Al Maha Regency Hotel Suites 4*– Atsauksmes

6
Novērtējums 2.410
№38 viesnīcas reitingā Šārdža
2.2 Numurs
2.0 apkalpošana
2.5 Tīrība
1.8 Uzturs
2.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 200 metru attālumā no savas pludmales. Izsmalcināta arhitektūra ar kaskādes ūdenskritumu, fenšui stilu ar izsmalcinātiem mūsdienu un Viktorijas laikmeta stila piesitumiem. Viesnīca tika uzcelta 2002. gadā un atjaunota 2012. gadā.Vairāk →
аватар galinkaboblo1
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Sā kš u no brī ž a, kad ieradā mies lidostā . Mū s sagaidī ja gids. Un mē s gaidī jā m š oferi. Viņ i izveidoja grupu. Un viņ i sā ka piegā dā t. Nesa tā , ka bē rnam bija slikti un viņ š vē ma. Vietnē teikts, ka ir marš ruta autobuss uz pludmali, tač u tā da nav. … Tomēr ▾ Sā kš u no brī ž a, kad ieradā mies lidostā . Mū s sagaidī ja gids. Un mē s gaidī jā m š oferi. Viņ i izveidoja grupu. Un viņ i sā ka piegā dā t. Nesa tā , ka bē rnam bija slikti un viņ š vē ma.
Vietnē teikts, ka ir marš ruta autobuss uz pludmali, tač u tā da nav. Ir auto noma, tā nav. Bezmaksas stā vvietas nav, bet tikai par naudu. Un ļ oti dā rgi. Par 9 naktī m samaksā jā m 90 derhamus.
Tā tad tagad istaba, gaisa kondicionieris darbojas neatkarī gi un ieslē dzas naktī un izslē dzas pats. Ledusskapis neatdziest un ir ļ oti trokš ņ ains. Netā lu atrodas arī moš eja. Katru rī tu pulksten 5 no rī ta jū s pamostaties no lū gš anas sā kuma ļ oti skaļ i.
Mē s arī mazā bē rnī bā paņ ē mā m istabu ar virtuvi. Vietnē bija rakstī ts, ka viss ir, bet š eit mū s gaidī ja pā rsteigums. Nav plā kš ņ u. Un vietne saka, ka tā ir. Istabā ļ oti slikti smarž o. Tikai stū rī no istabas viņ i izslē dz maiņ strā vu.
аватар doccii3
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ekskursija no Aneks, principā vairā kkā rt braucā m ar š o operatoru, nebija nekā du problē mu ar transfē ru, informā ciju un ekskursijā m ! ! ! Tagad par Š ardž u – tas ir emirā ts blakus Dubaijai. Atš ķ iras ar lē tā ku mā jokli un izmitinā š anu (pā rtika, apģ ē rbs utt. … Tomēr ▾ Ekskursija no Aneks, principā vairā kkā rt braucā m ar š o operatoru, nebija nekā du problē mu ar transfē ru, informā ciju un ekskursijā m ! ! ! Tagad par Š ardž u – tas ir emirā ts blakus Dubaijai. Atš ķ iras ar lē tā ku mā jokli un izmitinā š anu (pā rtika, apģ ē rbs utt. ). Starp citu, staigā t pa Š ardž u ir Ļ OTI grū ti (Dubaijā tas nemaz nav reā li), gā jē ju pā rejas ne vienmē r ir redzamas, tā pē c, lai š ķ ē rsotu ceļ u, bija jā pā rvar pieklā jī gi attā lumi (bet bija karsti) (((. Daudz) tur dzī vo indieš i un pakistā nieš i! Apkā rt ir indo-pakistā nas veikali, cenas praktiski neatš ķ iras no krievu cenā m, un lietas ir pat daudz lē tā kas!! ! (Dubaijā.2-3 reizes dā rgā k).
Netā lu ir iepirkš anā s centrs, starp mū su tū ristiem sauc par "vilcieniem"))), aiz tā pā ri ceļ am (zem tilta) ir pā rtikas, gaļ as un zivju tirgus! ! ! ZIVJU tirgus liela priekš rocī ba (es tur dzī votu))) ir tā , ka tur var nopirkt (ļ oti lē ti, salī dzinot ar š o valsti) par nominā lu samaksu visu, kas patī k, tī ras (sagrieztas) jū ras veltes (galvenais pē rkot ir pastā stī t pā rdevē jam par tī rī š anu) un tur gatavot (cepot vai grilē jot), galvenais nepā rspī lē t ar garš vielā m))). Lielisks variants maltī tes aizstā š anai viesnī cā!! !

Viesnī ca: mums bija istabiņ a 701 STUDIO ISTABA, maza, divguļ amā gulta, TV, ledusskapis, centralizē ts kondicionieris (strā dā ja pareizi). Istaba tika iztī rī ta normā li, personā ls ir draudzī gs (nav uzpū stiem vaigiem). Pē c mū su pieprasī juma viņ i atveda papildu mikroviļ ņ u krā sni, divu degļ u elektrisko. plī ts un gludeklis un gludinā mais dē lis!
Viesnī cā NAV savas teritorijas! Viņ i smē ķ ē ja istabā pirms mums, tā pē c smarž a bija jū tama (((. Un vissvarī gā kā vilš anā s ir "karija" smarž a - HORROR! ! ! terase, tā pē c smarž a iekļ ū st telpā s, taisnī ba, ka bija ī rniekiem, kuri teica, ka viņ iem NAV smakas.

Transfē rs uz pludmali ~ 8:00 un lī dz 11:30 (pē c vienoš anā s), ved ar autobusu. BET nav grū ti sarunā t ar tautieš iem un braukt ar taksi uz / no pludmales / a, emisijas cena ir 13.50-17 dirhami (1 dirhams ~ 18 rubļ i). Mē s pat nemē ģ inā jā m staigā t (lasiet iepriekš )))).

Un, jā , AAE praktiski NAV KUR nopirkt alkoholu un vē l jo vairā k Š ardž ā , ģ ē rbieties arī ar sapratni, ka esat islā ma valstī , neaizmirstiet par š ī m niansē m !!! !

P. S. Mums ar to nebija problē mu))))))
аватар 917793
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca bez greznī bas. Mē beles un elektronika ir vecas, bet principā izskatā s labi. Virtuve ļ oti niecī ga, reģ istratū rā prasī ja plī ti - iedeva elektrisko, jau diezgan cienī jamā vecumā . Nav katlu, tikai divi pā ri dakš iņ u, karotes un š ķ ī vjus. … Tomēr ▾ Viesnī ca bez greznī bas. Mē beles un elektronika ir vecas, bet principā izskatā s labi. Virtuve ļ oti niecī ga, reģ istratū rā prasī ja plī ti - iedeva elektrisko, jau diezgan cienī jamā vecumā . Nav katlu, tikai divi pā ri dakš iņ u, karotes un š ķ ī vjus. Brokastis ir labas mī ļ otā jiem, un no veģ etā rieš iem un tiem, kas atbalsta pareizu uzturu, izvē le ir maza. Personā ls draudzī gs, vecā ku istaba tika uzkopta katru dienu un diezgan jauki - izsū knē ta, mainī ta gultas veļ a un dvieļ i. Bet nez kā pē c ar dē lu gā ja garā m...Savulaik viesnī ca bija normā la, apmierinoš ā , vietā m labā stā voklī . Kukuļ i par savu lē tumu. Viesnī cā ir daudz Indijas un arā bu pamatiedzī votā ju, mū su uzturē š anā s laikā bija daudz ukraiņ u un krievu. Plus - bezmaksas Wi-Fi
аватар kalina2
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Budž eta iespē ja. Ē rta atraš anā s vieta pilsē tā , laipns personā ls. Ē diens ir svaigs, bet vienmuļ š : olu kultenis, desiņ as, dā rzeņ i, dzē rieni. Gids tulks Ališ ers nevē las strā dā t. Lai gan tū risma firma solī ja palī dzī bu un informā ciju no gida. … Tomēr ▾ Budž eta iespē ja. Ē rta atraš anā s vieta pilsē tā , laipns personā ls. Ē diens ir svaigs, bet vienmuļ š : olu kultenis, desiņ as, dā rzeņ i, dzē rieni. Gids tulks Ališ ers nevē las strā dā t. Lai gan tū risma firma solī ja palī dzī bu un informā ciju no gida. Visu atvaļ inā jumu laikā nekur viņ u nesatiku, bet piedā vā ju tikai ekskursiju pa telefonu. . . Istabas pieticī gas, skata pa logu nav, smarž a istabā nav patī kama. Neiesaku.
аватар asyby
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c cenu politikas, tā pē c neko vairā k negaidī jā m, bet nelikā s, ka tik skumji. Istaba tiek uzkopta katru dienu, bet tas nepadara telpu tī rā ku. Sadzī ves tehnika (tē jkanna, ledusskapis) labi elpo un ar rū su. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies pē c cenu politikas, tā pē c neko vairā k negaidī jā m, bet nelikā s, ka tik skumji. Istaba tiek uzkopta katru dienu, bet tas nepadara telpu tī rā ku. Sadzī ves tehnika (tē jkanna, ledusskapis) labi elpo un ar rū su. Duš a ir sapelē jusi un ļ oti maza. No labā : Wi-fi bezmaksas, transfē rs uz pludmali bezmaksas, atraš anā s vieta laba (netā lu no Blue Souk Bazaar, Mega Mall, autoosta, kafejnī cas ar vietē jo virtuvi, McDonalds 2 gab. veikals ar lē tiem suvenī riem).
аватар danova
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca ir pilsē tvide, netā lu no parka un promenā des ar strū klakā m. Netā lu no Mega Mall Sharjah. Slikti - no viesnī cas uz Dubaiju autobusi nekursē , bet var atstā t pludmali (lai gan tas ir aizliegts) vai autoostu uz nedē ļ u - 7 dirhami. Autobuss ved uz divā m pludmalē m: Golden Beach -15 dirhami (sauļ oš anā s krē sli un dvieļ i, saulessargi) un Carlton - 20 dirhami. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir pilsē tvide, netā lu no parka un promenā des ar strū klakā m. Netā lu no Mega Mall Sharjah. Slikti - no viesnī cas uz Dubaiju autobusi nekursē , bet var atstā t pludmali (lai gan tas ir aizliegts) vai autoostu uz nedē ļ u - 7 dirhami. Autobuss ved uz divā m pludmalē m: Golden Beach -15 dirhami (sauļ oš anā s krē sli un dvieļ i, saulessargi) un Carlton - 20 dirhami.
Biju uz Goldenu - jū ra tī ra 24 grā di (blakus atsā ļ oš anas iekā rtai).
Brokastis viesnī cā niecī gas, istabiņ u uzkopa normā li, bet pati viesnī ca uz 4 zvaigznē m nevelk (remonts sen nav veikts) - spē cī gs trio.
Kopumā iesaku izlemt pirms viesnī cas izvē les - pludmales viesnī ca atrodas tā lu no pilsē tas centra un veikaliem, pilsē tas viesnī ca atrodas tā lu no pludmales.
Вид из окна Вид из окна Вид из окна 3 этаж


iemiesojums _626496
6 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в 200 метрах от собственного пляжа. Изысканная архитектура с каскадным падением воды, стиль фэн-шуй с изысканными штрихами современных и викторианских стилей. Отель построен в 2002 году, реновация проведена в 2012 году.

Atrašanās vieta 13 км от аэропорта.
Pludmales apraksts Предоставляется бесплатный трансфер на пляж несколько раз в день (в зависимости от загрузки трансфера) на общественный пляж Аль Хан.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Магазин, места для курения.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 137 номеров в 11-этажном здании.

Istabās

Wi-Fi, кондиционер, телевизор с плоским экраном, спутниковое телевидение, принадлежности для чая и кофе, кухня, сейф, телефон, холодильник, микроволновая печь, тостер, плита, фен.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • virtuve / virtuvīte
  • tējas/kafijas automāts
  • mikroviļņu krāsns
  • ledusskapis
Adrese King Faisal Street, PO Box: 27776, Sharjah, United Arab Emirates
Tālruņi: Tel: +971 6 5738999
Tīmekļa vietne: Al Maha Regency Hotel Suites
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).