Schmittenhohe 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 3.010
pamatā
1 atsaukt
3.0 Numurs
3.0 apkalpošana
5.0 Tīrība
6.0 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Viesmīlīga mini viesnīca, kas sastāv no trim kotedžām ar vienu izklaides zonu. Viesnīca ir piemērota gan uzņēmumiem, gan ģimenēm un pāriem.Vairāk →
аватар anitamusic
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca Der Schmittenhof ir ne vairā k kā.3* Istabā s nav tē jkannas un tē jas, izņ emot ziepes duš ā nav aksesuā ru, lai gan 4 zvaigznes. . . Vannas istabas izmē rs kopumā ir iespaidī gs: 1.5 kv. metri: sā niski tu ieej duš ā , jo. … Tomēr ▾ Viesnī ca Der Schmittenhof ir ne vairā k kā.3*
Istabā s nav tē jkannas un tē jas, izņ emot ziepes duš ā nav aksesuā ru, lai gan 4 zvaigznes. . .
Vannas istabas izmē rs kopumā ir iespaidī gs: 1.5 kv. metri: sā niski tu ieej duš ā , jo. ir tikai vienas bī dā mā s durvis un balstā s pret sienu, niecī ga izlietne (parasti tā s tiek uzstā dī tas tikai tualetē s) un tualetes poda novietojums ir iespaidī gs: sē ž ot uz poda, jū s atpū š aties ar seju uz izlietnes : ).
Vispā r dubultskaitlis ir tikai kapets, sliktā ks par 3*.
Turklā t par istabu 4 personā m tika samaksā ts avansā (piezī mē ju, ka maksā par skaitu, nevis cilvē ku skaitu), bet tā pē c, ka atbraucā m kopā - bez sirdsapziņ as š ķ ipsnā m un kompensā cijas tikā m iekā rtoti parastā dubultā.9 kvadrā tmetru platī bā , kur nav kur nolikt koferi. Mū su draugi ar apmaksā tu divistabu apartamentu trī s personā m tika iekā rtoti divvietī gā numurā ar papildu dī vā nu - un tajā paš ā laikā viņ i negrasī jā s pā rvietoties, un viņ i sā ka atzī t kļ ū du tikai treš ajā dienā pē c skandā la. Tajā paš ā laikā vā cieš i un austrieš i mierī gi tiek izmitinā ti parastā s lielā s telpā s...
Par ē dienu atseviš ķ a piezī me - no rī ta tē ja un sula (š ķ ī ries UPI) vismaz uzpilda - vakarā viss noslē pts un par maksu. . .
Internets ir ļ oti dā rgs (3 eiro / pusstunda), piemē ram, atš ķ irī bā no 4 * Vī nē , viesnī cas vestibilā nav bezmaksas interneta. Viesnī cā ir "SPA": 3 tvaika istabas ar daž ā du temperatū ru un atpū tas telpa (bez maksas). Nav baseina - lai gan daž as vietnes norā da uz tā klā tbū tni.
Vienī gais pluss š ai viesnī cai ir tas, ka tā atrodas blakus pacē lā jam, vairā k plusus neredzu. Par tā du cenu labā k apmesties citā viesnī cā - tuvumā ir daudz citu viesnī cu un reā las tū ristu atsauksmes no kaimiņ u viesnī cā m ir nesalī dzinā mi labā kas par š o.
Atseviš ķ a "neveiksme" viesnī cas personā lam un direktoram personī gi: visi lieliski saprot un runā angliski, bet pretenzijas angliski saprot pē c vē lē š anā s. Man nepatī k apgalvojums - piemē ram, "es tevi nesaprotu", "darī sim to rī t" utt.
Pievienoš u foto no "vannasistabas" : )
это типа


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Гостеприимный миниотель состоящий из трех коттеджей, располагающий единой зоной развлечений. Отель подойдет как для компаний так и для семей и семейных пар.

Viesnīcā

спа центр, спортзал, бассейн, ресторан.

FAQ