 pastaigu ekskursija un 4-5 stundas, ja paveicas, brī vais laiks.

Paspē jā m saviem spē kiem tikt uz BMW muzeju un pusdienot slavenajā alus mā jā Hofbrä uhaus.

17:00 devā mies atpakaļ.

Kopumā no Mayrhofen ir daudz ekskursiju, tā s ir paredzē tas katru dienu. (Vī ne, Zalcburga, Minhene, Venē cija, pilis, Insburga) Katru dienu tiek organizē tas ekskursijas uz Svorovska muzeju.

5.03. 03, piektā diena – Arē na

No stacijas uz Arē nu var nokļ ū t ar vilcienu lī dz stacijai Zill am Ziller, š ī ir 3. pietura no Mayrhofen (min. 10), tad no stacijas kursē autobusi uz pacē lā ju (min. 5)

Ļ oti liela slē poš anas zona, slē pot nevar, bet mums patika vismazā k (((un nevarē ju saprast, kā pē c Arē na tika tik ļ oti slavē ta. Varbū t mums vienkā rš i tajā dienā nepaveicā s...

Stingras takas, vietā m bija redzama zeme, vietā m ledus, daudz cilvē ku uz krē slu pacē lā jiem, lai uzkā ptu augstā kajā vietā ir tikai viena pacē lā ju rinda, pa kuru paceļ as viss pū lis no apakš as un vienlaicī gi nolaiž as pa vienu sliež u ceļ u.

6.04. 03, sestā diena - atkal dodamies uz ledā ju

Ir arī Kattenbach slē poš anas zona - š ī ir 6. pietura no Mayrhofen ar vilcienu, bet mē s to nesasniedzā m.

Viesnī cas izvē le

Viesnī ca tika izvē lē ta, ņ emot vē rā to, ka bija ē rti un ā tri (min. 5-7 kā jā m) nokļ ū t lī dz pacē lā jiem. Paš ā Mayrhofen ir 2 no tiem: Ahornbahn un Penkenbahn.


Sā kotnē ji izvē lē jā mies Garni Maximilian 3 * viesnī cu, bet tā kā mū s neapstiprinā ja ar vienvietī gu numuru, mums piedā vā ja citu viesnī cu - Rauchenwalderhof 3 * un tur arī palikā m. Hotel Rauchenwalderhof 3* IESAKU! ! ! ir ļ oti ē rta atraš anā s vieta. Blakus abiem augstā k minē tajiem pacē lā jiem, Greenline autobusa pietura, kas brauc uz Hintertuksa ledā ju, ja stā vat ar muguru pret viesnī cu, tad jā brauc pa kreisi.

Blakus ir autobusa pietura, kaķ is skraida pa pilsē tu un uz staciju, blakus š ai pieturai ir Spar veikals - pa labi pa ceļ u.

Ar pā rtiku problē mu nebija.

Viesnī cā iekļ ā vā m tikai brokastis: aukstie gaļ as izstrā dā jumi, siers, kausē tais siers, olas, maize, ievā rī jumi, jogurts, musli, ā boli, tē ja, kafija, piens, sula. Brokastis bija pieticī gas, bet ē st var. Paē dā m sā tī gas brokastis, pusdienā s ē st ī sti negribē jā s, tā pē c uzkodas kafejnī cā kalnā , paņ ē mā m lī dzi saldumus un š okolā des, bet vakarā devā mies vakariņ ā s uz viesnī cu restorā niem.

Visu laiku pusdienojā m 4 restorā nos: Brucke, Strass, Perauer, Kramerwirt, 2 reizes bijā m uz Brucke un Perauer. Visos restorā nos ir ē dienkarte krievu valodā , Strasse un Perauer krieviski runā još ie viesmī ļ i. Visur ļ oti garš ī gi un lielas porcijas. Par izmaksā m saņ ē mā m apmē ram 50 eiro par trim.

Siltie ē dieni no 10 eiro, daž i pasniegti ar salā tiem.

Ir trī s veikali: 2 Spara (uz galvenā s ielas un pie pieturas Rauchenwald), otrajā ir daudz mazā k cilvē ku un lielā ka izvē le un Billa (pie rā tsnama).

Miesnieku veikals netā lu no Penken lifta.

Es ceru, ka mans pā rskats jums bū s noderī gs.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums