Skaista viesnīca

Rakstīts: 27 decembris 2019
Ceļošanas laiks: 20 — 24 decembris 2019
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
Viesnī ca nelielas mā jī gas villas veidā netā lu no pludmales - 5 min. lī dz brī vajai pludmalei un apmē ram 8 min. uz maksas pludmali (3.5 dienas), autobuss brauc arī uz maksas pludmali (pā ris minū tes lī dz). Mū su numuriņ š bija labs (fē ns nav nodroš inā ts, to var ņ emt reģ istratū rā ), ar skatu uz baseinu.
Personā ls draudzī gs, reģ istratū rā zina krievu valodu. Wifi ir bezmaksas. Pavā rs ir krievs, tā pē c viņ š galvenokā rt gatavo mū su ē dienus, mums bija tikai brokastis, bet pusdienas vai vakariņ as varē ja nopirkt par 50 d. / 3.5 = gandrī z 15 dolā ri. Netā lu no viesnī cas ir vairā kas kafejnī cas, kur var paē st (shawarma no 2$, jū ras velš u zupa no 6$, vistas kebabs + kartupeļ i + vietē jā s uzkodas ar pita maizi 8$), ir mazi lielveikali. Netā lu atrodas akvā rija ieeja 20 d. ir apm. $6. Norē ķ ini tikai vietē jā valū tā , visur var norē ķ inā ties ar karti.
Uz Š ardž as centru devā mies ar taksi par 5$ vienā virzienā . Netā lu no viesnī cas ir ekskursija. aģ entū ra (pā ri ceļ am no maksas pludmales), viņ i veica apskates ekskursiju uz Dubaiju par $ 25. Pludmales ir vē sas - baltas smalkas smiltis, gluda iekļ ū š ana ū denī , un bezmaksas nav sliktā ka par maksas, tā ir tikai nav sauļ oš anā s krē slu un lietussargu, bet cilvē ku maz.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu