Alpendomizil Neuhaus 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 10.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas vienā no Mayrhofen centrālajām ielām, 10 minūšu pastaigas attālumā no tuvākā pacēlāja. Bezmaksas slēpotāju autobuss uz Zillertal 3000 slēpošanas zonu pietur tikai dažu soļu attālumā. Viesnīca ir celta tradicionālā kalnu kotedžas stilā.Vairāk →
аватар 1112111
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Gribu atstā t atsauksmi par mū su atpū tu Austrijā. Iepazī š anos ar š o valsti sā kā m no Mayrhofen kū rorta, ceļ ojā m ar 5.5 gadī gu bē rnu, 2011. gada janvā rī . Internetā var lasī t daudz par slē poš anu Mayrhofen, es uzrakstī š u par viesnī cu un brauciena organizē š anu: Atpū tā mies Neuhaus 4 * viesnī cā , atvaļ inā jumu organizē ja Novella Tour tū risma aģ entū ra, brauciens un organizā cija bija super! Viesnī ca un numuriņ i mums tika izvē lē ti ļ oti rū pī gi, saskaņ ā ar visā m mū su vē lmē m un draugu vē lmē m, numurs pilnī bā atbilda tam, ko vē lē jā mies, organizā cija bija virspusē - viss bija ā tri, kvalitatī vi un ļ oti draudzī gi. … Tomēr ▾ Gribu atstā t atsauksmi par mū su atpū tu Austrijā.
Iepazī š anos ar š o valsti sā kā m no Mayrhofen kū rorta, ceļ ojā m ar 5.5 gadī gu bē rnu, 2011. gada janvā rī . Internetā var lasī t daudz par slē poš anu Mayrhofen, es uzrakstī š u par viesnī cu un brauciena organizē š anu:
Atpū tā mies Neuhaus 4 * viesnī cā , atvaļ inā jumu organizē ja Novella Tour tū risma aģ entū ra, brauciens un organizā cija bija super! Viesnī ca un numuriņ i mums tika izvē lē ti ļ oti rū pī gi, saskaņ ā ar visā m mū su vē lmē m un draugu vē lmē m, numurs pilnī bā atbilda tam, ko vē lē jā mies, organizā cija bija virspusē - viss bija ā tri, kvalitatī vi un ļ oti draudzī gi. Š ī s tū risma aģ entū ras piedā vā tā s ceļ ojuma izmaksas š ai viesnī cai izrā dī jā s zemā kas nekā visā m pā rē jā m. Liels paldies Novella Tour komandai!
MŪ SU VIESNĪ CA
Lieliska 4 zvaigž ņ u viesnī ca, mums bija iekļ autas brokastis un gardas vakariņ as, kas mū s ļ oti iepriecinā ja, jo citos ielejas restorā nos un kafejnī cā s nebija tik garš ī gi kā pie mums.
Vakariņ ojā m kalnā , vidē jais rē ķ ins 2 pieauguš ajiem un bē rnam ir 30 eiro PAR PUSDIENĀ M (zupas, makaroni) ģ imenei. Lē tā kais no otrajiem ē dieniem ir makaroni 7.20 eiro. Visgarš ī gā kā kafejnī ca atrodas Ahornā , tieš i pie mā cī bu kalna. Porcijas man nebija ī paš i lielas – diviem nepietika.
Mū su viesnī ca atradā s lieliskā vietā - netā lu no dzelzceļ a stacijas un 7 minū š u gā jiena attā lumā no pacē lā ja, netā lu ir autobusa pietura. Viņ i devā s ar autobusu formastē rpos, bez zā bakiem un slē pē m – gā ja kā jā m.
Viesnī cā ir labs bezmaksas baseins un sauna, biljards, boulings 3 celiņ i - maksas, bet lē ti par 10 eiro par vakaru nespē lē ja pietiekami
Bē rnu iepriecinā ja liela bē rnu istaba ar 2 stā vu koka mā jiņ u, slidkalniņ iem, kā pnē m, ir kā pš anas siena bē rniem, daž ā das rotaļ lietas. Viesnī ca ir bē rniem draudzī ga, lai gan bā rmenis neapmierinā ti paskatī jā s uz sā niem, kad mū su bē rni griezā s uz bā ra krē sliem, nevarē dami to izturē t; , mē s pā rtraucā m š o izklaidi.
Pret krieviem izturas labi, viesmī ļ i viesnī cas restorā nā mā cī ja krievu valodu, lū dza runā t krieviski un tulkot, tas bija ļ oti izklaidē još i, mū su uzturē š anā s beigā s jau bija rezultā ts! Dzē rieni vakariņ ā s nav iekļ auti, vakariņ as sastā v no salā tu bā ra, 3 karstajiem ē dieniem, no kuriem izvē lē ties, uzkodas, kū kas, saldē jumu, visu apē st tieš ā m nav iespē jams! Alus 3.5 eiro, sula 2.5 eiro, glā ze ū dens 1 eiro, tē ja 3 eiro, kaut kas tamlī dzī gs...
Katru vakaru no 19-00 lī dz 24-00 skanē ja dzī vā mū zika, dziedā ja, spē lē ja vijoli, skaisti!
Ļ oti laba viesnī ca IESAKU!
Uzmanī bu! Viesnī cā ir vairā ku kategoriju numuriņ i, mū s ievietoja Grundberg istabiņ ā , tā s ir istabas galvenajā ē kā , kas ir ļ oti vē rtī ga, baseins, restorā ns un viss pā rē jais š ajā ē kā . Skats no tiem ir uz kalniem, pacē lā jiem, nevis uz govī m! Lejā uz Spa devā mies tieš i halā tos, halā tā - 4 eiro nedē ļ ā . Grundberg numuri ir lieli 30-35m2, ar ē damzonu - galdu, dī vā nu vai krē sliem. Numurā ir divguļ amā gulta un vienvietī ga gulta - tas ir vē l viens dī vā ns.
Papildinā jumā ir telpas. Landhouse ē ka ir lē tā ka un vienkā rš ā ka, kad bijā m reģ istratū rā cilvē ki zvē rē ja reģ istratū rā , ka viņ i par to nezina, bet ai... viesnī ca ir pilna, neviens jū s nepā rcels. Kā rtē jo reizi liels paldies tū risma aģ entū rai Novella Tour, viņ i visu noskaidroja, izdomā ja un rezervē ja mums labas istabiņ as, un pā rē jais izrā dī jā s izcils, kas ir ļ oti svarī gi, viss sastā v no sī kumiem. Viņ i pat atsū tī ja man pa pastu telpas izkā rtojumu; . 2 citā s ceļ ojumu aģ entū rā s, ar kurā m sazinā jā mies, mē s pat nesā kā m noskaidrot, kuras telpas un ar ko tā s atš ķ iras, viņ iem vienkā rš i ir istabas (Landhouse), bet tur ir dzī vokļ i un viss...Lasī ju par š o ē ku apskatos, un mē s redzē jā m tū ristus, kuri bija ļ oti vī luš ies. Mē s un mū su draugi iesakā m atbildī go tū risma aģ entū ru Novella tour.
Ē DIENS PILSĒ TĀ
Pilsē tas restorā nos un kafejnī cā s reti var atrast ē dienkarti krievu valodā vai viesmī li, kas runā krieviski.
No visiem restorā niem man patika stū rī tis pie stacijas, mā jas numurs 197a, tur ir krievu ē dienkarte un garš ī gi ē dieni, rē ķ ins par 2 pieauguš ajiem un bē rnu bija 60 eiro - par zupu, par otro un alu - tas ir lē ti par Mayrhofen...
Interesanti, ka ielejā pie ielā m nav piesietas mā jas, mā ju numuri neatkā rtojas, tā pē c ir ļ oti ē rti.
Uz galvenā s ielas ir kafejnī ca ar strū deli, tē ju un konditorejas izstrā dā jumiem, ļ oti garš ī gi, atrodas pretī veikalam un nomas INTERSPORT, tas ir zinā ms visiem. Cena par gabalu 3 eiro.
Bijā m Mama Mia picē rijā , tā ieteikts atsauksmē s, bet pica nav garš ī ga, mums nepatika, apē st nav iespē jams, stipri piedegusi, nepasū ti...

Slē poš anas biļ ete un CITI.
Tagad par cenā m slē poš anas karte 184 eiro no cilvē ka, bē rns bez maksas (mums ir 6 gadi). Izplata pa dzelzceļ u, pacē lā jiem un autobusiem, autobusā ieeja bez maksas, ja NETIET kalnā , varat NEPIRKT. Braukt ar autobusu bez slē poš anas kartes ir viegli.
Spar un rē ķ inu veikali - cenas nav augstas kā Maskavā un zemā kas, tajos ir daudz akciju, ir kulinā rijas nodaļ a. Jū s nevarat nopirkt ū deni, viņ i to dzer no krā na. Mē s dzē rā m un bē rni, nekā du problē mu. Pilsē tā ir aptieka un slimnī ca.
TURĒ JUMI
Apmeklē jā m 2 ekskursijas
- pirmais interesantais Š nabis pē c š nabi ir Austrijas mē nessē rdziņ š , lī dz mē nessē rdzī tei nav ilgi jā brauc - 20 min, ar autobusu, uz privā to š nabi fabriku, kur cienā s ar š nabi un uzkodā m un pat padziedā s  .
- Vē l viena ekskursija, kuru apmeklē jā m, bija uz pilī m - tā ir uz visu dienu no 8-21. Pā rē jā s ekskursijas uz Minheni, iepirkš anā s, uz Venē ciju, Vī ni utt ir ļ oti tā lu, nedevā mies.
Slē poš ana Austrijā , mū suprā t, daudz neatš ķ iras no, piemē ram, Slovā kijas. Laikapstā kļ i janvā rī bija +9 un lī dz -11, kad mē s izbraucā m.
Kaitina, ka katru reizi vajag kā pt pa pacē lā jiem un uz tiem doties ar autobusu, kā izrā dī jā s praksē , autobusi nekursē biež i, nevis ik pē c 5 minū tē m, kā saka, bet ik pē c 20-30 minū tē m, kad viņ i gaidī ju autobusu 50 minū tes ! ! ! , tad gā jā m ar bē rniem kā jā m zā bakos un ar slē pē m, grū ti iet, jo ceļ š iet kalnā , ir izciļ ņ i. Atpakaļ no kalna, arī lejā var nobraukt tikai ar pacē lā ju! Un tas tiek slē gts 17-00, ja jums nebija laika nokļ ū t lī dz galvenajam pacē lā jam un nokā pt uz pilsē tu, tad jū s paliekat kalnā , jums iedod guļ ammaisu, un jū s gulē jat sniega mā jā - izgatavots no dabī gā sniega, un tas maksā.100 eiro; .
Veikali tiek slē gti 17-18, un tad nekas nedarbojas, izņ emot Billa un Spar, tie ir mazi veikaliņ i, kas, š ķ iet, strā dā lī dz 19:00. Naktī s strā dā tikai veikali degvielas uzpildes stacijā s, tā di ir 2. Bet tur ir daudz dā rgā k.
Gribu novē lē t labu atpū tu visiem, kas dodas uz š o pilsē tiņ u, bet negaidiet no tā s kaut ko maģ isku, tikai jauku vietu, ciemu; ar mazā m ieliņ ā m visu pilsē tiņ u kā jā m izstaigā ju pa galveno ielu 40 minū tē s ā trā tempā . Ja jū s neslē pojat un viesnī cā nav baseina, boulinga zā le, restorā ns, bā rs, un mums bija arī dzī vā mū zika; tad tev tur bū s garlaicī gi. Piemē ram, es neatradu, kur doties vakarā ar ģ imeni, ja ne uz bā ru ar dejā m uz galdiem (pie Penken lifta ir tā ds). Vakari tika pavadī ti mū su istabā ar mū su labajiem draugiem.
Отличный отель Отличный отель


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен на одной из центральных улиц Майрхофена, в 10 минутах ходьбы от ближайшего подъёмника. До горнолыжного комплекса Циллерталь-3000 ходит бесплатный лыжный автобус, который останавливается всего в нескольких шагах от отеля. Отель построен в традиционном стиле горного шале.

Atrašanās vieta 10 минут ходьбы от подъёмника Penkenbahn.
Viesnīcā

Камера хранения багажа, ускоренная регистрация заезда/отъезда, круглосуточная стойка регистрации, факс/ксерокопирование, места для курения, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • galda teniss
Telpu apraksts

Всего в отеле 150 номеров.

Istabās

Ванная комната с ванной/душем и феном, телефон, радио, телевизор, сейф, балкон (не во всех номерах).

Adrese Am Marktplatz 202, A-6290 Mayrhofen
Tālruņi: + 43 5285 6703
Tīmekļa vietne: Alpendomizil Neuhaus
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.