Jauka viesnīca, wifi, tīrs, personāls smaidīgs

Rakstīts: 7 novembris 2017
Ceļošanas laiks: 29 septembris — 1 oktobris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 10.0
Sveiki visiem, mē s palikā m viesnī cā š ī gada oktobrī . Gribu teikt, ka Š ā rdž as viesnī cā s dzī voju 5 reizes, tajā skaitā Hilton viesnī cā , ir ar ko salī dzinā t. Viennozī mī gi viesnī cas mī nuss, ja nav baseina.
Pozitī vais ir tas, ka tas ir tī rs, personā ls ir draudzī gs un vienmē r gatavs palī dzē t. Mū su tū ristu problē ma š ajā viesnī cā var bū t krieviski runā još a personā la trū kums.
Istabas nav lielas, bet tī ras, baltas gultas veļ a. Daž reiz viņ i neieliek pareizo dvieļ u daudzumu, bet atnes to 2 minū š u laikā pē c zvana. Minikosmē tikas kā tā das nav, duš ā pie sienas ir š ķ idrā s ziepes un š ampū ns.

dB, protams, plus kafijas servī zes klā tbū tne istabā .
Katru dienu dod 2 pudeles ū dens pa 0.5l. Jū s vienmē r varat dot tī rī tā jam 1 $, un jū s saņ emsiet 5 pudeles ū dens)
Mī nus arī neliela autostā vvieta pie viesnī cas. Ja ierodaties vē lu, jā iebrauc pilsē tas autostā vvietā un vai nu jā ceļ as 8.00, lai par to samaksā tu, vai jau jā brauc tā lā k.
Viesnī ca atrodas netā lu no centra Pakistā nas rajonā , interjera dizaina veikalu ielā . Netā lu atrodas lielveikali, kur var iegā dā ties tikai uzkodas un gatavot ē dienu. Cenas ir robež ā s no 2.5-15 dirhamiem par 100g. Gatavs ē diens. Ļ oti ē rti tiem, kas neņ ē ma vakariņ as.
Runā jot par pludmali, visi tū risti tiek nogā dā ti pludmalē divas reizes dienā piekrastes viesnī cā s.
Tā pat es vē los sniegt daž us padomus par automaš ī nu nomu. Pirmkā rt, jā zina, ka lī dzi jā bū t starptautiskai autovadī tā ja apliecī bai, un tā nav plastmasa, bet buklets, to izsniedz tikai Tupoļ evā , un to izdara 5 dienā s. Labā k ir pasū tī t automaš ī nu caur tī mekļ a vietnē m no Ukrainas, tad cena bū s aptuveni 20 USD dienā . Paturiet prā tā , ka, ja paņ ē mā t vidē jas cenas kategorijas automaš ī nu (Honda Accord - 35-40 USD), to var aizstā t ar lē tā ku, tač u nauda netiks atgriezta. Ir jē ga ņ emt lē tus vai dā rgus dž ipus par 80 USD.
Lai bloķ ē tu 15 dienas, jums ir nepiecieš ama arī bankas karte un 500 USD.

Ja tas jums ir pā rā k dā rgi, varat lū gt palī dzī bu Travko tū roperatora pā rstā vei Milai, kura jums iedos nomas uzņ ē muma numuru, kur jū s varat aizvest automaš ī nu ar bloķ ē tu tikai 200 USD. Tač u esiet uzmanī gi, slē dzot lī zingu, atzī mē jiet visus bojā jumus un nofotografē jiet automaš ī nu. Pieprasiet, lai viņ š personī gi ierodas pē c automaš ī nas. Ir vē l viens noslē pums, uzziniet, cik ilgi jū su banka atļ auj bloķ ē t naudu, jo Krievijas Sberbank (Ukrainas) bloķ ē tikai 8 dienas, un uzņ ē mums gaida soda naudu 15 dienas, š ajā gadī jumā bankas darbinieki atbloķ ē s jū su karti. pirms jums ir laiks noņ emiet naudas sodu, ja to saņ ē mā t.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu