Vispārējais iespaids

Rakstīts: 28 janvārī 2020
Ceļošanas laiks: 19 — 26 janvārī 2020
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 6.0
Viesnī ca salī dzinoš i laba. Bet pienā cis laiks veikt telpu rekonstrukciju un sī kas nianses. Istaba mums bija maza, bet pietiek, ja neē d, lai tajā sē dē tu 24 stundas diennaktī . Mums bija iekļ autas brokastis, kuras vē lā k nož ē lojā m. Ē diens visas septiņ as dienas nemaz nemainī jā s, viss ir pa vecam. Tā pē c mē s tur neē dā m, lai gan nauda tika samaksā ta. Nu to arī var piedzī vot, jo pie viesnī cas ir daudz kafejnī cu katrai gaumei. . . Arī cenas ir daž ā das visā m kabatā m.
Gribu uzrakstī t par transfē ru uz pludmali: š ķ iet, ka ir jau 2 reizes, bet pirmā.8. 30 un otrā.9. 30 un atpakaļ.13. 00, nav gluž i loģ iski tos sū tī t ar stundas intervā lu un bū t. var sauļ oties vai peldē ties tikai lī dz stundai dienā ((kam ir bē rni, tā ds grafiks vispā r ir neē rts. Pastā stī š u vairā k par noliktavas telpu. Tas ir nepareizs formulē jums - tā ir tikai telpa zā lē , nā c iekš ā kas gribi, ņ em ko redzi. . . ko mē s darī jā m. . . atstā jot tur mantas un aizbraucot paē st pirms izbraukš anas, tad palaidā m garā m vienu paku, kurā bija personī gā s mantas un, kas pats zemiski, ka š ī s ir tā di cilvē ki kā mē s, kuri tikko pameta viesnī cu pā ris stundas agrā k. = / Nu, tas ir uz viņ u sirdsapziņ as.
Un vē l viens ļ oti svarī gs punkts ir Anex tū res vadī tā ja Jū lija. Viņ a neatlaidī gi centā s pā rdot ekskursiju kuponus par satriecoš ā m cenā m, un viņ a nedzirdē ja mū su vā rdus, ka gribam padomā t vai nezinā m, kur vē l gribam doties. . . dodiet naudu, nav laika domā t, labas cenas utt. utt. Dienu pirms izrakstī š anā s viņ ai bija jā nosū ta mums informā cija par pā rsē š anos, lidojumu, laiku. . . nu, viss tiek darī ts kā vienmē r. Saruna bija tik lietiš ķ a, ka mē s ar vī ru pat negribē jā m vadī t š o dialogu. Tā pē c viņ a, iespē jams, pat neuzskatī ja par vajadzī gu to darī t. Tā pē c Jū lija "liels paldies par labo darbu. " Un jā , ekskursijas tika salī dzinā tas - cenas ir 2 reizes dā rgā kas)).
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu