Silvretta Hotel Kappl 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 9.010
pamatā
1 atsaukt
9.0 Numurs
10.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Viesnīca tika paplašināta un atjaunota 2006., 2007. un 2008. gadā. Atrodas Kappl ciematā, ļoti tuvu slēpošanas trasēm un Diaz gaisa vagoniņam.Vairāk →
аватар Seryui
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir ļ oti laba, mē s ar sievu februā rī palikā m š eit piecas dienas. Man ļ oti patika siltā tikš anā s, viesnī cas darbiniekiem ī sā laikā izdevā s kļ ū t par mū su draugiem. Ļ oti uzmanī gi un atsaucī gi cilvē ki. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti laba, mē s ar sievu februā rī palikā m š eit piecas dienas. Man ļ oti patika siltā tikš anā s, viesnī cas darbiniekiem ī sā laikā izdevā s kļ ū t par mū su draugiem. Ļ oti uzmanī gi un atsaucī gi cilvē ki. Alpu viesmī lī ba ir jū tama) Mē s lidojā m lieliski, bija pastā vī gs informatī vs un emocionā ls atbalsts no tū risma operatora. Istaba, ko viņ i mums iedeva, bija ļ oti silta, tī ra un gaiš a. Liela gulta, omulī gs dī vā ns, skapis, TV - nekas vairā k. Daudz dabī gā koka apdares. Vannas istaba ir balta ar labu karstā ū dens spiedienu un svaigiem dvieļ iem. Wifi normā lā ā trumā . Tī rī ts katru dienu. No balkona bija lielisks skats uz ieleju. Brokastis viesnī cā parastas, ar konditorejas izstrā dā jumiem, grauzdiņ iem, bulciņ ā m. Viņ i nebija izsalkuš i. Vakariņ as - piedā vā izvē lē ties vairā kus ē dienus, var pasū tī t gaļ u vai zivis. Apkalpoš ana lieliska, ar smaidu. Viesnī cas apkā rtnē ir daudz izklaides - nogā zes, veikali, kafejnī cas un restorā ni. Visē rtā k ir pā rvietoties ar automaš ī nu, jo vietē jais transports pā rvietojas ļ oti lē ni un reti. Kopumā varu teikt, ka mums bija patī kama uzturē š anā s viesnī cā , noteikti š eit atgriezī simies. Paldies par pā rē jo!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель был расширен и реконструирован в 2006, 2007 и 2008 годах. Находится впоселке Каппл в непосредственной близости от лыжных трасс и канатой дороги Диас.

Atrašanās vieta Лыжная арена Silvretta находится прямо напротив отеля. В 800 м - автобусная остановка, в 7 км от Ишгля.
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta
  • droši
  • lifts
  • nesmēķētāju numuri
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • velosipēdu noma
Telpu apraksts

В отеле 43 номера.

Istabās

Ванна, Отопление, Телевизор, Душевая кабина, Письменный стол, Телефон, Открывающиеся окна, Спутниковое ТВ, Уголок отдыха

Adrese Familie Burger · A-6555 Kappl · Höfen 295
Tālruņi: +43-5445-6257 · Fax: +43-5445-6660
Tīmekļa vietne: Silvretta Hotel Kappl
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно).
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).