Labs, neregulārs Wi-Fi

Rakstīts: 17 augusts 2020
Ceļošanas laiks: 2 — 11 augusts 2020
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 8.0
Viesnī ca atrodas diezgan tuvu pludmalei. Ierodoties mū s sirsnī gi sagaidī ja viesnī cas (ģ imenes bizness) saimnieki. Pirmais iespaids: pirmais stā vs, reģ istratū ra - 4 zvaigznes. Tad mē s devā mies augš ā uz istabā m. Viņ i nebija pilnī bā sagatavoti ieraš anā s brī dim. Nebija miskastes, glā zes, ar vienu pakaramo (vai bez), bez tualetes piederumiem. Kā viņ i mums paskaidroja, viņ iem nebija laika sagatavoties. Lielā kajā daļ ā istabu bija divas kopā saspiestas gultas. Viena 3 metru lapa ir sagatavota diviem cilvē kiem. Ne visiem numuriem bija balkoni. Daž iem numuriem ir franč u balkoni. Gan tie, gan citi nav aprī koti lietu ž ā vē š anai. Tē jkannu nav. Aprakstā norā dī to fē nu varē ja aizņ emties reģ istratū rā .
Viss, kas nebija istabā , bija jā nolaiž as un jā jautā reģ istratū rā . Tas ir ļ oti neē rti. Mani pā rsteidza vannas istabas rozete - 1.5 cm atstarpe, kurā redzami vadi. Droš ī bas apsvē rumu dē ļ tas ir nepieņ emami! Tualetes vā ki nepieguļ pareizi vai nav pareizi uzstā dī ti. Durvju rokturis turpinā ja pielipt. Istabu uzkopš ana, kā to uzzinā jā m treš ajā vai ceturtajā dienā pē c istabas atslē gas atstā š anas reģ istratū rā . Tualetes papī rs, dvieļ u maiņ a u. c. , katru reizi bū s jā jautā reģ istratū rā . Mā jturī ba automā tiski to nenozī mē . Atpū tnieki biež i atstā ja piezī mes angļ u un albā ņ u valodā reģ istratū rā vai tieš i tualetē .
Cenā bija iekļ autas kontinentā lā s brokastis. Jū s varat ieturē t brokastis no 8:00 lī dz 10:00 pirmajā stā vā ē rtā vidē ar mū zikas skaņ ā m. Viesnī cas darbinieks no rī ta piedā vā pienu vai tē ju. Kafija par naudu. Nā kamais atnes jū su porciju. Visas 11 dienas tika piedā vā tas vienas nemainī tas brokastis. Daž reiz bija gandrī z auksts. Viesiem ar maziem bē rniem gā ja grū ti. Ī paš i tiem, kas pieraduš i no rī tiem ē st putru. Ja vē laties, par maksu varat pasū tī t pusdienas un vakariņ as viesnī cā .


Pludmale ir tī ra un smilš aina. Pietiekami tuvu viesnī cai. No rī ta jū s pludmalē sagaidī s Esal darbinieks, kurš palī dzē s atrast vietu un atvē rt lietussargu. Pē c pulksten 10 pludmalē ir Wi-Fi. Adrijas jū ra nevienu neatstā s vienaldzī gu.

Visur ir daudz mazu veikaliņ u, kafejnī cu, restorā nu. Cenas ir pieņ emamas. Porcijas ir standarta. Blakus Esal atrodas maiznī ca ar ļ oti garš ī gā m picā m, kū kā m un kafiju.
Apkoposim. Jū ra vē sa, vietē jie draudzī gi un pretimnā koš i. Viesnī cas saimnieki un darbinieki draudzī gi, viesnī ca izskatā s skaista, pirmajā stā vā daudz puķ u, skaista mū zika, numuriņ i jā uzlabo, tī rī š ana atstā j ko vē lē ties, ar bē rniem neiesaku. Š ī ir pirmā viesnī ca, kurā bija jā prasa tualetes papī rs; ) Paldies visiem par uzmanī bu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар