Izcila viesnīca

Rakstīts: 13 novembris 2020
Ceļošanas laiks: 25 oktobris — 1 novembris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 7.0
Laba viesnī ca par savu naudu. Apkalpoš ana teicama, viss tī rs un visur izmazgā ts, ļ oti jauks personā ls.
Ē diens ir garš ī gs, lai gan nav daudz pā rpilnī bas. Teritorija nav ī paš i liela. Galvenais baseins ir apsildā ms. Slaidi strā dā.5 stundas dienā . Ierodoties nebija animā cijas. Tikai brī vdienā s, kad pulcē jā s daudz cilvē ku, vakarā bija mini diskotē ka. Un tad atkal klusums.
Dzī vojā m standarta numuriņ ā , lai gan rezervē jā m mež acū ku, bet ierodoties mums pateica, ka tagad viņ i tur nenakš ņ o un iedeva standartu, paldies viņ iem par to. Istaba bija jauka un tī ra ar divā m gultā m 180 un 120. Kabī nes numuriņ i atrodas apmē ram 120-150 metrus no jū ras, kabī nes zona ir ļ oti zaļ a un ar savu mazu baseinu. Mē s neesam bijuš i iekš ā , tā pē c es nevaru pateikt, kas tur ir.

Vienī gais, kas man nepatika, bija jū ra. Š ī nav jū ra, bet gan lī cis, pret viesnī cu ir sakrauta mā kslī ga pussala. tieš i tā pē c ū dens tobrī d bija ļ oti silts, bet peldē ties var tikai dienas pirmajā pusē , lī dz ū dens pacē lies, un tad tuvā k krastam, kur ir sekls, tā lā k aļ ģ es un dū ņ as. Pē c pusdienā m ū dens aiziet, un, ja gribi ieiet ū denī , nokļ ū sti aļ ģ ē s.
Viesnī cas tuvumā nekā nav. Lai nokļ ū tu lī dz tuvā kajam lielveikalam, jā iet apmē ram 3 km, nu, vai ar taksi 2 dirhami km + 5 dirhamu piezemē š anā s.
Jā , tiem, kas nezina – ierodoties š ajā valstī , reģ istrē joties viesnī cā , esiet gatavi maksā t tū risma nodokli. Tas ir atkarī gs no viesnī cas kategorijas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu