Diezgan sava 4 * cienīgs, ņemot vērā AAE mentalitāti

Rakstīts: 15 maijā 2018
Ceļošanas laiks: 19 — 29 aprīlis 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 7.0
Brī vdienas Grand Caric…
Pirmo reizi Emirā tos. Mē s atpū tā mies ar precē tu pā ri 2018. gadā no 19. lī dz 29. aprī lim. Tika uzskatī ts, ka š ajā gada laikā AAE ir tuvā kais reģ ions pilnvē rtī gā m pludmales brī vdienā m. Pagā juš ajā gadā martā bijā m Taizemē : garš lidojums, liels mitrums, medū zu (salpu) dē ļ nedaudz peldē jā mies jū rā .
Lidojā m ar Aeroflot 5 stundas. Viss notiek pē c grafika. No Dubaijas lidostas lī dz viesnī cai bez sastrē gumiem iztikt 15-20 minū tes. Bet satiksme ir kā Maskavā , tā pē c stunda brauciens ar personī go pā rsē š anos. Pirmā lī nija viesnī ca, 100% pilna - sezonas beigas.

Numurs ar skatu uz jū ru piecstā vu ē kas otrajā stā vā ar oriģ inā lu viļ ņ veida arhitektū ru. Skats ir brī niš ķ ī gs. Istaba pilnī bā mē belē ta, liela vannas istaba, kondicionieris nav jauns, bet darbojas klusi un efektī vi (vairā ku lī meņ u fiksē ta regulē š ana). Kontaktligzdā m, ja nepiecieš ams, varat ņ emt adapterus Eiropas spraudņ iem. Tī rī š ana katru dienu. Liels balkons. Piezī me: mitrā m drē bē m nav ž ā vē tā ju. Ir tē jkanna, tē ja, kafija, cukurs. Ikdienas ū dens pudele 0.5 litri vienai personai. Pilsē tā atsā ļ ots ū dens ir diezgan piemē rots vā rī š anai. Telpā - detalizē tas broš ū ras par atpū tas un atrakciju iezī mē m.
Uzņ emš ana. Krieviski runā još i menedž eri (lielā kā daļ a viesnī cas viesu ir tautieš i), draudzī gi un pacietī gi pret viesiem, viņ u lū gumiem un vē lmē m. Mā jī gs vestibils; ir kur papļ ā pā t, iedzert kafiju un pasē dē t ar komp. Veikali: juvelierizstrā dā jumi, kaž okā das un kū rorta preces atrod savus klientus.
Pludmale tī ra, smalkas smiltis, bē guma laikā platums 30 metri. Jū ra silta (27°-29°), bē guma laikā nav ī paš i dziļ a. Vairā kas dienas bija vē jiņ š un viļ ņ i, bet peldē tā ji peldē ja. Problē ma ar sauļ oš anā s krē sliem zem lietussargiem. Bet daudz pludmales matrač u. Jū s varat tos novietot, kur vien vē laties. Pludmalē bija stundas 2-3 lī dz 12 stundas. Tad ir pā rā k karsts. Un pē c 17 lī dz 18.30 stundā m pludmalē arī ir labi. Peldē š anai izmantojā m s/s cream 50+ un speciā los T-kreklus. Baseinā ir divas duš as. Ar taksometru pludmalē smaidoš s Hosans ar savu komandu (Beach Boys viss baltā ).
Mums bija 3 ē dienreizes dienā - labi! No rī ta svaigi pagatavotas garš ī gas Vī nes vafeles ar krē jumu un š okolā di. Kū kas un pī rā gi amatieriem. Vispā r iet paē st arī ir prieks. Pusdienā s un vakariņ ā s zupas biezenī . Diemž ē l mums neizdevā s izmē ģ inā t ne jū ras asaru, ne dorado (sibrim). Tomē r liellopu gaļ a, jē ra gaļ a un cā ļ i tiek pagatavoti garš ī gi un daudzveidī gi. Lieliski svaigi gurķ i. Bet tomā ti - ne vienmē r. Un svaigi augļ i atstā j daudz vē lamo. Ir ko piestrā dā t iepirkumu speciā listam. Vakariņ ā s grila laikā (otrdien un piektdien) - dzī vā mū zika (vijole vai starptautiskais un krievvalodī gais vokā ls). Ī paš s paldies atbildī gajam un uzmanī gajam vadī tā jam Ahmetam par darba organizē š anu pie trauku pasniegš anas bufetē , trauku tī rī š anu un galdu klā š anu.

Sports un atpū ta. Normā ls laukums ar tartā nu un augstā m sienā m, vakarā apgaismojums, puskorts no rī ta lī dz 9 ē nā . Ir pludmales volejbola laukums, galds ar metā la pā rklā jumu galda tenisam, biljarda galds, diemž ē l nē .
Animā cijas AAE viesnī cā s, kā likums, nav. Tomē r, ņ emot vē rā aizliegumu, arī pilsē tā nav ī paš u izklaidi. Izņ emot ī ru krogus. Tā dē jā di kū rorta brī vdienas Š ā rdž ā vai Dubaijā ir relaksē još a ģ imenes atpū ta pludmalē , pā ris apskates ekskursijas un daudzlī meņ u rū pniecisko preč u un juvelierizstrā dā jumu iepirkš anā s.
Un pē dē jais. No savas pieredzes zinā m, ka viens no viesnī cas moto ir "Viesnī cā nekas nepazū d, bet tikai pazaudē ts, bet tad tiek atrasts un vienmē r atgriež as. " Š eit ī paš s paldies uzņ emš anas vecā kajai vadī tā jai - Irinai.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu