Holiday International Sharjah 4*– Atsauksmes

19
Novērtējums 6.710
№24 viesnīcas reitingā Šārdža
5.9 Numurs
3.9 apkalpošana
6.0 Tīrība
8.2 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viesnīca atklāta 1978. gadā, daļēja renovācija bija 2017. gadā. Sastāv no galvenās 14 stāvu ēkas. Perfekta tradicionālās arābu viesmīlības un mūsdienu greznības kombinācija. Skaista zaļā zona un ērti numuriņi. Ērta vieta pastaigām ir Corniche krastmala, Al Kasbah kanāls. Piemērots ģimenes brīvdienām un biznesa braucieniem.Vairāk →
аватар rgl6567
 •  apceļots 3 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska. Ir vietas, kur pastaigā ties, tuvumā ir daudz veikalu. Ja jums ir skats uz pilsē tu, tad esiet gatavs klausī ties bū vtehniku ​ ​ no rī ta lī dz vakaram, tuvumā kaut kas tiek bū vē ts. Peldbaseins nedarbojas, teritorijā notiek arī remontdarbi. … Tomēr ▾ Viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska. Ir vietas, kur pastaigā ties, tuvumā ir daudz veikalu. Ja jums ir skats uz pilsē tu, tad esiet gatavs klausī ties bū vtehniku ​ ​ no rī ta lī dz vakaram, tuvumā kaut kas tiek bū vē ts. Peldbaseins nedarbojas, teritorijā notiek arī remontdarbi. Lieliska sauna un hammam. Jū s varat izmantot viesnī cas Marbella peldbaseinu. Standarta numuri ir nelieli, bet mā jī gi. Istabā ir tē jkanna, krū zes, glā zes, tē ja un kafija. Katru dienu viņ i atnes 3 pudeles ar 0.5 ū dens. Peldmē teļ i tika atnesti piektajā dienā , pē c sū dzī bas viesnī cas gidam. Apkalpoš ana š ausmī ga, par visu ir jā lū dz. Viesnī cā pā rsvarā ir krievu valoda, bet reģ istratū rā nekad neesmu saticis krieviski runā još u. Tā pat no 61 TV kanā la nav neviena krievu valodā . Uz un no pludmales kursē.2 autobusi, tie biež i kavē jas un karstumā jā stā v. Ir pieejams arī transfē rs uz Dubaijas Deira Mall. Jā reģ istrē jas dienu iepriekš . Brokastis parastas, augļ i negatavi (arbū zi, melones. ) Uz š o viesnī cu vairs nebrauksim.
аватар Vladimir378508
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca ir vecs-vec č etrinieks, numuriņ i ir tā di. Jā dodas uz pludmali, bet viesnī cai ir milzī ga platī ba un savs baseins. Internets ir vairā k vai mazā k normā ls. Ē diens ir vidē js. Baseins labs, apsildā ms, ir pirts. Esiet gatavi tam, ka š is ir 4 un tas nav ideā ls. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir vecs-vec č etrinieks, numuriņ i ir tā di. Jā dodas uz pludmali, bet viesnī cai ir milzī ga platī ba un savs baseins. Internets ir vairā k vai mazā k normā ls. Ē diens ir vidē js. Baseins labs, apsildā ms, ir pirts. Esiet gatavi tam, ka š is ir 4 un tas nav ideā ls.
аватар dnipro.m
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ajā viesnī cā nedē ļ u bija akcijas cena. Mums patika viss. Viņ i nevarē ja kaitē t strā dā t ar personā lu, bija slikta apkalpoš ana. Bija tikai brokastis. Istabā viss bija labi. Bija konflikts par izlikš anu, mū s nebrī dinā ja iepriekš , ka izlikš ana plkst. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā nedē ļ u bija akcijas cena. Mums patika viss. Viņ i nevarē ja kaitē t strā dā t ar personā lu, bija slikta apkalpoš ana. Bija tikai brokastis. Istabā viss bija labi. Bija konflikts par izlikš anu, mū s nebrī dinā ja iepriekš , ka izlikš ana plkst. 12. Vispirms atnesa papī ru, ka bū s vē la izbraukš ana, mums ar nokavē š anos atbrauks taksometrs, un tad, kad izbraucā m, teica, lai piemaksā , kaut gan tas nebija norā dī ts papī rā , tik un tā bija jā piemaksā . Tā lu no jū ras devā mies ar taksi. Mē s saņ ē mā m briesmī gu ceļ vedi. Viņ š ieradā s, jautā ja, vai jū s ņ emat biļ etes vai nē , nē , un jums tas nav jā dara, viņ š pat vē lā k ar mums nesazinā jā s.
аватар Ivanov_Nikolaj
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š oreiz es paliku š ajā viesnī cā . Internets š eit ir diezgan normā ls, ja tas kā dam ir svarī gi. Pilsē tas viesnī ca. Š eit viņ i brauc ar autobusiem, organizē transportu uz pludmali un no pludmales uz 3, viņ i netiek lī dzi grafikam. … Tomēr ▾ Š oreiz es paliku š ajā viesnī cā . Internets š eit ir diezgan normā ls, ja tas kā dam ir svarī gi. Pilsē tas viesnī ca. Š eit viņ i brauc ar autobusiem, organizē transportu uz pludmali un no pludmales uz 3, viņ i netiek lī dzi grafikam. Nenā ktu par ļ aunu tos nedaudz pielabot. Ē diens ok, apkalpoš ana ok. Telpas ir vecas, nā cā s zvanī t meistaram, lai kaut kā das problē mas nokā rto, bet ā tri visu nokā rtoja. Ar dzeramo ū deni nepietika, tas bija jā pē rk. Tā pē c, izvē loties š o viesnī cu, jā ņ em vē rā daž ā das nianses, ar kurā m š eit var saskarties.
аватар svetikst
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ajā viesnī cā nokļ uvu tī ri nejauš i, bet nekad neesmu to nož ē lojis. Istaba laba, ar skaistu skatu pa logu. Viņ u virtuve ir garš ī ga un daudzveidī ga. Katrs atradī s kaut ko savai gaumei. Patika arī pludmale. Es labi atpū tos. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā nokļ uvu tī ri nejauš i, bet nekad neesmu to nož ē lojis. Istaba laba, ar skaistu skatu pa logu. Viņ u virtuve ir garš ī ga un daudzveidī ga. Katrs atradī s kaut ko savai gaumei. Patika arī pludmale. Es labi atpū tos.
аватар Zaika_
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s devā mies atvaļ inā jumā ar draudzenē m, trokš ņ ainu kompā niju. Bijā m č etri, ne daudz un ne maz, bet es domā ju, ka viņ i mū s atcerē jā s viesnī cā ) Iekā rtojā mies labi, divi divvietī gi numuriņ i, ar kondicionieri, fē ns, TV, tē jkanna, trauki (krū zes, karotes, dzē riens tē ja), ē rtas gultas, tī ri dvieļ i un viss nepiecieš amais vannas istabā (tā pat kā viss)). … Tomēr ▾ Mē s devā mies atvaļ inā jumā ar draudzenē m, trokš ņ ainu kompā niju. Bijā m č etri, ne daudz un ne maz, bet es domā ju, ka viņ i mū s atcerē jā s viesnī cā ) Iekā rtojā mies labi, divi divvietī gi numuriņ i, ar kondicionieri, fē ns, TV, tē jkanna, trauki (krū zes, karotes, dzē riens tē ja), ē rtas gultas, tī ri dvieļ i un viss nepiecieš amais vannas istabā (tā pat kā viss)). Biļ etē iekļ autas maltī tes, brokastis un vakariņ as, paē du daudz! Sarī kojā m sev vē derdzī rus atvaļ inā jumā , papildus ē š anai viesnī cā , apmeklē jā m arī vairā kus restorā nus, ļ oti gribē jā s pamē ģ inā t vietē jos ē dienus! Mū su istaba tika tī rī ta katru dienu, jauka meitene, ļ oti pieklā jī ga un klusa. Kopumā ar atpū tu meitenes ir apmierinā tas, izklaidē jā s, ceļ oja, sā tī gi ē da, nopirka veikala grī du un apmierinā tas ar dzī vi lidoja mā jā s. Paldies Holiday International! Paldies Shan Tours! Paldies Sharjah! Paldies Emirā ti! Par viesmī lī bu un neaizmirstamu uzturē š anos!
аватар Solovushka
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es nokļ uvu š ajā viesnī cā pē c sava drauga ieteikuma un nekad to nenož ē loju. Istaba laba, ar skaistu skatu pa logu. Viņ u virtuve ir garš ī ga un daudzveidī ga. Katrs atradī s kaut ko savai gaumei. Patika arī pludmale. Es labi atpū tos. … Tomēr ▾ Es nokļ uvu š ajā viesnī cā pē c sava drauga ieteikuma un nekad to nenož ē loju. Istaba laba, ar skaistu skatu pa logu. Viņ u virtuve ir garš ī ga un daudzveidī ga. Katrs atradī s kaut ko savai gaumei. Patika arī pludmale. Es labi atpū tos. Es mazgā jos, sauļ ojos, iegā dā jos daudz daž ā du suvenī ru. Protams, viņ a devā s arī ekskursijā s, kurā s piedalī jā s pē c tā paš a drauga ieteikuma. Tie bija ļ oti interesanti un gari, bet nenogurdinoš i. Viņ u cenas ir zemā kas nekā citā m tū risma firmā m. Visiem ļ oti patika!
аватар podlaj
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir gaiš a, tī ra un skaista. netā lu no jū ras. Pati viesnī ca iztur visus deklarē tos rā dī tā jus. Bet š eit ir veikals ar kaž okiem un otrš ķ irī gu zeltu - tas ir briesmī gi! Pirmkā rt, pā rdevē ji ir atklā ti rupji. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir gaiš a, tī ra un skaista. netā lu no jū ras. Pati viesnī ca iztur visus deklarē tos rā dī tā jus. Bet š eit ir veikals ar kaž okiem un otrš ķ irī gu zeltu - tas ir briesmī gi! Pirmkā rt, pā rdevē ji ir atklā ti rupji. otrkā rt, viņ i nekaunī gi uzmā cas vientuļ ā s meitenes, es biju kopā ar savu vī ru un paldies Dievam, ka es nepiedzī voju visus priekus uz sevi, un meitenes, kas dzī voja blakus istabā , parā dī ja zilumus uz rokā m, no š iem "Mā rketinga dieviem"! treš kā rt, ķ ī nieš u kaž oki vai vispā r š ū ti nezin kas. vī les ir š ķ ī bas, viegli turot kaž oks paliek plaukstā un, ja raustī si pirkstus, kaž oku var noplū kt pilnī bā pā ris minū š u laikā , kā vistai! Kur skatā s veikala ī paš nieks? Kā di atkritumi? Mans stingrs ieteikums viesnī cai: izmetiet š os krā pniekus, tas sabojā visu viesnī cas reputā ciju!
аватар ira.kovaleva.64
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir laba, man un manai ģ imenei ļ oti patika mū su uzturē š anā s tur. Istabas ir apbrī nojami iekā rtotas, gulta ļ oti ē rta, nekur nekas nesā p - kas ir retums. Ē diens ļ oti labs - ļ oti daudzveidī ga virtuve, liela produktu izvē le - atklā ti sakot, izsalkuš i nebijā m. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir laba, man un manai ģ imenei ļ oti patika mū su uzturē š anā s tur. Istabas ir apbrī nojami iekā rtotas, gulta ļ oti ē rta, nekur nekas nesā p - kas ir retums. Ē diens ļ oti labs - ļ oti daudzveidī ga virtuve, liela produktu izvē le - atklā ti sakot, izsalkuš i nebijā m. Pludmale ir brī niš ķ ī ga - vienkā rš i romantiķ u paradī ze, mē s saņ ē mā m tieš i tā dā laikā , kad pludmale patieš ā m bija pustukš a. Ū dens ir ļ oti silts, tu peldies kā svaigā pienā . Es iesaku visiem, mums bija patieš ā m labs atvaļ inā jums, un tas viss pateicoties labajam servisam un viesnī cas servisam!
Viesnī cas pirmajā stā vā nopirkā m ekskursiju no uzņ ē muma Shan Tours uz Yas Waterworld akvaparku. Gribu atzī mē t, ka iegā dā jā mies š eit, jo cena bija par 30% lē tā ka nekā tū roperatoram, kurš mums burtiski pā rdeva ekskursijas. Mē s mī lam akvaparkus, bet, un š is ir nesalī dzinā ms ar kā du, tas ir ļ oti iespaidī gs mē rogā , tas atrodas 15 futbola laukumu platī bā , š eit nav slidkalniņ u un baseinu. Ekskursija bija labi organizē ta, laicī gi paņ emta no viesnī cas, atvesta laicī gi.
Аквапарк «Yas Waterworld» Аквапарк «Yas Waterworld» Аквапарк «Yas Waterworld» Аквапарк «Yas Waterworld» Аквапарк «Yas Waterworld» Аквапарк «Yas Waterworld» Аквапарк «Yas Waterworld» Аквапарк «Yas Waterworld»
аватар markova_marfa
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu pē c manas mā sas ieteikuma, viņ a devā s š eit pagā juš ajā gadā un nezaudē ja. Serviss uzreiz labs, ā tra reakcija uz visā m prasī bā m. Istaba ir mā jī ga un plaš a. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu pē c manas mā sas ieteikuma, viņ a devā s š eit pagā juš ajā gadā un nezaudē ja. Serviss uzreiz labs, ā tra reakcija uz visā m prasī bā m. Istaba ir mā jī ga un plaš a. Tai ir sava zaļ ā zona ar stā dī jumiem un baseinu, ir dž akuzi. Viesnī ca atrodas pastaigas attā lumā (10 minū š u gā jienā ) no liela iepirkš anā s centra, McDonald's u. c. Restorā ns 1. stā vā brokastī s ir atvē rts no pusdeviņ iem lī dz vienpadsmitiem no rī ta. Ē dienu pietika visiem, bija labi pagatavots, bet piektajā dienā kļ ū st garlaicī gi. Un tā tad var paē st Mac, KFS, Burger King, bet mums visvairā k patika Kazaņ as restorā ns, tas ir 7 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas Al Seef Hotel, uz ā trā s uzkodas ilgi neizturē siet, bet š eit ē diens ir mā jā s gatavota krievu virtuve. Porcijas lielas, cenas lē tas, no dzē rieniem ir augļ u dzē rieni un pat bezrauga kvass. Izklaidē jā mies daž ā di: iepirkā mies, pastaigā jā mies pa promenā di, apskatī jā m Dubaiju. Iesaku apmeklē t š o ekskursiju, uzzinā siet daudz jauna par valsti un cilvē kiem, tā ir ļ oti izzinoš a un interesanta. AAE ir ļ oti bagā ta valsts, es gribē tu š eit dzī vot: viss cilvē kiem un bē rniem, greznas ē kas, neticamas izklaides, kvalitatī vs ē diens un apģ ē rbs par reā lā m cenā m. Dubaija ir skaista, tī ra pilsē ta, ļ oti moderna un automatizē ta.
Parādīt vairāk »


iemiesojums fghjkl
Vai viņi uzņem viesnīcas autobusu no Dubaijas uz Šārdžu? Ja viņš paņems, cikos vakarā?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums niknik1
Braucu ar sievu un bērniem vecumā no 1 un 4. Vai būs kādas problēmas ar pludmali?(Vai no rīta var iekāpt autobusā?) Ja tad līdz viesnīcai tiekam kājām, vai tālu vai tikai taksometrs?Varbūt ir citas pludmales,kuras ir bezmaksas,bet vai pēc vietējiem likumiem ir iespējams sauļoties un peldēties?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums itera
Kā nokļūt no Deira City metro Dubaijā uz viesnīcu Atlantic
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
iemiesojums itera
vietne paziņoja par transfēru no HOLIDAY INTERNATIONAL SHARJAH uz Beach Hotel Sharjah. Vai tiešām tur ved, vai maksā? Vai sauļošanās krēsli un saulessargi ir bez maksas? Vai viesnīca nodrošina pludmales dvieļus
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums itera
Pastāsti man: vai džakuzi HOLIDAY INTERNATIONAL SHARJAH ir bez maksas? dažādām vietnēm ir atšķirīga informācija.
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums holintsh
‹ Viesnīca Holiday International Sharjah 4*

Отель открыт в 1978 году, частичная реновация была в 2017 году. Состоит из главного 14-этажного здания. Идеальное сочетание традиционного арабского гостеприимства и современной роскоши. Красивая зелёная территория и уютные номера. Удобное расположение для прогулок — набережная Корниш, канал Аль-Касба. Подходит для семейного отдыха и деловых поездок.

Atrašanās vieta Отель расположен недалеко от лагуны Халид, с видом на набережную Корниш, в Шардже, в 20 км от аэропорта Дубая, в 19 км от аэропорта Шарджи.
Pludmales apraksts Предоставляется трансфер на пляж отеля Sharjah Carlton, вход — платно. Зонтики, шезлонги входят в стоимость, полотенца предоставляются отелем.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, экскурсионное бюро, услуги по продаже билетов, услуги консьержа, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке (платно), room service: круглосуточно, 3 конференц зала (с оборудованием, на 250 чел.), 1 банкетный зал (на 600 человек), 1 открытая площадка возле бассейна ( на 2000 человек), интернет кафе (бесплатно), врач по вызову, сувенирный магазин, 1 открытый бассейн с температурным контролем, у бассейна полотенца: бесплатно. Автобус до торговых центров бесплатно (Dubai Mall ежедневно, кроме пятницы).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 2 теннисных корта (бесплатно, освещение и оборудование — платно), уроки тенниса платно, баскетбол бесплатно, мини-футбол бесплатно, турецкая баня (хаммам) бесплатно, сауна бесплатно, массаж платно, футбольное поле бесплатно.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 253 номера.

Istabās

В номере есть центральный кондиционер, LCD-телевизор со спутниковым ТВ, Wi-Fi (бесплатно), сейф (бесплатно), телефон, мини-бар платно (2 бутылки воды в день бесплатно), набор для приготовления чая и кофе (бесплатно), утюг и гладильная доска (по запросу, бесплатно), балкон. В ванной комнате установлен фен и предоставляются туалетно־косметические принадлежности.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis  FREE 
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts  FREE 
  • balkons/terase
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
Adrese Al Buhaira Corniche, PO Box 5802, Sharjah, UAE
Tālruņi: +971 6 5736666
Tīmekļa vietne: Holiday International Sharjah
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис, баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.