Envi Hotel 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 7.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
8.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca Envi atrodas Vlorē, 9 km attālumā no skatu punkta Kuzum Baba. Ieteicams relaksējošām pludmales brīvdienām.Vairāk →
аватар drchick
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirmo reizi atpū tā mies Albā nijā , devā mies gandrī z nejauš i, bet nenož ē lojā m. Vieta skaista – lī cis, ko ieskauj kalni. Jū ra tī ra, tirkī za, pludmale oļ aina, akmeņ i lieli, mū su pludmalē ež u nebija, bet kaimiņ u pludmalē redzē jā m ež us, vientuļ nieku krabjus, mazuļ us - var snorkelē t, ir ko redzē t. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tā mies Albā nijā , devā mies gandrī z nejauš i, bet nenož ē lojā m. Vieta skaista – lī cis, ko ieskauj kalni. Jū ra tī ra, tirkī za, pludmale oļ aina, akmeņ i lieli, mū su pludmalē ež u nebija, bet kaimiņ u pludmalē redzē jā m ež us, vientuļ nieku krabjus, mazuļ us - var snorkelē t, ir ko redzē t. Akvazoķ es ir obligā tas, bez tā m sā pē s kā jas. Pati viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , bet pā ri ceļ am, atrodas kalnā , tā pē c atpakaļ no pludmales jā kā pj pa diezgan stā vā m kā pnē m. Skats no istabas un no restorā na tieš i uz jū ru un saulrietu. Istabas ir tī ras, darbojas gaisa kondicionieris, fē ns un mini ledusskapis. Duš a kā visur Balkā nos bez aizkara, vannas istaba apvienota. Restorā ns nav slikts, nav liela daudzveidī ba, bet visa pietiek. Es neiesaku ņ emt gaļ u - tā ir grū ta, bet zivis, jū ras veltes, zupas un risoto ir ļ oti labas, brokastis ir standarta (olas, desiņ as, siers / pankū kas). Cilvē ku bija maz (covid), personā ls mierī gs, neuzbā zī gs, aizved uz Vloru un atpakaļ , ja vē lies (pa ceļ a malu staigā t ir nereā li). Apkā rt nav izklaides, animā cijas, pludmales izklaides un diskotē kas, vieta ir piemē rota klusai, noslē gtai atpū tai pie jū ras. No mī nusiem man personī gi - tikai fumigatorizturī gu odu pā rpilnī ba)
Балкон в номере - вид шикарный, есть сушилка и диванчик, можно столик вытянуть из номера на балкон и встречать закат с напитками) Номер чистый, постель удобная, шкаф вместительный Совмещенный санузел с окном Вода чистейшая, пляж тоже, аквасоки обязательны Кормят вкусно! Ассорти из морепродуктов и холодный латте Вид из рестика на закат


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Porto Palermo cietoksnis
Novērtējums 9.0
Albānija, Vlore
Arhitektūra, Stats
Albānijas neatkarības muzejs Vlorā
Novērtējums 9.0
Albānija, Vlore
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель Envi расположен в городе Влёра, в 9 км от смотровой площадки Кузум-Баба. Рекомендован для спокойного пляжного отдыха.

Pludmales apraksts Частный пляж перед отелем, через дорогу.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, принадлежности для барбекю, услуги по глажению одежды, круглосуточная стойка регистрации, доставка еды и напитков в номер, принимаются только наличные.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
Bērniem
Izklaide un sports
  • makšķerēšana
Telpu apraksts

Двух-, трех-, четырехместные и семейные номера. Всего 16 номеров.

Istabās

Кондиционер, телевизор с плоским экраном, холодильник, утюг и гладильная доска, балкон, шкаф, ванная комната с душем или ванной, фен, сушилка для одежды, бесплатный Wi-Fi.

Adrese Rruga Aleksandër Moisiu, Radhime 9400, Албания
Tālruņi: 355 69 258 0643
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли.