Madlein Hotel 4*– Atsauksmes

4
Novērtējums 4.810
5.5 Numurs
7.0 apkalpošana
6.5 Tīrība
4.5 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas saulainā vietā Išglā. Šī ir pirmā dizaina viesnīca Alpos. Pacha Madlein Hotel Club ir pasaulē slavens ar biežiem slavenību apmeklējumiem.Vairāk →
аватар dreak
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mē s ar sievu nolē mā m noskaidrot, kas ir slē poš anas kū rorts! negribē ja iet, jo man maksā t 1.000 eiro par istabiņ u bija nedaudz dā rgi, un pie paš as NG nebija nekā du citu izmaksu. Bet mā sa mani pierunā ja, teica, ka bū s forš i! Un taupī bas nolū kos noī rē jā m vienu dizainera divistabu apartamentu uz trim par 13 tū kst. … Tomēr ▾ Mē s ar sievu nolē mā m noskaidrot, kas ir slē poš anas kū rorts! negribē ja iet, jo man maksā t 1.000 eiro par istabiņ u bija nedaudz dā rgi, un pie paš as NG nebija nekā du citu izmaksu. Bet mā sa mani pierunā ja, teica, ka bū s forš i! Un taupī bas nolū kos noī rē jā m vienu dizainera divistabu apartamentu uz trim par 13 tū kst. . Atbraucā m naktī noguruš i un sapratā m, ka dizainere ir narkomā ns! Tu ieej š aurā istabā un blakus gultai ir divi stikla kabineti - vannas istaba un tualete, durvju nav, tikai caurspī dī go starpsienu var cieš i aiztaisī t, tā pē c kakā jot vai mazgā joties var redzē t, dizainere darī ja nedomā arī par smaku izplatī bu. Iedomā jies, tava sieva guļ tev blakus, mā sa ir blakus istabā , un tev vajag atpū sties, vispā r no rī ta palū dzu mū s pā rcelt - nav istabiņ u. Zvanī ju viesnī cas menedž erim, veco onkuli ļ oti uzjautrinā ja stā sts par mā su, sievu un stikla tualeti, bet viņ š saka, ka nav istabu, bet ir ģ imene no citas neprojektē tā s ē kas, kura arī vē las pā rvā kties. Urrā ! Apskatī jā m viens otra istabas un, lai arī tajā istabā , lai iekļ ū tu otrajā istabā ir jā iet cauri tualetei, kurai ir divas durvis, tā teikt caurstaigā jama sistē ma, tomē r tas ir labā kais variants. Pā rvietots.
Nā kamajā rī tā brokastī s uzgā ju varena karotā ja melnos matus olu kultenī , ļ oti stipri, tā dus matus gribē tu arī sev. Pastā stī ju par to viesmī lim, viņ i jokoja, viņ a teica, ka nogalinā s pavā ru, man kļ uva silts sirds un es nomierinā jos.
Pirmajā dienā mē ģ inā ju slē pot - ne mans, dē lis labā ks, otrajā dienā braucu ar dē li - KLASE, lai gan baisi, nogā zes ir stā vas iesā cē jiem. Sieva dē li apguva ar instruktoru, nezinu kuram taisnī ba un kurš vainī gs (lai viņ š ir), vispā r uzkrita uz rokas, salauza plaukstas locī tavu, raudā ja ne no sā pē m - pā rē jais tika piesegts ! Slimnī ca Iš glā ir laba, bet ir divas, viena privā tā - tikai izmeklē jums maksā.500 eiro un paš valdī bas - ģ ipsis un visas tabletes mums maksā.350 eiro un ā rsti ir mega forš i, viss ā tri skaidrs augsts lī menis.
Tajā paš ā dienā vakariņ ā s tika pasniegta dī vaina, bet garš ī ga jē la gaļ a, viņ š ē da savu porciju un divas porcijas viņ a pavadoņ u, viņ i neuzdroš inā jā s un labi. Es visu nakti skaļ i kliedzu un pē c trim dienā m gulē ju, nepieceļ oties. Kamē r gulē ju, pamanī ju, ka istaba ir ļ oti, ļ oti putekļ aina, ja pavicinā ja segu - pasliktinā jā s redzamī ba, centos mazā k apgā zties. Vispā r bilde bija smieklī ga, es guļ u zaļ a un sieva ar ģ ipsi blakus, abi kurn kā mums te nepatī k.
Ceturtajā dienā pē c “infekcijas” es jutos labā k, nogā ju brokastī s, paņ ē mu omleti ar speķ i, un atkal speķ ī bija mati, jau eļ ļ ā cepti, labi, es izrā vos un piezvanī ju š im vecajam menedž eris viņ am izstā stī ja visu par gaļ u un divreiz par matiem un par dizainu un par putekļ iem, teica, ka es noteikti atstā š u atsauksmi par jū su viesnī cu, uz ko viņ š teica, ka tas nevar bū t viss - atstā jiet to. ES aizeju.
Starp citu, ja tomē r nolemjat doties uz š o viesnī cu, palū dziet viesmī ļ iem atnest ū deni slē gtā pudelē un atvē rt to sev priekš ā , tā ir pareizā k un ū dens ir savā dā ks.
Un pē dē jais, aizbraucot paskatos uz rē ķ inu par papildus. room service, manuprā t, 2500 eiro ir nedaudz, lai gan pasū tī jā m daudz, kamē r es gulē ju. Izrā dī jā s, ka ģ imene, ar kuru apmainī jā mies ar numuriem, uz visu atvaļ inā jumu paņ ē ma č etrus slē pju komplektus un pierakstī ja uz numuru, pē c kā pā rcē lā s un droš i pazuda, nesamaksā jot. Apmē ram stundu skaidroju trī s cilvē kiem pē c kā rtas, ka nevajag trī s un č etrus komplektus, atradu un uzrā dī ju č ekus no veikala, kurā veicā m inventarizā ciju un uzmundrinā ju! Es beidzot dodos mā jā s!
аватар maylovskaya4
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es paliku š ajā viesnī cā pirms mē neš a. Es neteikš u, ka š ī viesnī ca ir desmitnieks. Bet uz stabiliem 9 velk. Atraš anā s vieta ir lieliska, jū s slē pojat lī dz paš ai viesnī cai, lai gan jums ir jā kā pj pa eskalatoru 2 minū tes un tagad esat jau viesnī cā . … Tomēr ▾ Es paliku š ajā viesnī cā pirms mē neš a. Es neteikš u, ka š ī viesnī ca ir desmitnieks. Bet uz stabiliem 9 velk. Atraš anā s vieta ir lieliska, jū s slē pojat lī dz paš ai viesnī cai, lai gan jums ir jā kā pj pa eskalatoru 2 minū tes un tagad esat jau viesnī cā . Varat arī nokā pt ar liftu, kas arī atrodas netā lu. Ē diens ir labs. Katras vakariņ as ir atš ķ irī gs ē diens, no kuriem izvē lē ties, brokastis ir lieliskas. Viesnī ca ir mā jī ga un mā jī ga. Jaunajā s telpā s viss ir kā rtī bā , bet tiem, kam patī k sē dē t vieniem tualetē un lai neviens to neredz un nedzird, to izdarī t bū s ļ oti grū ti, jo tualetē un tualetē ir bī dā mas stikla durvis. vannasistaba, kas tika veidota tikai skaistumam, jo ​ ​ ir dzirdams PILNĪ GI VISS, tomē r, kurš nav ī paš i kautrī gs, par to var neuztraukties. Istaba ir mā jī ga, moderna un ē rta, bet personī gi mū su istabā bija viens liels "BET". Fakts ir tā ds, ka viesnī cā ir diskotē ka, kas darbojas katru vakaru, un, tā kā mē s neesam ballī š u cilvē ki, vienī gais, kas mū s izglā ba naktī , bija tas, ka bijā m ļ oti noguruš i slē pojot un gulē jā m saldi! Citā di tu guli kā uz deju grī das , skaidri dzirdami disko mū zikas ritmi)))....Uz vienu dienu mū s pā rcē la uz veco ē ku, kur istabas ir daudzus gadus vecas, televizors mazs, bet vannasistabas un tualetes durvis koka))Nu ​ ​ kurš ko izvē las! Viesnī ca kopumā laba. Spa ir labs. Un vispā r SPA klā tbū tne slē poš anas kū rortā ir obligā ta! Ischgl ir pasaka! Lai visiem labas brī vdienas!
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
viesnī ca ir nepā rprotami pā rvē rtē ta, TIKAI ZĀ LE IR LABA … Tomēr ▾ viesnī ca ir nepā rprotami pā rvē rtē ta, TIKAI ZĀ LE IR LABA
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 18 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ne sovetuju … Tomēr ▾ Ne sovetuju
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в солнечном месте в городе Ишгль. Это первый дизайнерский отель в Альпах. Клуб отеля «Pacha Madlein» известен всему миру благодаря частым визитам знаменитостей.

Atrašanās vieta 99 км от г. Инсбрук. 100 м от подъёмников.
Viesnīcā

Терраса, продажа горнолыжного абонемента, доступ на лыжах к отелю, доставка еды и напитков в номер, упакованные ланчи, круглосуточная стойка регистрации, услуги по продаже билетов, камера хранения багажа, услуги по глажению одежды, чистка обуви, факс/ксерокопирование, доставка прессы, магазины на территории, места для курения.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa  FREE 
  • aukle
Izklaide un sports Ночной клуб «Paсha».
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • galda teniss
  • izjādes centrs
  • sporta zāle
Telpu apraksts

Всего в отеле 74 номера.

Istabās

Спутниковое телевидение, мини-бар, сейф, ванна или душ, фен, телефон, радио, балкон (не во всех номерах).

Adrese Madleinweg 2 A-6561 Ишгль / Тироль
Tālruņi: +43(0) 5444 5226
Tīmekļa vietne: Madlein Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Любители конных прогулок могут обратиться в центр верховой езды. Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.