Sahara Beach Resort & Spa 5*– Atsauksmes

39
Novērtējums 6.810
№18 viesnīcas reitingā Šārdža
6.8 Numurs
6.7 apkalpošana
7.1 Tīrība
6.7 Uzturs
6.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Šārdžas pilsētā, blakus savai privātajai pludmalei. Atvērts 2010. gadā, pēdējo reizi renovēts 2017. gadā. No viesnīcas paveras skaists panorāmas skats uz Persijas līci. Šārdžas akvārijs atrodas 2,4 km attālumā no viesnīcas, savukārt Sahāras centrs atrodas 9 km attālumā. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī ir ļ oti interesanta vieta, tā ir vesela pils, tur viss ir vecs, kamī ni, interesanta prezentā cija, interesants interjers. Atpū tos jaunajam gadam, viss bija skaisti noformē ts. Š ajā viesnī cā jū s jū taties kā galma dā ma. … Tomēr ▾ Š ī ir ļ oti interesanta vieta, tā ir vesela pils, tur viss ir vecs, kamī ni, interesanta prezentā cija, interesants interjers. Atpū tos jaunajam gadam, viss bija skaisti noformē ts. Š ajā viesnī cā jū s jū taties kā galma dā ma. Istaba varbū t nebija ī paš i tī ra, varbū t esmu izvē lī ga. Es paliktu š ajā viesnī cā vē lreiz. Viesnī cā ir š iks moderns spa, man ļ oti patika.
аватар AnnaFokina
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Nu viesnī ca nevelk pieciniekā . Varbū t kā dreiz tas sarakstī jā s, bet tagad ir posts. Ja ne mū su paš u pludmale un labs personā ls, tad bū tu pavisam bē dī gi. Tagad es saprotu, kā pē c bija tik zema ekskursijas cena. Septembrī ar vī ru bijā m kopā un labi, ka nepaņ ē mā m bē rnus! Ē diens viesnī cā ir ļ oti vienmuļ š un nabadzī gs. … Tomēr ▾ Nu viesnī ca nevelk pieciniekā . Varbū t kā dreiz tas sarakstī jā s, bet tagad ir posts. Ja ne mū su paš u pludmale un labs personā ls, tad bū tu pavisam bē dī gi. Tagad es saprotu, kā pē c bija tik zema ekskursijas cena. Septembrī ar vī ru bijā m kopā un labi, ka nepaņ ē mā m bē rnus! Ē diens viesnī cā ir ļ oti vienmuļ š un nabadzī gs. Ja dodaties, iesaku ņ emt tikai brokastis, kā mē s to darā m. Turklā t piekrastē ir vietas, kur paē st. Piemē ram, devā mies uz Al Sif pā ri ceļ am, krievu-tatā ru restorā nu Kazaņ a. Pierasts, garš ī gs, lē ts, viss krievu valodā ! Varat arī vakarā doties pastaigā pa centru, kur infrastruktū ra kopumā ir š ika. Es vispā r klusē ju par Dubaiju, tur ir tik forš i! Autobusi kursē pa ielu abos virzienos, saraksts ir reģ istratū rā . Bet kopumā atpū ta nav darbs, tā pē c bijā m apmierinā ti ar braucienu. )
аватар gbaizakova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Laba viesnī ca, bet ne 5* ir wi-fi, istabiņ a nepā rtraukti tiek uzkopta, istabiņ a plaš a, ar skatu uz jū ru. Pludmale maza, akmeņ aina (ļ oti neē rta), devā mies uz kaimiņ u pludmali, ieradā mies 8:30 un iekā rtojā mies 15:00, bet bagā ž a tika nogā dā ta speciā lā telpā , piedā vā ja apskatī t viesnī cu, uzgaidī š anu, viņ i acī mredzot ienesa istabā augļ u grozu, ū dens bija knapi silts, spiediens nē , tualetē nepā rtraukti rī bē ja ū dens, pē c speciā lista izsaukš anas kļ uva labā k, bet ne uz ilgu laiku, gan darbinieki, gan iedzī votā ji trokš ņ o. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, bet ne 5*
ir wi-fi, istabiņ a nepā rtraukti tiek uzkopta, istabiņ a plaš a, ar skatu uz jū ru.
Pludmale maza, akmeņ aina (ļ oti neē rta), devā mies uz kaimiņ u pludmali, ieradā mies 8:30 un iekā rtojā mies 15:00, bet bagā ž a tika nogā dā ta speciā lā telpā , piedā vā ja apskatī t viesnī cu, uzgaidī š anu, viņ i acī mredzot ienesa istabā augļ u grozu, ū dens bija knapi silts, spiediens nē , tualetē nepā rtraukti rī bē ja ū dens, pē c speciā lista izsaukš anas kļ uva labā k, bet ne uz ilgu laiku, gan darbinieki, gan iedzī votā ji trokš ņ o. gaiteņ i, brokastis nav garš ī gas, ē diens parasts, vienmē r mazo karotī š u pietrū ka, uz jautā jumu kā pē c, saņ ē ma atbildi ka par maz viņ iem nav nekā interesanta tuvumā , shuts aizved kur nevajag, blakus ir atsā ļ oš anas iekā rta, bet ī sti netraucē ja, vienī gais foto ar skatu uz rū pnī cu neviens negrib, blakus ir mazs lielveikals, tas arī viss, vienī gais personā ls draudzī gs .
аватар ptaxa0904
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca ar privā tu pludmali un izklaides jū ru katrai gaumei. Patī kami, ka viesnī cā ir lifts. ) Kā pē c smaidī ja, tas ir trī sstā vī gs) Mē s bijā m iekā rtojuš ies otrajā ar skatu uz jū ru, tā pē c liftu neizmantojā m vispā r. … Tomēr ▾ Viesnī ca ar privā tu pludmali un izklaides jū ru katrai gaumei. Patī kami, ka viesnī cā ir lifts. ) Kā pē c smaidī ja, tas ir trī sstā vī gs) Mē s bijā m iekā rtojuš ies otrajā ar skatu uz jū ru, tā pē c liftu neizmantojā m vispā r. ) Man patika, ka katrai istabai ir balkons, no rī ta priecē ja svaigā jū ras brī ze. Ē diens bija ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs. Pat bē rni atrada ko ē st. Ē damzā lē apmulsusi tikai š ķ ī stoš ā kafija, viss pā rē jais kā rtī bā . Katru dienu viesnī cai garā m brauc autobuss, kas ved cilvē kus uz Š ā rdž as centru, Dubaiju un citiem emirā tiem. Reģ istratū rā ir grafiks, kurā bez maksas var paņ emt arī karti. Numuriņ ā nebija interneta, bet vispā r viesnī cā nebija interneta! Pā rsteigts, tehnoloģ iju laikmetā ! Ekskursijas tika iegā dā tas iepriekš , pirms izbraukš anas. Mē s ilgi pē tī jā m informā ciju, es gribē ju ekskursijas krievu valodā ! Rezultā tā mē s devā mies uz Dubaiju un Abū Dabī . Dubaija ir ļ oti iespaidī ga, bet rinda uz torni ir nogurdinoš a! Abū Dabī bija interesanti, bet melnā s garā s drē bē s bija karsti, citā di sievieti moš ejā neielaida! Vispā r stā sts ļ oti interesants, ne velti gā jā m. Vē los arī jū s brī dinā t, lai kā meitenes vē lē tos ģ ē rbties ē rti, labā k ģ ē rbties pieticī gi. Tie ir arā bi, nu, viņ i. Es paņ ē mu garus sarafā nus, veļ u un bikses. Un nav karsts un pieticī gs. Bet, protams, tas ir atkarī gs no jums, es tikai ierosinu.
аватар 21karpova
Izvē lieties š o viesnī cu, pamatojoties uz vē rtē jumiem un atsauksmē m. Bet izrā dī jā s, ka tie ī sti neatbilst 5 zvaigznē m. Pirms 8 gadiem bijā m Š ā rdž ā.4 zvaigž ņ u viesnī cā , tagad nolē mā m piemaksā t un izvē lē jā mies Sahā ru. … Tomēr ▾ Izvē lieties š o viesnī cu, pamatojoties uz vē rtē jumiem un atsauksmē m. Bet izrā dī jā s, ka tie ī sti neatbilst 5 zvaigznē m. Pirms 8 gadiem bijā m Š ā rdž ā.4 zvaigž ņ u viesnī cā , tagad nolē mā m piemaksā t un izvē lē jā mies Sahā ru. Salī dzinot, es neredzu atš ķ irī bu, vē l sliktā k. Ieradā s pulksten 12:00, reģ istrē jā s pulksten 14:00. Istaba liela, bet netī ra (vannasistabā grī das kaut kā noberztas), no logiem nedaudz paskatī jā s uz jū ru un rū pnī cu. Labajā pusē tas attiecas uz visā m telpā m. Š is augs ir briesmī ga lieta, tas kū p dienu un nakti. Troksnis no tā ir kā metro, kad tuvojas vilciens, un, ja vē jš pū š uz viesnī cu, tad ir grū ti elpot. Un š ī iekā rta atrodas kilometra attā lumā no viesnī cas. Par tī rī š anu: Katru dienu tika izvesti atkritumi un mainī ti dvieļ i, katru dienu tika atnesti tē jas maisiņ i, kafija un cukurs, divas reizes mainī ta gultas veļ a un viss! Pē c manas sū dzī bas vannasistabā izsū cē ja un izmazgā ja grī du, vairs nepieteicos, istabā daudz neuzturē jā mies. Ē diens bija vidē js, daudzveidī bā neatš ķ ī rā s, no augļ iem bija arbū zs, melone un konservē ti ananā si un persiki, Ē damzā lē pie mums vienu reizi tika mainī ti galdauti, tā pē c visi ē da uz notraipī tiem galdautiem. . Par pludmali: sauļ oš anā s krē slu, lietussargu un dvieļ u pietika visiem, bet! Pie ieejas pludmalē viņ i pā rbaudī ja somas, lai nebū tu pā rtikas ! ! ! Reģ istratū rā strā dā ja krieviski runā još i darbinieki, ne pā rā k laipni, bet problē mas risinā ja uzreiz. Viesnī ca mums nepatika, neiesakā m tur doties!
аватар nelia19906
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Pati viesnī ca nav slikta, bet apkalpoš ana mums principā nepatika. Ļ oti nedraudzī gs reģ istratū ras personā ls! Istabas tī ras un lielas, par papildus gultiņ u bē rnam bija jā piemaksā , par nedē ļ u uzturē š anos tur sanā ca 1000 rubļ i dienā par gultu. … Tomēr ▾ Pati viesnī ca nav slikta, bet apkalpoš ana mums principā nepatika. Ļ oti nedraudzī gs reģ istratū ras personā ls! Istabas tī ras un lielas, par papildus gultiņ u bē rnam bija jā piemaksā , par nedē ļ u uzturē š anos tur sanā ca 1000 rubļ i dienā par gultu. . . ne pā rā k patī kams fakts, ja godī gi. Vē lu vakarā mū s iekā rtoja istabā , pē c lidmaš ī nas gribē ju ieiet duš ā un mums vispā r nedeva dvieļ us! Pat sejai un rokā m nebija ko slaucī t! Pē c zvana atnesa VIENU vannas dvieli uz trim. . . atkal nepatī kams brī dis! Pati vannas istaba bija veca....plaukts vispā r bija saplī sis, ž ā vē tā ja nebija, lietas ž ū st ļ oti ilgi, saule nekrita uz balkona ((((Par ē dienu nav sū dzī bu, tikai sala, ī paš i ceļ ojot ar bē rnu, izvē le stipri samazinā jā s.
Istabu netī rī ja kā rtī gi, noteikti neizsū cē ja, ļ oti š aubī jā s arī tas, ka nomainī ta gultas veļ a, jo bē rnam pilē ja sula, tā pē c noskatī jos š o traipu lī dz atvaļ inā juma beigā m.
Bet visi š ie mī nusi nesabojā ja mū su atvaļ inā jumu, mē s joprojā m baudī jā m atpū tu)
аватар ms_sil
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Pirmo reizi ieradā s AAE uz 4 dienā m. Viss detalizē ti) 1. Viesnī ca atrodas diezgan tā lu no lidostas, ceļ š ilga 1.5h 2. Reģ istrē joties viesnī cā problē mu nebija, viss bija diezgan ā tri. 3. Standarta numurs ir diezgan plaš s, apmē ram 25 kv. … Tomēr ▾ Pirmo reizi ieradā s AAE uz 4 dienā m.
Viss detalizē ti)
1. Viesnī ca atrodas diezgan tā lu no lidostas, ceļ š ilga 1.5h
2. Reģ istrē joties viesnī cā problē mu nebija, viss bija diezgan ā tri.
3. Standarta numurs ir diezgan plaš s, apmē ram 25 kv. m. , plaš a vannas istaba, neliels balkons.
No nepilnī bā m nepietiekams apgaismojums daž viet principā nav lampu, nepietiek dvieļ u. Ļ oti vā jš ū dens spiediens un ja pa dienu laista viesnī ca. Ū dens nav vispā r.
Piezī mes par numuru tika novē rstas ar zvanu.
Tiem ar bē rniem tiek nodroš inā ta papildu gulta (bē rnu gulta) par papildu samaksu, lai gan tū ristiem, pē rkot Vauč eru, tiek teikts, ka mā ja ir iekļ auta cenā .
4. Ē dā m tikai brokastis (zviedru galds), nebija liela daudzveidī ba, bet izsalkuš i nepalikā m. Nav desertu, slikta augļ u izvē le (ā bols, apelsī ns, zaļ ie banā ni un plū mes, arbū zs)
5. Wifi viesnī cā ir bezmaksas, bet pludmalē vairs neķ eras.
6. Pludmales teritorija ir neliela, bet sauļ oš anā s krē slu un matrač u pietiek visiem.
7. Baseins ir mazs 15 metri ar aukstu hlorē tu ū deni, nav apsildā ms! Atrodas tieš i aiz viesnī cas, saule tur neiekļ ū st.
8. Spa komplekss ir atvē rts tikai lī dz 21:00.
Ne pludmale, ne baseins pē c 22:00 jū s nesaņ emsit viss ir slē gts.
Istaba nekad netika izsū kta 4 dienas, veļ a tika mainī ta katru dienu, ne visi dvieļ i, tikai tie, kurus tu met uz grī das! Netī rie trauki istabā nemaz netika mainī ti.
Pā rē jais pats par sevi nesa pozitī vas emocijas, viesnī ca, protams, neatbilst 5 *, drī zā k ir 3 * +, ne vairā k. tajā laikā viss atbilda 5 * un bija pā rpilnī bā , un pē c izbraukš anas serviss kritā s un bufete bija ļ oti slikta!
аватар leonemma
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Visbeidzot, es gatavojos uzrakstī t detalizē tu pā rskatu par mū su apmeklē jumu Š ā rdž ā un mū su uzturē š anos viesnī cā Sahara. Mē s bijā m trī s ar sievu un mazo mazmeitu. Viesnī ca ir maza, bet mā jī ga ar ļ oti pozitī vu un izpalī dzī gu personā lu! Esam bijuš i Emirā tos vairā k kā. … Tomēr ▾ Visbeidzot, es gatavojos uzrakstī t detalizē tu pā rskatu par mū su apmeklē jumu Š ā rdž ā un mū su uzturē š anos viesnī cā Sahara.
Mē s bijā m trī s ar sievu un mazo mazmeitu. Viesnī ca ir maza, bet mā jī ga ar ļ oti pozitī vu un izpalī dzī gu personā lu! Esam bijuš i Emirā tos vairā k kā.20 reizes, bet tā du attieksmi nekur neesam sastapuš i! Tas ir liels pluss. Reģ istrē š anā s un izrakstī š anā s tika veikta ā tri un efektī vi. Arī divistabu komplekts, kas mums laipni sagā dā ts apmaiņ ā pret to, kas mums nepatika, ir ļ oti labs: mē beles, gultas veļ a un pasū tī jums uz 5.
Ē diens kā rtī gā m 4 brokastī m vienmuļ š , pusdienas interesantā kas, bet ir ko uzlabot. Sulas nav dabī gas, bija augļ i, vienmē r arbū zs un melone, biež i ā boli, kivi, banā ns. Jogurts vienmē r. Viņ u slavenais khomus, diemž ē l, nekad nav bijis. Tu nebū si izsalcis! Un mū su Bē rns nebija izsalcis + vakarā bez vā rdiem restorā nā sasildī jā m savu putru un vē l kaut ko mazmeitiņ ai.
Laikā , kad mē s uzturē jā mies viesnī cā , galvenā s kā pnes tika pastā vī gi remontē tas. Hinduisti ir ī sti meistari, kas dara savu darbu svē tkos! Wi-Fi numurā un reģ istratū rā darbojas labi un ir bezmaksas.
Tagad par trū kumiem:
1. pludmale labiekā rtota, bet uzreiz maza priekš.3 hostviesnī cā m, pie jū ras vietu nepietiek, pē c 7-7-30 no rī ta pie jū ras netiksi. Plastmasas sauļ oš anā s krē sli pā rsvarā ir salauzti. Dvieļ i ir tī ri, bet ī si. Baseins atrodas ē nā un absolū ti nav pieprasī ts.
2. Bezmaksas transfē ri no viesnī cas vispā r nav pā rdomā ti. Kopumā uz Dubaiju nav kur doties, izņ emot attā lo Outlet. Jā , un Š ā rdž as braucieni nav ledus (grafiks liek atgriezties ar taksometru).
3. uzkopš ana istabā nav ī paš i punktuā la, bet kvalitatī va, š ampū ns un citas lietas ir pā rpilnī bā .
Lū gums viesnī cas ī paš niekiem - rū pī gi apsvē rt manus komentā rus un pā rē jā kvalitā te krasi uzlabosies!
Ī paš s paldies vadī tā jai Viktorijai - ļ oti iejū tī gai, uzmanī gai speciā listei un cilvē kam!
Lī dz ar izmaiņ ā m Emirā tu grafikā ir uzlabojuš ies ielidoš anas un izlidoš anas nosacī jumi, transfē rs no un uz lidostu nav aktuā ls, tas ir vieglā k un izdevī gā k par taksi.
Un protams, jū ra un saule ir lieliskas un nav ne no viena atkarī ga, izņ emot laikapstā kļ us, bet š oreiz tas bija jebkur! ! ! Mē s visi iedegā mies, un mazmeita nosarka un kļ uva labā ka. ! ! !
аватар katerinus89
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ē diens labs, viss ļ oti garš ī gs. Ir viss nepiecieš amais, sava pludmale, un pa kreisi ir milzī ga pilsē tas pludmale, ļ oti skaista. Mē s atstā jā m savas mantas uz sauļ oš anā s krē sliem un tur nopeldē jā mies. Al-Kasba pastaigas attā lumā , vakaros staigā ts kā jā m. … Tomēr ▾ Ē diens labs, viss ļ oti garš ī gs. Ir viss nepiecieš amais, sava pludmale, un pa kreisi ir milzī ga pilsē tas pludmale, ļ oti skaista. Mē s atstā jā m savas mantas uz sauļ oš anā s krē sliem un tur nopeldē jā mies. Al-Kasba pastaigas attā lumā , vakaros staigā ts kā jā m. Atpū ta un viesnī ca apmierinā ta par 100%.
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jā , jā , un vē lreiz jā atpū tai Emirā tos Royal Resort and Spa! Protams, ne viss bija ideā li, bet ideā ls neeksistē . Kopumā viss ir labi - serviss, dekors, tī rī ba istabā s, teritorijā un pludmalē . Ē diens 5! Al Khalidiya Tourism pakalpojumu C klases galds atrodas tieš i pie viesnī cas. … Tomēr ▾ Jā , jā , un vē lreiz jā atpū tai Emirā tos Royal Resort and Spa! Protams, ne viss bija ideā li, bet ideā ls neeksistē . Kopumā viss ir labi - serviss, dekors, tī rī ba istabā s, teritorijā un pludmalē . Ē diens 5! Al Khalidiya Tourism pakalpojumu C klases galds atrodas tieš i pie viesnī cas. Bet es domā ju, ka viņ iem nav nekā da sakara ar viesnī cu. Bet iespaids ir sabojā ts. Nevis piedā vā tā produkta lī menis un kvalitā te.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums diamant.ok2009
Dodamies uz AAE Šārdžā. Interesē šāds brīdis: vai ir iespējams smēķēt viesnīcas teritorijā un numuriņos (uz balkona). Un, ja nav balkona, kā būt; viņi saka, ka viesnīcas darbiniekiem par to tiek uzlikts naudas sods.Pasakiet lūdzu!Paldies!
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
iemiesojums sever1981
Spriežot pēc fotogrāfijas, šī ir tā pati viesnīca.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums khresort
‹ Viesnīca Sahara Beach Resort & Spa 5*

Отель расположен в городе Шарджа, рядом с собственным пляжем. Открыт в 2010 году, последняя реновация проведена в 2017 году. Из отеля открывается прекрасный панорамный вид на Персидский залив. Океанариум Sharjah Aquarium находится в 2,4 км от отеля, а торговый центр Sahara Centre — в 9 км. Отель прекрасно подойдёт для семейного отдыха.

Atrašanās vieta 15 км от аэропорта г. Дубаи. 74 км от аэропорта Аль Мактум.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Ресторан Al Dana (интернациональная кухня. 07:00 – 23:00). Кафе в лобби (24 часа). Кафе на пляже (07:00 – 19:00). Открытый бассейн под тентом, температура воды контролируется. В отеле есть 4 номера для людей с ограниченными физическими возможностями, предоставляют инвалидное кресло.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в бассейне.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 84 номера.

Istabās

В номерах представлено: ванная комната, халаты и тапочки (бесплатно, по запросу), индивидуальный кондиционер, спутниковое телевидение (5 русских каналов), телефон, мини бар (платно, вода бесплатно), набор для приготовления чая и кофе (бесплатно), Wi-Fi (бесплатно), сейф (бесплатно)

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • kabeļa internets $
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Al Meena Street, Sharjah, United Arab Emirates
Tālruņi: Phone: +971 6 5365550, Fax: +971 6 5364643
Tīmekļa vietne: Sahara Beach Resort & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.