Lavender Hotel Sharjah 4*– Atsauksmes

41
Novērtējums 6.810
pamatā
41 atsaukt
№19 viesnīcas reitingā Šārdža
6.8 Numurs
8.0 apkalpošana
5.8 Tīrība
9.0 Uzturs
6.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas netālu no Šārdžas pludmales. Uzcelta 2008. gadā. Viesiem ir pieejama maksas pludmale iepretim viesnīcā Carlton Sharjah. Viesnīca Lavender ir lieliski piemērota ģimenēm ar bērniem un biznesa cilvēkiem.Vairāk →
аватар Nataliaigorevna
 •  apceļots 4 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā decembrī . Mē s lasī jā m atsauksmes un bijā m gatavi daž iem trū kumiem. Ieradā mies 8.30, check-in bija 14:00, ar papildus samaksu 50 dirhami, ieč ekojā mies uzreiz. Brokastis un vakariņ as bija iekļ autas, vakariņ as varē ja apmainī t pret pusdienā m. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā decembrī . Mē s lasī jā m atsauksmes un bijā m gatavi daž iem trū kumiem. Ieradā mies 8.30, check-in bija 14:00, ar papildus samaksu 50 dirhami, ieč ekojā mies uzreiz. Brokastis un vakariņ as bija iekļ autas, vakariņ as varē ja apmainī t pret pusdienā m. Ē diens bija bufete. Brokastī s: gurķ i, tomā ti, melone vai arbū zs, grauzdiņ š , ievā rī jums, pankū kas, ceptas desiņ as, vā rī tas olas, bulciņ as, tē ja, kafija, sula. Pusdienā s: 1 gaļ as un 1 zivju veids, vairā ku veidu salā ti, atseviš ķ i gurķ i, tomā ti, 2-3 veidu kū kas, zupa, rī si, makaroni, kartupeļ i, dzē rieni pusdienā s. Plusi: pludmales tuvums, dvieļ us mainī ja katru dienu, katru dienu atnesa 2 0.5 pudeles ū dens, sagā dā ja papī ru, biež i mainī ja gultas veļ u, darbinieki bija draudzī gi, visi jautā jumi un vē lmes tika ņ emtas vē rā . Mī nusi: nav gā jē ju pā rejas (bet tā ir visur), viesnī ca ir nedaudz veca, paklā js un aizkari notraipī ti, putekļ i istabā nav noslaucī ti
аватар gasimova250176
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Kad mē s reģ istrē jā mies, mums (2 pieauguš ajiem un 2 bē rniem) tika pieš ķ irta istaba ar VIENU gultu. Uz lū gumu pievienot vismaz vienu bē rnu gultiņ u, reģ istratū rā viņ i ļ auni pasmaidī ja: "Piemaksā jiet. " Ar mū su naudu - 16 tū kst. … Tomēr ▾ Kad mē s reģ istrē jā mies, mums (2 pieauguš ajiem un 2 bē rniem) tika pieš ķ irta istaba ar VIENU gultu. Uz lū gumu pievienot vismaz vienu bē rnu gultiņ u, reģ istratū rā viņ i ļ auni pasmaidī ja: "Piemaksā jiet. " Ar mū su naudu - 16 tū kst. Š ī ir pirmā reize, kad mē s saskaramies ar š ā du nekā rtī bu. Mums ir naktsmī tne 2 pieauguš ajiem. + 2 bē rni Kā pē c mums bū tu jā maksā ? Pateicoties Tatjanai, viņ a mums palī dzē ja pā rsē sties istabā ar divā m kravas automaš ī nā m (arī par to bijā m priecī gi). Daudzi, kas todien apmetā s pie mums, nokļ uva š ā dā situā cijā . Bet viņ iem bija jā maksā papildus.
Vienī gais pluss ir tas, ka tuvumā ir publiska pludmale. Mums bija HB: dzē rieni IR MAKSĀ TI, izsalcis nepaliksi, tiesa. Bet kā pē c kartupeļ i vienmē r ir nepietiekami vā rī ti, arbū zu (sagrieztu) viņ i nemē ģ inā ja 8 dienas, jo baidī jā s saindē ties (skats nebija ī paš i labs). Godī gi sakot, visi, kas pie mums atpū tā s, bija neapmierinā ti ar ē dienu. No kurienes tad nā k labā s atsauksmes un 4 zvaigznes?
аватар ludmila071202
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š o viesnī cu izvē lē jos pē c atsauksmē m un, protams, cenas. Ieradā mies 9:30, no pulksten 2 bijā m iekā rtojuš ies. Viesnī ca ir nedaudz pieticī ga, bet ē diens ir normā ls. Viesnī ca atbilst 4 zvaigž ņ u prasī bā m. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jos pē c atsauksmē m un, protams, cenas. Ieradā mies 9:30, no pulksten 2 bijā m iekā rtojuš ies. Viesnī ca ir nedaudz pieticī ga, bet ē diens ir normā ls. Viesnī ca atbilst 4 zvaigž ņ u prasī bā m. Nav paredzē ts izlutinā tiem tū ristiem. Mums bija brokastis un vakariņ as, bet vakariņ as nomainī jā m pret pusdienā m. No gaļ as bija: desiņ as, desa. Garnē jums bija makaroni, kartupeļ i, rī si. Zivis vienmē r ir bijuš as. Gaļ a bija vai nu gaļ a, vai vista. Vienmē r bija augļ u salā ti, pat no rī ta pat pē cpusdienā . Pakalpojuma kvalitā te bija visaugstā kajā lī menī . Istabas jau nolietotas, bet viss bija kā rtī bā , gulta tī ra.
аватар diana.dorojkina
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca nav liela, bet izrā dī jā s diezgan ē rta. Brokastī s paņ ē mā m komplekso ceļ ojumu no Anex. Mē s ieradā mies agri no rī ta un viesnī cā bijā m 9:00. Uzreiz nebijā m iekā rtojuš ies, vajadzē ja pabrokastot, un tad pastaigā ties lī dz 12. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav liela, bet izrā dī jā s diezgan ē rta. Brokastī s paņ ē mā m komplekso ceļ ojumu no Anex.
Mē s ieradā mies agri no rī ta un viesnī cā bijā m 9:00. Uzreiz nebijā m iekā rtojuš ies, vajadzē ja pabrokastot, un tad pastaigā ties lī dz 12. Kad atgriezā mies no pastaigas mū su mantas jau bija istabā .
Numurs ir vienkā rš s, bet ļ oti ē rts. Mazliet apmulsis brī dis ar logu. tas atradā s diezgan augstu, ar skatu uz apkā rtni. Lai arī viesnī ca atrodas blakus ceļ am, trokš ņ a nebija. Bet lū gš anas tika uzklausī tas, sā kumā bija neē rti, tad pieradā s.
Brokastis viesnī cā ir labas. Daudz daž ā du š im diennakts laikam atbilstoš u ē dienu. Viesnī cā par samaksu varē ja arī paē st pusdienas un vakariņ as, bet mē s labā k pa dienu paē dā m Kazaņ ā (Al Sif Hotel), bet vakarā uz centru vai uz Dubaiju. Starp citu, no viesnī cas ir pieejami transporta pakalpojumi.
Pludmale atrodas piecu minū š u attā lumā no viesnī cas. Lieliska pilsē ta bez maksas - sauc Al Khan.
Arī tajā paš ā ielā , kur atrodas viesnī ca, ir lielveikals, lai gan tur neviens pat nerunā angliski.
Bet kopumā nekas nesagā dā ja neē rtī bas, par ko bijā m gandarī ti. Es iesaku š o viesnī cu.
аватар anyuta.sewastianowa
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Budž eta viesnī ca netā lu no jū ras. Viesnī cai nav savas teritorijas, bet mums tas nebija svarī gi. Istaba bija laba, plaš a diviem, aprī kota ar visu nepiecieš amo. Bija pat mikroviļ ņ u krā sns un darba zona (nav liela), trauki, tē jkanna. … Tomēr ▾ Budž eta viesnī ca netā lu no jū ras. Viesnī cai nav savas teritorijas, bet mums tas nebija svarī gi. Istaba bija laba, plaš a diviem, aprī kota ar visu nepiecieš amo. Bija pat mikroviļ ņ u krā sns un darba zona (nav liela), trauki, tē jkanna. Ē dinā š ana tika paņ emta, bet tikai brokastis, tā s te ir diezgan vienmuļ as. Pa ceļ am uz pludmali pamanī jā m vairā kas iestā des, viena no kurā m ir krievu-tatā ru restorā ns Kazaņ a, tur ir garš ī gi. Centrā ir arī ē dinā š anas vietas, tur jau var meklē t savu gaumi.
Piebildu, ka pludmale atrodas pastaigas attā lumā , 10 minū š u gā jiens pā ri ceļ am. Viesnī ca ir cenas un kvalitā tes attiecī ba, ļ oti klusa vieta, kur palikt.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir trī szvaigž ņ u, pē rkot ekskursiju, jums tas ir jā apzinā s. Numuri ir vidē ji. Kopumā viss brī vdienā m nepiecieš amais ir, plus ļ oti valdzina laba apkalpoš ana. Kopumā personā ls ir labs. Pludmale pie viesnī cas ir diezgan liela, katru dienu tī ra, ir glā bē ji, pludmalei tiek izsniegti atseviš ķ i dvieļ i. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir trī szvaigž ņ u, pē rkot ekskursiju, jums tas ir jā apzinā s. Numuri ir vidē ji. Kopumā viss brī vdienā m nepiecieš amais ir, plus ļ oti valdzina laba apkalpoš ana. Kopumā personā ls ir labs. Pludmale pie viesnī cas ir diezgan liela, katru dienu tī ra, ir glā bē ji, pludmalei tiek izsniegti atseviš ķ i dvieļ i. Ē diens ir ļ oti pievilts, tā arī ir. Pē c ieteikuma devā mies uz tuvē jo viesnī cu pā ri ceļ am Al Sif, tur ir krievu-tatā ru restorā ns Kazaņ a, par pastā vī gu ē dienu, tas tā ! Garš ī gi un nav dā rgi, virtuve ir pazī stama. Divreiz dienā ir pieejami transporta pakalpojumi uz centru gar piekrasti. Tikai 40 minū š u pastaigas attā lumā no viesnī cas var nokļ ū t lī dz autoostai.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Diezgan laba viesnī ca, palika š eit ar draugu. Mē s devā mies tikai iepirkties. Un š eit ir vienkā rš i ideā ls, milzī gs skaits veikalu un boutiques tieš i apkā rt un viesnī cā , jums nekur nav jā skrien. Paš as telpas ir lieliskas, mā jī gas un labi mē belē tas. … Tomēr ▾ Diezgan laba viesnī ca, palika š eit ar draugu. Mē s devā mies tikai iepirkties. Un š eit ir vienkā rš i ideā ls, milzī gs skaits veikalu un boutiques tieš i apkā rt un viesnī cā , jums nekur nav jā skrien. Paš as telpas ir lieliskas, mā jī gas un labi mē belē tas. Š ķ iet, ka viesnī ca ir labi uzturē ta. Tehnika ir jauna. TV gaisa kondicionieris istabā ir lielisks. Nav putekļ u un netī rumu. . Ī paš as problē mas ar pā rtiku nebija. Bet ir labā kas iespē jas. Piemē ram, Kazaņ as restorā ns. Ar lieliskiem krievu-tatā ru ē dieniem. Jums noteikti patiks + viss ir krievu valodā . Atrodas Al Khalediya otrajā piekrastē , viesnī cā Al Seef. Svarī gs ir arī lielisks fitnesa centrs viesnī cā , š eit tas nav slikti. Ir parasta sauna un turku pirts. Mums personī gi ļ oti patī k, arī baseins bija ļ oti labs. Viesnī ca noteikti ir savu zvaigž ņ u vē rta. Tā pē c mē s iesakā m.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар VeraSuslova2010
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ogad atpū tos kopā ar mā su viesnī cā Lavender Hotel Sharjah 4 * Š is nebija mū su pirmais ceļ ojums uz AAE, tač u š ī bija pirmā reize š ajā viesnī cā . Kopumā tas attaisno savus č etrus. Telpas tī ras, pieklā jī ga izskata mē beles, nav vecas, nav bojā tas, viss kā jauns, un varbū t jauns) Telpu uzkopš ana notiek katru dienu, personā ls č akls, gribē ju tikai pateikties (ko arī izdarī jā m, dzeramnaudas veidā )), laba attieksme, pieklā jī gs un draudzī gs, lai gan krieviski slikti runā , bet mums personī gi tā nav problē ma. … Tomēr ▾ Š ogad atpū tos kopā ar mā su viesnī cā Lavender Hotel Sharjah 4 * Š is nebija mū su pirmais ceļ ojums uz AAE, tač u š ī bija pirmā reize š ajā viesnī cā . Kopumā tas attaisno savus č etrus. Telpas tī ras, pieklā jī ga izskata mē beles, nav vecas, nav bojā tas, viss kā jauns, un varbū t jauns) Telpu uzkopš ana notiek katru dienu, personā ls č akls, gribē ju tikai pateikties (ko arī izdarī jā m, dzeramnaudas veidā )), laba attieksme, pieklā jī gs un draudzī gs, lai gan krieviski slikti runā , bet mums personī gi tā nav problē ma. Istabā bija arī trauki tē jas dzerš anai, tē jkanna un patiesī bā tē ja un pats cukurs. Bija televizors ar krievu kanā liem. Viesnī cai nav savas pludmales, bet 10 metru attā lumā ir pilsē tas pludmale, ļ oti tī ra (mū su pilsē tas pludmales ar š o nevar salī dzinā t). Pē c biļ etes iekļ ā vā m brokastis un vakariņ as, ē diens normā ls, daudzveidī gs, viss svaigs, nav sā tī gs, garš ī gi ar vā rdu sakot. Jau rakstī ju, ka esam biež i viesi AAE, bet tikai š ogad izdevā s apmeklē t maksimā li daudz interesantu vietu valstī . Nejauš i, kad devā mies uz pludmali, tuvē jā Summer Land viesnī cā ieraudzī jā m tū res aģ entū ras Shan Tours izkā rtni, iegā jā m tikai paskatī ties cenas, un beigā s devā mies uz akvaparku, ekskursijā . Dubaijā , ekskursijā pa Š ardž u un pat tuksneš a safari. To galvenā priekš rocī ba mums personī gi ir pieejamas cenas un laba organizā cija. Starp citu, ī paš u uzslavu pelnī jis gids Murats, ļ oti interesants stā stnieks un sarunu biedrs. Kopumā š ogad pā rē jais izdevā s, Lavender Hotel, domā ju, ka atgriezī simies, viena no atraš anā s vietas ziņ ā ē rtā kajā m viesnī cā m Š ā rdž ā , manuprā t.
аватар id28925060
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s atpū tā mies no 2017. gada 16. aprī ļ a lī dz 23. aprī lim Lords Hotel Sharjah 4 *. Viesnī ca laba, tī ra katru dienu, ja atstā j dzeramnaudu, mē ģ inā ja vē l vairā k. Mums bija HB ē dienreizes (brokastis + vakariņ as), bet viņ i drī kstē ja mainī t vakariņ as ar pusdienā m. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies no 2017. gada 16. aprī ļ a lī dz 23. aprī lim Lords Hotel Sharjah 4 *. Viesnī ca laba, tī ra katru dienu, ja atstā j dzeramnaudu, mē ģ inā ja vē l vairā k. Mums bija HB ē dienreizes (brokastis + vakariņ as), bet viņ i drī kstē ja mainī t vakariņ as ar pusdienā m. Ē diens bija garš ī gs, bet vienmuļ š . Viesnī cas personā ls ir draudzī gs un pieklā jī gs. Bet viņ i slikti runā krieviski, lai gan viesnī cā dzī voja tikai krievu tū risti.
Viesnī cas teritorija nav liela, ir baseins, bet ap to nav daudz sauļ oš anā s krē slu, ir mini baseins bē rniem. Viesnī cas teritorijā atrodas suvenī ru veikals, š ī ir tuvā kā vieta, kur var iegā dā ties jebkā dus suvenī rus, t-kreklus, cepures, somas utt. Lī dz tuvā kajam lielveikalam ejiet 5 minū tes.
Viesnī cai nav savas pludmales. Ir vairā kas iespē jas: vai nu iegā dā jaties caurlaidi mū su viesnī cas reģ istratū rā , uz Beach Hotel pludmali, (stā v pretī ), par 30 dirhamiem uz visu dienu (sauļ oš anā s krē sli, saulessargi), vai bezmaksas pludmalē , kas atrodas lī dz plkst. pa labi no viesnī cas, ejiet 8-10 minū tes . Brī vdienā m ar bē rniem labā k izvē lē ties viesnī cu ar savu pieeju pludmalei, jo nav ī paš i ē rti ar bē rnu doties uz sveš u pludmali.
Ekskursija tika rezervē ta tieš i viesnī cā . Gide pie letes ar zinā mu spriedzi visu izstā stī ja. Visa informā cija bija jā prasa. Bet mē s tam nepievē rsā m ī paš u uzmanī bu un iegā dā jā mies ekskursiju uz Abū Dabī . Bet velti, jo visa ekskursija ritē ja tā dā paš ā garā : gids bija neprasmī gs, runā ja ļ oti lē ni un vienmuļ i, neko nedzirdē jā m ne autobusā , ne objektos. Mums ļ oti patika Abū Dabī emirā ts, ī paš i š eiha reģ istrē š anā s moš eja, tač u mums tas patiktu vē l vairā k, ja nebū tu garlaicī gā gida.
Š ā rdž ā labā k izvē lē ties taksometru ar zaļ u jumtu - tie ir vietē jie taksometri, viņ i labā k zina ceļ u un ir godī gā ki samaksas ziņ ā . Ar sarkanu taksometru ir ļ oti iespē jams, ka taksometru vadī tā ji jū s brauks, nezinot ceļ u un uzvilks jū s uz skaitī tā ja.
Bija daudzos Š ā rdž as tirdzniecī bas centros, bet visvairā k man patika pilsē tas centrs.
аватар ilik-90
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā skaistajā viesnī cā mē s ar sievu atpū tā mies 10 dienas! Un kā jau jauniem, enerģ iskiem un azartiskiem cilvē kiem pienā kas, š ajā viesnī cā pavadī jā m diezgan daudz laika, tač u arī š ajā laikā viņ š atstā ja par sevi daudz pozitī vu emociju! Iespē jams, ja š ī viesnī ca atrastos pirmajā piekrastē , tad tai nebū tu slavē jamu atsauksmju un cenu limita! Pirmkā rt, vē los atzī mē t ļ oti laipnu, simpā tisku, smaidī gu utt. … Tomēr ▾ Š ajā skaistajā viesnī cā mē s ar sievu atpū tā mies 10 dienas! Un kā jau jauniem, enerģ iskiem un azartiskiem cilvē kiem pienā kas, š ajā viesnī cā pavadī jā m diezgan daudz laika, tač u arī š ajā laikā viņ š atstā ja par sevi daudz pozitī vu emociju! Iespē jams, ja š ī viesnī ca atrastos pirmajā piekrastē , tad tai nebū tu slavē jamu atsauksmju un cenu limita! Pirmkā rt, vē los atzī mē t ļ oti laipnu, simpā tisku, smaidī gu utt. darbinieki! Otrkā rt, telpu tī rī ba, kas paliek jums pē c garas un nogurdinoš as ekskursijas - izbaudiet mā jī gā gultā ! Kā lielu plusu vē los iekļ aut to, ka no š ī s viesnī cas sā kas atvaļ inā jumu tū ristu vā kš ana, tā pē c jums ir nodroš inā tas labā kā s sē dvietas autobusos! )
Tač u neveiksmī gā Sanobar zivju restorā na izvē le, kas atrodas netā lu no viesnī cas, nedaudz apbē dinā ja pā rē jo, kur mums atnesa negatavu zivi, par to bija jā pastā sta viesmī lim, tad jā gaida vē l. Turklā t mē s ar sievu pamanī jā m, ka pa grī du rā po ķ irzaka, kopumā sajū ta nebija patī kama.
Viesnī cai patieš ā m ir daudz plusu, un ir pā rā k slinks tos visus uzskaitī t! Vienkā rš i ej, atpū ties un netraucē ! ) Lai visiem veicas!
Parādīt vairāk »


iemiesojums lexxxus
Vai varat, lūdzu, pastāstīt vīriešiem, kā ģērbties, atrodoties AAE? Vai arī būs nepiedienīgi staigāt pa pilsētu īsos šortos, T-kreklā un šīferos?
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 10 atbildes
iemiesojums dok1208
Lords Hotel Sharjah 4* vai Al Bustan Center & Residence 4*
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums 5bzwwvkg
katrs ņem ko grib
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums elena19652007
Labdien, sakiet, lūdzu, vai es pareizi saprotu, ka pludmale šajā viesnīcā ir maksas?
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums lordsshj
‹ Viesnīca Lavender Hotel Sharjah 4*

Отель расположен недалеко от пляжа в городе Шарджа. Построен в 2008 году. Гости могут пользоваться платным пляжем отеля Carlton Sharjah, расположенного напротив. Отель Lavender прекрасно подойдёт для семейного отдыха с детьми и для деловых людей.

Atrašanās vieta 15 км от аэропорта г. Дубаи.
Pludmales apraksts Общественный пляж Шарджи в пяти минутах ходьбы. Частный пляж отеля Sharjah Carlton Hotel и Beach Hotel Sharjah – платный, полностью оборудованный, в двух минутах ходьбы.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Ресторан Waves (интернациональная кухня, 06:30 – 22:00).

Ресторан Harbor Restaurant (интернациональная кухня, 06:30 – 22:00).

Кафе Ske Light Coffee Shop (24 часа).

Открытый бассейн площадью 39,5 кв.м.

Открытый бассейн площадью 6 кв.м.

Трансфер в торговые центры.

Круглосуточная стойка регистрации, хранение багажа, услуги консьержа, магазины на территории, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
  • aukle
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 100 номеров в 3-этажном здании.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • kabeļa internets $
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
Adrese Al Khan Beach Road, Шарджа, ОАЭ
Tālruņi: +971 6 528 6555
Tīmekļa vietne: Lavender Hotel Sharjah
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно). Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.