Laba viesnīca tiem, kas vēlas relaksējošas brīvdienas

Rakstīts: 17 marta 2014
Ceļošanas laiks: 22 februāris — 1 marta 2014
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 6.0
Tikko atgriezā mies no Austrijas un kamē r rakstu svaigus iespaidus )))))))))))))) varbū t palī dzē š u kā dam izdarī t pareizo izvē li.
Kopumā mums bija diezgan patī kami iespaidi.
Viesnī ca PAWLIK atrodas Bā dgaš teinas nomalē . Apkā rt ir ļ oti kluss, netā lu no promenā des, kur var pabarot vā veres. Ir daudz tukš u jauno kotedž u, bet vakarā logi tajā s tiek izcelti daž ā dā s krā sā s.
Viesnī ca ir 5 stā vu, apakš ē jā stā vā ir servisa telpa - slē pju glabā tuve, pirts, bā rs, veļ as mazgā tava utt. Ē ka gandrī z jauna, nav "nobruž ā ta")))), diezgan moderns aprī kojums iekš ā vannas istabas. No viesnī cas paveras panorā mas skats, lai jū s varē tu baudī t kalnu ainavas un sagaidī t saullē ktu.

Istaba bija maza, bet mā jī ga, kas mani iepriecinā ja - tā bija 102. istaba, tā s unikalitā te ir tā da, ka bija Wi-Fi (jo istaba atrodas tieš i virs reģ istratū ras), un Wi-Fi darbojas tikai vestibilā un restorā nā . .
Mani iepriecinā ja tas, ka no rī ta un vakarā kursē marš ruta autobuss uz Stubnerkogel pacē lā ju (ik pē c 15 minū tē m, jā piesakā s uz rī tu). Lī dz centram ir 4 autobusu pieturas (autobuss kursē reizi stundā un tikai no 9 lī dz 18) vai 25 minū tes nesteidzī gā solī pa kalniem - pa promenā di.
Personā ls ir draudzī gs, menedž ere un viesmī les ir no Latvijas, tā pē c visi runā krieviski. Viesnī cā dzī voja krievi, latvieš i un vā cieš i. Viesnī cas teritorija ir sakopta, autostā vvieta attī rī ta no sniega.
Tradicionā lā s Eiropas brokastis, musli, jogurts, izcirtņ i (desa, siers), vā rī tas olas - 7 dienu laikā nebija nekā du izmaiņ u, pusdienas sā kā s 15-30 - bet tas ir vairā k kā uzkodas pirms vakariņ ā m (viens ē diens (tā ir zupa, plovs, desas vai makaroni navy + tē ja, kafija), no 17-00 - Austrieš u - alus un vī ns - viss ļ oti garš ī gs, sā tī gas vakariņ as - Zupa, otrais - viens pamatē diens (gaļ a, mā jputni, zivis) plus piedeva un veģ etā rs ē diens un daž i salā ti. Vakariņ as un pusdienas ne reizi neatkā rtojā s nedē ļ as laikā . Patika produktu kvalitā te. Vakarā deserts vienmē r ļ oti garš ī gs.
Pilsē tā ir ļ oti maz veikalu - viens Spar un tikai 2 suvenī ru veikali. Tuvā kā kafejnī ca atrodas 300-400 metru attā lumā - strā dā no 12 lī dz 19. Un tā tad viss ir centrā .

Viesnī cā ir neliela pirtiņ a ar duš u (lauku izvē le) katru dienu no 16 lī dz 20, lai pē c slē poš anas varē tu labi sasildī t savu noguruš o ķ ermeni. Labā k iesildī ties var terminos, kas atrodas tieš i pie stacijas un pacē lā ja.
Informā cija slē potā jiem un snovbordistiem: tuvā kā s slē poš anas zonas ir Graukogel, Angertal, Sportgastein. Pirmā atrodas blakus viesnī cai, bet ir maz pieprasī ta, lai gan tur nav slikti, kluss un mierī gs. Sportgastein ir labs saulainā , mierī gā laikā . Š ā dā s dienā s slē poš anas autobusā nevar iekā pt, tur brauc daudzi. Lai gan, manuprā t, nekā ā rkā rtē ja tur nav, tikai augstums ir nedaudz augstā ks - 2650 m. Man personī gi patika Angertā las zona. Kalni nav augsti - 2250 m, 2050 m, bet ir daudz daž ā das sarež ģ ī tī bas un garuma nogā zes, pacē lā ju, kafejnī cu. Dienas laikā jū s varat viegli braukt, lī dz zaudē jat pulsu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар