My Group Apartments 2*– Atsauksmes

4
Novērtējums 9.410
9.4 Numurs
9.5 apkalpošana
10.0 Tīrība
8.3 Uzturs
8.8 Infrastruktūra
Naktsmītne My Durres Apartments atrodas 400 metru attālumā no Durresas pludmales. Viena 3 stāvu ēka. Lieliski piemērots jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар forve.juhanen
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atsauksme bū s lieliska, vispirms par viesnī cu, tad par Albā niju kopumā . Uzreiz norā dī š u, ka esam pieredzē juš i tū risti, nevis lutinā ti ar “piecu zvaigž ņ u viss iekļ auts”, esam redzē juš i visus visā pasaulē . … Tomēr ▾ Atsauksme bū s lieliska, vispirms par viesnī cu, tad par Albā niju kopumā . Uzreiz norā dī š u, ka esam pieredzē juš i tū risti, nevis lutinā ti ar “piecu zvaigž ņ u viss iekļ auts”, esam redzē juš i visus visā pasaulē . Pati viesnī ca ir oā ze nepabeigtas bū vniecī bas un atkritumu vidū , bet atkritumi ir visur, bet par to vē lā k. Saimnieki ir ļ oti draudzī gs gados vecs albā ņ u pā ris, kas nesaprot angļ u valodu, vē l jo mazā k krievu valodu, kas reizē m bija ļ oti neē rti, daudz nā cā s skaidrot uz pirkstiem, kas arī ne vienmē r izdevā s. Istabas tī ras, vidē ji nobruž ā ts, visas ē rtī bas ir, veļ a un dvieļ i tiek mainī ti ik pē c 3-4 dienā m. Vienī gais, ko es noņ emš u bumbu, ir tas, ka no rī ta nebija karstā ū dens apmē ram 5050. Vannasistabā piekā rtais apkures katls ir vienkā rš i izslē gts, cik es saprotu, lai ietaupī tu naudu, un ū deni uzsilda saule, nebija laika mazgā t vai nebija laika sasildī ties un viss, ledaina duš a. Pa dienu un vakarā viss kā rtī bā .
Ja nolemjat iegā dā ties zivis un gatavot to pats, labā k to nedarī t, nav nekā du nosacī jumu, ī paš nieki izsniedza gā zes balonu un pastā vī gi stā vē ja pā ri savā m dvē selē m, lai nesmirdē tu pē c zivī m. Telpā s nav nosū cē ju. Wi-Fi gandrī z vienmē r darbojā s labi, bet, kad ieradā s daudz viesu, tas rakstī ja, ka piekļ uves punkts ir pilns un nesavienojas, bet tas bija ne vairā k kā.5 reizes.
Viesnī cas galvenā priekš rocī ba ir tā , ka tā nav trokš ņ aina, vilciens brauc 3 reizes dienā , tas nemaz netraucē un daž reiz naktī s rej suņ i, bet mē s esam pieraduš i pie tiem, un ar aizvē rtiem logiem tas ir gandrī z nedzirdams . Tuvumā nav diskotē ku.
Katru dienu mū s cienā ja ar vī nogā m un vī ģ ē m. Uzturē š anā s beigā s mū su lidojums tika daudzkā rt pā rcelts, saimniece mums neprasī ja papildus maksu, kas ir ļ oti jauki.
Tā lā k no viesnī cas ceļ š iet pa grants ceļ u un dzelzceļ u, apkā rt nepabeigtas ē kas un atkritumu kalni. Pē c 100-200 metriem jū s dodaties uz paš u tū ristu ielas sā kumu un faktiski š eit var nopirkt simts lietas, bet visi lielie veikali, labie restorā ni ir kaut kur daž u kilometru attā lumā , apmē ram pa vidu starp Durresas centru un Viesnī ca. Karstumā tur stutē t ir tā ds prieks, vakarā katru dienu ripinā ja kilometrus. Lī dz pludmalei vē l ir 500 metri. 5-6 lī nija ir aptuveni.
Tagad es jums pastā stī š u vispā rī gi par to, ko redzē ju un kā pē c Tomiju tik biež i atcerē jā s. Pirmais š oks ir atkritumu kalni apkā rt. Pat Indija man š ķ ita tī rā ka. Vietē jie vienkā rš i neiet tvaika pirtī , izmet visu sev zem kā jā m, vai pat ja miskastē , tik reti tiek iztī rī ti, ka viss vienkā rš i tiek aprakts atkritumos. Ielas, pludmale, jū ra, viss konfekš u papī ros, izsmē ķ ē s, salvetē s. Alva. Otrs š oks ir apkalpoš anas kvalitā te. Tu atnā ci uz restorā nu un sē di, sē di un sē di. . . Lai palū gtu ē dienkarti, pasū tī tu, dabū tu ē dienu, palū gtu rē ķ inu, paņ emtu naudu, atnestu sī knaudu, jā zvana viesmī ļ i. ilgu laiku. Vē lā k atradā m vairā kas kafejnī cas, kur ir onkulis-meistars, kurš brauc ar personā lu un tur visbiež ā k ē d. Man, piemē ram, ļ oti patika Delfini Tetova.
Mums teica, ka Albā nija ir zagtu mersedesu valsts – stereotips. Nekas tamlī dzī gs, 23 Mercedes maš ī nas, acī mredzot galvenais dzī ves mē rķ is un katra "č igā na" statuss ir mersedess. Braukš anas kultū ra arī tā da pati, ļ oti negribī gi laiž garā m gā jē jus, savus grabuļ us atstā j kur grib, zebras vidū tas ir pavisam normā li.
Visvairā k vilš anā s pludmalē , pirmkā rt, ir ļ oti netī ra. Gar krastu ir konteineri, pē c kā diem 15-20 metriem (kā pē c pie ū dens? ? ), vienmē r ir pā rpildī ti, visu nes vē jš . Ik pa laikam tieš i gar ū dens malu izbrauc kā da kravas automaš ī na un slazdī tā ji ļ oti neuzmanī gi iekrauj tajā š o konteineru saturu. No kravas automaš ī nā m un gā jē ju celiņ a smiltis gar ū deni atgā dina asfaltu, ļ oti grū ti nomī dī tas. Es kaut kā pieradu pie samtaini patī kamā , bet te viss ir rupjš . Visur ir izsmē ķ i un izsisti stikli. Staigā jot basā m kā jā m ar stiklu var viegli iegriezties, es divas reizes uzkā pu uz degoš a izsmē ķ a. Tā lā k seko blī va sauļ oš anā s krē slu josla ar saulessargiem. Š eit ir pats nepatī kamā kais, sauļ oš anā s krē sls maksā vidē ji 10 eiro par visu dienu. Lielā kā daļ a atpū tnieku paņ em ledusskapju maisus, met iekš ā visā das fantas un č ipsus un citas lietas, noņ em solā riju un guļ uz tiem visu dienu, ē dot to visu, pa ceļ am mež onī gi piegruž ojot un visur izmē tā jot izsmē ķ us. Sauļ oš anā s krē slu zonā smiltis jau ir mazā k blī vas.
Nu tā ds atvaļ inā jums mums neder, no rī ta atnā cā m nopeldē ties, nedaudz sauļ oties un tad normā li pavakariņ ot un pa dienu gulē t ar bē rnu, tad vakarā . Visā s valstī s jū s vienkā rš i atbraucat, izklā jat segu smiltī s un mierī gi peldat. Bet tad pie tevis uzreiz pieskrien vietē jais biznesmenis kliedzot privā tais!! ! privā ts! ! ! jū s nevarat š eit. Un tā mē s katru dienu karojā m ar viņ iem, it ī paš i, kad nopirkā m savu lietussargu. Reiz gandrī z sanā ca kautiņ š , viņ i baidī jā s, ka izsauksim policiju. Ir pā ris vietas, kur cilvē ki nepievē rš uzmanī bu, bet tas ir ļ oti netī rs un tā lu no ū dens. Kopumā nemitī gā spriedze no tā , ka nedrī kst nolikt savas lietas, tikai ievē rojami sabojā ja pā rē jo. Vakaros peldē jā mies viesnī cā Adriatic, kur ir nedaudz tī rā ks. Bet pa dienu uz turieni iet ļ oti karsti. Pā rsvarā peldē jā mies apaļ ā restorā nā (starp citu, cenas tur nav sliktas), lī dz pā ris reizes satikā m peldoš us ekskrementus, tad sā kā m staigā t tuvā k apskates objektiem, viņ i arī biež i peldē ja (
Kopumā man tas ļ oti atgā dinā ja Indiju, tikai bez Indijas garš as. Mē s neatgriezī simies Durresā .
аватар loboda.evalery
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viņ i to izvē lē jā s kā nakš ņ oš anas vietu, lielā ko daļ u laika pavadī ja jū rā vai izbraucienos. Ļ oti ē rta atraš anā s vieta, 300 m veikals, valū tas maiņ as punkts, un promenā des sā kums, ar veikaliem un restorā niem. … Tomēr ▾ Viņ i to izvē lē jā s kā nakš ņ oš anas vietu, lielā ko daļ u laika pavadī ja jū rā vai izbraucienos. Ļ oti ē rta atraš anā s vieta, 300 m veikals, valū tas maiņ as punkts, un promenā des sā kums, ar veikaliem un restorā niem. Lī dz pludmalei 600 m Autobusa pietura, netā lu no autoostas. Ļ oti ē rta naktsmī tne!
Maš ī na bija novietota pagalmā , saimniece atvē ra vā rtus arī pē c 23:00.
Ļ oti atsaucī gi saimnieki! Viņ i runā albā ņ u valodā , bet ar tulka palī dzī bu viņ iem pat izdevā s iedzert kafiju un kopī gi parunā ties.
Viņ i rakstī ja par vilcienu, jā , tas iet, no rī ta, bet tas mū s nekā di nesatrauca.
Istabā ir gulta, dī vā ns (var apmesties trī s cilvē ki), galds, virtuve ar piederumiem, ledusskapis. Duš as telpa.
Tī rī ja katru dienu, 7 dienu laikā.4 reizes mainī ja gultu.
аватар ludmer_ukr.net
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Dzī vokļ i netā lu no jū ras. Ļ oti laba, draudzī ga saimniece Sabrija. Ļ oti tī rs. Mū su uzturē š anā s nedē ļ ā tika mainī ta gulta. Pē c mū su pieprasī juma viņ i iedeva dvieļ us, lai gan tie nebija iekļ auti pakalpojumu sarakstā . … Tomēr ▾ Dzī vokļ i netā lu no jū ras. Ļ oti laba, draudzī ga saimniece Sabrija. Ļ oti tī rs. Mū su uzturē š anā s nedē ļ ā tika mainī ta gulta. Pē c mū su pieprasī juma viņ i iedeva dvieļ us, lai gan tie nebija iekļ auti pakalpojumu sarakstā .
аватар Sacha-
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba budž eta viesnī ca. Laba atraš anā s vieta. Lī dz jū rai 5 minū tes gā jiens, lī dz autobusa pieturai 2 minū tes. Pretī pieturai ir veikals ar visu nepiecieš amo. Pie veikala ir sakaru salons, kur viņ i maina valū tu. Pā ri ceļ am ir vietē jā maiznī ca. … Tomēr ▾ Laba budž eta viesnī ca. Laba atraš anā s vieta. Lī dz jū rai 5 minū tes gā jiens, lī dz autobusa pieturai 2 minū tes. Pretī pieturai ir veikals ar visu nepiecieš amo. Pie veikala ir sakaru salons, kur viņ i maina valū tu. Pā ri ceļ am ir vietē jā maiznī ca. No veikaliem promenā de sā kas Durresas centra virzienā . Ir daž ā di suvenī ru veikali, bā ri, restorā ni. Ap viesnī cu ir pamestas un nepabeigtas ē kas, kas mazliet sabojā attē lu. Bet tas, iespē jams, ir visā Albā nijā . Viesnī cas numurs atradā s otrajā stā vā . Ir viss nepiecieš amais - elektriskā plī ts, daudz daž ā du trauku, liels ledusskapis. Wifi ir labs istabā . Pati telpa ir svaiga, tikai mē belē m salauzti rokturi un duš ā ū dens ilgstoš i notek no grī das. Viesnī cas ī paš nieki ir gados veci albā ņ i, ļ oti laipni un pozitī vi cilvē ki. Viņ i runā tikai albā ņ u valodā . Jū s varat lejupielā dē t albā ņ u valodu tulkotā jam iepriekš . Mū s cienā ja ar bezmaksas kafiju un vē ž iem (mā jas š ņ abi). Pati jū ra ir sekla, pludmale smilš aina. Visur sauļ oš anā s krē sli ir maksas, bet ir vietas, kur var apgulties ar savu dvieli.
Балкон в номере с кухней. Двор отеля.


iemiesojums lettermir20
Auto 2 personām ar automātisko ātrumkārbu, 3 dienas, lētākais un uz labiem nosacījumiem.
4 gadā atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Konditorejas izstrādājumi Pelican
Novērtējums 10.0
Albānija, Durresa
Restorāni, kafejnīcas
Duresas osta
Novērtējums 10.0
Albānija, Durresa
Muzeji, Stats, Transports

Апартаменты My Durres расположены в 400 м от пляжа Дуррес. Одно 3-этажное здание. Отлично подходит для молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Находится в 1,7 км от пляжа Шкембби и Кавагес и в 4 км от скалы Кавая. Расстояние до международного аэропорта Тираны имени матери Терезы составляет 35 км.
Pludmales apraksts Дуррес представляет собой береговую линию 15 км с множеством широких пляжей-районов. Берег, дно песчаные; вода чистая. В 400 м.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

К услугам гостей сад, терраса и круглосуточная стойка регистрации.

  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports Библиотека.
Telpu apraksts

8 апартаментов.

Istabās

Телевизор, ванна/душ, фен, туалетно-косметические принадлежности, кондиционер, мини-бар, сейф, бесплатный Wi-Fi, чайник/кофеварка, набор для чая и кофе, балкон/терраса.

Adrese Rruga Apulia Plazh Lagja 13, 2001 Дуррес, Албания
Tālruņi: +355 69 212 9087
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.