Brigitte 4*– Atsauksmes

2
Novērtējums 8.010
Viesnīca atrodas klusā vietā Išglas centrā, netālu no pacēlājiem. Ideāli piemērots āra aktivitātēm un ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Uzreiz teikš u, ka pē dē jos 14 gadus mē s katru gadu apmeklē jam daž ā dus slē poš anas kū rortus daž ā dā s valstī s. Tā tad. Par Austriju nerunā š u. Viss ir tik skaidrs. Kaislī ga vieta slē poš anas un snovborda cienī tā jiem. … Tomēr ▾ Uzreiz teikš u, ka pē dē jos 14 gadus mē s katru gadu apmeklē jam daž ā dus slē poš anas kū rortus daž ā dā s valstī s.
Tā tad. Par Austriju nerunā š u. Viss ir tik skaidrs. Kaislī ga vieta slē poš anas un snovborda cienī tā jiem. Iš gla apmeklē ja pirmo reizi, atpū tā s 2011. gada februā rī . Man ļ oti patika pats kū rorts, 3 pacē lā ji, kas ved uz slē poš anas zonas vidu, kas ir ļ oti ē rti, bet ja gribi celties bez rindas, tad jā ceļ as agri vai jā brauc vē lā k. Izvairieties no laika no 9 lī dz 11.
Bridž itas viesnī cu tū roperators ieteica kā labā ko viesnī cu š ajā kū rortā , neskatoties uz to, ka ir arī.5 zvaigž ņ u viesnī ca. Braucā m ar lielu 9 cilvē ku grupu. Konkrē ti mū su ģ imene dzī voja lielā kajā viesnī cas numuriņ ā un attiecī gi arī dā rgā kajā .
Pati istaba liela, bet š ausmī gi neē rta. Tajā ir 2 guļ amistabas, 1 dzī vojamā istaba, 1 pilna vanna, 1 pilna vanna un 1 pilns skapis......NAV Ā Ķ A visai telpai! Ir 2 garderobes, bet vannasistabā s nav pat kur pakā rt halā tu!
Vē l viena istaba atrodas tieš i zem debess telpas. . . Jums nav ne jausmas, cik tas ir trokš ņ ains! dzirdē t katru skaņ u! Nemitī gā zā baku, slē pju grabē š ana un smiekli!! !
Ceļ ojā m ar mazu bē rnu 1.5 gadi. Rezervē jot viesnī cu, mums teica, ka gatavos atseviš ķ i mazajam, kaut ko gatavoja vā rī tu, cits jautā jums kā !
uz mū su lū gumiem mainī t istabu un pagatavot bē rnam kaut ko ē damu, meitene klusī bā pamā ja ar galvu, un tad teica, ka viņ a neko nevar izdarī t! (reģ istratū rā neviens nerunā krieviski, man palī dzē ja diezgan labā angļ u valoda)
Numuriņ š nekad netika mainī ts, bet runā jā m ar viesnī cas direktoru (labi, ka gandrī z vienmē r viesnī cā ). aprakstī jā m ko un kā gatavot, un tikai pē c tam ē diens bē rnam bija vairā k vai mazā k ē dams. (pirmajā dienā mums pusdienā s atnesa jē lu vistas kā ju)
Un tā ē diens un apkalpoš ana kā parasti. viss ir diezgan labi. . . a la carte vakariņ as, bufetes brokastis. . . 15.00 bā rā ir bezmaksas uzkodas.
Ja esat pā ris vai ģ imene ar pieauguš u bē rnu, viesnī ca ir vienkā rš i lieliska, pareizā k sakot, tā ir diezgan velkoš a uz 4 zvaigznē m. Ja ir bē rns, tad nevajag iet, jo problē mu bū s gana!
UN DIEVA DĒ L NEŅ EM TO LIELO ISTABU PAR TRAKU NAUDU!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā viesnī cā uzreiz nā k prā tā , kā muiž niecī ba mē dza atpū sties "uz ū deņ iem". Ir daudz visā das atpū tas un jautrī bas, piemē ram, SPA, masā ž a, sauna, ir turku pirts un ir daudz daž ā du lietu. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā uzreiz nā k prā tā , kā muiž niecī ba mē dza atpū sties "uz ū deņ iem". Ir daudz visā das atpū tas un jautrī bas, piemē ram, SPA, masā ž a, sauna, ir turku pirts un ir daudz daž ā du lietu. Tas ir, papildus slē poš anai, kas, starp citu, ir vienkā rš i izcila, ir vē l kaut kas, ko darī t. Nu pati viesnī ca ļ oti eleganta, viss gaumī gi iekā rtots, apkalpoš ana iespaidī ga.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в тихом месте в центре курорта Ишгль, недалеко от подъёмников. Идеально подойдёт активного отдыха и для семей с детьми.

Atrašanās vieta 277 км от аэропорта г. Зальцбург. 99 км от г. Инсбрук. 232 км от аэропорта г. Мюнхен. 5 минут ходьбы от подъёмника Silvretta. 3 минуты ходьбы от подъёмника Fimbabach.
Viesnīcā

Ресторан высокой кухни, бар (до 22:00).

Терраса, доставка еды и напитков в номер, упакованные ланчи, круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, экскурсионное бюро, камера хранения багажа, услуги консьержа, услуги по глажению одежды, чистка обуви, люкс для новобрачных, доставка прессы, звукоизолированные номера, гипоаллергенный номер, места для курения.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju uzglabāšanas telpa
Izklaide un sports Бесплатно: парная, финская сауна, био-сауна, ароматическая и соляная парные, инфракрасная кабина, кнайпп-ванны, настольный футбол, дартс. Платно: солярий, лимфодренаж, талассотерапия, фанго, косметические и оздоровительные процедуры.
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Adrese Oberer Kirchenweg 3 6561 Ischgl, Austria
Tālruņi: +43 5444 / 56 46
Tīmekļa vietne: Brigitte
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.