Nimfa Hotel 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 9.010
Viesnīca atrodas klusā vietā piekrastē, blakus savai pludmalei. Vlores pilsētas centrs atrodas 15 minūšu brauciena attālumā no viesnīcas.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Brī niš ķ ī ga viesnī ca, atrodas satriecoš i skaistā mazā lī cī daž u kilometru attā lumā no Vloras. Jū ra ļ oti silta, tirkī zzils ū dens, dibens vietā m smiltis, daž viet mazi un vidē ji oļ i. Mums uz jū ru bija istaba ar skatu uz jū ru. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga viesnī ca, atrodas satriecoš i skaistā mazā lī cī daž u kilometru attā lumā no Vloras. Jū ra ļ oti silta, tirkī zzils ū dens, dibens vietā m smiltis, daž viet mazi un vidē ji oļ i. Mums uz jū ru bija istaba ar skatu uz jū ru. 4. (pē dē jais) stā vs-superior-ļ oti plaš s, un skats uz jū ru neaprakstā ms. Attiecī bā uz ē dienu-brokastis ir tik, bet pusdienas un vakariņ as ē dienkartē -katrs ē diens ir kulinā rijas mā kslas darbs! Iesaku ģ imenē m ar bē rniem un tiem, kam patī k nomaļ a atpū ta un kalnu skats uz jū ru.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca atrodas Vloras priekš pilsē tā , ļ oti skaistā vietā . Tai ir sava oļ u pludmale, kas ir slavena visā apkā rtnē . Pasakaini skaista jū ra ar dzidru ū deni. Viesnī cā ir restorā ns ar ļ oti labu ē dienu. Brokastī s var pasū tī t vietē jo gardo jogurtu, augļ us, tač u jā bū t neatlaidī gā kam (pretē jā gadī jumā atnesī s omleti vai olu kulteni). … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas Vloras priekš pilsē tā , ļ oti skaistā vietā . Tai ir sava oļ u pludmale, kas ir slavena visā apkā rtnē . Pasakaini skaista jū ra ar dzidru ū deni. Viesnī cā ir restorā ns ar ļ oti labu ē dienu. Brokastī s var pasū tī t vietē jo gardo jogurtu, augļ us, tač u jā bū t neatlaidī gā kam (pretē jā gadī jumā atnesī s omleti vai olu kulteni). Pusdienu un vakariņ u ē dienkarte. Nekā du ī paš u izklaidi nemanī ju, bet ar tā du skaistumu apkā rt, tie nav vajadzī gi. Atpū š as pā rsvarā jaunieš i vai ģ imenes ar bē rniem. Pirmie ar maš ī nā m un tikai nakš ņ o viesnī cā . Otrais - visu dienu ar bē rniem pludmalē . Istabas labas, apkalpoš ana ļ oti laba.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Porto Palermo cietoksnis
Novērtējums 9.0
Albānija, Vlore
Arhitektūra, Stats
Albānijas neatkarības muzejs Vlorā
Novērtējums 9.0
Albānija, Vlore
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен в тихом месте на побережье, рядом с собственным пляжем. Центр города Влёра находится в 15 минутах езды от отеля.

Atrašanās vieta 15 минут езды от центра г. Влёра.
Pludmales apraksts Бар на пляже.
  • privātā pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Ресторан-бар с панорамной террасой, средиземноморская кухня. Бар на пляже.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • valūtas maiņa
Bērniem
  • bērnu gultiņa  FREE 
Telpu apraksts

Всего в отеле 37 номеров, из них 5 улучшенных и 4 номера люкс.

Istabās

Ванная комната, фен, балкон, телевизор, кондиционер, мини-бар, сейф, бесплатный Wi-Fi.

Adrese Prane Zhironit, Rr. Nacionale Vlore-Sarande 9400 Vlore, ALBANIA
Tālruņi: Tel/Fax: (+355) 39440814
Mob: (+355) 672088010
Mob: (+355) 672049374
Mob: (+355) 692297988
Mob: (+355) 696274206
FAQ
Какой пляж у отеля?
У отеля собственный