Snovbords Austrijā! Brīnišķīgi!

Rakstīts: 28 februāris 2011
Ceļošanas laiks: 9 — 22 janvārī 2011
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Ar vī ru un mazu bē rnu devā mies uzreiz pē c janvā ra brī vdienā m. Sā kotnē ji rezervē jā m viesnī cu St. George Hotel, bet sakarā ar reisu aizkavē š anos uz Domodedovo, nomainī jā m viesnī cu uz š o.
Ja ceļ ojat ar mazuli, tad, protams, š ī viesnī ca nav pilnī bā paredzē ta jums, jo tajā nav nekā du labierī cī bu mazuļ iem. Bet viesnī cas personā ls ir tik uzmanī gs un atsaucī gs, ka visi, kas varē tu mums palī dzē t. Pavā ri gatavoja atseviš ķ i bē rnam, administratore, viesmī ļ i un vispā r jebkurš viesnī cas darbinieks bija ā rkā rtī gi uzmanī gs, atsaucī gs uz jebkuru pieprasī jumu. Tajā pagatavotais ē diens ir ļ oti garš ī gs. Deserti ir vienkā rš i pā rsteidzoš i. Skaista meitene - administratore Daniella. Tas palī dzē s atrisinā t jebkuru problē mu. Kopumā viesnī ca ir ļ oti laba, ī paš i ē diens un personā ls. Pirts ļ oti laba. No mī nusiem - baseinu trū kums.
Kopumā Tse Lam Zi ir lielisks kū rorts - bez patosa, ļ oti mā jī gs, tī rs, brī vs. Nav tū ristu pū ļ u. Publika ir ļ oti patī kama un pieklā jī ga. Mī ts, ka krievus nemī l, ir tikai mī ts, kam nav nekā da sakara ar realitā ti. Starp citu, tur ir daudz krievu, bet tie nav tie krievi, kas atpū š as lē tajos Ē ģ iptes kū rortos. Gandrī z jebkurā kafejnī cā /bā rā /restorā nā ē dienkarte tiks atnesta mū su valodā . Lidostā ir tā pat - visas zī mes, zī mes utt. tostarp krievu valodā . Vā rdu sakot - bez mums viņ i nekur. ))))

Kas attiecas uz kalniem - viss ir vienkā rš i ideā li - lifti gandrī z tukš i, ē rti. Trases tī ras. Viss apkalpojoš ais personā ls ir ā rkā rtī gi draudzī gs.
Par cenā m. Mū su biļ ete diviem uz divā m nedē ļ ā m maksā ja 13.000. Ir nepiecieš amie izdevumi - slē poš anas pase - 40 eiro dienā no cilvē ka. Inventā ra noma – aptuveni 20 eiro dienā vienai personai. Karstvī na tase kalnā - apmē ram 3 eiro. Pusdienas kalnā - apmē ram 10-15 eiro no cilvē ka, ar dzē rieniem.
Pati Tse Lam Zi ir pilna ar kafejnī cā m, restorā niem utt. Cenas ir tā das paš as kā Maskavā . Un kaut kur zemā k.
Ja ceļ ojat pirmo reizi, iesaku visu aprī kojumu un citus lī dzī gus iegā dā ties paš ā Tse Lam Zi. Izvē le ir vienkā rš i milzī ga, cenas nav augstā kas, bet biež i vien zemā kas nekā Maskavā (un, iespē jams, Krievijā ). Piemē ram, es te nopirku slē poš anas zeķ es par 1000 rubļ iem, kur tā das paš as maksā.10 eiro.
Vā rdu sakot - tur viss ir ļ oti forš i. Ja esi normā ls cilvē ks, kurš nemeklē nepatikš anas un netī rus trikus, bet bauda dzī vi, tad tev bū s lielisks atvaļ inā jums. Un neticiet stulbajā m atsauksmē m. lielā ko daļ u no tiem raksta cilvē ki, kurus parasti ir grū ti iepriecinā t.
Lai veicas!
P. S. Izlasī ju pā ris negatī vas atsauksmes par š o viesnī cu - man likā s, ka tā s rakstī juš i konkurenti vai vispā r neadekvā ti cilvē ki. Austrijā principā nevar bū t netī ri veci dvieļ i un gultas veļ a. Kas attiecas uz pā rtiku, tas ir pilnī gs bummer. Viss ir garš ī gi.

Un tomē r, pē rkot slē poš anas karti, ņ emiet vē rā , ka autobusā pa pilsē tu tā tiek skaitī ta kā braukš anas karte un par braukš anas maksu nav jā maksā , un to cena ir dā rga - 4 eiro vienā virzienā , pat ja braucat ar vienu pieturu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар