Schloss Fernsteinsee 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
9.0 Numurs
8.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
9.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Pils viesnīca Fernsteinsee atrodas lieliskā vietā pie Fernpass, dažu kilometru attālumā no Cūgšpices kalna.Vairāk →
аватар Yulia33
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tiem, kas vē las pakutinā t nervus! Senā.12-17 gadsimtu pils. Divi torņ i, viens no 12. gadsimta ar antī kā m mē belē m un tā du paš u apdari (BRIESMI!! ! ) Otrais mazliet jautrā ks, bet arī drū mā ks. Atbraucā m un gribē jā m palikt viesnī cā , nav neviena, viss slē gts, bet izrā dā s viņ iem ir jauns ekskursiju komplekss lejā kalna pakā jē , un pat istabenes š ajā pilī nedzī vo. … Tomēr ▾ Viesnī ca tiem, kas vē las pakutinā t nervus! Senā.12-17 gadsimtu pils. Divi torņ i, viens no 12. gadsimta ar antī kā m mē belē m un tā du paš u apdari (BRIESMI!! ! ) Otrais mazliet jautrā ks, bet arī drū mā ks. Atbraucā m un gribē jā m palikt viesnī cā , nav neviena, viss slē gts, bet izrā dā s viņ iem ir jauns ekskursiju komplekss lejā kalna pakā jē , un pat istabenes š ajā pilī nedzī vo. Vakarā devā mies vakariņ ā s, un mū s pā rbiedē ja spoki, ī sti negribē jā m pilī atgriezties gulē t. Un daba apkā rt ir neprā tī gi skaista, kalni un ezers ir neticami zili. Izrā dā s, ir neticami makš ķ erē š ana, viņ i ķ er foreles. Un ū denslī dē ji ļ oti mī l š o vietu.
номера вид из номера номера вид из номера вид на отель вид на отель


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Расположенный в замке отель "Fernsteinsee " находится в прекрасном месте у перевала Фернпасс в нескольких километрах от горы Цугшпитце.

Viesnīcā

Ресторан, Бар, Лифт, Камера хранения багажа, Конференц-зал, Сувенирный магазин. Сауна, Бильярд, Массажный кабинет, Детская площадка, Настольный теннис, Прокат спортивного инвентаря.

Telpu apraksts

Для отдыха гостям предлагаются залитые светом комфортные номера с приятным декором и с застекленными балконами

Istabās

Автономное горячее водоснабжение и отопление, Номера для некурящих.

FAQ