Турфирма Відпочинок на всі 100%

http://www.otdihnavse100.com.ua/
Harkova ул. Серповая 4, 3 этаж, офис 309А
(98) 8345734, (63) 2886869, (50) 7408989
Lai parādītu kartē »

Ceļojumu aģentūras reitings:
5.8

ATSAUKSMES PAR CEĻOJUMU SABIEDRĪBU ВІДПОЧИНОК НА ВСІ 100%



100% krāpniecība...

apceļots  8 mēnešus atpakaļ
Ceļojumu aģentūras novērtējums:
1.0

Nopirku biļetes uz Grieķiju, sameklēju saprātīgu cenu no šīs aģentūras, viss tika saskaņots ar menedžeri. Viņi pieprasīja 100% priekšapmaksu abos virzienos. Izbraukšana bija no Ļvovas, kad bijām jau nopirkuši biļetes uz Ļvovu uz autobusa atiešanu, samaksājām par viesnīcas rezervāciju - piezvanīja menedžeris un teica, ka vajag piemaksāt papildus summu vairāk kā uz pusi no cenas, ko jau bijām samaksājuši.



Es neiesaku

apceļots  11 mēnešus atpakaļ
Ceļojumu aģentūras novērtējums:
2.0

Laba diena. Pirkām caur tūrisma aģentūru "Vidpochinok na all 100" biļetes Kijeva-Budva-Kijeva 23.06.12., menedžere Elizaveta, samaksāja pilnu summu. Divi bērni (māte, bērni 5 un 7 gadi) un (māte, bērni 7 un 9 gadi). No Kijevas viņi izrāvās no rīta, sūdzību nebija.



Transfērs uz Bulgāriju. Zhahlivy serviss, taupi nervus

apceļots  1 gadā atpakaļ
Ceļojumu aģentūras novērtējums:
1.0

"Tūrisma aģentūrā" rezervējām transfēru 7 personām uz Bulgāriju. Labāk, ja uzņemšanas procesu organizējām mēs, lai viss, kas bija pārcelšanas vērts, būtu pēc iespējas mantkārīgāks. Spaskudzhenі nervi, zhahlivy serviss, kaudze negatīvu emociju.



Laba ceļojumu aģentūra, budžeta organizētas brīvdienas

apceļots  2 gadā atpakaļ
Ceļojumu aģentūras novērtējums:
10.0

Budžets, bet ērts. ar vilcienu, nevis ar autobusu. Tur bija pavadošā Jūlija - ļoti kompetenta. Es ieteikšu. Plāno izmantot šo uzņēmumu



Laba ceļojumu aģentūra, viss bija ērti un man patika!

apceļots  2 gadā atpakaļ
Ceļojumu aģentūras novērtējums:
10.0

Devāmies ar "Atpūtu visiem 100" janvārī uz Karpatiem uz 4 dienām. Ekskursiju tūre. Viss tika organizēts skaidri un labi. Paldies grupas kuratorei Jūlijai. Un šoferis Igors. Mēs ar Oleksandru dzīvojām siltā, mājīgā dārzā. Viesmīlīgi saimnieki un garšīgi ēdieni.



Pretīga organizācija! Es neiesaku!

apceļots  3 gadā atpakaļ
Ceļojumu aģentūras novērtējums:
1.0

Mēs devāmies tūrē "Climbing Hoverla" no 20.08 līdz 23.08 2021. Teikšu uzreiz, organizācija PRETĪGA!!! Tātad viss kārtībā... Saņēmām vilciena biļetes uz 2 dienām un tikai Harkova-Kijeva-Harkova, biļetes atpakaļ no Jasinas uz Kijevu saņēmām vakarā pirms izbraukšanas! Līdz pēdējam brīdim jūs nezināt, kāds vilciens jums ir, cikos tas atiet, cikos tas ierodas utt.



Sabojātas brīvdienas pirms izrakstīšanās

apceļots  3 gadā atpakaļ
Ceļojumu aģentūras novērtējums:
6.0

Gribu brīdināt visus, kas plāno doties ekskursijā ar šo tūrisma aģentūru. Es pasūtīju ekskursiju uz Volinu no Harkovas mēnesi pirms brauciena, 24. jūlijā. Veicu avansa maksājumu norunātajā apmērā, sagādāju visus dokumentus, no savas puses visas saistības izpildīju.



Viņiem ir vienalga par saviem klientiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

apceļots  4 gadā atpakaļ
Ceļojumu aģentūras novērtējums:
1.0

Situācija notika 2020. gadā, es atgriezos ar autobusu no Dzelzs ostas. Transfēru organizēja tūrisma aģentūra atpūta uz visiem 100. Piezemējoties man krēsls bija galīgi salūzis !!!!! Es tikai gribu teikt, ka jāiet vairāk nekā 12 stundas. Ierodoties, tūrisma aģentūra nekādi nereaģēja, turklāt pat neatvainojās.



Briesmīgi, tā ir tikai naudas izšķiešana

apceļots  3 gadā atpakaļ
Ceļojumu aģentūras novērtējums:
2.0

Devos ekskursijā pa Stambulu un Kapadokiju. Tā ir tikai naudas izkrāpšana. Viesnīcas ir vissliktākās. Tas, ka katrā viesnīcā nebija interneta, ir cits stāsts. Bet tas, ka tur bija VIENA noieta vieta !!! Istaba ir vienkārši šausmīga! Mums ar draudzeni nācās pa vienam iesaldēt telefonus un fotoaparātu.



slikta tūrisma kompānija, neiesaku

apceļots  3 gadā atpakaļ
Ceļojumu aģentūras novērtējums:
2.0

2021. gada februāra beigās kopā dodieties no Harkovas uz Soledar (sāls raktuvēm) un Bakhmut (šampanieša vīna fabrika). piezvanot šiem uzņēmumiem atsevišķi, kādu no ekskursijām nebija iespējams rezervēt brīvu vietu trūkuma dēļ (06.03.21.). nākamajā dienā internetā ieraudzījām sludinājumu ar viss iekļauts ceļojumu uz šīm vietām.



1 2 3 4


Ceļojumu aģentūras reitings Латвии

Tuvākās tūrisma aģentūras