Ewan Hotel 4*– Atsauksmes

33
Novērtējums 7.110
№13 viesnīcas reitingā Šārdža
8.1 Numurs
8.4 apkalpošana
8.4 Tīrība
7.8 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas pastaigas attālumā no Šārdžas smilšu pludmales, El Khan rajonā. Iepirkšanās, izklaides un biznesa centri atrodas tikai 5 minūšu brauciena attālumā no viesnīcas. Uzcelta 2005. gadā, renovēta 2010. gadā. No lielākās daļas numuru paveras skats uz Persijas līci. Pateicoties tās atrašanās vietai, viesnīca ir lieliski piemērota biznesa cilvēkiem, ģimenēm, pludmales mīļotājiem.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Š ī ir jauna viesnī ca, kas š ajā viesnī cā nav ī paš i tī ra. Nezinā jā m, kā dai viesnī cai mums ir noteikts laika limits, bija laicī gi jā izbrauc un laicī gi jā atgriež as. Mums bija brokastis un vakariņ as. … Tomēr ▾ Š ī ir jauna viesnī ca, kas š ajā viesnī cā nav ī paš i tī ra. Nezinā jā m, kā dai viesnī cai mums ir noteikts laika limits, bija laicī gi jā izbrauc un laicī gi jā atgriež as. Mums bija brokastis un vakariņ as. Ir gaļ as un zivju lielveikals, kur uzreiz var nopirkt un cept zivis. Jū ra ir aptuveni 100 metru attā lumā . Neiesaku š o viesnī cu.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Istaba bija lieliska, viss darbojā s. Ē diens viesnī cā nebija ī paš i labs. Tiem, kas vē las bū t tuvu jū rai, jū s esat š eit, kas vē las bū t tuvu pilsē tai - nē . Mē s devā mies uz krastmalu, bet tā ir tā lu. … Tomēr ▾ Istaba bija lieliska, viss darbojā s. Ē diens viesnī cā nebija ī paš i labs. Tiem, kas vē las bū t tuvu jū rai, jū s esat š eit, kas vē las bū t tuvu pilsē tai - nē . Mē s devā mies uz krastmalu, bet tā ir tā lu. Netā lu no viesnī cas atrodas lielveikals un restorā ns Kazaņ a, tiem, kas brokasto vienatnē , var paē st kompleksā s pusdienas par 40 derhamiem.
аватар konkov.mike
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Otro reizi AAE un atkal Evan Hotel. Atradu kopā ar draugiem pagā juš ajā gadā . Cena saprā tī ga, pati viesnī ca arī diezgan pieklā jī ga. Kluss, mierī gs, pat nesamulsina atraš anā s vieta otrajā lī nijā . Kaimiņ viesnī cā ir krievu-tatā ru restorā ns, kuram ar ē dienu nepietiek. … Tomēr ▾ Otro reizi AAE un atkal Evan Hotel. Atradu kopā ar draugiem pagā juš ajā gadā . Cena saprā tī ga, pati viesnī ca arī diezgan pieklā jī ga. Kluss, mierī gs, pat nesamulsina atraš anā s vieta otrajā lī nijā . Kaimiņ viesnī cā ir krievu-tatā ru restorā ns, kuram ar ē dienu nepietiek. Uz ielas pie viesnī cas Red Castle atrodas kooperatī vais veikals, kuram patī k gatavot. Jū s varat doties uz pludmali uz blakus viesnī cā m par maksu, un uz pilsē tu, bet jā , tas aizņ em 10-15 minū tes ar kā jā m pa š oseju. Personā ls joprojā m ir izpalī dzī gs. Atpū ta ir pavisam normā la, ja ņ em vē rā , ka arvien vairā k staigā jā m pa centru vai vā ļ ā jā mies Dubaijā .
аватар markov81
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es ilgi nekrā soš u, kas un kā , tikai pē c bū tī bas. Ierodoties viņ i reģ istrē jas tikai no 13 lī dz 14, tas ir no rī ta, tā pē c nedomā jiet, ka, ja jū s ieradī sities agri, viņ i jū s uzreiz piereģ istrē s, nē , jums bū s jā gaida. … Tomēr ▾ Es ilgi nekrā soš u, kas un kā , tikai pē c bū tī bas. Ierodoties viņ i reģ istrē jas tikai no 13 lī dz 14, tas ir no rī ta, tā pē c nedomā jiet, ka, ja jū s ieradī sities agri, viņ i jū s uzreiz piereģ istrē s, nē , jums bū s jā gaida. Ir pieejami numuri smē ķ ē tā jiem un nesmē ķ ē tā jiem. Lū dziet skatu uz apkā rtni, pretē jā gadī jumā viņ i jums pavē rs skatu uz š oseju un jū s bū siet trokš ņ ains un putekļ ains. Telpas netiek izsū knē tas, jo paklā js ir ļ oti putekļ ains. Par laimi, logi istabā s atveras, bet tad atkal. tikai labi, ja no tā paveras skats uz apkā rtni. Apkalpoš ana viesnī cā ir laba, bet krieviski runā još a personā la nav vispā r, kas mani pā rsteidza, jo. Krievu vā rpsta.
Ē diens ir ok, ja tas ir brokastis. Pā rē jā laikā es nezinu, pusdienas un vakariņ as neņ ē mā m. Pludmales pā ri ceļ am ir maksas. Bezmaksas 15 minū š u pastaiga pa š oseju. Gā jē ju pā reju nav, esiet ļ oti uzmanī gi! iestā des š ajā rajonā . Ja jū s ejat uz Red Castle Hotel pusi, tad tas ir pie viesnī cas izejas pa labi, ir lielveikals, viņ i to sauc par kooperatī vu veikalu (cenas ir normā las). Blakus Mandi restorā ns un shawarma. Tā s nav ē dinā š anas iestā des, bet netī ri tarakā ni.
To paš u varu teikt par Sanobar, š is ir zivju restorā ns netā lu no bezmaksas pilsē tas pludmales Al Khan (aizbraucot no viesnī cas, dodieties pa kreisi). Tā tad š ajā zvejniecī bā tas parasti ir bī stams, saindē š anā s ar jū ras veltē m ir dzī vī bai bī stama! Ja jums jā dodas uz centru, izmē ģ iniet veiksmi marš ruta autobusā , kas savā c cilvē kus gar piekrasti no visā m viesnī cā m. Ne vienmē r tur ir vieta, autobusā nav stā vvietu. Tas pats attiecas uz autobusu uz Dubaiju.
Nu, tas ir viss, ko es gribē ju pateikt. Kopumā pā rē jais ir normā li, ja tiek brī dinā ts)
аватар anisimovasophya
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Tā bija pirmā reize š ajā viesnī cā . Istabu skaits nav bagā tī gs, pati viesnī ca nav liela. Istaba bija diezgan pieklā jī ga. Viss, kas bija nepiecieš ams, tika atvests pē c pirmā pieprasī juma, kas nebija pietiekami. Paklā ji istabā ir aplieti, tas ir fakts, un tī rī š ana ir viduvē ja, bet mums, godī gi sakot, nav nozī mes. … Tomēr ▾ Tā bija pirmā reize š ajā viesnī cā . Istabu skaits nav bagā tī gs, pati viesnī ca nav liela. Istaba bija diezgan pieklā jī ga. Viss, kas bija nepiecieš ams, tika atvests pē c pirmā pieprasī juma, kas nebija pietiekami. Paklā ji istabā ir aplieti, tas ir fakts, un tī rī š ana ir viduvē ja, bet mums, godī gi sakot, nav nozī mes. Man patika personā ls, ļ oti jauki cilvē ki. Atraš anā s vieta ē rta, sū dzī bu nav. Pludmale atrodas pastaigas attā lumā , blakus ir lielveikals. Ē diens ļ oti lika vilties, tika paņ emtas tikai brokastis. Pa ceļ am no pludmales apstā jā s vietē jos restorā nos. No iestā dē m, kas attiecas uz mū su brā li, varu ieteikt Kazaņ u (viesnī cu Al Sif), ir krievu-tatā ru virtuve. Mē s gā jā m uz citā m kafejnī cā m un restorā niem, bet virtuve ir specifiska. Transfē rs uz centru. Autobusi kursē arī uz Dubaiju. Starp citu. viesnī cā ir ļ oti vā jš wi-fi, tajā paš ā Kazaņ ā tas ir vē l labā k.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Izvē lē jos š o viesnī cu, jo tā likā s ē rta un laba. Bet es dabū ju istabu bez logiem, ar vecu kondicionieri. Karstā valstī ar š ā diem apstā kļ iem tas nav iespē jams. Publiskā pludmale ar regulā ru ieeju. Man nepatī k š ā da veida izklaides programma, ko organizē vietē jie iedzī votā ji. … Tomēr ▾ Izvē lē jos š o viesnī cu, jo tā likā s ē rta un laba. Bet es dabū ju istabu bez logiem, ar vecu kondicionieri. Karstā valstī ar š ā diem apstā kļ iem tas nav iespē jams. Publiskā pludmale ar regulā ru ieeju. Man nepatī k š ā da veida izklaides programma, ko organizē vietē jie iedzī votā ji. Vienī gais, kas man patika, bija valsts. Bet es noteikti neieteiktu Ewan Hotel.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jauka neliela viesnī ca, laba atraš anā s vieta. Blakus visa infrastruktū ra, lielveikals un citas iestā des. Istabas nav lielas, bet tī ras un ē rtas. Apkalpoš ana katru dienu. Brokastis labas, bet š ķ ī stoš ā kafija ļ oti apbē dina, es to nedzeru. … Tomēr ▾ Jauka neliela viesnī ca, laba atraš anā s vieta. Blakus visa infrastruktū ra, lielveikals un citas iestā des. Istabas nav lielas, bet tī ras un ē rtas. Apkalpoš ana katru dienu. Brokastis labas, bet š ķ ī stoš ā kafija ļ oti apbē dina, es to nedzeru. Mē s neē dā m pusdienas un vakariņ as, baidī jā mies, un man nepatī k viesnī cas ē dieni. Mē s devā mies uz Kazaņ u, restorā nu Al Sif viesnī cā otrajā piekrastē , tieš i pā ri ceļ am no Al Khaledia pludmalē m, kas atrodas pastaigas attā lumā no viesnī cas. Tas ir izdevī gi un garš ī gi, mē s š o vietu pazī stam jau ilgu laiku. Nokļ ū t pilsē tas centrā nav problē mu pat ar autobusu, pat ar taksometru.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар nell-sever
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ceļ oja (ar meitu 8 gadi) l. Nokā rtots uzreiz, administratore runā ja krieviski. Numuriņ š nav slikts, skats uz jū ru (TV, internets istabā bija bezmaksas, ledusskapis, seifs, ū dens bez pā rtraukuma, vannas istabas piederumi vienmē r tika uzstā dī ti), uz jumta bija baseins (pā ris reizes nopeldē jā mies, bija auksts tajā ). … Tomēr ▾ Ceļ oja (ar meitu 8 gadi) l. Nokā rtots uzreiz, administratore runā ja krieviski. Numuriņ š nav slikts, skats uz jū ru (TV, internets istabā bija bezmaksas, ledusskapis, seifs, ū dens bez pā rtraukuma, vannas istabas piederumi vienmē r tika uzstā dī ti), uz jumta bija baseins (pā ris reizes nopeldē jā mies, bija auksts tajā ). Ē dieni: diezgan normā las brokastis nepalika izsalcis (zviedru galds), bet vakariņ as man nepatika, jo nebija bufetes, proti, viņ i mū s apkalpoja (nebija izvē les, ko viņ i tev iedeva un ē d). Viesnī cas lielā kais mī nuss ir tas, ka ceļ š iet garā m un troksnis arī naktī s nerimst, tiem, kas viegli guļ , uzpildī sies pludmalē . Lī dz pludmalei 5 minū tes sabiedrī bai (dvieļ i tika iedoti pludmalei). Mū s nesamulsinā ja strā dnieki, kuri nā ca peldē ties un neķ emmē jā s, kā aprakstī ja tū risti. Jū ra bija super, policijas maš ī na periodiski patrulē ja pludmalē .
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atnā cu darba dē ļ , bet izrā dī jā s, ka pusi komandē juma atpū tos. Viesnī cā ir forš a ar lielu divguļ amo gultu istabā izgulē jusies. Kad es reģ istrē jos, vannas istabā nebija gaismas. Viņ i to ā tri salaboja, bet tas bija kaitinoš i. … Tomēr ▾ Atnā cu darba dē ļ , bet izrā dī jā s, ka pusi komandē juma atpū tos. Viesnī cā ir forš a ar lielu divguļ amo gultu istabā izgulē jusies. Kad es reģ istrē jos, vannas istabā nebija gaismas. Viņ i to ā tri salaboja, bet tas bija kaitinoš i. Pludmale ir tā lu - tā pē c es pavadī ju vairā k laika viesnī cā . Ē diens, protams, š eit ir slikts, es ē du tikai augļ us. Pā rē jai virtuvei konkrē tais nepatika. Meklē ju ko dā rgā ku un atradu Kazaņ as restorā nu blakus esoš ajā Al Sif viesnī cā . Vietē jais ē diens nepievī la, viss ir garš ī gi. Tatā ru virtuve ir arī laba. Tur vakariņ oja ar darba partneri. Lietiš ķ ā m sarunā m normā la vieta, lai gan cilvē ku ir daudz. Droš i varu ieteikt viesnī cai, ja neesat izvē lī gs ē dienam.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар tim2101
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jū ra blakus, kluss, baseins uz jumta, viesnī ca skaista, tumš as koka mē beles, paklā js, gultas istabiņ ā , bezmaksas seifs, liels TV, krievu kanā ls, tē jkanna, kafija, tē ja, cukurs, baseins uz jumta, ē diens restorā nā normā ls , viesnī cā dvieļ us dod par brī vu, uz ROYAL hotel pludmali bez maksas 9 no rī ta, blakus ir CO-OR lielveikals, tur var nopirkt gandrī z visu, nav tā lu no SHARJAH AQUARIUM, vakaros viņ i brauc ar bezmaksas autobusiem uz tirdzniecī bas centriem. … Tomēr ▾ Jū ra blakus, kluss, baseins uz jumta, viesnī ca skaista, tumš as koka mē beles, paklā js, gultas istabiņ ā , bezmaksas seifs, liels TV, krievu kanā ls, tē jkanna, kafija, tē ja, cukurs, baseins uz jumta, ē diens restorā nā normā ls , viesnī cā dvieļ us dod par brī vu, uz ROYAL hotel pludmali bez maksas 9 no rī ta, blakus ir CO-OR lielveikals, tur var nopirkt gandrī z visu, nav tā lu no SHARJAH AQUARIUM, vakaros viņ i brauc ar bezmaksas autobusiem uz tirdzniecī bas centriem. Laiks aprī lī bija skaists, pa dienu +40, ū dens +25, tī rs un silts, krabjus redzē jā m daudz, kopumā AAE man ļ oti patika.
Parādīt vairāk »


iemiesojums matevosyan
Dosimies atpūsties AAE. Mēs izvēlamies viesnīcu un mums ieteica šo .. vai kāds tajā ir bijis?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
iemiesojums pprram
Mēs oktobrī dosimies uz Ewan Hotel Šārdžā. Vai varat pastāstīt, cik bieži no viesnīcas uz Dubaiju kursē bezmaksas maršruta autobuss. Vai viesnīcai ir sava pludmale? Vai istabā ir ledusskapis, tējkanna, fēns utt
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums ewanshj
‹ Viesnīca Ewan Hotel 4*

Отель расположен в нескольких минутах ходьбы от песчаного пляжа в городе Шарджа, в районе Эль Хан. Торговые, развлекательные и деловые центры расположены всего в 5 минутах езды от отеля. Построен в 2005 году, отреставрирован в 2010 году. Из большинства номеров открывается вид на Персидский залив. Благодаря своему расположению отель прекрасно подойдёт для деловых людей, семей, любителей пляжного отдыха.

Pludmale
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

3 конференц-зала, консьерж, магазины, круглосуточная стойка регистрации.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 84 номера.

Istabās

В номере есть кондиционер, телевизор со спутниковыми каналами, телефон, бесплатный Wi-Fi, сейф, утюг и гладильная доска, мини-бар, набор для кофе и чая (бесплатно). В ванной комнате установлен фен и предоставляются туалетно־косметические принадлежности.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • kabeļa internets $
Adrese P.O. Box - 949, Sharjah, U.A.E.
Tālruņi: +971-6-5280111
Tīmekļa vietne: Ewan Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.