Lieliskas brīvdienas!

Rakstīts: 4 aprīlis 2014
Ceļošanas laiks: 25 marta — 1 aprīlis 2014
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Viesnī ca ir lieliska. Jauni ē rti numuriņ i.
Telpu uzkopš ana 2 reizes dienā . 2 reizes dienā tiek papildinā ts arī ū dens un tē jas un kafijas komplekts. Kafijas automā ts un tē jkanna katrā numurā . Daudzbē rnu ģ imenē m ir blakus istabas.
Viesnī ca piedā vā individuā lu pieeju katram klientam. Mē s to bijā m liecinieki savā m acī m. Mums, 5 cilvē ku ģ imenei ar trī s bē rniem, ļ oti bija nepiecieš ama personī ga pieeja. Bē rniem viesnī cā ir ī paš a attieksme. Pē c pieprasī juma virtuvē mazajiem gatavo putras un zupas. Zī daiņ u kosmē tika, gultiņ a un sildī tā ji istabā . Ļ oti atsaucī gs angliski runā još s personā ls. Ī paš i gribē tos pieminē t krievvalodī gā s vadī tā jas Annu Dikovič u un Sabī nu. Visas vē lmes un komentā ri tiek ļ oti ā tri ī stenoti.

Wi-Fi sabiedriskā s vietā s un pludmalē ir bezmaksas.
Viņ i paņ ē ma brokastis un vakariņ as. Uzkodu un silto ē dienu pā rpilnī ba brokastī s un vakariņ ā s bija pā rsteidzoš a. Silti vismaz 3-4 jū ras velš u ē dieni, 4-5 putnu gaļ as ē dieni, 4-5 gaļ as un zivju ē dieni. Uz grila vienmē r bija 2 gaļ as vai zivju ē dieni. Visu veidu dā rzeņ i un uzkodas. Veģ etā rieš iem un diabē ta slimniekiem ir ī paš a ē dienkarte. Vienkā rš i patī kami atcerē ties par cepš anu! Ar rokā m darinā ta š okolā de, š okolā des strū klaka, kū kas un konditorejas izstrā dā jumi. Atseviš ķ i galdi ar nacionā lajiem ē dieniem un saldumiem. Liela augļ u un sulu izvē le. Dzē rieni vakariņ ā s ir apmaksā ti, bet tas ir lielā kajā daļ ā.5 * restorā nu. Milzī gs vī nu saraksts. Restorā ni ir ļ oti interesanti. Bet ā rā nenā cā m biež i. Bijā m diezgan apmierinā ti ar ē dienu lielajā restorā nā . Dienas laikā baseina restorā ns diezgan labi apmierinā ja mū su uzkodu vajadzī bas. Vecā kajai meitai bija dzimš anas diena, un viesnī cas vadī ba tam bija ļ oti uzmanī ga. No rī ta visi viesmī ļ i tika brī dinā ti par viņ as svē tkiem un visi viņ u apsveica, lai kur viņ a atrastos. Mums bija rezervē ts galdiņ š arā bu restorā nā.16. stā vā . Tur mū s sagaidī ja grezns ziedu puš ķ is. Istaba bija arī grezni dekorē ta ar dzī vnieku figū riņ ā m un ziediem. Svē tki bija ar mums visu dienu.
Pludmale ir aprī kota ar lielu skaitu sauļ oš anā s krē slu un saulessargu. Tī ras smiltis un iespē ja pā rvietoties ar ratiņ krē slu gar pludmali pa takā m. Baseina zonas ir aprī kotas, papildus sauļ oš anā s krē sliem un lapenes atpū tai. Ļ oti ē rta viesnī ca pludmales brī vdienā m un brī vdienā m ar bē rniem. Svē tki bija vienkā rš i pā rsteidzoš i. Pirmo reizi atvaļ inā juma laikā es negribē ju doties ekskursijā s no viesnī cas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu