Laba viesnīca un jūra

Rakstīts: 8 jūnijs 2011
Ceļošanas laiks: 16 — 27 aprīlis 2011
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 7.0
Kopā bijā m viesnī cā.2011. gada aprī ļ a otrajā pusē . Istaba ir laba, bet karstais ū dens uzreiz nesasildī ja, lī dz mē s sapratā m, kā pē c…. Patiesī bā istaba sastā v no viesistabas un guļ amistabas, ļ oti plaš a un ē rta. Viss darbojā s: TV, ledusskapis, kondicionieris, lai gan viss nav jauns. Balvā ierodoties istabā bez maksas bija dzirkstoš ais ū dens, ū dens, alus un augļ u grozs. Ar pā rskaitī jumu: sā kumā ceļ ojumu aģ entū ra no mums paņ ē ma 200 USD, bet tad izrā dī jā s, ka viesnī cas autobusā transfē rs bija bez maksas un, ierodoties mā jā s, mums š o naudu atdeva.
Patieš ā m, jū s varat doties uz Dubaiju, uz tirdzniecī bas centru ar viesnī cas autobusu bez maksas, bet jums bū s jā paliek tur apmē ram 6 stundas, lai atgrieztos ar to paš u autobusu. Tirdzniecī bas centros, parastos veikalos nav nekā ī paš a. Š is brauciens ir jā rezervē iepriekš . Jū ra laba, smilš u pludmale salī dzinoš i tī ra. Sauļ oš anā s krē slu un lietussargu pietika visiem. Viss ir bez maksas.
Jū s varat nemaksā t par vakariņ ā m, bet aiziet par 5 dirhamiem (1 dirhams = 8 rubļ i) uz Lu-Lu lielveikalu (5 minū tes) un tur nopirkt pā rtikas preces, cenas ir apmē ram tā das paš as kā mū su veikalos (Auchan, Monetka, Pyaterochka, utt. ). Ja nā kamreiz dosimies uz š o viesnī cu, tad vakariņ as neņ emsim (lai notievē tu). Nekur neatradu dzē rienu veikalu, kā aprakstī ts citā s atsauksmē s. Personā ls ir draudzī gs un neprasa naudu. Reģ istratū rā viņ i runā nedaudz krieviski, tas ir pilnī gi iespē jams izskaidrot. Vienī gais, kas atstā ja nepatī kamu iespaidu, bija niecī gā s brokastis, kuras mums iedeva atceļ ā , jo devā mies ceļ ā agri no rī ta, pulksten 5.

Kopumā iespaids par viesnī cu un pā rē jo ir ļ oti labs.
Aleksejs un Nadež da, Jekaterinburga
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu