Lieliska ģimenes pārvaldīta viesnīca, lieliska uzturēšanās!

Rakstīts: 27 oktobris 2017
Ceļošanas laiks: 10 — 20 oktobris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Uzturē jā s viesnī cā no 10.10. 2017 lī dz 20.10. 2017.
Ceļ š uz viesnī cu no lidostas, protams, ir garš , bet viesnī ca ir tā vē rta.
Ā tri iereģ istrē jā mies, piedā vā tais Premium Pool/SeaView istabiņ a atradā s 5. stā vā , plaš s, ē rts, milzī ga terase, viss kā viesnī cas fotogrā fijā s.
Ceļ oju kopā ar sievu un 3 gadus veco bē rnu.
Bija daudz atpū tnieku no Krievijas un Kazahstā nas, bija viesi no Ukrainas, diezgan daudz no Vā cijas, Saū da Arā bijas. Krievu runa - gandrī z visur.
Animā cija ir ļ oti vienmē rī ga lī menī , DJ Rico nav slavē jams. Katru vakaru notiek koncerti divā s vietā s - gan dī dž eju seti, gan dzī vā mū zika - viss ir ļ oti labi.

Katru dienu izklaides programmas bē rniem rotaļ u istabā s, bē rnu baseins paš iem mazā kajiem, ir neliels ū dens slidkalniņ š . Un vispā r bē rniem brī vais laiks ir organizē ts ļ oti labi - trī s bē rnu rotaļ u istabas (viena ir kā pš ana labirintos, otrā telpa multfilmu skatī š anai, treš ā ir radoš umam - zī mē š anai, dejoš anai utt. ). Meitenes-animatores bē rnu glezno, un montē puzles, un rī ko konkursus - es teiktu, viņ i ļ oti atbildī gi un uzmanī gi izturas pret katru bē rnu, viņ i zina bē rnus pē c vā rda.
Par lī ci - neticiet nevienam, ka jū rā iekļ ū t ir grū ti - nekas tā ds. Nav vajadzī gas č ī bas vai š ī feris. Jā - gliemež vā ku klints, jā - nedaudz tirpst, bet, lai apgrū tinā tu ieeju - tas nekad nav noticis. Bezmaksas sauļ oš anā s krē sli - tieš ā m daudz, tā ka nebija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu - mū su atvaļ inā juma laikā - tā nebija. Ū dens bija silts, pat par daudz, vairā k par 30 grā diem noteikti, neatdzisa. Lī dz vakaram apmā cies. Tomē r nirš ana ar brillē m ir svē tlaime gliemež vā kiem un jū ras zvaigznē m. Pludmales kreisajā pusē , kā saka, viņ i pat redzē juš i dzeloņ rajas, krā sainas zivis - tomē r mē s tur nekad netikā m.
Par ē dienu - ī sumā - viss ir labi, garš ī gi, daudzveidī gi. 3 gadus vecam bē rnam vienmē r bija ko ē st - gan pā rslas, gan jogurti, gan zupas. Alacarte restorā ni ir aizņ emti diezgan ā tri, bet no rī ta brokastu laikā ir pilnī gi iespē jams pierakstī ties uz ē rtu laiku.
Uz ū dens, protams, ū dens aktivitā tes - ū densmotocikli, veikbordi, izpletņ i un tā tā lā k un tā tā lā k, bet diezgan dā rgi, manuprā t.
Var aizbraukt uz tirdzniecī bas centriem (taksometra cena ir ap 40-50 dirhami), bet nekas tik ī paš s tur nav. Un nepē rciet suvenī ru tirdzniecī bas centros, 25 dirhami par vienu magnē tu - tas bū s kaut kā dā rgi. Dodieties nedaudz tā lā k Dienā vai Bolivudā - tur par 7 dirhamiem nopē rciet tos paš us, bet pat 3 gabalus.

Kopumā esam apmierinā ti, iesakā m, noteikti atgriezī simies vē l.
P. S. Ļ oti iesaku neiet ar Coral Travel - atpū tas prieks var, maigi izsakoties, sabojā t.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu