Kecharis 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 7.310
9.3 Numurs
8.0 apkalpošana
8.7 Tīrība
8.3 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viesnīcu komplekss Kecharis tika atvērts 2006. gada janvārī, un tas atrodas Tsaghkadzor pilsētā, 55 kilometrus no Erevānas. No Teghenis kalna augstuma (1300 metri) jūs sajutīsiet Kecharis viesnīcas unikalitāti.Vairāk →
аватар Diana_23
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viss bija labi, viesnī ca man patika, numuriņ i arī ē rti : -). … Tomēr ▾ Viss bija labi, viesnī ca man patika, numuriņ i arī ē rti : -).
аватар Diana_23
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kopumā viss bija labi. Viesnī ca patika, numuriņ i labi. … Tomēr ▾ Kopumā viss bija labi. Viesnī ca patika, numuriņ i labi.
аватар mmm88
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
laba viesnī ca, cik man izdevā s pamanī t, turpat ī su laiku uzturoties. 3. stā vā ir labas divvietī gas divstā vu istabas (telpas iekš ienē starp stā viem kā pņ u telpa reizē m č ī kst, ka nā koš ajā var dzirdē t). … Tomēr ▾ laba viesnī ca, cik man izdevā s pamanī t, turpat ī su laiku uzturoties. 3. stā vā ir labas divvietī gas divstā vu istabas (telpas iekš ienē starp stā viem kā pņ u telpa reizē m č ī kst, ka nā koš ajā var dzirdē t). TV, ledusskapis, tualete pirmajā lī menī , tualete + duš a otrajā . Mums tas izmaksā ja 75 eiro, kas ietver arī trī s ē dienreizes dienā (ē diens nav slikts, tikai Ļ uba Uspenskaja, kas tur spē lē ja nepā rtraukti, reizē m mainoties ar vietē jā m popzvaigznē m, bija nedaudz kaitinoš a). Lielais mī nuss ir divā s daļ ā s. 1 - Tsaghkadzor, kur atrodas viesnī ca, atrodas stundas taksometra brauciena attā lumā no Erevā nas (lai gan godī gi jā atzī mē , ka brauciens ar taksometru vienā virzienā uz lidostu vai atpakaļ maksā tikai 20 eiro). 2.  Ja jums ir paveicies nokļ ū t vietē jā brī vdienā , ko sauc par "lielo ū dens negadī jumu", sagatavojieties. Ne peldē ties, ne iet uz tualeti (iedomā jieties smarž u), nekā das iesildī š anā s (mums tika izslē gti akumulatori un mē s pamodā mies agrā Salna rī tā ), vā rdu sakot J. . A! ! ! Un tā pē c uzdroš inies, "veiksmes" gadī jumā - esi stiprs. : -)


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas

Гостиничный комплекс Кечарис был открыт в январе 2006 года, и находится в городе Цахкадзор, в 55 километрах от Еревана.

С высоты горы Тегенис (1,300 метров) вы почувствуете уникальность гостиницы Кечарис.

Viesnīcā

ресторан, спорт бар работает круглосуточно, кинотеатр, интернет–кафе, комп. игры, дискотека, боулинг, сауна, бильярд, прокат спортивного инвентаря, салон красоты.

Telpu apraksts

34 – номера 5-ти категорий. 8- эконом, 4-бизнес, 2-полулюкс, 8-люкс и 12 дуплекс номеров.

Istabās

спутниковое ТВ, мини-бар.

FAQ