Atsauksmes no tūrista no Kazahstānas

Rakstīts: 13 jūnijs 2019
Ceļošanas laiks: 1 — 10 jūnijs 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 7.0
Sveiki lasī tā ji, kas meklē patiesas atsauksmes!
Nez kā pē c vē lē jos ar jums padalī ties savos iespaidos, jo pirms brauciena izlasī ju ļ oti daudz daž ā du atsauksmju un, iespē jams, manā apskatā atradī siet ko jaunu un noderī gu.
Atpū tā mies 2019. gada jū nija sā kumā , t. i. , straume atgriezā s. Ģ imene 2+2. Lidojums un transfē rs bez komentā riem - paē dinā ja, padzirdinā ja, bē rniem tika izdalī tas dā vanas abos virzienos, nogā dā tas viesnī cā.50 minū tē s ar individuā lu transfē ru no Dubaijas lidostas (par papildus samaksu).
Nu tagad iesim...
1. Norē ķ ins.

Kā jau daž kā rt viesnī cā s gadā s, "pagaidi pusstundu", un tad vē l un vē l, utt (mū su reģ istrā cijā bija daudz tū ristu, jo nokļ uvā m tieš i Ramadā na beigā s). Un š eit ir mū su ilgi gaidī tais numurs.
Numuriņ š ar balkonu tī rs, viss strā dā , dvieļ i, halā ti, seifs, mini bā rs. Mē beles un santehniku ​ ​ neizskatī ju defektus un nolietojumu, jo negā jā m apbrī not antikvariā tu istabā un gulē t dienā m ilgi)), vā rdu sakot - viss ir savā s vietā s.
Tī rī ja katru dienu, lai gan es neatceros, ka nomainī ju gultas veļ u, vismaz nospiež ot pogu netraucē t, tie neplī st, un tad, kā vienmē r, atstā j zī mī ti, ka atnā ca un zvana uz reģ istratū ru, ja jums ir nepiecieš ama neplā nota tī rī š ana.
2. Patiesī bā pludmale.
Pludmale ir sasmalcinā ta gliemež vā ku akmens, vietā m ne pā rā k laba (nevienam nebija trombu). Pludmale liela, ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu un neviens necī nā s par vietu saulē (atnā c vē lā k - dabū vietu treš ajā rindā , bet tuvā k duš ai un bā ram, kas tiek izdalī ts no pulksten 10). Pa dienu iet apkopē jas, savā c atkritumus, pā rē jos nenoslogojot. Dvieļ u pietiek, no rī ta paņ em, vakarā nodod. Vairā ki glā bš anas torņ i ar glā bē jiem (labi strā dā , ja redz, ka bē rns bez vecā kiem "aizpeld aiz bojā m", tad svilpo, meklē vecā kus un lū dz neatstā t bē rnus vienus ū denī , apš ļ akstī t medū zu sadzeltus vī rieš us ar kā du veida lī dzekļ i, sievietes, kas lū dza palī dzī bu, neredzē ja))))).
Pludmalei ir 3 mī nusi:
1. aļ ģ es pusceļ ā no bojā m (ja peldat no boju sā niem), bet tas ir tikai bē guma laikā;

2. plū dmaiņ as (kalendā ru nepē tī ju, bet iekritā m tieš i tā dā periodā ), no rī ta (7-8 no rī ta) lī dz viduklim ū dens ja iet pē c iespē jas tā lā k, un ir iespē ja aiziet uz aļ ģ ē m. Apmē ram pusdienlaikā ū dens lī menis normalizē jā s, te viss ledus. Ieeja bē guma laikā nav ī paš i laba, ar papē di noķ ē ru pā ris akmeņ us, bet bē rni skrē ja normā;
3. MEDUSA!! ! nevarē ja izrē ķ inā t viņ u uzturē š anā s "kalendā ru" pie atpū tniekiem, tad ir, tad nav. Pie smiltī m pienaglotos, vai atpū tnieku notiesā tos maisos ieliek tā s paš as apkopē jas (gan pē c atpū tnieku lū guma, gan bez). Pē c pā ris dienā m pieraduš i, lai gan sajū tas protams nav ī paš i patī kamas (a la nā tre), bet bē rni ne reizi netika aiztikti, lai gan gar pludmali bija pā ris gadī jumi. Izbraucā m ā rpus bojā m, tur var redzē t medū zu pā roš anā s laiku, to ir daudz.
Daž reiz š ķ iet, ka ū dens ir piesā tinā ts ar medū zā m, ā da nedaudz saspiež ķ ermeni vai varbū t vienkā rš i sā lsū dens, jū s izlemjat))
4. Ē diens.

Pā rtika pā rpilnī bā (svē tku pirmā puse). Vairā ku veidu putras ar pienu bē rniem, zupas - vista, liellopa gaļ a, tomā ts, sī pols u. c. , lietojams pat pieauguš ajiem, deserti, jē ra gaļ a, liellopa gaļ a, putnu gaļ a, zivis ē dienkartē , bija grilē tas kotletes katru dienu, katru otro dienu jū ras veltes (mī dijas, garneles, astoņ kā ji visi kopā mē rcē ) ...vispā r badā nepalika. Man nepatika a la carte restorā ni, godī gi sakot, civilizē ti, ar patosu, bet tie mani nepā rsteidza ar ē dienu (turku gaļ as kebabs no ē damistabas, lē cu zupa bija ļ oti laba. Zivju mī ļ otā jiem vajadzē tu patikt a la carte restorā ns, laš a steiki, skumbrija un daž as citas zivis). Ir burgeru vieta, kur jebkurā laikā mazā s krū zī tē s pasniedz saldē jumu, burgerus taisi pats no sarakstī tajā m sastā vdaļ ā m.
Alkoholu viņ i dzē ra tikai alu, man patika, ka viņ i to lej no skā rdenē m vienreizē jā s lietoš anas glā zē s, skā rdenē s viņ i praktiski neizdalā s (kaut kur lasī ju, ka mā jā s kā ds savā ca 20 bundž as alus))) varbū t tā pē c. Pat ja izdod bankā , tad atver), Amstel alus un vē l kā ds "K" alus, vispā r labs. Viņ i paņ ē ma lī dzi viskiju, neviens muitā nepā rbaudī ja. Visur teritorijā ir ledusskapji ar neierobež otu ū dens daudzumu.
5. Izklaide.
Rotaļ u laukums, mini klubs, tī ņ u klubs, gandrī z katru vakaru animā cija bē rniem, ir mini tirgus (suvenī ri 1 boutique, apļ i, maksi / brilles / spuras / bē rnu lā pstiņ as, spaiņ i 1 boutique, somas / koferi, labi, ir " kaž oki" utt. + 1 veikals). Ū dens aktivitā tes arī ir normā las, skrejriteņ i, planš etes, banā ni (ar medū zu ceļ ojumam), flyboards, pat, viss par noteiktu summu, skrejritenis 50 ye, fly board 150 utt. Ir bezmaksas autobusi uz Dubai Mall un arī uz vietē jais tirdzniecī bas centrs. Dubai Mall - akvā rijs un strū klakas - tas ir jā redz!! ! . Jums tieš ā m ir iepriekš jā piesakā s konsjerž ā pie reģ istratū ras.
Un visbeidzot tī ri mans viedoklis - svarī gi ar kā du attieksmi tu ej. Izbaudī ju brī vdienas, nenož ē loju.

Starp citu, par kukaiņ iem, paņ ē ma visā dus fumigatorus, nevajadzē ja, lai gan ā rā bija zosā da, un uz balkona redzē ju pā ris sarkanus padomju tarakā nus un vienu gekonu. Nu, ē damistabā daž as muš as.

Lai visiem labas brī vdienas!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu