Nova Park Hotel 3*– Atsauksmes

6
Novērtējums 7.710
№26 viesnīcas reitingā Šārdža
8.5 Numurs
9.5 apkalpošana
9.4 Tīrība
8.5 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Šārdžas centrā, netālu no populāriem tūrisma objektiem un iepirkšanās rajoniem. Uzcelta 1992. gadā, atjaunota 2008. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota pludmales brīvdienām, iepirkšanās un pilsētas izpētei.Vairāk →
аватар life-yes
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
AAE esam pirmo reizi. Pirms tam viņ i atradā s Turcijā , Ē ģ iptē un Tunisijā . Tikko atgriezos no š ī s viesnī cas. Degā m tū rē ar diviem bē rniem devā mies uz "izlū koš anu" 5 dienas. Ļ oti pieklā jī ga viesnī ca priekš savā m zvaigznē m. … Tomēr ▾ AAE esam pirmo reizi. Pirms tam viņ i atradā s Turcijā , Ē ģ iptē un Tunisijā . Tikko atgriezos no š ī s viesnī cas. Degā m tū rē ar diviem bē rniem devā mies uz "izlū koš anu" 5 dienas. Ļ oti pieklā jī ga viesnī ca priekš savā m zvaigznē m. Es viņ am dotu stabilu č etrinieku. Bet pieņ emsim to pareizi.
1. Reģ istrē š anā s notiek ļ oti ā tri - ieradā mies 10.00 un uzreiz dabū jā m istabiņ u. Kas attiecas uz brokastī m, kuras jau bija beiguš ā s (pirms 10.00 tikai izlaida apmeklē tā jus), nā cā s uzstā t un mū s pabaroja.
2. Mē s saņ ē mā m numuru 715. Es nezinu, vai tas ir jauns vai vecs ...Mums nebija nekā du sū dzī bu. Istaba liela - pilnvē rtī gs 2 istabu dzī voklis ar atseviš ķ u virtuvi (bez plī ts, bet ar gludinā mo dē li un gludekli), guļ amistabu un caurstaigā jamu viesistabu. Guļ amistabā ļ oti kompakti ietilpa gultiņ a jaunā kajam dē lam, bet vecā kais viesistabā gulē ja uz mī kstas gultiņ as. Balkonam tač u viens nosaukums - kondicionieriem un bez ž ā vē tā ja. Bet mē s tikā m ā rā. ) Istaba tī ra un ē rta, lieliski iztī rī ta!
Kopumā viesnī ca ir ļ oti labi uzturē ta, visur tī rī ba, viss spī d. Darbinieki ir kā ē nas – viņ us nevar ne redzē t, ne dzirdē t.
Kaimiņ us nedzirdē ja, bet moš eja izcila. Ī paš i 5 no rī ta, bet tas traucē ja tikai pirmo dienu. Tad viņ i pieraduš i.
3. Uzturs. Paņ ē mā m brokastis un vakariņ as. Izvē le maza, bet viss garš ī gs. Ī paš i vakariņ ā m katru dienu velmē ta. Ī paš i iespaidī ga bija liellopa gaļ a medus mē rcē un zivs apelsī nu mē rcē.
4. Jū ra. No viesnī cas kursē transfē rs uz slē gtā s (pagaidā m) viesnī cas pludmali. Viņ i to ņ em katru rī tu. Pludmale lieliska - dzidra silta jū ra, mī kstas un tī ras smiltis. Zivis atrodas tieš i krastā - kā akvā rijā . Viņ i neiznā ca no jū ras. Ž ē l, ka 13.00 tiek ņ emti atpakaļ . Devā mies uz pilsē tas pludmali, tur ir tikai jū ra un smiltis, bez sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem (tikai par maksu, bet dā rgi). Ē nas nav, paslē pties nevar.
5. Atraš anā s vieta. Apkā rt ir daudz veikalu un lielveikalu. Ī paš i patika Nesto - ļ oti labas cenas visam! . Salī dzinoš i netā lu no viesnī cas atrodas atrakciju parks, tirgus...
Vē l vienu reizi viņ i ved Dubaijā bez maksas. 15.00 aizved, 21.00 var doties pastaigā , galvenais uzreiz saplā not, lai pusi laika neizmantotu braukš anai metro (kā mē s)
Secinā jums...Bū s laba cena - noteikti š eit atgriezī simies!
аватар Nat378
Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo esam š eit bijuš i jau iepriekš . Bet kļ uva sliktā k. Internets ir maksas, ļ oti vā jš vai nedarbojas vispā r (briesmī gi! ). Brokastis vienmē r ir vienā das. Un (UZMANĪ BU) jū s jau apsveic ar lapiņ u: ja iznesī siet ē dienu, mē s iekasē sim no jums 10 USD. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo esam š eit bijuš i jau iepriekš . Bet kļ uva sliktā k. Internets ir maksas, ļ oti vā jš vai nedarbojas vispā r (briesmī gi! ). Brokastis vienmē r ir vienā das. Un (UZMANĪ BU) jū s jau apsveic ar lapiņ u: ja iznesī siet ē dienu, mē s iekasē sim no jums 10 USD. Viņ i pienā k tieš i brokastī s un klā tienē saka: "Nav mā jā s. " Es nekad daudz neizturu, bet sviestmaize varē tu bū t, ņ emot vē rā , ka brokastis ir no 7:00 lī dz 8:00, ja dodaties uz pludmali Radissonā ar viesnī cas autobusu. Uzlika jaunus krē slus un kļ uva ļ oti neē rti pā rvietoties pa ē damistabu, visu laiku jā lū dz kā ds pakustē ties. Vairā k nebraukš u un citiem neieteikš u.
аватар gentitcndbt
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī cas atraš anā s vieta ir laba. Ir izpalī dzī gi darbinieki. Tač u no naudas maka istabā trū ka. Reģ istratū rā administratore pat nezvanī ja policijai, paskaidrojot, ka viņ iem tas nevar bū t un mē s paš i zaudē jā m naudu vai kļ ū dī jā mies aprē ķ inā . … Tomēr ▾ Viesnī cas atraš anā s vieta ir laba. Ir izpalī dzī gi darbinieki.
Tač u no naudas maka istabā trū ka. Reģ istratū rā administratore pat nezvanī ja policijai, paskaidrojot, ka viņ iem tas nevar bū t un mē s paš i zaudē jā m naudu vai kļ ū dī jā mies aprē ķ inā .
Mē s neesam pirmo reizi š ajā valstī , un tas nekad agrā k nav noticis citā s viesnī cā s. Neiesaku jums palikt Nova Park Sharjah, jo ī paš i tā pē c, ka istabā uzkopš ana bija ļ oti slikta, grī da nebija mazgā ta, putekļ i nebija noslaucī ti. Acī mredzot darbinieki, ieejot telpā , nenodarbojas ar tieš ajiem pienā kumiem, bet gan rā pjas uz sveš ā m somā m un makiem. Viesnī cas vadī bai bū tu jā kaunas par tā du kolektī vu.
аватар tatiana.pogrebniack
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mana mā sa 2016. gada decembrī atpū tā s Š ā rdž ā . Viesnī ca tika rezervē ta caur Booking, izvē lē ta pē c kritē rijiem, atraš anā s vietas (centrā ) un cenas un kvalitā tes. Tā kā viesnī ca mums nespē lē ja lielu lomu, galvenais ir tī rs. … Tomēr ▾ Mana mā sa 2016. gada decembrī atpū tā s Š ā rdž ā . Viesnī ca tika rezervē ta caur Booking, izvē lē ta pē c kritē rijiem, atraš anā s vietas (centrā ) un cenas un kvalitā tes. Tā kā viesnī ca mums nespē lē ja lielu lomu, galvenais ir tī rs. Ar reģ istrē š anos problē mu nebija, lai gan ieradā mies no rī ta, un reģ istrē š anā s bija pē cpusdienā , paldies darbiniekiem par atbraukš anu uz tikš anos. Istaba bija ļ oti plaš a, varē tu pat teikt (milzī ga), ar divā m atseviš ķ ā m gultā m. Tas bija tī rs, svaigs, bez sveš ā m smarž ā m, ar visā m ē rtī bā m un kosmē tikas piederumiem.

Kas rezervē caur bookin, tad bezmaksas transfē rs (maksa) arī ieeja pludmalē maksā.50 dirhā nu. Bet mū s par to brī dinā ja, tā pē c mums tā nebija vilš anā s. Pludmale bija brī niš ķ ī ga, debeszila, silta jū ra, katru dienu baudī ju skaistu skatu, mums paveicā s ar laikapstā kļ iem.

Brokastis ieturē jā m bufetes viesnī cā , viss bija standarta, manuprā t, kā jau visā s viesnī cā s, sā tī gi un garš ī gi.
Izmē ģ inā juš i austrumu virtuvi daž ā dos restorā nos, izvē lē jā mies Kazaņ as restorā nu, kas atrodas netā lu no Golden Beach Hotel, (10 minū š u gā jienā ) viesnī cā Al Seef. Pirmkā rt, š ī ir krievu tatā ru virtuve, lieliskas cenas. Viss bija mā jā s garš ī gi, manti (liela porcija ar dā rzeņ iem), salā ti, sulī gs š aš liku kebabs un ā rprā tī gi garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi.

Otrajā dienā devā mies ekskursijā pa “Abū Dabī apskates tū ri”. Mums ļ oti patika apmeklē t moš eju, viena no lielā kajā m pasaulē ir nosaukta š eiha vā rdā . Gids tik aizraujoš i stā stī ja, uzzinā ja daudz vē stures faktu un faktus par moš ejas uzbū vi.
аватар vera-popova-67
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es noteikti atgriezī š os pie š ī s pasakas)) Es atpū tos no 22. novembra lī dz 1. decembrim ar savu vī ru un meitu! Man ļ oti patika viesnī ca, un pats galvenais, man patika cena))) Viņ i mū s nokā rtoja uzreiz, iedeva mums istabu 5. stā vā , var teikt, apartamentus, visu atvaļ inā jumu es nekad neesmu redzē jis, ka kā ds uzkoptu istabu. … Tomēr ▾ Es noteikti atgriezī š os pie š ī s pasakas)) Es atpū tos no 22. novembra lī dz 1. decembrim ar savu vī ru un meitu! Man ļ oti patika viesnī ca, un pats galvenais, man patika cena))) Viņ i mū s nokā rtoja uzreiz, iedeva mums istabu 5. stā vā , var teikt, apartamentus, visu atvaļ inā jumu es nekad neesmu redzē jis, ka kā ds uzkoptu istabu. , bet tas vienmē r bija svaigs un tī rs))) uz gultā m katru otro dienu atstā ja 5 dirhamu dzeramnaudu. Nedaudz nož ē lojā m, ka paņ ē mā m viesnī cu pilsē tā , jo mums patī k gulē t)) un cē lā mies pie jū ras ar modinā tā ju, lai nenokavē tu mū su autobusu uz pludmali! Un, protams, pludmale ir pā rsteidzoš a! Sauļ oš anā s krē sli un dvieļ i vienmē r bija pā rpilnī bā , bet laikapstā kļ i kļ uva ļ oti slikti, kad viļ ņ i plosī jā s! Mū s aizveda uz pludmali uz Golden Beach Hotel, netā lu no tā s (10 min gā jienā ) atradā m brī niš ķ ī gu restorā nu "Kazan", tur biež i vakariņ ojā m. Vidē jais č eks, kas mums bija, bija ap 50 dirš iem. Š eit ir krievu virtuve: kotletes, klimpas, manti, klimpas, zupas, bā rbekjū , konditorejas izstrā dā jumi utt.
Un protams, ka pusi no atvaļ inā juma pavadī jā m ekskursijā s un ļ oti paveicā s ar firmas izvē li, iepriekš Krievijā sazinā jā mies arī ar Shan Tours caur WhatsApp, telefona numuru atradā m mā jaslapā . Meitene Jū lija labprā t atbildē ja uz visiem interesē još ajiem jautā jumiem, kas man uzreiz iepatikā s. Ierodoties mū su viesnī cā ieradā s uzņ ē muma pā rstā vis un noorganizē ja mums ekskursijas. Mē s devā mies uzreiz trī s ekskursijā s: galvaspilsē ta Abū Dabī , iespaidu jū ra no redzē tā , domā jā m, ka jā ģ ē rbjas visā , kas ir slē gta moš ejai, bet nē , tur mū s pā rģ ē rba musulmaņ u drē bē s. Pā rskats par Dubaiju, patiesī bā , tas ir ļ oti apjomī gs un interesants. Pat mans vī rs sā ka kļ ū t greizsirdī gs un nedaudz teica: aizver muti))) Es nevarē ju pietiekami dzirdē t mū su gidu Muratu, viņ š visu pastā stī ja kompetenti, interesanti un ar humoru. Š im uzņ ē mumam ir viszemā kā s cenas. Un mē s arī devā mies ekskursijā uz IMG World Adventure atrakciju parku, mē s tikko iekļ uvā m pasakā , š ī ir milzī ga iekš telpu zona ar gaisa kondicionē tā ju, kas sadalī ta tematiskā s zonā s, piemē ram, Jurassic zona, tur ir dinozauri, milzī gi, un pat kustas. Daudz karuseļ u un braucienu, mums ļ oti patika.
Runā jot par Š ardž u, es neiesaku doties ekskursijā s pa to, jo pats Emirā ts ir mazs. Un 2 dienā s paš i visu apbraucā m. Tas bija akvā rijs un muzejs (AED 25) un parks ar dziedoš ā m strū klakā m un parks ar panorā mas ratu (AED 30) no mū su viesnī cas, tas viss ir pastaigas attā lumā . Pajautā jiet savam gidam Š ā rdž as karti, viņ i mums nedeva, un sā kumā mums bija grū ti orientē ties. Vietē jos tirgos apskatiet Paravoziki, tie strā dā no 16:00 lī dz 21:00 ja ne ilgā k, bet jā tirgojas ar tiem lī dz pē dē jam! Diemž ē l daudz ko vē l neesam redzē juš i, bet tagad bū s iemesls š eit atgriezties vē lreiz! ! !
IMG World Adventure IMG World Adventure IMG World Adventure IMG World Adventure IMG World Adventure Ресторан Ресторан Ресторан
аватар 7882973
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca nav JAUNA : ), bet ļ oti ē rta un ē rta atraš anā s vieta. Ir krieviski runā još s personā ls. Numuri ir ē rti un ir viss. Ir ledusskapis un tē jkanna. Galda piederumi jā ņ em pie administratora. Bufete ir ļ oti pieklā jī ga. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav JAUNA : ), bet ļ oti ē rta un ē rta atraš anā s vieta. Ir krieviski runā još s personā ls. Numuri ir ē rti un ir viss. Ir ledusskapis un tē jkanna. Galda piederumi jā ņ em pie administratora. Bufete ir ļ oti pieklā jī ga. tu nepaliksi izsalcis. izvē le liela. Es nedomā ju, ka tu mā jā s ē d labā k. Jā , un lai nepaliktu resns, tu atnā ci š eit. Katru dienu tiek nodroš inā ti bezmaksas transporta pakalpojumi uz pludmali un Dubaiju. Kas ietaupa daudz naudas. Labā k pavadī t laiku ekskursijā s. Bija ģ imenes ar maziem bē rniem. Tici man, bija arī piena virtuves zī daiņ iem. Tiem, kas nav lutinā ti ar 5 zvaigznē m, iesaku š o viesnī cu. Domā ju, ka nakš ņ os š eit atkal oktobrī -novembrī .


iemiesojums IRULKIN
Mēs ar bērniem dodamies uz viesnīcu un mēs ar vīru nesmēķējam.
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums lanaglazova
Vai ir ledusskapis, fēns un kunya?
11 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums lusha-78
Sakiet man, lūdzu, kurš atpūtās viesnīcā Nova Park Hotel (Šārdža), ierodoties tiek iekasēts depozīts 300 dolāru apmērā. un vai viesnīcā un tās teritorijā var smēķēt (nejauši vienā recenzijā lasīju, ka tas nebija iespējams, bet vīrs smēķē)
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums lusha-78
Labdien! Pastāstiet man, lūdzu, vai AAE ir iespējams iegādāties planšetdatoru? Un kur tieši? Un vispār, vai tur ir jēga pirkt (tikai bērns lūdz atnest)? Paldies!!!
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums Elena670
Izlasīju dažādos forumos Visu par iepirkšanos, un šausminājos, it kā mana ceļojuma mērķis būtu apvienot atvaļinājumu ar kažoka iegādi, bet izrādās, ka labu kažoku tur nav vai joprojām, varbūt kāds var palīdzēt ar padomu! Ar cieņu Elena
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 16 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в самом центре Шарджи, недалеко от популярных туристических достопримечательностей и торговых площадей. Построен в 1992 году, обновлён в 2008 году. Отель прекрасно подойдёт для пляжного отдыха, шопинга и изучения города.

Atrašanās vieta 17 км от аэропорта Дубаи (20 минут езды). 77 км от аэропорта Аль Мактум.
Pludmales apraksts Пляж протяжённостью 200 м. Бесплатный трансфер на пляж.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Крытый бассейн с подогревом. 2 конференц-зала. Бесплатный автобус к торговым центрам. Круглосуточная стойка регистрации, хранение багажа, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • džakuzi  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 148 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, телевизор, телефон, Wi-Fi (платно), сейф, утюг и гладильная доска, холодильник. В ванной комнате установлен фен и предоставляются туалетно־косметические принадлежности.

  • vanna/duša
  • fēns
  • (ne visās istabās)
  • droši (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • ledusskapis (ne visās istabās)
Adrese P.O.Box: 3588 Sharjah, United Arab Emirates
Tālruņi: +971 6 572 8000
Tīmekļa vietne: Nova Park Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.