Emirates Stars Hotel Apartments Sharjah 4*– Atsauksmes

4
Novērtējums 8.510
9.3 Numurs
9.3 apkalpošana
9.3 Tīrība
7.5 Uzturs
9.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas ielā Corniche Road Šārdžas emirātā, uz robežas ar Dubaiju. Atrodas blakus Al Khan lagūnai un iepretim Šārdžas akvārijam.Vairāk →
аватар sherbakovs3rgej
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atnā cā m pirms Jaungada brī vdienā m, kad cenas vē l nebija uzlē kuš as, trī s cilvē ku ģ imene. Ā tri iekā rtojā mies, laikam bija skaidrs, ka esam ļ oti noguruš i, lidojums garš , bē rns slims. Viņ i deva ļ oti labu istabu, pilnvē rtī gu dzī vokli ar virtuvi, dzī vojamo istabu, guļ amistabu, lielu vannas istabu. … Tomēr ▾ Atnā cā m pirms Jaungada brī vdienā m, kad cenas vē l nebija uzlē kuš as, trī s cilvē ku ģ imene. Ā tri iekā rtojā mies, laikam bija skaidrs, ka esam ļ oti noguruš i, lidojums garš , bē rns slims. Viņ i deva ļ oti labu istabu, pilnvē rtī gu dzī vokli ar virtuvi, dzī vojamo istabu, guļ amistabu, lielu vannas istabu. Istabā bija veļ asmaš ī na, mikroviļ ņ u krā sns, plī ts (divu degļ u elektriskā ), fē ns, TV, kondicionieris, ledusskapis. Blakus ir veikali, tā pē c ar pā rtiku nebija nekā du problē mu. Kā pē dē jo lī dzekli varat apmeklē t vietē jos restorā nus, kuru krastmalā ir daudz. No zivī m, kas jums patika, netā lu no pilsē tas pludmales un Kazaņ as otrajā lī nijā Al Seef. Starp citu, pē dē jā krievu-tatā ru virtuve. Interjers ir vidē js, bet diezgan garš ī gs. Lī dz pilsē tas bezmaksas Al Khan pludmalei 7-10 minū tes kā jā m, ja caur akvaparku, tad ā trā k. Netā lu ir arī okeanā rijs, iesaku aiziet. No viesnī cas uz centru aizbraukt nav problē mu, ir marš ruta autobuss. Starp citu, kam nepatī k autobusi, taksi Š ardž ā nav dā rgi. Labi atpū ties, iesaku viesnī cu.
аватар faizulina
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Emirā ti. . . beidzot mans sapnis piepildī jā s, pateicoties manam vī ram! Ieradā mies naktī , ā tri (bez piemaksā m) mū s nokā rtoja. Istaba ir eleganta ar tikai milzī gu guļ amistabu, virtuvi un dzī vojamo istabu. Visa tehnika darbojā s pareizi, viss bija tī rs, trauki praktiski jauni. … Tomēr ▾ Emirā ti. . . beidzot mans sapnis piepildī jā s, pateicoties manam vī ram! Ieradā mies naktī , ā tri (bez piemaksā m) mū s nokā rtoja. Istaba ir eleganta ar tikai milzī gu guļ amistabu, virtuvi un dzī vojamo istabu. Visa tehnika darbojā s pareizi, viss bija tī rs, trauki praktiski jauni. Istaba tika tī rī ta katru dienu.
Ē dieni: Pā rsvarā gatavoju pati, bet gā jā m arī uz tuvā kajiem restorā niem, ir liela labas virtuves izvē le. Netā lu atrodas arī dziedoš ā s Š ā rdž as strū klakas (protams, to nevar salī dzinā t ar Dubaiju, bet tā ir arī ļ oti skaista). Patieš ā m tuvu pludmalei, saulrieti ir neticami.
аватар khusainova-1975
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ī s vasaras sā kumā ar visu ģ imeni brauca uz Š ā rdž u. Viesnī ca man ļ oti patika, istabā ir guļ amistaba (ar lielu gultu, gultiņ a bē rnam), virtuve (ir viss nepiecieš amais, pat veļ asmaš ī na, ļ oti ē rti), balkons un koridors. … Tomēr ▾ Š ī s vasaras sā kumā ar visu ģ imeni brauca uz Š ā rdž u. Viesnī ca man ļ oti patika, istabā ir guļ amistaba (ar lielu gultu, gultiņ a bē rnam), virtuve (ir viss nepiecieš amais, pat veļ asmaš ī na, ļ oti ē rti), balkons un koridors.
Viesnī cas atraš anā s vieta ir laba: blakus pludmale, Š ā rdž as akvā rijs, labas ē dinā š anas vietas. Pludmale ir bezmaksas publiska, bez ē rtī bā m, bet ar tī rā m smiltī m un tī ru ū deni.
Personā ls atrodas, ā tri reaģ ē uz visiem pieprasī jumiem, telpu uzkopš ana ir lieliska, internets ir ā trs.
Ē dinā š ana mū su cenā nebija iekļ auta, biež i ē dā m savā virtuvē , pē rkot pā rtikas preces tuvē jā lielveikalā un reizē m vakariņ ojā m Kazaņ as restorā nā (tā ir 5 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas Summer Land hotel). Virtuve š eit ir krievu, garš ī ga un lē ta.
Un Summer Land viesnī cā (5 minū š u gā jienā ) 1. stā vā Shan Tours kompā nijā nopirka ļ oti izdevī gu ekskursiju ar pusdienā m uz Indijas okeā nu Fudž eirā , ietaupot lī dz 40% nekā no tū roperatora. Ekskursija bija lieliska, baudī jā m skaistos skatus. Visiem patika.
Iesaku viesnī cu, cena lē ta, ir viss nepiecieš amais komfortam un atpū tai.
аватар ragdeev
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pagā juš ajā mē nesī ieradā s Š ā rdž ā.5 dienu komandē jumā un apmetā s Emirates Stars Hotel Apartments. No lidostas lī dz viesnī cai nokļ uvu 15 minū tē s. Istaba bija suite, plaš a, ar guļ amistabu, dzī vojamo istabu, virtuves zonu un gaiteni. … Tomēr ▾ Pagā juš ajā mē nesī ieradā s Š ā rdž ā.5 dienu komandē jumā un apmetā s Emirates Stars Hotel Apartments. No lidostas lī dz viesnī cai nokļ uvu 15 minū tē s.
Istaba bija suite, plaš a, ar guļ amistabu, dzī vojamo istabu, virtuves zonu un gaiteni. Mā jī ga, aprī kota ar modernu tehniku, mē belē m, seifu, man vajadzī gā darba vieta. Ir bezmaksas internets. Viesnī cā izmantoju veļ as mazgā tavas pakalpojumu, nekā du sū dzī bu, istabiņ a tika iztī rī ta ā tri un tī ri.
Pā rsvarā ē du citā viesnī cā , jo vietē jā virtuve man š ķ ita neķ ī tra, turpat netā lu Al Seef Hotel ir Kazaņ as restorā ns, kad esmu AAE es ē du š eit.
Pē c saspringtā m darba stundā m nolē mu atpū sties ekskursijā . Es nopirku ekskursiju uz "Indijas okeā nu" Summer Land viesnī cā no Shan Tours, tas ir ļ oti izdevī gi un interesanti.
Netā lu no viesnī cas apmeklē jā m Š ā rdž as akvā riju – iespaidī gi.


iemiesojums murzilkaach
Es gribēju lasīt reālas atsauksmes par cilvēkiem, kuri bija šajā viesnīcā .. viņi izraka visu internetu, viņi neko neatrada ...
13 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums shj558
‹ Viesnīca Emirates Stars Hotel Apartments Sharjah 4*

Отель расположен на улице Корниш-роуд в эмирате Шарджа, на границе с Дубаи. Находится рядом с лагуной Аль-Хан и напротив океанариума Шардж.

Atrašanās vieta 20 минут езды от международного аэропорта Шарджа. 2,5 км от Золотого рынка Дубаи.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги консьержа.

  • restorāns
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Adrese Al Khan Corniche Road, Al Khan, Шарджа, ОАЭ
Tālruņi: 00 971 6 528 2525
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).