Beach Hotel Sharjah 3*– Atsauksmes

56
Novērtējums 6.610
№21 viesnīcas reitingā Šārdža
7.2 Numurs
7.7 apkalpošana
7.6 Tīrība
7.2 Uzturs
6.9 Infrastruktūra
Beach Hotel Sharjah atrodas vienā no skaistajām Apvienoto Arābu Emirātu pilsētām, viesmīlīgajā Šārdžas pilsētā. Beach Hotel Sharjah ir mājīga viesnīca ar savu kūrorta pludmali. Šī viesnīca atrodas tikai 3 km attālumā no zelta tirgus. Viesnīca tika atvērta 1978. gadā. Pēdējā renovācija notika 2014. gadā. Viesnīca sastāv no galvenās 3 stāvu ēkas ar 2 liftiem. Viesnīca ir lieliski piemērota gan jauniešiem, gan ģimenēm.Vairāk →
аватар saveliew.geor
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca patiks pā riem ar maziem bē rniem un sirmgalvjiem ar sā poš ā m kā jā m, jo ​ ​ atrodas pirmajā lī nijā , turklā t tuvu jū ra. Kā ds iepriekš ē jā s atsauksmē s rakstī ja, ka Wi-Fi š eit ir bezmaksas tikai 7 dienas, bet atlikuš ajā m uzturē š anā s dienā m mums iedeva bezmaksas paroli. … Tomēr ▾ Viesnī ca patiks pā riem ar maziem bē rniem un sirmgalvjiem ar sā poš ā m kā jā m, jo ​ ​ atrodas pirmajā lī nijā , turklā t tuvu jū ra.
Kā ds iepriekš ē jā s atsauksmē s rakstī ja, ka Wi-Fi š eit ir bezmaksas tikai 7 dienas, bet atlikuš ajā m uzturē š anā s dienā m mums iedeva bezmaksas paroli.
Mums bija 2 istabas, abas labas, tī ras, ē rtas un globā lu problē mu nebija.
Brokastis un vakariņ as labas 3* viesnī cai, viss garš ī gi.
Jū ra ir sekla, smilš aina, biež i ir viļ ņ i, bet nav animā cijas, nezinu, vai tas ir labi vai slikti, kam tas interesē .
80% atpū tnieku ir krievi. Es redzē ju somus un vā cieš us.
Personā ls ir uzmanī gs un vienmē r izpalī dzī gs.
аватар Marina656896
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Š ī s viesnī cas teritoriā lais novietojums mū s ieinteresē ja, pretī ir sala, uz kuras gribē jā m nokļ ū t, tā pē c apstā jā mies Sandy Beach. Š ī viesnī ca ir 3 * savā tī rā kajā formā , protams, tur nav 4 *. … Tomēr ▾ Š ī s viesnī cas teritoriā lais novietojums mū s ieinteresē ja, pretī ir sala, uz kuras gribē jā m nokļ ū t, tā pē c apstā jā mies Sandy Beach. Š ī viesnī ca ir 3 * savā tī rā kajā formā , protams, tur nav 4 *. Sā kumā bijā m iekā rtojuš ies 2. stā vā , tad vairā ku iemeslu dē ļ pā rvā cā s uz pirmo, istaba bija bez balkona. Standarta numurs ar nelielu terasi. Ē diens diezgan slikts, grū ti spriest, jo nav ar ko salī dzinā t. Mū s nokā rtoja un pateica, ka brokastis un pusdienas - par maksu. Ar grū tī bā m mums izdevā s pierunā t mū s pabarot pusdienā s, un par brokastī m bija jā maksā , un sanā ca 40 dinā ri, diezgan augsta cena par brokastī m diviem. Pludmale ir pretī , viss ir kā nā kas.
аватар Miloslavskaya1
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca patiks pā riem ar maziem bē rniem un sirmgalvjiem ar sā poš ā m kā jā m, jo ​ ​ atrodas pirmajā lī nijā , turklā t tuvu jū ra. Kā ds iepriekš ē jā s atsauksmē s rakstī ja, ka Wi-Fi š eit ir bez maksas tikai 7 dienas, bet atlikuš ajā m uzturē š anā s dienā m man iedeva bezmaksas paroli - varbū t tā pē c, ka pasmaidī ju reģ istratū rā m un neaizmirsu viņ ā m pasveicinā ties? Austrumu cilvē ki to ļ oti novē rtē . … Tomēr ▾ Viesnī ca patiks pā riem ar maziem bē rniem un sirmgalvjiem ar sā poš ā m kā jā m, jo ​ ​ atrodas pirmajā lī nijā , turklā t tuvu jū ra.
Kā ds iepriekš ē jā s atsauksmē s rakstī ja, ka Wi-Fi š eit ir bez maksas tikai 7 dienas, bet atlikuš ajā m uzturē š anā s dienā m man iedeva bezmaksas paroli - varbū t tā pē c, ka pasmaidī ju reģ istratū rā m un neaizmirsu viņ ā m pasveicinā ties? Austrumu cilvē ki to ļ oti novē rtē . Un vē l viena lieta: nesitiet savus mazos bē rnus arā bu priekš ā , viņ i to uzskata par faš ismu, un vē l ļ aunā k, es redzē ju viņ u sejas. Kopumā viņ iem ir zems viedoklis par krievu vī rieš iem. . . burtiski: "Krievu vī rieš i nenovē rtē un neciena sievietes, un tajā paš ā laikā viņ iem ir zemi ienā kumi. "
Sesto istabu dabū ju no jū ras, tā pē c gandrī z nedzirdē ju, ka caurules, acī mredzot no ū dens sū kņ a, zumē ja dienu un nakti, bet jū tu lī dzi tiem, kam "paveicā s" iekļ ū t telpā s pie tā s. . . š is troksnis ir nepanesams.
Brokastis garlaicī gas, tikai uz 3*, izvē le maza, bet viss garš ī gi.
Istabas ATSLĒ GA nav elektroniska, bet dzelzs, un tai ir pievienots milzī gs metā la atslē gu piekariņ š , ar istabas numuru)))) Sen nebiju redzē jis...vecmodī gi un smieklī gi)) ). Jū ra ir sekla, smilš aina, biež i ir viļ ņ i, bet nav animā cijas, nezinu, vai tas ir labi vai slikti, kam tas interesē .
80% atpū tnieku ir krievi. Es redzē ju somus un vā cieš us.
VIESNĪ CAS PRIEKŠ ROCĪ BAS
Viesnī cas plusi: pirmā lī nija; bezmaksas fi-fi; pludmales dvieļ us var mainī t vairā kas reizes dienā ; nehlorē ts baseins; pieklā jī gi atsaucī gi un centī gi darbinieki; laba tī rī š ana.
VIESNĪ CAS Mī nusi
Viesnī cas mī nusi: cauruļ u dū koņ a nepā rtrauktā rež ī mā ; tik ļ oti tuvu pludmales sauļ oš anā s krē sli uz tā ir uzstā dī ti cieš i; gandrī z nav teritorijas; trokš ņ ainu bē rnu pā rpilnī ba; kaitī gie ierobež oti prā tī gie dū mi noplucis Eiropas pensionā ri.
Vai es atgriezī š os vē lreiz? Es neesmu pā rliecinā ts, es domā ju, ka viesnī ca ir dā rga, bet tas ir mans personī gais viedoklis. Es tur satiku krievus, kuri daudzkā rt ierodas š ajā viesnī cā .
бассейн бассейн и пляж пляж
аватар gat4ullina.guzel
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Lieliski atpū tā mies, ir viss ē rtai atpū tai. Istabā : seifs, balkons ar galdu un krē sliem, TV ar krievu kanā liem, vanna, duš a, bidē , vienreizē jie š ampū ni un duš as ž eleja, balta gultas veļ a, atzveltnes krē sli, galds, skapis. … Tomēr ▾ Lieliski atpū tā mies, ir viss ē rtai atpū tai.
Istabā : seifs, balkons ar galdu un krē sliem, TV ar krievu kanā liem, vanna, duš a, bidē , vienreizē jie š ampū ni un duš as ž eleja, balta gultas veļ a, atzveltnes krē sli, galds, skapis.
Restorā ns:
brokastis: bufete (olu kultenis, vā rī tas olas, kartupeļ u trī sstū ri, desiņ as, dā rzeņ i, 3 veidu graudaugi, arbū zi, graudaugu piedevas, sula, tē ja, kafija, grauzdiņ i, 2 veidu kruasā ni, 2 veidu rī si, falafeli, piena putra, sviests, siers, desa)
pusdienas: salā tu komplekts, zupa, otrkā rt, deserts un dzē riens
vakariņ as: bufete (ķ eizara salā ti, grieķ u, rī si, pupiņ as, vista, zivis, arbū zs, saldē jums, tē ja, kafija, sieri, dā rzeņ i, saldē jums)
Dvieļ i istabā.2gb, baseinam tiek izsniegti pie ieejas baseinā
Baseins: nav hlorē ts, bē rniem ir atseviš ķ a zona un vispā r atseviš ķ s baseins zem nojumes. Ir daudz sauļ oš anā s krē slu, maz cilvē ku, baseins liels, dziļ ums no 1 m lī dz 3 m.
Atpū tas zona ar dī vā niem, suvenī ru veikali, aptieka.
Transfē ri uz Sharjah Sugar Mall, Sharjah Mega Mall (nepatika), Dubai City Center (milzī gs, noteikti iesaku iepirkties! ), Dubai Outlet Mall. Paņ emiet reģ istratū rā marš ruta grafiku, lai tas nekur nekarā jas, marš ruti ir bez maksas turp un atpakaļ laikā . Ja kavē jat atpakaļ - ar taksometru Sharjah apmē ram 7 dolā ri. Ja braucat ar taksometru, bet vē laties atgriezties ar marš ruta autobusu, pastā v iespē ja, ka jū s neaizbrauksiet (kā jū s saprotat, marš ruta autobuss brauc atpakaļ tikai no tiem centriem, kur tas brauca š odien). Autobuss ierodas precī zi norā dī tajā laikā lī dz ieejai viesnī cā .
Satikā mies, nozā ģ ē jā m, iekā rtojā mies agrā k (ne 14:00, bet 8 no rī ta) bez pretenzijā m un padomiem!
Tī rī š ana katru dienu.
Jū ra tī ra, biež i bē gums, paisums jau pē cpusdienā . Pludmale tī ra, smiltis baltas, krabji, zivis.
аватар Grigorij150557
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mans draugs bija š ajā viesnī cā , tā pē c viņ š man ieteica š o vietu. Teritorijas platī ba ir neliela, kompakta, tū lī tē ja pieeja jū rai, smilš u pludmale. Viesnī cā bija daž as nianses, kas man nepatika, piemē ram, ka nekur viesnī cā nevar dzert ū deni. … Tomēr ▾ Mans draugs bija š ajā viesnī cā , tā pē c viņ š man ieteica š o vietu. Teritorijas platī ba ir neliela, kompakta, tū lī tē ja pieeja jū rai, smilš u pludmale. Viesnī cā bija daž as nianses, kas man nepatika, piemē ram, ka nekur viesnī cā nevar dzert ū deni. Ja vien brokastī s vai vakariņ ā s nevar iedzert ū deni, un tā pē c nekur citur ū deni nedos, varbū t tikai pirtī...proti, attieksme tā da pati. . Kā dreiz gribē ja ū deni no dzesē tā ja savā kt 0.5 pudelē , kā redzē ja, tad tur ū deni nemaz neļ ā va savā kt. . Situā cija ar ū deni bija diezgan nepatī kama. Kas attiecas uz pā rē jo, tikā m izmitinā ti uzreiz, turklā t izbraukš anas dienā atļ ā va gaidī t istabā , proti, izlikš ana notika vē lā k nekā vajadzē ja. Istabas ir normā las, jautā jumi netiek uzdoti. Ē diens man ne pā rā k garš oja, jo augļ u tikpat kā nebija, jā dod vairā k augļ u, un vē l kaut kam ir vieta. Blakus viesnī cai bija restorā ns, tur bija baseins.
Viesnī cā bija gide - laba sieviete, piedā vā ja mums ekskursijas, mums viss ļ oti patika, gide super, interesanti. Beigā s teikš u, ka uzņ emš ana ir lieliska, istabiņ as nav sliktas, it kā vairā k vai mazā k normā li iztī rī ti, ap baseinu sakopts, pietiekami tī rs - par to visu varu likt 7 balles no 10. Un restorā ni , darbinieki - 3. Vidē ji - 5.
аватар sholohov.vladimir2017
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca, kuru vē rts redzē t. Tikai trī s zvaigznes, bet ne dā rgi. Jā , un personā ls ir ļ oti patī kams, kas vairā k nekā kompensē telpu, kurai nepiecieš ams remonts). Pat viesnī ca mums pievī la ē dienu. Brokastis nekas, pā rē jais nepatika. … Tomēr ▾ Viesnī ca, kuru vē rts redzē t. Tikai trī s zvaigznes, bet ne dā rgi. Jā , un personā ls ir ļ oti patī kams, kas vairā k nekā kompensē telpu, kurai nepiecieš ams remonts). Pat viesnī ca mums pievī la ē dienu. Brokastis nekas, pā rē jais nepatika. Bet tieš i otrā di, krievu restorā nā Kazaņ ā ē diens ir labs, tur pabaroja, lai nekur tā lu netiktu, un cenas adekvā tas. Kas attiecas uz cipariem. Tikā m pie tā da a ​ ​ la sovdepovsky. ) Bet ū dens bija karsts, gultas ē rtas un ar ikdienas apkalpoš anu mums pietika! Pats galvenais, pludmale. iet ā rā jebkurā diennakts laikā un pacelties.
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ģ imenes brī vdienas š ī gada septembrī . Ļ oti patika draudzī gā un viesmī lī gā apkalpoš ana viesnī cā , istabiņ a tī ra, dvieļ i un gultas veļ a tika mainī ti katru dienu, garš ī gi ē dieni. Izgā jā m ā rpus viesnī cas ar Shan Tours, gidi runā ja krieviski, ī paš i man patika Murats. … Tomēr ▾ Ģ imenes brī vdienas š ī gada septembrī . Ļ oti patika draudzī gā un viesmī lī gā apkalpoš ana viesnī cā , istabiņ a tī ra, dvieļ i un gultas veļ a tika mainī ti katru dienu, garš ī gi ē dieni. Izgā jā m ā rpus viesnī cas ar Shan Tours, gidi runā ja krieviski, ī paš i man patika Murats. Mē s lieliski pavadī jā m laiku safari un akvaparkā , bet mums nebija laika redzē t daudz. . . Nā kamgad mē s noteikti paspē sim.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Kitten7
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
TIE JAU IR CITI EMIRĀ TI. Sā kš u ar mī nusiem: Lifts. Cilvē kiem grū ti uzkā pt pat otrajā stā vā . Un tagad pie lifta stā v vesela roņ u saime, kam ir slinkums vilkt savus mirstī gos lī ķ us vienu kā pņ u pakā pienu. … Tomēr ▾ TIE JAU IR CITI EMIRĀ TI.

Sā kš u ar mī nusiem:

Lifts. Cilvē kiem grū ti uzkā pt pat otrajā stā vā . Un tagad pie lifta stā v vesela roņ u saime, kam ir slinkums vilkt savus mirstī gos lī ķ us vienu kā pņ u pakā pienu. Dievs, ilgā k gaidī t liftu nekā iet kā jā m. Bet viņ i gaida. No principa. Un, kad iedegas zī me, ka kabī nē ir liekais svars, viens š ā das ģ imenes pā rstā vis iznā k un atkal gaida. Skatoties uz viņ u, tie, kas dzī vo treš ajā stā vā , skumji nopū š as un gaida, kad roņ i apgā zī sies.

Krievi restorā nā . Viņ i pieņ em darbā kā uz 10 cū kā m, atstā jot aiz sevis pusi galda ar pusapē stu pā rtiku. Pretī gi skatī ties. Ar nepacietī bu gaidu komentā rus “nu neskaties”, “tas nav tava darī š ana”. Jā , es labprā t to nedarī tu. Bet zā lē no tā nevar izvairī ties. Visapkā rt galdi. Ē dot, jū s neviļ us uzkrī tat uz to visu. Saprotu, ka “par visu maksā ”, ka viss “bezmaksas”, zviedru galds, ņ em cik gribi, ē d no vē dera un “staigā , plī st”.
Bet mū sē jie tā dos gadī jumos pilnī bā izslē dz mē ra sajū tu. Nā c brokastī s un paskaties cirku. Š eit ir divas sievietes vecumā , kas ieguva 10 tostus (krievu valodā tosti). Cik grauzdiņ us vajag apē st? Š ķ iet, ka cilvē ki vienkā rš i izklaidē jas ar to gatavoš anas procesu. Galu galā mā jā s tā da nav, mā jā s labā kajā gadī jumā garlaicī gs tosteris. Un š eit ir visa "grauzdiņ u krā sns". Jū s ielā dē jat grauzdiņ us, mierī gi gaidā t un skatā ties, kā tas skan kaut kur tā lu, tā lu, kā teksts Zvaigž ņ u karu sā kumā . Patieš ā m "apburoš s skats", ko var apcerē t mū ž ī gi, piemē ram, uguni vai ū deni. Pie cita galda viņ i ieguva veselu š ķ ī vi, pat ar nelielu kalniņ u, kruasā nus. Un es vē los, lai tas viss patieš ā m garš otu. Bet nē , š ajā konkrē tajā gadī jumā nē . Kruasā ni iekš ā ir sausi un tukš i. Var apē st vienu vai divas, pā rziež ot tā s ar apelsī nu/zemeņ u ievā rī jumu, medu. Bet ne desmit.
Š eit ir daž i regulā ri krievu grā bē ji, kuri savā ca patieš ā m garš ī gu konditorejas izstrā dā jumu š ķ ī vi š urikenu veidā . Nu, ja guvi vā rtus - lai ē d! Bet nē , kā lai aiziet - atkal ir š ķ ī vis ar sakostā m kū kā m. Kā suņ i silī tē , ne sev, ne citiem. Tas pats stā sts ar saldē jumu, to viņ i pasniedz vakaros š ajā viesnī cā . Viņ i izliek vienas garš as (vaniļ as, zemeņ u, š okolā des, mango) saldē juma vannu un, kad tas beidzas, nē sā vannu ar citu. Tā pē c mū sē jie skrien, lai paņ emtu tieš i š o saldē jumu, it kā nekad mū ž ā to nebū tu ē duš i vai atņ emtu. Tieš i tas brī dis, kad pat kā rtī gam inteliģ entam OBLIGĀ TI jā rī kojas kā sarkanajam, ja viņ š vispā r vē las ē st saldē jumu. Man garš oja viss saldē jums, bet visvairā k man garš o š okolā de.
Un tā , vakariņ u laikā man pirmais bija jā skrien, tā pat kā pā rē jiem, jā savā c saldē jums un tad viss pā rē jais, jo ja tu noklikš ķ ar knā bi un nesavā c laikus, protams bez saldē juma nepaliks, bet atnesī s ko citu. Pā ris reizes viņ i pasniedza kaut ko tā du, kas neskaidri atgā dina Cē zara salā tus. Ļ oti tā lu, jo bū tī bā tas bija salā tu lapu ķ ekars ķ eizara mē rcē un sasmalcinā ta vista. Tas notika tikai vienu reizi, citos vakaros "ķ eizara" lī dzī ba bija pat vienkā rš i bez vistas. Mū sē jie sasmarž oja un pat izš ķ iroja š ī s salā tu lapas. Un viss bū tu labi, bet absolū ti tie paš i atkritumi - cilvē ki gan brokastī s, gan vakariņ ā s, kā š os salā tus salasī t - kā zaķ i. Un kā aiziet, un tas viss guļ , kas nevienam nav vajadzī gs. Vairā kas dienas brokastī s pankū ku vietā deva kaut ko lī dzī gu beļ ģ u vafelē m. Pā rā k sausi, tos arī savā ca tonnā s un atstā ja uz galdiem. Tas ir pat apkaunojoš i.
Ž ē l, kad viesmī ļ i nā k klā t tī rī t galdu tā diem kungiem. Un kas viņ i ir pē c bū tī bas? Mež oņ i no izsalkuš ā sala vai kaut kā di "kungi"? Bez cieņ as, bez koncepcijā m. Š ausmas. Un tad tā di cilvē ki atgriež as mā jā s un raksta atsauksmes “ak, ē diens C klasei, nebija ko ē st”. Jā . "Nekas". Ir vē rts rezervē t - katrā tautā viņ u varbū t ir pietiekami daudz, bet konkrē ti š eit, š ajā viesnī cā , 90% auditorijas bija krievvalodī gie.

Kalti galdi un krē sli restorā nā un stikla virsmas uz galdiem. Kalti krē sli ir smagi, grū ti pā rvietojami un trokš ņ aini. Galdi ir "važ ā s", lai nevar iztaisnot kā jas. Stikla virsmas uz galdiem - ir auksti ar rokā m atbalstī ties uz galda. Jā , viņ iem tas ir nepraktiski - pastā vī gi berzē jiet š os galdus. Bet, acī mredzot, viesnī cas ī paš niekam patī k š is dekors, ko jū s varat darī t.

Tā s paš as mucas ē rģ eles (ģ itā ras motī vi) 24/7. Spē lē reģ istratū rā un restorā nā.
Jā , tas arī ir sī kums, bet, ja maksā jā t par trī s ē dienreizē m dienā vai patī k kaut ko palasī t pē c vakariņ ā m reģ istratū rā , tad tie ir kranti. Patī k vai nē , jū s mā cā ties no galvas, tas pā rstā s bū t fons un sā ks kaitinā t. Uzturē š anā s beigā s manas lū gš anas tika uzklausī tas un steiga tika mainī ta, tač u melodiju izvē le ir maza, lai arī patī kama - Careless Whisper, Hotel California, Aux Deux Magots un vē l kaut kas.

Netī ra jū ra un pludmale.
Nē , tas ir brī niš ķ ī gi pats par sevi. Ū dens caurspī dī gs, dibens lieliski redzams, pie paš ā m pē dā m peld mazas zivtiņ as, tas arī viss. Bet visu mū su atvaļ inā juma laiku bija divas vai trī s dienas, kad notika dā rzeņ u un augļ u iebrukums. Ē sti arbū zi, paprika, sī poli un salā ti peldē ja jū rā . Jū tieties kā zupā (ī paš i ar augusta ū dens temperatū ru). Mē s nekad nesapratā m, kas tas bija. Varbū t viņ iem š ā di gadī jumi notiek vienu dienu gadā , varbū t reizi mē nesī.
Bet joprojā m nebija forš i dzenā t no sevis pā rtiku ū denī . Bija arī aļ ģ es, bet tie ir sī kumi. Reiz piepeldē ja beigts kalmā rs, kuru kā ds spī dzinā ja. Tač u iespaidus vairā k sabojā ja bundž as (arī stikla), plastmasas pudeles un citi atkritumi, kas bija no kaut kurienes atvesti. Ja viesnī ca zina, ka jums ir ne pā rā k tī ra jū ra / pludmale, varat sekot š im, bez fanā tisma, bet sekot tam.

Ī paš nieks uzpilda ū dens motorolleru tieš i jū rā , seklā ū denī , lai gan nekas neliedz to izvilkt krastā par š ā du manipulā ciju. Dabiski, ka sū knē š anas laikā degviela daž kā rt izplū st garā m caurumam, un tas maigi izsakoties. Ja tas nav arguments, tad š eit nekas nepalī dzē s. Troksnis no braucē jiem uz ū dens skrejriteņ iem. Tas ir neticami kaitinoš i, un daž reiz ir dabiska zvana ausī s, kad braucē js tikai paā trina un brauc ar noteiktu ā trumu.

Bezatbildī ga jū ras prieka transporta noma krastā.
Divi vietē jie puiš i noī rē ja kajaku. Un bū tu jauki, ja viņ i peldē tu tā lā k par bojā m, kur sū ta ī rē tus ū dens skrejriteņ us. Š ie divi dabiski peldē ja virs galvā m rokas stiepiena attā lumā . Teikt, ka viņ i traucē ja atpū tniekiem, nozī mē neko neteikt. Kajaka ī paš niekam ir vienalga. Arī glā bē js, spriež ot pē c tā , ka viņ š tam nav pievē rsis uzmanī bu. Kurš atbildē s, ja kā dam ar airi iedos kumpolu vai ar kajaku brauks pā ri?

Pati pludmale ir maza. Bet neviens neaizliedz doties peldē ties Grand vai Carlton pludmalē . Tas ir tas, ko mē s darī jā m. Bet jū s tur nevarē sit apgulties uz sauļ oš anā s krē sliem, viņ i to skatā s. Vienkā rš i pakā rā m zem lietussarga maisu ar mantā m un devā mies uz jū ru.

Sauļ oš anā s krē sli gan pludmalē , gan pie baseina ir izlikti vienkā rš i š ausmī gi. Neviens nav vainī gs, viņ i tos nopirka. Bet daž reiz guļ us stā vokli nav iespē jams mainī t.
Jā ceļ as, jā iet aiz sauļ oš anā s krē sla un jā veic daž as manipulā cijas.
Tas ir, sistē ma nav elementā ri vienkā rš a, kā parasti.

Lietussargi pludmalē ir nereā li zemi. Pats ne reizi vien situ pret viņ iem galvu un redzē ju, kā citi cī nī jā s un sū dzē jā s.

Pirms izieš anas no pludmales flī zē tajā celiņ ā tika izveidots padziļ inā jums. Ir ū dens. Cilvē kiem tur esot jā mazgā kā jas, lai uz tā m neienestu smiltis baseina zonā . Tu dari, ko gribi, bet š ī ir augsne slimī bā m, tai paš ai sē nei. Visa pludmale skalo kā jas 40 x 60 vannā ar gļ otainā m sienā m. Tajā paš ā laikā ū dens tur tiek uzkarsē ts lī dz verdoš a ū dens stā voklim, tas nav plū stoš s un nesmarž o pē c balinā tā ja. Tā pē c tur kategoriski atteicā mies noskalot kā jas. Lai gan apsargs par to bija modrs un katru reizi kaut ko kliedza pē c mums.

Nomazgā t kā jas ejam uz duš u pie baseina, kas man nepatika, jo bū tī bā nebija auksta ū dens. Ripuļ ot ir pilnī gi nereā li. Ja nu vienī gi verdoš u ū deni.
Dabiski ar verdoš u ū deni, pat pē du mazgā š ana pē c pludmales bija sā pī ga - bija tik karsts. Lielā ko daļ u nomazgā ja ā tri un laimī gi. Neko nevar labi nomazgā t. Lai gan kaimiņ os "Grandā " tā das problē mas nav. Tā tad, ir nepiecieš ams kaut kā nosegt caurules no saules.

Peldbaseins.
Baseina dziļ ajā daļ ā ir tikai 2 kā pnes. Un tajā paš ā laikā visi, gan pieauguš ie, gan bē rni, karā jas uz tiem. Pastā vī gi. Š ī s kā pnes atrodas tur, kur dziļ ums ir 3 metri. Bē rni, kas ar savā m prasmē m pieder pie baseina, pastā vī gi peld blakus kā pnē m vai karā jas uz tā m. Mā tes redz, ka viņ u bē rns liedz cilvē kiem aizbraukt, bet viņ ā m ir vienalga. Daž i pieauguš ie arī neatš ķ iras ar intelektu, un, it kā vieni paš i bū tu baseinā , ar kā jā m turas pie kā pnē m un guļ uz ū dens. Ja gribē si tikt ā rā , tiksi cauri.
Baseinam ir š ausmī gi izstieptas nojumes trī sstū ru formā . Saulei ir tendence kustē ties. Vī ģ es slē pt, pat ja vē laties. Bet vietu saulē , protams, ir vairā k nekā pietiekami.

"Vietē jie iedzī votā ji.
Tie paš i strā dnieki, kuru š ajā valstī ir daudzkā rt vairā k nekā pamatiedzī votā ju "tī rasiņ u" arā bu. Diemž ē l tā sagadī jā s, ka viena no mū su atvaļ inā juma dienā m iekrita Eid al-Adha. Uz pā ris dienā m viesnī cā apmetā s neizmē rojami daudz visdaž ā dā ko indieš u/paku/arā bu ar ģ imenē m (sievas, mā sas, bē rni, vispā r viss). Un viss bū tu labi, es esmu absolū ti mierī gs pret jebkuras tautī bas cilvē kiem, kamē r viņ i nesā k traucē t citiem, arī man. Dievs, viņ i ir trokš ņ aini. Viņ u bē rniem likumi vispā r nav rakstī ti. Vā rdu sakot, labā k nekā dos vietē jos svē tkos neiekrist.

Tualetes telpā nav birstes. Es labprā tā k iztī ru tualeti pati, nevis lai kā ds mani mazgā . Sī kums, bet tomē r.

Televī zijā ir maz krievu kanā lu, un visi ir nepilnī gi. Fotoattē lā pieejams saraksts. Krievija-24 vispā r ir kaut kas. Katru dienu tiek koš ļ ā ti tie paš i stā sti. Tomē r kā mā jā s, protams, bet š eit tas ir jū tams vē l spē cī gā k.
Satrauc daž ā di skaļ uma lī meņ i, pā rslē dzot kanā lus.

Ir likumi, bet tiem vienalga. Nav skaidrs, kā pē c pie baseina ir uzraksti “Nelec”, ja visi lec un neviens to neliedz. Viens krievs pienā ca pie baseina malas, paskatī jā s uz mani un uzlē ca man gandrī z uz galvas. Tas ir, cilvē ks redzē ja, ka es peldu tuvu, bet viņ am bija vienalga, ka pē c viņ a bombardē š anas tā dā attā lumā , maigi izsakoties, mani “nodzen” vai tas, ka lec man uz galvas. Un tie ir sī kumi. Internetā esam lasī juš i pasakas par “ideā lo” valsti - Emirā tiem, turklā t Š ā rdž a tiek uzskatī ta par emirā tu ar visstingrā kajiem morā les un likumiem. Un, kad kā ds suteneris pie mums pielipa uz ielas, mē s to nemaz negaidī jā m. 21:00 devā mies uz CO-OP (Š ā rdž as kooperatī vs, kā to sauc atpū tnieki), lai uzkrā tu ū deni un augļ us. Kā ds "vietē jais" vī rietis devā s prom ar automaš ī nu no privā tas villas vā rtiem.
Viņ š apstā jā s pie pagrieziena, pa logu izteica "tu esi ļ oti, ļ oti skaista". Jā . Tumsā , bez kosmē tikas un viss nosvī dis no aizsmakuma un mitruma. Mē s devā mies tā lā k. Un viss jau bū tu labi, bet vī rietis, kā izrā dī jā s, noparkojā s ceļ a pretē jā pusē (kopš aizbrauca), skrē ja tam pā ri, panā ca mū s un kā du laiku traucā s mums aiz muguras, austī dams tipiskus komplimentus un lū dzot tā lruņ a numuru. Mums izdevā s sasniegt CO-OP, kamē r viņ š mums sekoja. Mē s devā mies uz veikalu, un viņ š devā s uz savu atvē rto maš ī nu, kas jau bija pietiekami tā lu. Kamē r iepirkā mies, nomierinā jā mies, izgā jā m no veikala, devā mies atpakaļ , pa ceļ am pabarojā m vietē jos kaķ us ar iepriekš pirktā m Whiskas (ž ē l, tie tā di slinki). Un nedaudz pirms mū su viesnī cas sasniegš anas viņ š atkal mū s “panā ca”. Tas ir, cilvē ks mū s gaidī ja speciā li. Tas nav normā li. Nā cā s kliegt uz apsargu, lai izsauc policiju. Tikai tad viņ š mū s pameta.
Mē s to negaidī jā m no š ī s valsts un vē l jo vairā k no visstingrā kā emirā ta. Pē c š ī incidenta nebija ī paš as vē lmes staigā t pa ielā m.

Bezmaksas transports uz tirdzniecī bas centriem.
Cilvē ki kā traki drū zmē jas bezmaksas autobusos no viesnī cas, lai gan vietas pietiek visiem. Pie mums nebija neviena gadī juma, kad kā dam bū tu jā stā v kā jā s kustoties. Jā , viņ iem tas ir aizliegts, acī mredzot, jo visi stā voš ie tika lū gti apsē sties. Jā , autobusi kursē laicī gi.
Ir ī paš i gudri atpū tnieki, kas nā k no kaimiņ u Granta. Viņ i iekā pj bezmaksas autobusā netā lu no mū su viesnī cas, lai iegū tu ē rtas vietas. Tajā paš ā laikā viņ i, gaidot autobusu, skatā s uz mums ar sē rī giem purniem un saka: “Jums ir tik slikts ē diens, pē c baumā m, kā jū s te atpū š aties, nabagi? Un mē s stā vam, ē sti "no vē dera" pusdienā s mū su restorā nā un domā jam: "Kā pē c jū s ieradā ties mū su sliktajā viesnī cā , lai nosē stos?
Dodieties uz savu grandu un, kad bū sim pie jums, apsē dieties tajā s vietā s, kas palikuš as. 7 minū tes jū s varat braukt pilnī gi jebkurā vietā . » Mē s reiz tikā m pie tā diem gudriniekiem. Tad cilvē ku bija vairā k, un autobuss nepiebrauca lī dz Grand un Carlton.

Mū su uzturē š anā s laikā gaismas tika izslē gtas vienu reizi, nevis uz 5 minū tē m. Kad tas tika ieslē gts, dzī voklis pā rtrauca dzesē š anu visā viesnī cā . Istabā ir sauna. Reģ istratū rā teica, ka atsū tī s pie mums remontē tā ju. Un tas ir ar centrā lo gaisa kondicionē tā ju. Viņ i meloja, nemirkš ķ inot.

Agrā s brokastis nav nekas. Mums bija lidojums 9:00, mū s sagaidī ja no viesnī cas 5, neskatoties uz to, ka lidosta dabiski atrodas 20 minū š u attā lumā . Tas tiek darī ts, lai izvairī tos no satiksmes sastrē gumiem. LABI. Mē s jau iepriekš pajautā jā m, vai mums ir jā bū t pusdienu kastī tē m. Viesnī cas darbinieki teica, ka viņ iem nav pusdienu kastī š u, ka viņ iem ir mū su parastā s brokastis, vienkā rš i nosauciet laiku, kad jū s izbraucat.
Vai tici, ka kā ds pulksten 4 no rī ta tev pagatavos borš č u? Š eit arī es esmu. Neskaidru š aubu pā rņ emti 4 no rī ta ieradā mies ē dnī cā . Durvis bija aizvē rtas, un pā rsteidzoš ā kā rtā tur atradā s kā ds puisis. Mē s runā jā m ar viņ u savu mantru par iepriekš noliktajā m brokastī m tajā vakarā , uz ko viņ š mums atbildē ja: "Sē dies. " Rezultā tā nebija jē gas pā rā k daudz sē dē t, un es pat nesapratu, kā pē c viņ š tā teica, jo neviens mū s personī gi neapkalpos, protams. Viņ š vienkā rš i iznesa no virtuves grauzdiņ u cepeš krā sni, patiesī bā grauzdiņ us un ievā rī jumus ar medu. Un visas mū su (un ne tikai mū su – tad vē l pā ris izvilktas) agrā s brokastis sastā vē ja no grauzdiņ iem ar tē ju/kafiju. Nenopietni. Jū s neviļ us domā jat: “Varbū t pusdienu kastī te ir labā ka? ".

Plusi:

Mums paveicā s, bez papildus maksas iedeva istabiņ u ar skatu uz jū ru un baseinu. Lai gan par to maksā ja ar skatu uz ceļ u.
Mē beles istabā ir labas. Lustra ir mazliet veca, bet kam tas ī sti rū p?
Wi-Fi nav, bet es to uzskatu par plusu. Mū su zinoš ie pilsoņ i ir atraduš i š ā du izeju - dodamies pā ri ceļ am uz Kazaņ as restorā nu, kur internets ir bez maksas. Pasū tā m tasi tē jas un reģ istrē jamies sistē mā . Pietiek ar vienu reizi, lai nā kamajā dienā nostā vē tu uz ietves iepretim Kazaņ ai un iestrē gtu svelmē telefonā , ja ļ oti gribas augš upielā dē t selfiju.

Ē diens. Produkti ir parasti, bet ē diena gatavoš ana nav slavē jama. Viss izskatī jā s un smarž oja tik ē stgribu, gribē jā s visu nogarš ot. Un tas neskatoties uz to, ka ir tikai viena “rijuma rinda”. Viena rinda ar pirmo un otro ē dienu, viena rinda ar salā tiem un desertiem. Viss. Biju viesnī cā s, kur bija vairā k rindu ar pā rtiku, kur 15 minū tes varē ja tikai visas š ī s rindas apiet un pa ceļ am kaut ko paņ emt. Biju viesnī cā , kur bija daudz rindu, bet no ē damā dabiski bija tikai makaroni un siers, kas visu laiku, kad tur atrados, bija jā ē d.
Un ar to visu nevienā citā viesnī cā viņ i nav pabarojuš i tik garš ī gi kā š ajā . Interesanti ir tas, ka pat pē c tam, kad ir sajaukts viss, ko gribē jā t izmē ģ inā t, jū s atstā jat ē damistabu bez “grū tnieces” vē dera. Tas ir, acī mredzot, ē diens ir pagatavots tik labi, ka nerodas pietū kums un smaguma sajū ta. Tas, protams, ir zinā mā mē rā individuā li, bet es nebiju vienī gais, kurš nejuta smagumu.

Mē s ē dā m 3 reizes dienā un nenož ē lojā m. Es negribē ju iet uz veikalu, pirkt pā rtikas preces un izbarot tos istabā . Un iet cauri 40 grā du karstumam uz kā du kafejnī cu pusdienā s vai vakariņ ā s nav mū su izvē le. Jā , Kazaņ a ir gandrī z pretē ja. Uz Sinobaru dodieties daudz tā lā k. Bet tur nav lē ti. Par tavu naudu tev dos tikai to, ko pasū tī ji: vienu vai divus ē dienus, un viss. Un atstā jiet arī dzeramnaudu. Un atkal ejiet kā jā m atpakaļ karstumā un pat velciet sev lī dzi mazus, karstumā kliedzoš us bē rnus.
Un, ja esi samaksā jis par pusdienā m vai vakariņ ā m savā viesnī cā , tad vari bezgalī gi nā kt klajā un likt uz š ķ ī vja. Un tajā paš ā laikā viņ i arī pierā da, ka lē tā k ir ē st paš iem. Kā pē c ir š is? Tur nav nekā lē ta vai bezmaksas, tā s visas ir pasakas.

Silta jū ra. Vē l karstā ks augustā -septembrī . Bet tas ir tieš i tas, ko mē s mī lam. Viņ i viņ am sekoja. Vē ss, uzmundrinoš s, izgaismojoš s ū dens (atbilstoš i pasvī trot) nav priekš mums. Ar to pietiek mā jā s, upē , bez maksas.

Viesnī cas teritorija ir maza, apstā dī jumu gandrī z nav, bet to kompensē blakus esoš ā Granda apstā dī jumi, plus putni dzied lieliski - aizmirsti, ka esi tuksnesī . To var dzirdē t pat ar slē gtu balkonu. Kurš paņ ems lī dzi š austī š anas š ķ eterī ti, tas nezaudē s. Izvelciet uz balkona un slapjie peldkostī mi un dvieļ i bū s sausi 20-30 minū tē s. Es vienmē r tā daru.

Viesnī cā ir grā matu krosa. Tiesa, krievu grā matu ir maz, bet vā cu un holandieš u valodā s daudz. Tur atstā ja pā ris no tiem, ko viņ i paņ ē ma lī dzi.
Jauks pā rtikas veikals Sharjah CO-OP Society. Liels veikals, viss ļ oti civilizē ti. No viesnī cas pa kreisi 10-15 minū tes pa ietvi, tad š ķ ē rsojiet ceļ u, tas bū s alejā . Principā no viesnī cas lieveņ a dienas laikā pat var redzē t ē ku, kurā tā atrodas.
Ir arī Carrefour veikalu tī kls. Tā pat kā mū su Auchan, Tape, Globe. Viss ir tur. Bet, atš ķ irī bā no CO-OP un veikala sortimenta mē roga dē ļ , jū s tur karinā sieties ilgi. Kā saka: “Tu nevari vienkā rš i paņ emt” un ieiet pirkt ū deni. Ū dens/augļ u pirkš ana ir CO-OP. Un skatī ties, meklē t un pirkt ir Carrefour. Tā s droš i vien ir visos tirdzniecī bas centros. Iznā ca interesants gadī jums - te, š ķ iet, tā ds nopietns veikals ar kases aparā tu, un 25 filu (kapeikas) maiņ a tika izspiesta vienreiz.
Patī kams pā rsteigums bija, kad pie kases Carrefour mums nepietika dirhamu un izrā dī jā s, ka var piemaksā t dolā ros.

Gardas Masafi zī mola sulas. Es tos dzeru visu mū ž u, viņ iem nebū s garlaicī gi. Pā rdod vietē jos veikalos. Noteikti izmē ģ iniet.
Tas nav atš ķ aidī ts ū dens ar cukuru, kas ir Krievijā . Š eit viņ i daudz zina par sulā m. Ī paš i iesaku mango.

Bezmaksas marš ruta autobuss no viesnī cas uz pilsē tu un atpakaļ . Reģ istratū rā bez maksas var aizņ emties grafikus un pilsē tas kartes.
Š ā rdž as pilsē tas centrs atrodas 7 minū š u brauciena attā lumā . Atkā pš anā s punkts ir arī sā kuma punkts atpakaļ . Pretī Š ā rdž as pilsē tas centram atrodas vienstā va ē ka ar uzrakstu Gift Shop. Š is ir vietē jais ekvivalents vā rdam "Fix Price". Viss ir lī dz 10 dirhamiem. Tieš ā m ē rta vieta, kur paņ emt suvenī rus lē tā k nekā veikalā pie viesnī cas.

Š ā rdž as pilsē tas centrā viss ir kā parastajā iepirkš anā s centrā , ir daudz apmainī tā ju. Kurss visur ir vienā di fiksē ts, par maiņ u tiek iekasē ta komisija - 3 dirhami. Vairā k par trim mums nekur nepaņ ē ma, tā pē c liekas, ka pat komisijas maksa nav atkarī ga no summas. Tā pē c, kur labā k mainī t, var noteikt pē c parametra "kuram kasierim patī kamā ks". Pirmajā stā vā atrodas siltummainis "Al Rostamani", ir filipī nietis Rič ards Dž ons Zamora - Maika Š inodas spļ audoš ais tē ls)
Otrajā stā vā atrodas ē dinā š anas laukums. Izmē ģ inā jā m vietē jo KFC (salī dzinā jumam) un sapratā m, ka vairā k jā vē rtē savē jie, krievu. Un ne tikai tā pē c, ka esam lē tā ki. Š eit jū s nevarat pasū tī t, piemē ram, tikai vienu boxmaster. Patiesī bā jū s nevarat ņ emt tikai vienu. Tikai kombinē tie piedā vā jumi, kas ir skumji. Bet Cole Slow salā ti te joprojā m ir saglabā juš ies, savukā rt pie mums nez kā pē c sen likvidē ti. Nu, š eit "oriģ inā ls" pē c noklusē juma nozī mē "ass". Divreiz iekost KFC, divreiz prasī jis oriģ inā lo garš u, divreiz dabū jis pikantu. Vai nu "veiksme", vai tieš ā m tā.

Š ā rdž ā ir "dejojoš as strū klakas", lai gan es tā s sauktu par "izgaismotā m strū klakā m". Tie atš ķ iras no Dubaijas, bet kā izklaide vakarā - labs variants. Tas ir apmē ram 10 minū š u gā jiena attā lumā no Š ardž as pilsē tas centra uz nelielu ezeru, blakus ir parks un Al Noor Mosk. Nav tā lu, bet smacī gs (atkarī gs, protams, no gada laika). Pā rsteigti ubagi pazemes pā rejā.
Alejā s, ejot uz parku, Š emans redz atkritumu tvertnes un urī nu. Kopā ar smacī bu - vienkā rš i neaizmirstami.
Arī Š ardž ā atrodas panorā mas rats "Eye of the Emirates", kura augstums ir 60 metri. Pieauguš o biļ ete vienam - 30 dirhami. Rit 5 apļ us, 5 minū tes. Diemž ē l pā rpalikumu nedos, jo ritenis klientiem ir ieslē gts, tas visu laiku negriež as. Kajī tes ir slē gtas, kondicionē tas, tī ras. Paš i strā dnieki tā s atver un aizver, bez steigas, viss ir cienī gs. Mums ļ oti patika apkā rtnes skati no augš as. No zemes to nevar redzē t. Bū tu lieliski tur braukt 30 minū tes – tas bū tu lieliski. Darba sā kums no 16.00. Iesaku paiet pa š o laiku, lai saulrietā redzē tu vismaz kaut ko, nevis gaismas tumsā . Lai gan kam tas interesē.
Blakus ratam ir neliels atrakciju parks un kanā ls. Ir laivu braucieni. Vienā rakstā mgaldā.50 dirhami "no viena lī dz trim cilvē kiem" (tas ir, gandrī z individuā la ekskursija par 50 dirhamiem).
Otrā (pretē jā krastā ) - 100 dirhami par individuā lu ekskursiju vai 15 no cilvē ka, bet burā t ar citu cilvē ku kompā niju.

Taksometrs
Taksometru vispā r ir ļ oti daudz, ar garā m braucoš a taksometra vadī tā ju tikai jā pamet ar roku vai pat vienkā rš i jā veido acu kontakts. Naudu ņ em dirhē mos, dolā ros negribī gi. Viņ i noteikti nedos jums naudu no dolā riem. Reiz mums burtiski pietrū ka pā ris dirhamu, bet dolā ri bija. Tē vocis paņ ē ma pā ris dolā rus, bet ž ē lojā s, ka tagad jā iet pie apmaiņ as. Patiesī bā viņ š nesaprata, ka ar dolā riem sanā ca pat nedaudz vairā k, nekā vajadzē ja. Skaitī tā js sā k skaitī t no 3 dirhamiem. Brauciena beigā s vadī tā js nospiež burvju pogu un pē kš ņ i brauciena apjoms palielinā s par aptuveni 3-5 dirhamiem. Kā , kas, kā pē c – tumsā apvī ts noslē pums. Vidē jā s ceļ ojuma izmaksas ir no 12 lī dz 16 dirhamiem. No Š ā rdž as strū klakā m lī dz viesnī cai izdevā s tikt par 12 dirhamiem.
Tajā paš ā laikā katrs brauciens lī dz panorā mas ratam un atpakaļ mums arī izmaksā ja 12 dirhamus, lai gan attā lums ir mazā ks nekā no strū klakā m. Vispā r, kā pē c tā notiek, kā dā veidā viena un tā pati distance maksā savā dā k, nesapratā m. Un neviens ī sti nevarē ja izskaidrot. Tā ir tikai sava veida maģ ija. No Š ā rdž as uz Dubaiju ar taksi labā k nebraukt - par neredzamā s emirā tu robež as š ķ ē rsoš anu tiek iekasē ta maksa 20 dirhamu apmē rā . Kurš ko saka. Mē s dzirdē jā m š ā du skaitli, varbū t vairā k.

Ekskursijas.
Mē s tos neņ ē mā m. Dubaijas apskatā bijā m jau pē dē jā vizī tē.
Gribē ju uz Al_Ain, bet pati gide mani atrunā ja, jo bija ļ oti karsts. Kopumā viesnī cas gide no Natalie Tours, Nargiza, ir ļ oti mī ļ a un burvī ga sieviete, pilnī gi neuzbā zī ga. Ja gribi ekskursijas - ej, ja negribi - neej, nepā rliecinā si. Arī lejā , pie reģ istratū ras, ir ekskursiju birojs un tur sē ž krieviski runā još s puisis Aleksejs.
Viņ š arī visu izstā stī s, kur un kā jā iet, visu noorganizē s. Cenas tā s paš as, pie viņ a var nopirkt. Arī neuzbā zī gs. Uzreiz iepretim viesnī cai, pā ri ceļ am, ir arī tū risma birojs - lai nepaliktu bez ekskursijā m, kam tas vajadzī gs.
Š ajā viesnī cā pat suvenī ru pā rdevē ji ir neuzkrī toš i, kas ir negaidī ti un patī kami.

Dubaija

No viesnī cas uz Dubai Mall nekursē bezmaksas autobuss, jo š is iepirkš anā s centrs atš ķ irī bā no pā rē jiem ir diezgan populā rs. Tā pē c braucā m ar bezmaksas autobusu uz Deira City Center, nokā pā m lī dz tā da paš a nosaukuma metro stacijai, nopirkā m biļ etes turp un atpakaļ uz Dubai Mall (pē rkot š ā du vienoto biļ eti jā nosauc konkrē tā stacija, uz kuru dodaties). Vienas biļ etes cena mū su gadī jumā bija 14 dirhami. Atkal mani pā rsteidza tas, ka metro ir speciā li vagoni sievietē m un bē rniem. Tajos uz sienā m rakstī ts, ka vī rieš iem, kuri š ajā s maš ī nā s kaut ko aizmirsuš i, tiek uzlikts 100 dirhamu sods.
Man personī gi nekas nav pret vī rieš iem, mani vienkā rš i pā rsteidza tas, ka atkal ir likums - izpildes nav, kā vī rieš i mierī gi iekā pj sievieš u pajū gā.
Vispā r stā sti par "ī paš o" metro Dubaijā ir stipri pā rspī lē ti. Nu, metro, nu, fū res ar viesstrā dniekiem un tiem, kas nevar atļ auties braukt ar auto pa pilsē tu. Viss ir kā pie mums. Stacijā s un pā rejā s nav atkritumu - jā , pat ir muļ ķ ī gi salī dzinā t.
Kurš zina angļ u valodu lī menī “Vai tu runā angliski? Jā , es pū š u troš u ”- labā k nebraukt ar metro. Biļ ete un tad nopē rc nepareizo un ne tur. To ir daudz daž ā du veidu, un pakistā nim kasē ir vienalga, precizē t, kā tev labā k bū t, un konsultē t neietilpst viņ a pienā kumos.

Pā reja no metro uz Dubai Mall pati par sevi ir ļ oti, ļ oti, ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo t uz nogurdinoš as kā jā m. Es to noteicu: ar ā tru, elastī gu soli tas aizņ ē ma 20 minū tes. Ja steidzaties uz noteiktu stundu, aprē ķ iniet savu laiku, ir viegli nokavē ties.
Slavenā s strū klakas nes urī nu no bū vlaukuma.
Kā rtē jā vilš anā s vai modeļ a pā rtraukums. Pē dē jo reizi bijā m š eit 2011. gadā , un viņ i joprojā m kaut ko bū vē vai pā rbū vē blakus.
Paš as strū klakas ir lieliskas, par to jau ir rakstī ts bez manis. Noskatī jā mies priekš nesumu, tad devā mies uz Dubai Mall. Tur viņ i gaidī ja pusstundu, netā lu no ieejas uz soliņ iem, tad atkal izgā ja ā rā un skatī jā s. Un tā.3 reizes pē c kā rtas.

Lidostā ū dens klā tbū tne rokas bagā ž ā ī paš i netiek pā rbaudī ta. Tikā m cauri viegli.
Atlikuš os dirhē mus nekavē joties apmainī ja pret rubļ iem. Ļ oti ē rti. Turcijā vai Ē ģ iptē tā du servisu kaut kā nemanī ju.

Secinā jums: uz Š ardž u vairs nebraukš u. Tikai uz Fudž eiru. Jā , tas ir dā rgā k, bet jū s saņ emat to, par ko maksā jat. Diemž ē l, salī dzinot ar 2011. gadu, izmaiņ as nav uz labo pusi.
Канал и Око Эмиратов Номер Номер Балкон Белый песочек Чистая водичка
аватар roma.smolnyy
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tā bija pirmā reize Apvienotajos Arā bu Emirā tos, devos atpū sties no ikdienas steigas. Tā kā komforta ziņ ā neesmu ī paš i izvē lī ga, izvē lē jos daudzmaz vidē ju viesnī cu, tač u par diezgan pieņ emamu cenu. Varu teikt, ka Beach Hote savas trī s zvaigznes attaisno, bet remontē tā js nenā ktu par ļ aunu. … Tomēr ▾ Tā bija pirmā reize Apvienotajos Arā bu Emirā tos, devos atpū sties no ikdienas steigas. Tā kā komforta ziņ ā neesmu ī paš i izvē lī ga, izvē lē jos daudzmaz vidē ju viesnī cu, tač u par diezgan pieņ emamu cenu. Varu teikt, ka Beach Hote savas trī s zvaigznes attaisno, bet remontē tā js nenā ktu par ļ aunu. Lai gan istabiņ a bija diezgan normā la, tī ra, lai gan tehnika vairs nav jauna, viss strā dā ja un izskatī jā s diezgan pieklā jī gi. Galvenais gaisa kondicionieris darbojā s, bet man neko citu nevajadzē ja. Brokastoju viesnī cā , ē diens parasts. Brokastī s bija bufete ar lielu brokastu preč u izvē li (omletes, desiņ as, auzu pā rslas, siera kū kas, augļ i u. c. ) Tā kā es negrasī jos atvē sinā ties viesnī cā , man bija daudz visa kā , nav ko sū dzē ties. par.
Tā kā neesmu liela gulē š anas pie jū ras vai baseina cienī tā ja, esmu vairā k par aktī vu atpū tu, tā pē c plā noju uz vietē jiem apskates objektiem apceļ ot viens pats. Ekskursiju ziņ ā man arī paveicā s. Iepriekš noskaidroju, kur ir lē tā k un jau pē c ieraš anā s mē rķ tiecī gi devos uz Summer Land hotel (netā lu no manas viesnī cas, apmē ram 10 minū tes ar kā jā m), tur atrodas Shan Tours firmas birojs ar diviem smukiem menedž eriem, kuri ļ oti pieklā jī gi palī dzē ja man izvē lē ties interesantas ekskursijas un citas izklaides par pieņ emamā m cenā m. Rezultā tā piecas dienas no septiņ ā m biju ceļ ojumos un guvu lielu prieku no redzē tā un dzirdē tā . Starp citu, liels paldies Muratam par dzirdē to, š is ir gids, kurš mū s pavadī ja, interesantā kais stā stnieks un sarunu biedrs!
Tā nu kā rtē jo reizi pā rliecinā jos, ka zinā mā mē rā pat labā k ir atpū sties vienatnē . Jū s varat uzzinā t daudz jauna un satikt interesantus cilvē kus, galvenais ir izvē lē ties pareizo atpū tas vietu. AAE ir tieš i tā vieta. Domā ju, ka noteikti š eit iegriezī š os vē l.
аватар mustafina_1957
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ajā viesnī cā atpū tos 2017. gada februā rī kopā ar 2 meitā m. Viesnī ca ir ļ oti ē rta savā atraš anā s vietā , personā ls ir draudzī gs. Ē diens ir labs un diezgan ē dams un svaigs, kas vispā r ir svarī gā kais. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tos 2017. gada februā rī kopā ar 2 meitā m. Viesnī ca ir ļ oti ē rta savā atraš anā s vietā , personā ls ir draudzī gs. Ē diens ir labs un diezgan ē dams un svaigs, kas vispā r ir svarī gā kais. Izņ em bez sasprindzinā juma. Ir krieviski runā još s personā ls. Viesnī cā atpū š as gan musulmaņ i, gan krievi. Ir balkons, kas nav pieejams visā s viesnī cā s. Jauki, ka istabā ir tē jkanna. Vispā r labi. Mē s visur braucā m ar taksi, viņ iem tas ir diezgan ē rti un nav dā rgi. Viesnī cai ir sava pludmale, plaš a, tī ra ar smiltī m. Par ē dienu - paņ ē mā m brokastis un pusdienas (no 13 lī dz 15), nenož ē loju, lai gan ekskursiju dē ļ pusdienas nokavē jā m divas reizes. . Ja mans apskats kā dam palī dz, tad priecā jos. Varu teikt vienu, ka Dubaijā februā rī labā k izvē lē ties pilsē tas viesnī cu, lai vē lā k netē rē tu daudz laika, lai katru dienu atbrauktu uz pilsē tu un pē c tam atgrieztos. Pateicoties atsauksmē m, es izdarī ju pareizo izvē li, un es novē lu jums to paš u. Lai jums visiem laba atpū ta!
Parādīt vairāk »


iemiesojums gregoryhaus
5 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums Kitten7
Vai kāds var man iemācīt, kā nokļūt Ibn Battutā ar metro? Viņi jūs nogādās Dubaijā ar bezmaksas autobusu, un kur tad pārcelties?
7 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums Kitten7
Laba diena! Dodamies uz Beach hotel no Natalie Tours. Kurš var nopirkt ekskursijas, izņemot viesnīcas gidu, kas būtu lētāk? Interesē ceļojums uz Al Ain. Vai ir vērts iet?
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums Cvbgfdc
Dīvaini, visi saka "visur vajag kaulēties, ja gribi pirkt drēbes ar atlaidi", es nesaprotu, tu atnāc pie kaut kādas Zaras un saki: "Šeit es, lūdzu, šī blūze, nevis par 1500 bet par 1000. Vai tā tam jānotiek??
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 10 atbildes
iemiesojums luda1
Noīrējām mašīnu atpūšoties viesnīcās un atstājām depozītu 300S par sodu.Firma solīja atgriezt pēc datu saņemšanas no policijas,bet nekādas ziņas nebija.Nesazinājās.Ko darīt!!!
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель Beach Hotel Sharjah находится в одном из прекрасных городов Объединенных Арабских Эмиратов, в гостеприимном городе Шарджа. Уютный отель Beach Hotel Sharjah наделен собственным курортным пляжем. Этот отель находится всего в 3 км от торгового центра Gold Souk. Отель открылся в 1978 году. Последняя реновация проводилась в 2014 году. Отель состоит из главного 3-этажного здания, есть 2 лифта. Отель отлично подходит как для молодежного, так и для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Этот отель находится всего в 3 км от торгового центра Gold Souk. В 30 минутах езды от международного аэропорта Дубая.
Pludmales apraksts У отеля свой собственный пляж протяженностью 61 м. Шезлонги, зонтики, полотенца бесплатно для гостей отеля.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Ресторан Le Petit Suisse открыт ежедневно на завтрак, обед и ужин. Также в отеле есть кафе Beach и Tea Garden, где подаются легкие закуски и напитки. Ресторан Le Petit Suisse — международная кухня. Питание по системе «Шведский стол» или a-la carte меню. Кафе Beach — легкие закуски и фаст-фуд, горячие и холодные напитки, соки, коктейли и мороженое. Кафе Tea Garden — сэндвичи, мороженое, торты, соки, чай и кофе.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas  FREE 
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Гости могут воспользоваться большим бассейном, в котором также есть отдельный детский бассейн. В отеле также есть оздоровительный клуб с тренажерным залом и сауной, а также солнечная терраса. Гости также могут посещать собственный пляж отеля.
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • makšķerēšana
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 131 номер.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • vcd/dvd
  • tālrunis $
  • kabeļa internets $
  • balkons/terase
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
Adrese P.O.Box: 5977, Sharjah, United Arab Emirates
Tālruņi: +971 6 5281311
Tīmekļa vietne: Beach Hotel Sharjah
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.