Flower Residence 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 10.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Infrastruktūra
Dzīvokļu komplekss atrodas kūrortpilsētā Sarandā, aptuveni 200 metru attālumā no pludmales. Pārtikas veikals atrodas 100 metru attālumā, savukārt tuvākais restorāns un kafejnīca-bārs atrodas 200 metru attālumā.Vairāk →
аватар kplekh
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca vienkā rš i brī niš ķ ī ga, numuriņ i labi, mē beles visas jaunas, garderobes pietiek. Istabā ir virtuve, kā arī pietiekams pā rtikas daudzums. Š ī viesnī ca ir vienkā rš i lieliska vieta ē rtai atpū tai. … Tomēr ▾ Viesnī ca vienkā rš i brī niš ķ ī ga, numuriņ i labi, mē beles visas jaunas, garderobes pietiek. Istabā ir virtuve, kā arī pietiekams pā rtikas daudzums. Š ī viesnī ca ir vienkā rš i lieliska vieta ē rtai atpū tai. Numuram ir balkons, no kura paveras ļ oti labs skats. Dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, gultas veļ a katru otro dienu. Apkopes darbinieki ir pelnī juš i ī paš u pateicī bu. Viņ i ir ļ oti laipni un simpā tiski cilvē ki. Darbinieki runā albā ņ u un angļ u valodā , tomē r tā bija problē ma, jo mē s zinā m tikai daž us vā rdus angļ u valodā . No augstā kajiem stā viem var redzē t jū ru, bet no apakš ē jiem stā viem var redzē t skaisto Albā niju. Pludmale atrodas 5-7 minū š u gā jienā , pastaigas attā lumā izklaides iespē jas, kuru skaits ir pietiekams. Cenas ir pieņ emamas. Viesnī ca atrodas uz ceļ a, kas padara to ļ oti trokš ņ ainu. Tač u ar aizvē rtiem logiem nekas nebija dzirdams un nekas netraucē ja. Lai nokļ ū tu viesnī cā no lidostas, nepiecieš ams apmē ram 5 stundas, tač u to var saukt par ekskursijas bonusu. Galu galā skati no loga ir vienkā rš i burvī gi. kalnains reljefs. Daba ir tik skaista, ka uz to var skatī ties mū ž ī gi. Tā pē c visas 5 stundas ceļ ā bija brī niš ķ ī gas. Es iesaku š o viesnī cu. Kopumā atpū ta bija ļ oti patī kama, palika tikai brī niš ķ ī gas atmiņ as.
Горный серпантин на пути к отелю


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Gjirokasteras pils
Novērtējums 10.0
Albānija, Saranda
Arhitektūra, Stats
Viduslaiku mākslas muzejs
Novērtējums 10.0
Albānija, Saranda
Muzeji, Stats
Pavasara zilā acs
Novērtējums 9.0
Albānija, Saranda
Atpūta, Daba, Restorāni, kafejnīcas

Комплекс апартаментов расположен в курортном городе Саранда, приблизительно в 200 метрах от пляжа. В 100 метрах от комплекса работает продуктовый магазин, а в 200 метрах гости смогут посетить ближайший ресторан и кафе-бар.

Atrašanās vieta 40 км от аэропорта о. Корфу. Доехать до аэропорта можно из паромного порта Саранды.
Pludmales apraksts Ближайший пляж в 200 м.
Viesnīcā

Семейные номера. Звукоизолированные номера.

  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • nesmēķētāju numuri
Telpu apraksts

Всего 11 апартаментов.

Istabās

Кондиционером, телевизор с плоским экраном с кабельными каналами, кухня с холодильником и обеденным столом, ванная комната, тапочки, бесплатный набор туалетно-косметических принадлежностей, душ.

FAQ