Neizvēlieties šo viesnīcu!!!!

Rakstīts: 10 janvārī 2018
Ceļošanas laiks: 31 decembris 2017 — 6 janvārī 2018
Tā nav pirmā reize, kad ar vī ru atpū š amies AAE, dzī vojā m daž ā dā s viesnī cā s 4* un 3* un 2*, ir ar ko salī dzinā t, bet ar to saskā rā mies pirmo reizi, bijā m, maigi sakot, š okē ts par redzē to un gribu brī dinā t visus, kas vē las palikt
Arbella Boutique 3* AAE Sharjah. Tur daž i pamatī gi MINUSI. Š ī viesnī ca ir aptuveni pabeigta G.... apmē ram.
Iesakā m tur nedzī vot!
Ē diens tiek vests pa visu ELEVATORA zā li no virtuves uz ē damistabu, JA KĀ DS NEJAUŠ Ā S KĀ DĀ S VAI KĀ , TAD TO NESĪ S.

Ē diens bez bufetes, izņ emot brokastis (bet izvē le ir ļ oti maza), salā ti kā govju barī ba, frī kartupeļ i, vista vai zivis. Tē ja tiek apmaksā ta par pusdienā m un vakariņ ā m. Nav absolū ti nekā das daž ā dī bas, tu dodies pusdienā s/vakariņ ā s, tu jau zini, ko viņ i tev atnesī s. Mē s visu nedē ļ u ē dā m vienu un to paš u!
TV 1 kanā ls krievu valodā .
Skats no istabiņ as uz kaimiņ u ē ku, kur dzī vo ķ ī nieš i un izkarina savas drē bes ž ū t uz balkona, JA Ļ OTI LAIMĒ SIES, VIŅ I IZDOS ISTABU AR SKATU UZ MEGA MALL.
Vannasistaba saplī susi, NOTEIKTI NESTRĀ DĀ KORĶ A PACELSĒ Š ANAS MEHĀ NISMS, TĀ PĒ C NĀ CĒ JAS LIKT AR NAŽ I, ū dens nenotek, DAŽ Ā S TELPAS KORĶ A NAV VISPĀ R.
Galvenais, kad mū su istabā pē c noplū des iebruka griesti vannasistabā , viņ iem vairā kkā rt stā stī ja, ka mē s pilē jam no griestiem, uz ko mums teica, ka viss bū s kā rtī bā , viņ i ieradā s nā kamajā dienā no pludmales, un visi griesti bija uz grī das , pā rstā vi! ! ! CITĀ S TELPĀ S IR TĀ DI PAŠ I GRIESTI Knapi ELPO UN KAD KRIT IR LAIKA JAUTĀ JUMS, T. K. Ū DENS APGĀ DES VALSTS TIEK VEIKTAS ZEM GRIESTIEM UN AIZSARGĀ TAS AR Ģ IPŠ Ī NA PLĀ NU, UN IR Ļ OTI NETICAMI PILDĪ TS, NEPAREDZOT, KA ģ ipš kartona plā ksne NEKĀ DĀ KĀ AR Ū DENI NAV APVIENOTA.
Istabā , kā arī vestibilā skraida prusaki.
Ir Wi-Fi, bet zvani caur facetime vai audio internetā nedarbojas, tikai caur VPN
Tapetes vietā m krī t nost un lobā s
Tas pats cilvē ks skraida pa mā ju un strā dā arī par viesmī li.
Logi nav hermē tiski, tā pē c pilna klā tbū tne, kā gulē t uz ielas.
Gaisa kondicionieris ne vienmē r darbojas pareizi, t. i. ja grib sildī t, tad nekas neiznā k, A T. K. GĀ JAM ZIEMĀ , VAKARĀ ISTABĀ BIJA FORŠ I.

Ē dienu no ē dienkartes var pasū tī t uz savu istabu, tač u tas tiek gatavots arī pilnī gi antisanitā ros apstā kļ os. Ja vē laties daudzveidī bu pusdienā s vai vakariņ ā s, tad pats skrieniet pē c pā rtikas precē m un pastā stiet š efpavā ram, ko vē laties.
Vienī gais pluss ir tas, ka Megamall atrodas pā ri ceļ am
Gultas veļ a notraipī ta.
Ik pa laikam tika aizmirsts ielikt tualetes papī ru.
Ledusskapis uzreiz neieslē dzā s, tā pat kā naktslampiņ a, vajadzē ja izvilkt kontaktdakš u un salabot, rozetē parā dī jā s plaisa
Ledusskapja ligzda ir savienota ar naktslampas ligzdu, kad ledusskapis pā rstā j darboties, lampiņ a mirgo, ī paš i naktī tas ir nepatī kami
Izskatā s, ka kopš atvē rš anas tas nav atjaunots.
No š ī s viesnī cas viņ i neaizved jū s uz tirdzniecī bas centriem.
Turklā t aiz sienā m lieliski var dzirdē t kaimiņ u sarunas, it kā viņ i paslē ptos tavā skapī .
Jā , protams, ir tikai 2*, bet nevajag bū t tik neuzmanī gam pret viesiem, iespaids par izvē lē to viesnī cu nebija ī paš i patī kams! Iepriekš dzī vojā m 2*, bet bija ļ oti patī kami atrasties istabiņ ā un viesnī cā kopumā , ē diens garš ī gs un daudzveidī gs, bet te š ausmī gi!
p. s. NOŅ EMIET NO Š Ī S VIESNĪ CAS VISAS ZVAIGZNES UN AIZVERIET REMONTU.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu