Viesnīca varbūt nav slikta, bet visu iespaidu izsvītro jūra

Rakstīts: 31 oktobris 2022
Ceļošanas laiks: 22 — 30 septembris 2022
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Nebija laika domā t, kur doties atpū sties, vienkā rš i ļ oti gribē jā s aizbraukt lī dz jū rai un tā pē c ā tri un spontā ni izvē lē jos AAE un š o viesnī cu. Mē s devā mies ar pieauguš u dē lu (26 gadi) - paldies viņ am: viņ š ļ oti gribē ja mammu aizvest lī dz jū rai atpū sties. No Maskavas uz Š ardž u lidojā m ar AirArabia, lidojuma laiks bija 5 stundas 40 minū tes. Viss bija kā parasti: mū s no lidostas veda ar autobusu, lī dzi brauca atpū tnieki, ar reģ istrā ciju vē l 5 viesnī cā s. Braucā m apmē ram stundu un ieradā mies viesnī cā ap 23.00. Š ajā viesnī cā bijā m vieni, tā pē c mū s ā tri izrakstī ja un mē s viesnī cas darbinieces pavadī bā devā mies uz savu istabiņ u. Jā , biļ etē mums bija Cabana numurs un mums piedā vā ja par piemaksu mainī ties uz labā ku variantu. Bet mē s sā kotnē ji atteicā mies, nolemjot apskatī t un novē rtē t š o telpu. Dabū jā m 430. istabiņ u. Pati istabiņ a liela, bet . . 1 tumš a, jo
viens neliels logs aiztaisī ts ar slē ģ iem, 2-mē beles visas senlaicī gas, sen jā maina, 3-skapis drē bē m nav stingrs (nav plauktu), neē rts ir tikai kleitu nodalī jums ar 8 mē teļ u pakaramajiem un starpstā vu augš pusē . Vispā r neesmu piekritē js skaitļ a apsprieš anai, kad braucu atvaļ inā jumā uz jū ru. Es neaizķ eros ar sī kumiem, jo ​ ​ es netaisos sē dē t un pavadī t laiku istabā : tur bū tu, kur nomazgā ties, ieiet duš ā un labi izgulē ties. Un droš i vien mē s bū tu palikuš i š ajā Cabana, ja ne duš a/tualete. No duš as plū st ū dens uz grī das, jā spiež as uz tualeti (vā rda tieš ā nozī mē ) pa atstarpi starp izlietni un duš u, flī zes kaut kā das vecas, netī ras, vairs nemazgā tas, nepatī kamas . No rī ta devā mies brokastī s, un jau stingri nolē mā m apmainī ties. Par pā rē jo samaksā jā m lielu naudu un negribē jā m samierinā ties ar š ā dā m neē rtī bā m. Spē lē ja, lai pieņ emtu lē mumu – attā lums lī dz jū rai un restorā nam no mū su istabas. Man sā p kā jas, grū ti staigā t.
(lai gan vē lā k, izejot cauri visai teritorijai, novē rtē jā m, ka standarta numuri ir vē l tā lā k). Dē ls ā tri izspieda mū su pā rvietoš anu, un tagad esam jau 234. istabā . Tas, protams, ir "debesis un zeme" salī dzinā jumā ar Kabanu. Ieeja/izeja no 2 pusē m pa panorā mas logiem-izeja uz terasi. No jū ras 2 pakā pieni, lī dz restorā nam tas pats, un blakus arī baseins, kas ir mazā ks par galveno.


JŪ RA: vienmē r pozicionē š ana, kurš uz ko dodas (tieš i ko). Vispirms devā mies uz JŪ RU, smiltī m pludmalē un sauli! Bet es nesaņ ē mu jū ru. Š ī bē guma un bē guma sistē ma mani kaitinā ja. Pē c tam mē s lejupielā dē jā m plū dmaiņ u karti pa stundā m un mē ģ inā jā m pā rvietoties pa š o ceļ u. Bet tomē r viņ i stundā m ilgi karā jā s jū rā , neskatoties uz bē gumiem. Esam tikuš i pie jū ras! Es nesaprotu tos, kas ceļ o tik tā lu un tusē baseinā . Jū ra ir tieš i karsta, bet š is man patī k vairā k nekā vē ss ū dens. Jū ras (paisuma un bē guma) dē ļ uz š o viesnī cu noteikti vairs neieš u.
Un jū ra vienmē r ir mierī ga (lī cis), un es mī lu viļ ņ us! Pludmale ir gara un plaš a. Ļ oti tī rs (neredzē ju smiltī s ieraktus izsmē ķ us) un nav pā rpildī ts (? ). Tas ir liels pluss viesnī cai. Ir daudz bezmaksas sauļ oš anā s krē slu. Iesaku paņ emt lī dzi tā saucamā s aquashoes-koraļ ļ u č ī bas - ļ oti ē rti un bez tā m bē guma laikā jū rā gandrī z nepeldē jos, jo zem kā jā m ir aļ ģ es, dū ņ as. . Un vispā r ideā lā gadī jumā.2 pā ri, daž i sausi, citi lieto. Un tad pē c vakariņ ā m viņ iem nav laika nož ū t un ir nepatī kami vilkt slapjus.


Ē DIENS: Man patika, lai gan daudzi raksta vienmuļ i. Es nezinu, bet es vienmē r atradu kaut ko jaunu sev. Vienmē r vista, liellopa gaļ a, zivis, dā rzeņ i, salā ti utt. . Man ļ oti garš oja zivis gan sautē tas, gan ceptas, gan kotleš u/kotleš u veidā . Varbū t nebija pietiekami daudz jū ras velš u: garneļ u, krabju, kalmā ru utt. Bet tie bija salā tos. Dabī gā kafija no kafijas automā ta - par maksu, vai tas bija vai nu š ķ ī stoš ā s/pilinā mā s kafijas automā ts -? . Izmē ģ inā ju burdu.
Bet viesnī cas gids Staņ islavs, manuprā t, sauc, varbū t kļ ū dos, likā s augstprā tī gs, augstprā tī gs jauneklis, viņ am ekskursijas ir dā rgā kas.

WI-FI ļ oti labs, stabils visā teritorijā , pat pie jū ras.

Dē ls gā ja uz sporta zā li, viņ am patika, nebija cilvē ku.

Š ajā viesnī cā noteikti neatgriezī š os (rakstī ju augstā k jū ras dē ļ ). Vē l viens no mī nusiem: ieradā mies vē lu, noguruš i, izsalkuš i un nav kur ē st/ē st. Varē tu piedā vā t vismaz picu, augļ us. Tas ir liels mī nuss viesnī cai. Joprojā m nepietiek (bet tas ir daudzā s viesnī cā s) stundu pludmalē , istabā . Nav informā cijas par ū dens, gaisa temperatū ru (bet tie ir sī kumi). Jā , un istaba bū tu nosegta, flī zes ir ļ oti slidenas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар