Aler Luxury Resort Durres 4*– Atsauksmes

7
Novērtējums 8.010
№1 viesnīcas reitingā Durresa
9.0 Numurs
9.1 apkalpošana
9.1 Tīrība
8.8 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Golemas pilsētā, 150 metru attālumā no Mali priežu mežā. Viesnīca tika atjaunota 2017. gadā un ir gatava uzņemt viesus pirmo reizi 2018. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota cilvēkiem, kuri vēlas atpūsties prom no pilsētas trokšņiem.Vairāk →
аватар Ganna9
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ekskursiju iegā dā jos oktobrī . Tika noorganizē ts transfē rs no lidostas uz viesnī cu. Ieradā mies diezgan vē lu, ap 20:30. Reģ istratū rā administratore ļ oti ā tri izvietoja viesus istabā s un aicinā ja vakariņ ā s. Tā kā ceļ ojums faktiski bija paš ā s sezonas beigā s, viesnī cas restorā ns tika slē gts. … Tomēr ▾ Ekskursiju iegā dā jos oktobrī . Tika noorganizē ts transfē rs no lidostas uz viesnī cu. Ieradā mies diezgan vē lu, ap 20:30. Reģ istratū rā administratore ļ oti ā tri izvietoja viesus istabā s un aicinā ja vakariņ ā s.
Tā kā ceļ ojums faktiski bija paš ā s sezonas beigā s, viesnī cas restorā ns tika slē gts. Tā pē c mū s paē dinā ja citas š ī s paš as ķ ē des viesnī cas restorā nā . Tā atrodas paš ā jū ras krastā , 3 minū š u gā jiena attā lumā no mū su viesnī cas.
Skats uz saules rietē š anu jū rā ir vienkā rš i pā rsteidzoš s.
Mē s paņ ē mā m standarta numuru ar balkonu. Istaba ir tī ra; tī rī š ana, dvieļ u un aksesuā ru maiņ a katru dienu. Peldmē teļ i netika izsniegti karantī nas pasā kumu dē ļ .
Viesnī ca atrodas klusā rajonā . Teritorijā aug skuju koki un dekoratī vie krū mi.
Ē d brokastis un vakariņ as. Eiropas brokastis. Produktu komplekts katru dienu bija vienā ds: sviests, medus, 3 veidu ievā rī jumi, š okolā des pasta. desa (3 veidi), š ķ iņ ķ is (2 veidi), vā rī tas un ceptas desiņ as, olas (vā rī tas, olu kultenis, olu kultenis), gurķ i, tomā ti, ā boli, vī nogas, apelsī ni. Kū ka ir salda un sā ļ a. 4 veidu sulas, tē ja, kafija.
Pā rē jā laikā ar vakariņ ā m viņ i nekad neatkā rtojā s, bija gan zivis, gan vista, gan teļ a gaļ a, gan cū kgaļ a.
Ī paš i jā atzī mē ļ oti draudzī gais personā ls. Viņ i runā albā ņ u, angļ u valodā , zina daž as frā zes krievu un ukraiņ u valodā . Atrast kopī gu valodu ir viegli.
Viesnī cā ir peldbaseins. Diemž ē l varē jā m izmantot tikai vienu reizi - ū dens bija auksts.
Viesnī cas vestibilā ir ū dens dzesē tā js, kā arī varat pagatavot tē ju un kafiju.
Wi-fi istabā s nav labs, jā kā pj lejā .
вариант ужина Бассейн в вечернее время природа вокруг отеля
аватар bom-bush2
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pagā jusi nedē ļ a, skatā mies bildes un mazliet skumji, ka pā rē jais tik ā tri pagā ja. Sā kumā lidojā m uz Tirā nu no Borispilas, lidojā m divas stundas, tad mū s sagaidī ja gids un visus aizveda uz autobusu, no Tirā nas lī dz viesnī cai 40 minū tes ar autobusu. … Tomēr ▾ Pagā jusi nedē ļ a, skatā mies bildes un mazliet skumji, ka pā rē jais tik ā tri pagā ja. Sā kumā lidojā m uz Tirā nu no Borispilas, lidojā m divas stundas, tad mū s sagaidī ja gids un visus aizveda uz autobusu, no Tirā nas lī dz viesnī cai 40 minū tes ar autobusu. Ierodoties viesnī cā , mū s uzreiz iekā rtoja istabiņ ā s un paē dinā ja. Bija jau deviņ i vakarā un mē s vienkā rš i gā jā m pa ielu, apskatī jā m viesnī cas un ielū kojā mies veikalos. No rī ta jū rā jū ra ir tī ra, silta un sekla, kas atpū š as ar bē rniem, tas ir liels pluss, jo mū su Azova ir tikai sā ļ a un tī rā ka. No viesnī cas lī dz pludmalei 3 minū š u gā jienā ir viesnī cas saulessargi un sauļ oš anā s krē sli, tikai jā ņ em lī dzi savi dvieļ i, mī kstā Adrijas jū ra redzama kā krabji kā pj gar dibenu.
Kas attiecas uz viesnī cu, 5 bumbiņ u tī rī š ana, 10 minū tes nebija ž ā vē tā ja, atveda vajadzī bu pē c gludekļ a, uzreiz iedeva. Istabā viss darbojā s, pat vakarā skatī jos Albā nijas TV raidī jumus. Kas attiecas uz pā rtiku, tad nav Ē ģ ipte vai Turcija, bet tici man badā nebū si un ar lieko svaru kā no Ē ģ iptes neaizbrauksi. Tur bija zivis un gaa, sieri un salā ti, ē du ar dienas bē rnu trī s zivis un ir garš ī gi pagatavots, paldies š efpavā ram. Tad viņ i atklā ja jē ra gaļ u, salā tu vietā nekad neņ ē ma piedevas, bet tie ir trī s veidi katru dienu, viņ iem arī garš oja viņ u zupas, kuri raksta, ka slikta virtuve nav gluž i objektī vs novē rtē jums, atkā rtoš u vē lreiz, ka jū s uzvarē jā t Neesiet izsalcis, un atslē gas vā rds nebū s. Mē s dzī vojā m pirmajā stā vā un katru rī tu priež u smarž a, č etrdesmitnieku č ivinā š ana bez trokš ņ a un pilsē tas burzma 22:00 tur, mū zika viss noslē dzas, kurš iet tusē t, man š ķ iet ne ī stā vieta, bet kurš vienmē r jā atrod, kur un kā .
Ekskursijā izvē lē jā mies citu valsti Ziemeļ maķ edoniju un nenož ē lojā m ļ oti skaisto Ohridas ezeru ar debeszilu ū deni un skaistumu, tas jau aizrauj elpu, par suvenī ru nopirka Ohridas krelles, maķ edonieš i sauc par Ohridas pē rlē m un pa ceļ am tu redzē sim Albā nijas dabu kalnus, upes, pilsē tas, ļ oti krā sainu valsti. Paš i braucā m uz Duresu tur un nopirkā m suvenī rus lē tā k un lielā ka izvē le, lai gan vietē jie cilvē ki nesaprot valodu, bet visi cenš as palī dzē t tū ristiem un tas ir jauki. Izrā dī jā s, ka viesnī cas saimniece ir mū su tautiete no Kijevas.
Darbinieki slikti runā gan krieviski gan angliski, bet pie telefona ir tulks un problē ma ā tri tika atrisinā ta 21. gadsimtā uz ielas. Viņ u naudu sauc par leks, veikalā paņ ē mā m gan dolā rus gan eiro, ja tur ir eiro, ja nē , tad lekami, bet mē s nekad neesam maldinā juš i un tas priecē ja. Pā rliecinieties, pirms dodaties un š ī nav tikai Albā nija, izpē tiet valsti, ka ir bijusi doma, kurp dodaties, tagad varat ne tikai redzē t fotogrā fijas, bet arī virtuā li pastaigā ties pa Mali Robbie ciemata ielu. Ko vē l piebilst, mums ar meitu patika, vismaz vienu reizi š o valsti ir vē rts apmeklē t.
вход в отель Охрид ,Северная Македония
аватар cathy86
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nesalī dzini Albā nijas kū rortus ar citā m valstī m. Tū risms š ajā valstī sā ka attī stī ties salī dzinoš i nesen. Ir grū tī bas ar krievu valodu. Bet ar angļ u valodas pamatzinā š anā m nekur nepazudī si. … Tomēr ▾ Nesalī dzini Albā nijas kū rortus ar citā m valstī m. Tū risms š ajā valstī sā ka attī stī ties salī dzinoš i nesen.

Ir grū tī bas ar krievu valodu. Bet ar angļ u valodas pamatzinā š anā m nekur nepazudī si. Katrā veikalā ir kalkulators vai piezī mju grā matiņ a, kas nedaudz pastā stī s par cenu, kas jā maksā par pirkumu. Maksā t var eiro, bet sī knaudu iedos lekos. Kurss ir 120-123 leki par 1 eiro vai 100 leki par 1 USD.

Es jums pastā stī š u nedaudz par Mali i Robit apgabala infrastruktū ru.

Viesnī ca atrodas š ajā rajonā netā lu no Durresas pilsē tas. Pilsē tā var nokļ ū t ar taksometru (25 eiro par ceļ u uz Durresu un atpakaļ ).
Netā lu no viesnī cas atrodas 2 aptiekas, vairā ki veikali ar augļ iem, dā rzeņ iem, maziem suvenī riem un citiem niekiem. Pilna iepirkš anā s nav iespē jama. Bet tam ir pluss: jū s netē rē sit savu naudu visā diem atkritumiem, kas acī mredzot mā jā s nebū s vajadzī gi. Visi tū risti to dara visos kū rortos.
Es iesaku Bato brendiju.
Daudz pieklā jī gā ks par slaveno Scanderber. Un vī ģ u ievā rī jumu.
Ir daudz daž ā du kafejnī cu: no ā trā s ē dinā š anas lī dz labiem pilnvē rtī giem restorā niem. Viena ē diena (zupa, salā ti) vidē jā cena ir 6-8 USD.
Devā mies uz zivju restorā nu "Ujvara". Par itā ļ u vī na pudeli un 2 kg jū ras velš u (salā ti, 300 g garneļ u, 300 g sē piju, 1 kg zivju) samaksā jā m gandrī z 60 eiro. Nav lē ts, bet kopumā tā vē rts.
Pastaigā m ir promenā de gar jū ru.

Tagad par paš u viesnī cu:

- teritorija
Neliela teritorija pie viesnī cas ar galdiņ iem, kur var iedzert kafiju, ē st augļ us un pat brokastis. Pusdienas un vakariņ as ir karstas. Vakaros no reģ istratū ras skan maiga mū zika. Tas izslē dzas pulksten 23:00. Daž reiz ir dzī vā mū zika, bet arī lī dz 23:00.
Mans balkons atradā s tieš i virs verandas. Nekā das ī paš as problē mas man nebija, ja balkons bija aizvē rts un aizkars bija pakā rts.
Mazajiem ir rotaļ u laukums ar batutu un nelielu instalā ciju.
Ir arī a la carte bā rs (par maksu). Cenas ir tā das paš as kā visā s Albā nijas iestā dē s.
Vestibilā atrodas bezmaksas "viss iekļ auts" bā rs. Par viņ u nedaudz vē lā k.
Baseins atrodas aiz viesnī cas. Diemž ē l man par viņ u nav ko teikt. Es atbraucu atvaļ inā jumā peldē ties jū rā , nevis ķ imikā lijā s.

- pludmale
Pludmale atrodas 200 metru attā lumā no viesnī cas. Pludmale ir smilš aina un sekla. Piemē rots ģ imenē m ar bē rniem. Nedaudz duļ ķ ains ū dens smilš ainā dibena dē ļ , aļ ģ es vē tras laikā un medū zas, kas var iekost, un daž as zivis, kas var iekost.
Pludmalē , tā pat kā Krimā , ir daudz pā rsteidzoš u pā rdevē ju: tika pā rdoti augļ i, kukurū za, virtuļ i, saldē jums, glā zes, grā matas, kedas un pat tills. Tas izraisa tā du kā bē rnī bas nostalģ iju. Bet katrs pelna kā var.
Pludmale tiek tī rī ta katru vakaru. Ja aļ ģ es pē c vē tras tika izskalotas krastā , tā s arī tika izņ emtas no rī ta. Pludmalē ir atkritumu tvertnes, kur jū s varat izmest atkritumus.

- uzturs
Covid-19 dē ļ bufete ir nedaudz pā rveidota: viesmī ļ i visu liek uz š ķ ī vja, tač u tas mums netraucē uz š ķ ī vja salikt vismaz visu ē dienu no sadales. Galvenais, lai plā ksnī te bū tu lielā ka.
Stieņ a sortiments saskaņ ā ar AI sistē mu ir standarta:
* dzeramais ū dens,
* sulas (mellenes un kā ds interesants ā bols),
* tē ja sortimentā (melna, zaļ a, ar citronu, ar bā rbelei un kumelī tē m),
* kafija ar pienu)
* galda vī ni (baltie un sarkanie) Es vē lreiz uzsveru, galda vī ni, kas nav izturē ti pagrabā kopš.17. gadsimta, bet diezgan dzerami.
* gaiš ais gaiš ais alus (parastais lager - nekas ā rkā rtē js),
* stiprie dzē rieni (rakia un brendijs).

Ē dieni restorā nā ir diezgan daudzveidī gi:
- Eiropas brokastis (dā rzeņ i, siers un desas š ķ ē les, vā rī tas olas, olu kultenis, olu kultenis, 2 veidu desiņ as, pankū kas, brokastu pā rslas, daž ā di konditorejas izstrā dā jumi),
- pusdienas un vakariņ as bija lī dzī gas (3 veidu salā ti, 2-3 veidi zupas, zivis, mī dijas, vairā ku veidu gaļ a, dā rzeņ i daž ā dos veidos (ļ oti iesaku baklaž ā nu), makaroni),
- deserti (arbū zs, melone, biskvī ts. Daž kā rt bija ā boli un nitarī ni).

Viss vienmē r bija svaigs. Gatavots nelielā s partijā s, jo viesnī cā bija maz cilvē ku. Pā ris reizes nā cā s pagaidī t daž as minū tes, lī dz tika pagatavota svaiga porcija.

- istabu fonds un viesnī cas pakalpojumi
Numuri ir diezgan labi un tī ri. Ja uz balkona nav pietiekami daudz veļ as ž ā vē tā ja, varat to lū gt reģ istratū rā.
Televizori nedarbojas daudzā s telpā s. Bet pat ja viņ i strā dā , tur nav kanā lu krievu valodā . Š is fakts mani ī paš i netraucē ja, jo fonam vienmē r varē ja kaut ko ieslē gt telefonā.
Vienī gais negatī vais telpā ir vannas istaba. Duš as kabī ne, ja to tā var nosaukt, ir ļ oti neloģ iski uztaisī ta. Ū dens š ļ akatas pa visu vannas istabu. Bet to var izdarī t arī ļ oti labi.
Š ajā jautā jumā mums palī dzē ja viesnī cas gide Inna. Mē s atstā jā m viņ ai augļ u maisu reģ istratū rā uzglabā š anai.

Vē l viens svarī gs aspekts jebkurā viesnī cā ir Wi-Fi. Tas ir tā pat kā visur citur. Nopirku sev Vodafone SIM karti. 4 GB maksā apmē ram 10 eiro, 15 GB maksā ja 15 eiro. Turklā t lietojumprogrammas instalē š anai tiek pievienoti vē l 3 GB. Un mē s ar draugu sadalī jā m satiksmi uz pusē m. Principā vienmē r ir ē rti nodroš inā t stabilu un kvalitatī vu internetu jebkurā valstī.

Par ekskursijā m...

Es biju divā s ekskursijā s, kuras patieš ā m bija apmeklē š anas vē rtas: Berata pilsē tā un Komana ezerā.

Berats - 1001 loga pilsē ta. 2008. gadā pilsē tas vē sturiskais centrs tika iekļ auts UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā kā labi saglabā juš ā s Osmaņ u impē rijas pilsē tvides attī stī bas piemē rs. Š eit atrodas arī.13. gadsimta cietoksnis, kas vē stures gaitā nav palicis bez iedzī votā jiem. No cietokš ņ a paveras gleznaini skati uz Tomori kalnu grē du.

Komana ezers valdzina ar savu skaistumu lī dz nerunai.
Neviens fotoattē ls nevar nodot to, ko jū s varat redzē t ar savā m acī m. Š o vietu salī dzina ar Norvē ģ ijas fjordiem.
Ū dens tur bija vē ss, bet daž i cilvē ki tomē r uzdroš inā jā s peldē ties.
Nekad citur neesmu uzņ ē mis tik daudz fotoattē lu un video. Ja dodaties uz Albā niju, tad š ī vieta ir vienkā rš i obligā ts apmeklē jums.

Ja iespē jams, noteikti norā diet, kurš ceļ o ar gidu. Es devos uz visā m ekskursijā m ar gidu vā rdā Ā rbers. Nekā du problē mu nebija. Viņ š ļ oti interesanti stā stī ja par paš u Albā niju un vietā m, kur mē s bijā m. Pē c citu tū ristu atsauksmē m es dzirdē ju, ka bija nelielas problē mas.
Bet atkal viss ir tī ri subjektī vi.

Vienī gais, ko varē tu ņ emt vē rā , ir nedaudz vē lā ka izbraukš ana uz nelielu tū ristu skaitu. Izbraukš ana 11:00 un pusdienas kaut kā nav ī paš i laba, ņ emot vē rā , ka izrakstī š anā s no viesnī cas ir 15:30. Istabu var pagarinā t par 30€, bet diemž ē l bez ē dinā š anas
Personī gi esmu gandarī ts, ka Covid-19 ir izjaukusi visus manus plā nus un es iepazinu Albā niju.

Vai es atkal dotos uz š o viesnī cu? Noteikti jā.

Cenas/kvalitā tes attiecī ba visos aspektos man bija ideā li piemē rota.
Вид из окна номера 110 Территория отеля Территория отеля Пляж возле отеля Обед и ужин по системе all inclusive в отеле Завтрак по системе all inclusive в отеле Обед и ужин по системе all inclusive в отеле Обед и ужин по системе all inclusive в отеле
аватар _455049
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mums patika. Reģ istrē š anā s noritē ja bez problē mā m. Mū su istaba tika iztī rī ta un dvieļ i tika mainī ti katru dienu. Jā , brokastis, pusdienas un vakariņ as, laicī gi. Jā , ne grezna produktu izvē le, bet izsalkuš i nebijā m. … Tomēr ▾ Mums patika. Reģ istrē š anā s noritē ja bez problē mā m. Mū su istaba tika iztī rī ta un dvieļ i tika mainī ti katru dienu.
Jā , brokastis, pusdienas un vakariņ as, laicī gi. Jā , ne grezna produktu izvē le, bet izsalkuš i nebijā m. Jā , alkohola nav daudz, un tikai no 10.00 lī dz 22.00. Jā , viņ i neļ auj telpā ienest ē dienu, augļ us un dzē rienus. Bet viņ i to attiecina uz cī ņ u pret kukaiņ iem. Ja ļ oti gribas, vakarā var atnest, apē st, izdzert un no rī ta izmest. Albā ņ i joprojā m mā cā s, un, kas attiecas uz mani, viņ i ļ oti cenš as.
Jums jā dodas uz pludmali. Nav ilgi, bet nepiecieš ams. Pludmale ir smilš aina, vairā k kā bē rnu pludmale. Pludmalē nav tualetes.
Garlaicī gi, bet palī dzē ja ekskursijas: devā mies uz Vloru (tur ir akmeņ ainas un dziļ as pludmales) un Maķ edoniju. Ļ oti iesaku apmeklē t Maķ edoniju: gids ir krieviski runā još s un ļ oti interesants stā stnieks.
Administratori, gidi - no Ukrainas. Draudzī gs. Viņ i cenš as atrisinā t jū su problē mu, kā tā rodas.
Wi-Fi istabā s ir ļ oti slikts, bet varē ja sazinā ties savā starpā : )
Kopumā ar pā rē jo esam apmierinā ti. Viss atkarī gs no noskaņ ojuma.
аватар olgamarik28
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Atpū tā s š ajā viesnī cā no 15. lī dz 25. jū lijam. Ko es tev varu pateikt? Cilvē ki, ja jau esat iegā dā juš ies biļ eti uz š o luksusa viesnī cu - jū tam lī dzi. Ja domā – droš i atsakies. Bē dziet no š ī s koncentrā cijas nometnes! ! ! ! ! Un prom no Durresas! ! ! ! ! Sā kš u ar viesnī cu. … Tomēr ▾ Atpū tā s š ajā viesnī cā no 15. lī dz 25. jū lijam. Ko es tev varu pateikt? Cilvē ki, ja jau esat iegā dā juš ies biļ eti uz š o luksusa viesnī cu - jū tam lī dzi. Ja domā – droš i atsakies. Bē dziet no š ī s koncentrā cijas nometnes! ! ! ! ! Un prom no Durresas! ! ! ! ! Sā kš u ar viesnī cu. Tieš i no biļ etes iegā des. Pie mums viesojā s divas ģ imenes: divi pieauguš ie + bē rns. Bē rni 10 un 13 gadi Pē c biļ eš u iegā des, rezervē jot numurus pie mū su ceļ ojumu aģ enta,
kaut kā ds nesaprotams fufelis izrā dī jā s (atvainojos). Norē ķ ins atkarī gs no bē rna vecuma! ! ! ! ! Bē rni lī dz 10 gadiem var dzī vot tikai pirmajā stā vā , no 10 otrajā , no 13 lī dz 3 un 4. Un tiem, kam ir bē rns 10 gadi
ir viena divguļ amā gulta un viena atzveltnes krē sla gulta. Bē rnam no 13 gadu vecuma tiek nodroš inā ta pilna gulta. Starp citu, no 10 gadu vecuma viņ i ņ em cenu kā pieauguš ie. Sā kumā mē s ar draugiem saņ ē mā m vienā du summu. Tad mū su ceļ ojumu aģ ente uzzinā ja, ka par 13. bē rna gultiņ u vē l 100 eiro jā maksā . LABI.
Ierodoties tika konstatē ts, ka VISI numuri ir aprī koti ar vienu divguļ amo gultu un katrā istabā ir standarta gulta bē rnam. Pirmais jautā jums: kas par 100 eiro? Es turpinā š u. Mē beles ir jaunas. Vecs gaisa kondicionieris. Draugi nav strā dnieki. Sā kā m pū st silto gaisu pē dē jā dienā , paldies Dievam! ! ! ! ! Balkons nav variants - odi! ! ! ! ! Tī rī š ana arī ir viņ u metode! ! ! ! ! Viņ i saklā ja gultu un iznesa atkritumus! Smiltis uz grī das izturē ja divas dienas. Un tikai pē c trim atgā dinā jumiem administratoram, nā kamajā dienā viņ š tika noņ emts. Bet trī s dvieļ u vietā katram palika tikai viens komplekts, pā rē jie droš i vien var. Personā ls (izņ emot divus vai trī s animatorus-administratorus vienā personā ) nerunā ne krieviski, ne angliski. Ukraiņ u valodu arī nesaprot. Es vē los pakavē ties pie vannas istabas atseviš ķ i. Metrs pē c metra.
Š ajā gadī jumā tualete ir novietota tā , ka (atvainojos par tik intī mā m detaļ ā m) mē s tajā sē dē jam uz sā niem, pretē jā gadī jumā kā jas neder pat bē rnam. Viņ i atrodas uz naktsgaldiņ a no izlietnes. Ejam uz restorā nu. Lai sā ktu, novē rtē jiet darba laiku: brokastis no 07:00 lī dz 09:00, pusdienas no 12:00 lī dz 14:00 un vakariņ as no 18:00 lī dz 20:00. Lī dz 20.00 varē ja bū t pludmalē , bet neskriet! Tu skrien, jo vairā k vai mazā k kaut kas pieklā jī gs no jū ras veltē m sanā k tikai pirmajiem 10 cilvē kiem. Tad, protams, ņ em ā rā , bet tas aizņ em ilgu laiku un prasa daudz. Jū ras veltes: mazas mī dijas un tā s paš as garneles, bija krabju pusī tes (bez jebkā dā m ierī cē m, lai tā s izjauktu, ko vien gribi un č aumalu nolauž vai vienkā rš i paskaties), astoņ kā ji un
nesaprotamas zivis. Brokastī s dod pā ris veidu sieru, desu, visiem jau ceptu omleti un jau ceptas olas,
kuras ir nedaudz siltas un vienkā rš i peld taukos, ir vā rī tas, pā rslas ar pienu.
Visa pā rsā lī ta pā rtika ir albā ņ u virtuves iezī me. Divu veidu yuppie ala ķ irsis un apelsī ns. Un jā , un š ausmī ga izskata gurķ i un tomā ti ir mū ž ī gi kū tri, nevis svaigi. Uz katra stū ra albā ņ i uzsver, ka viņ iem ir visi bez Ģ MO dā rzeņ i un augļ i. To kontrolē tikai valsts lī menī . Nonā cā m pie secinā juma, ka mū su viesnī cas ī paš nieki visu pē rk Turcijā . Dā rzeņ u imports no Ģ MO nav aizliegts! Pusdienā s trī s zupas, nezinu kā pē c. Risotto vai makaroni, vista un nesaprotamas zivis. Trī s salā ti. Saldie ķ irš i vai arbū zs. Vakariņ as vienatnē . Atklā ti sakot, es gribu ē st stundu pē c ē š anas. Un vispā r bē rniem! LABI,
bija iespē ja kaut ko nopirkt. Bet viesnī cas ī patnī ba - nekas, absolū ti nekas, ko jums nav tiesī bu ienest istabā . Bez ē diena, bez augļ iem, bez dzē rieniem, bez bezalkoholiskajiem dzē rieniem, bez alkohola! ! ! ! ! ! ! Nekas naudas sods 50 eiro. Patieš ā m var nopirkt un ē st pie ī paš a galdiņ a viesnī cā , gandrī z vai stieples. Arī tur alkohols nav atļ auts.
AR
Viesnī cas "viss iekļ auts" alkohola sistē mā ietilpst sarkanvī ns un baltvī ns, alus un brendijs. Pā rē jais ir par naudu, un, kā zinā ms, ne par mazu. Vakaros ir divas iespē jas: no pirmdienas lī dz treš dienai atļ auts sē dē t zem daudzvecā kā m priedē m un elpot dziedinoš o gaisu. No ceturtdienas lī dz svē tdienai klubu mū zika tiek atskaņ ota tā dā skaļ umā , kas dzirdams telpā s. Mazi bē rni nevar gulē t. Mū zika kliedz lī dz 23.00. Neviens nedejo - UZSvī troju! ! ! ! ! ! ! Mū su acu priekš ā tuvojā s divu bē rnu mā miņ a ar lū gumu likt klusā k pie administratores un pat pie saimnieces - nekā das reakcijas! ! ! ! ! Mū zika traucē visiem atpū tniekiem, bet tā ir saimnieka ī paš ī ba, visu darī t nevis viesu dē ļ , bet tieš i otrā di, lai cilvē kiem bū tu neē rti! ! ! ! ! Ar ē dienu no restorā na var arī iziet ē st tikai kaut kur ž oga stū rī . Aizlieguma zī mju nav. Vakarā paņ ē mā m garneles un nolē mā m pavadī t laiku ā rā.
Uzsveru, ka alus un garneles bija no viesnī cas restorā na.
Mums atzī mē ja, ka mē s nevaram to ē st š ajā vietā . Cilvē ki, jū s neesat viesi - jū s esat ieslodzī tie š ajā vietā ! Nu atseviš ķ i par pludmali un Durresu vai ciematiem ap to. Tā tad. Pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli, saulessargi. Dvieļ a nav. Pirkta par 4 eiro veikalā pie viesnī cas. Pludmalē viss tiek apmaksā ts. Aizmirsu pateikt, ka viesnī ca atrodas otrajā krasta lī nijā . Netā lu no jū ras. Pludmale un ciems kopumā ļ oti lī dzinā s mū su atpū tai: Skadovska, Zatoka, Dzelzs osta. Jū ra ir dubļ aina, sekla, ir aļ ģ es. Un visa š ī jautrī ba maksā.1400 eiro! Kā š is!
аватар Irina326034
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Teritorija ir ļ oti pievilcī ga. Ē diens vienmuļ š , nav ē rta ē dinā š ana, tā dā ziņ ā , ka jā stā v rindā , jā gaida, kad atvedī s ē dienu. Ē dieni ir lē ti un jautri studentiem. Istaba tika iztī rī ta normā li, principā ej uz jū ru, nevis dzī vo istabā . … Tomēr ▾ Teritorija ir ļ oti pievilcī ga. Ē diens vienmuļ š , nav ē rta ē dinā š ana, tā dā ziņ ā , ka jā stā v rindā , jā gaida, kad atvedī s ē dienu. Ē dieni ir lē ti un jautri studentiem. Istaba tika iztī rī ta normā li, principā ej uz jū ru, nevis dzī vo istabā . Serviss ļ oti labs. Ļ oti ē rti, ka tieš i blakus viesnī cai ir daudz veikalu, aptieku utt.
аватар Katsis
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s palikā m viesnī cā.3 naktis reklā mas tū res ietvaros no Minskas. Mē s nekavē joties un ā tri tikā m apsē duš ies. Viesnī ca atrodas ē rtā vietā , netā lu no Tirā nas, Durresas un Krujas, kur var doties ekskursijā s. … Tomēr ▾ Mē s palikā m viesnī cā.3 naktis reklā mas tū res ietvaros no Minskas. Mē s nekavē joties un ā tri tikā m apsē duš ies.
Viesnī ca atrodas ē rtā vietā , netā lu no Tirā nas, Durresas un Krujas, kur var doties ekskursijā s. No lidostas jā brauc 30-40 minū tes.
Numuri ir pietiekami plaš i, liels balkons ar galdu un krē sliem ar skatu uz dā rzu un strū klaku viesnī cas priekš ā . Numurā ir viena maza š aura gulta un viena divguļ amā gulta. Jū s varat palikt vienatnē vai ar bē rnu. Ir arī televizors un fē ns.
Wi-Fi ir bezmaksas (tā pat kā visā s Albā nijas viesnī cā s), tas ir labi pieejams viesnī cas vestibilā un netā lu no tā uz ielas. Telpas ir nedaudz sliktā kas, daž reiz ir pieslē gums.
Tieš i aiz viesnī cas ē kas, tā s teritorijā , ir pieejams neapsildā ms peldbaseins ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem.
Vannas istaba ar duš u un stikla kabī ni, tiek izsniegti kosmē tikas piederumi: duš as ž eleja, š ampū ns, ziepes. Vienī gais, ka vienas duš as kabī nes durvis ir vaļ ā un ū dens nedaudz š ļ akstā s uz grī das. Bet, lai to noslaucī tu, ir grī das dvielis.
Tiesa gan, ē st istabā nedrī kst (ja kā ds pamana). Lai gan istabā ir ledusskapis un glā zes ar tē jkannu. Bet uz grī das joprojā m redzē jā m vairā kas skrienoš as skudras, kuras pē c tī rī š anas pazuda. Un istaba tika tī rī ta katru dienu, un tika mainī ta gultas veļ a, kas ir jauki. Paņ emiet arī odu atbaidī š anas lī dzekli - daž reiz tie naktī ielido istabā (ī paš i, ja turat balkonu atvē rtu).
Pat mū su uzturē š anā s laikā stacijā bija kļ ū me un divas dienas nebija karstā ū dens - tikai nedaudz silts. Periodiski lē ja karstu, bet tas ilga apmē ram stundu. Kamē r mē s aizbraucā m, ū dens padeve bija uzlabojusies.
Ē dinā š ana viesnī cā viss iekļ auts bufete (brokastis, pusdienas, pē cpusdienas tē ja, vakariņ as). Ē diens bija labs, bet diezgan vienmuļ š . Pusdienā s un vakariņ ā s viena un tā pati zupa (pā ris veidu), salā ti, dā rzeņ i. Daž kā rt tika aizstā ta zivs un gaļ a - teļ a gaļ a ar mē rci (ļ oti garš ī gi). Ir maz augļ u. Ir tē ja, kafija, sulas, ū dens. Personā ls un viesmī ļ i ļ oti cenš as izpatikt. Ir krieviski runā još i darbinieki - tas ir ALER tī klā .
Netā lu no viesnī cas atrodas lielveikals un ne viens vien. Tur var iegā dā ties pirmā s nepiecieš amī bas preces, ū deni, augļ us, sieru, saldē jumu.
Gar ceļ u stiepjas neliela promenā de ar tuvē jā m kafejnī cā m, restorā niem un viesnī cā m. Daž i no tiem joprojā m tiek bū vē ti. Var teikt, ka teritorija aktī vi attī stā s un progresē servisa ziņ ā .
Pludmale un jū ra ir ļ oti tuvu (4-5 minū š u gā jiena attā lumā ) - vienkā rš i izejiet no viesnī cas un š ķ ē rsojiet nelielu š auru ceļ u. Plata smilš aina josla, smiltis tī ras un ļ oti smalkas, gaiš i dzeltenas, patī kamas taustei. Ieeja Adrijas jū rā ir gara un maiga - lieliski piemē rota ģ imenē m ar maziem bē rniem. Jū ra nav caurspī dī ga, jo viļ ņ i paceļ smiltis, ir aļ ģ es. Var pastaigā ties pa krastmalu gar smiltī m, netā lu atrodas kafejnī ca uz pontona jū rā , kur tiek rī kotas putu ballī tes.
Vakarā piedā vā ja nelielu animā ciju, aktivitā tes bē rniem, dzī vo mū ziku.
Var teikt, ka viesnī ca ir normā la, bet ne ī paš i prastiem tū ristiem.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Konditorejas izstrādājumi Pelican
Novērtējums 10.0
Albānija, Durresa
Restorāni, kafejnīcas
Duresas osta
Novērtējums 10.0
Albānija, Durresa
Muzeji, Stats, Transports

Отель расположен в городе Голем, в 150 м от Мали в сосновом бору. Отель был реконструирован в 2017 году и впервые готов встречать гостей в 2018 году. Отель отлично подойдет людям которые хотят отдохнуть вдалеке от городского шума.

Atrašanās vieta Один из лучших отелей который расположен в поселке Mali I Robit, что в 45-и км от аэропорта.
Pludmales apraksts Собственный, песчаный. Расстояние от отеля до пляжа 70 м. Зонтики и лежаки бесплатно. Пляжные полотенца не предоставляются.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Завтрак — шведский стол. Обед и ужин A La Carte.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • animācija
Telpu apraksts

48 номеров, с балконом и без балкона.

Istabās

Во всех номерах есть кондиционер, телевизор, мини-бар (платно), двуспальная кровать, шкаф, ванная комната (ванные принадлежности, фен). Уборка номера (ежедневно). Смена постельного белья ( 1 раз в 2 дня).

Adrese Mali i Robit Durrësi, Durrës, Albania
Tālruņi: +355 69 258 1482
Tīmekļa vietne: Aler Luxury Resort Durres
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.