Wi-Fi ir bezmaksas, fiksējas istabās, ātrums labs

Rakstīts: 24 decembris 2022
Ceļošanas laiks: 18 — 29 novembris 2022
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 7.0
Viesnī cu apmeklē ja 2022.  gada novembrī.
Kopē jais iespaids par š o nelielo viesnī cu ir labs, atbilst kvalitā tes un cenas attiecī bai.
Tā kā pirms manis biju lasī jusi ceļ otā ju atsauksmes, kuri bija apmetuš ies š ajā viesnī cā , zinā ju, ko sagaidī t, tā pē c uzreiz pā rbaudī ju matraci savā istabā (tas izrā dī jā s ciets kā akmens, kas bija paredzams), un prasī ja nomainī t istabu uz citu, ar parastu, mī kstu matraci, kas turpat arī tika izdarī ts. Acī mredzot vispirms mē ģ ina visus salikt istabā s ar akmens matrač iem, un gaida, vai izdosies? Izskatā s, ka tā s ir piepildī tas ar smiltī m no pludmales....

Viesnī cā.50% viesu ir krievi, pā rē jie ir indieš i, arā bi, afgā ņ i un pat dabū ja glī tu vecī ti no Austrā lijas. Viesnī cā visur tī ra, nekur nav nepatī kamu smaku, viss rū pī gi iztī rī ts un iztī rī ts, lai gan mē beles un santehnika ir veca. Manā televizorā nebija krievu kanā lu.
Dvieļ i tiek tī rī ti katru dienu.
Veļ as maiņ a pē c nesaprotama grafika, nesaprata biež umu. Ir mikroviļ ņ u krā sns, tē jkanna un glā zes, š ķ ī vji.
Viesnī cas personā ls ir indieš i, diezgan draudzī gs un nekavē joties atsaucas uz komentā riem un lū gumiem. Vakaros pie baseina varat spē lē t galda tenisu.
Wi-Fi ir bezmaksas, un visā teritorijā , un istabā s, ar labu ā trumu, kas ir ļ oti jauki. Pirmajā dienā reģ istratū rā paņ emat pieteikumvā rdu un paroli, un tas nemainā s.
Restorā ns ir tī rs, galdauti, ļ oti maz apmeklē tā ju, vienmē r ir daudz brī vu galdiņ u, un ū deni var liet pudelē s no speciā la trauka. Ē diens nepretenciozs, bet neviens neslimo, viss garš ī gi.
Uz pilsē tas maksas pludmali (kreisajā pusē ) var doties ar ekskursijas kuponu, tad tas ir bez maksas. Vientulī bas cienī tā jiem - pa labi un nedaudz pa labi no Summer land viesnī cas, pamesta tuksneš a pludmale, diezgan netī ra, tur ir maz cilvē ku, nav glā bē ju, var darī t ko grib, pat noslī kt jū rā , nevienam neinteresē.
Viesnī ca katru dienu piedā vā bezmaksas transporta pakalpojumus uz Deiras pilsē tas centru. Izbraukš ana 15-45, atpakaļ.21-00. Reģ istratū rā ir paziņ ojums ar precī zu izbraukš anas laiku, pā rbaudiet. Š is ir ļ oti labs serviss, ē rts iepirkš anā s cienī tā jiem. Pretī viesnī cai atrodas Pludmales viesnī cas ē ka, kas ir tukš a kopš Covid sā kuma...kad tā tiks atvē rta, nav zinā ms

Vai es atgriezī š os š ajā viesnī cā ? Es domā ju, ka jā . Mū su laikā ir maz lē tu viesnī cu, kurā s jū taties diezgan labi, un nekas nekaitina, un vasaras zeme ir tieš i tā !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu