Vlora, Albānija 2020. Kūrorts, kas pārsteidz

20 augusts 2020 Ceļošanas laiks: no 13 Jūlija 2020 ieslēgts 20 Jūlija 2020
Reputācija: +35
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Dā rgie draugi! Š ajā neparasti sarež ģ ī tajā periodā mē s visi vē lē jā mies izeju un atvaļ inā jumu, bet diemž ē l, tā kā ukraiņ iem daudzas robež as ir slē gtas, mē s izvē lē jā mies Albā niju un konkrē tā k, kū rortpilsē tu Vloru.

Kā pē c Vlore?

Š ai pilsē tai ir viena neapstrī dama priekš rocī ba — tā ir divu jū ru krustpunkts: Adrijas un Jonijas jū ra, š ī ir pilsē ta, no kuras sā kas Albā nijas Rivjē ra, un tuvā kā Alani Rivjē ras pilsē ta no Tirā nas lidostas, kas atrodas tikai 125 km attā lumā .

Pilsē ta bija ā rkā rtī gi patī kami pā rsteigta, ļ oti tī ra, it ī paš i, ja ņ emam Adrijas jū ras daļ u, kafejnī cu, restorā nu pā rpilnī ba, jauna krastmala. Starp citu, uzbē rums ir atseviš ķ s jautā jums. Esmu dzirdē jis, ka daudzi sū dzas, ka tas ir betons un viss, dā rgie biedri, jū s vē l neesat redzē juš i betona Promenade des Anglais Nicā .


Vlore ir ļ oti mā jī ga pilsē ta, Adrijas jū ras daļ a ir pā rbū vē ta un nedaudz atgā dina Grieķ iju, un daž viet pat Salou ē kas Spā nijā .

Ionijas teritorijā ir gan smilš ainas pludmales Adrijas jū rā , gan oļ u pludmales. Tač u uzreiz atzī mē š u: jonu daļ a ir bū vniecī bas stadijā , ietves nav, un, lai arī jū ra ir debeszila, ar to tomē r nepietiek ē rtai atpū tai.

Restorā nu ir daudz, bet 95% dominē itā ļ u virtuve, esiet tam gatavi; ) Cenas patī kami iepriecinā s daudzus, vidē ji pilnas vakariņ as ar jū ras veltē m trim maksā s ap 20 eiro, un porcijas ir gigantiskas, bez papildinā jumiem.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Влёра, Албания 2020
Влёра, Албания
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums