Pirmo reizi Emirātos!

Rakstīts: 13 maijā 2018
Ceļošanas laiks: 3 — 10 maijā 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
03-10.05. 2018
Hotel Marjan Island Resort & SPA 5 *, Ras Al Khaimah, EMIRĀ TI - nolē ma pirmo reizi apmeklē t AAE, izvē lē jā mies viesnī cu uz ilgu laiku, tač u pē c atsauksmju izlasī š anas mē s pieņ ē mā m š o, aizņ emot 7 naktis / 8 dienas . Par paš u valsti var daudz uzzinā t internetā . Pā rsteidzoš i, ka tik ī sā pastā vē š anas laikā - viņ i tā ierindojā s. Pamatiedzī votā ju ir ap 2 miljoniem, pilsonī bu nevienam nedod, tikai darba vī zas, daudz ā rzemnieku: indieš i, pakistā nieš i, afgā ņ i. Jā , un Emirā tos ir pietiekami daudz mū su bijuš o tautieš u. No Sanktpē terburgas uz Š ardž u - lidot 6 stundas, laika starpī ba 1 stunda, ieradā s 0855 pē c Maskavas laika vai 0955 pē c vietē jā laika. Ierodoties izbraucam cauri izbraukš anas zonai, lai tiem, kam nebija laika, bū tu iespē ja iegā dā ties nepiecieš amā s preces jau ierodoties. Pretē ji izplatī tajam uzskatam par Emirā tiem Š ā rdž as lidostas Duty Free veikalos var iegā dā ties gan alkoholu, gan cigaretes. Ā tri muitots.
Pirmo reizi fotografē jamais tiek apzī mogots un tad ir tikš anā s ar saimnieku, un jau atceļ ā var iziet cauri elektroniskajam muitniekam - terminā lī pievienojot pasi un biļ eti 'nevajag zī mogot par izbraukš anu, t. i. viņ i drī z atbrī vosies no personā la. Ceļ š uz viesnī cu tikai ar š oferi aizņ em 45-50 minū tes, jo autobuss brauc tieš i uz viesnī cu, citu transportu nav. Pa ceļ am “dī kstā vē staipojoš i” kamieļ i, kuriem priekš ā maš ī nas samazina ā trumu un palaiž garā m. Reģ istrē š anā s notika uzreiz, pē c viesu karš u aizpildī š anas un ļ oti priecā jā mies, ka bonusā mums tika pieš ķ irts luksusa numurs, nevis ekonomiskā , kur bija plaš a viesistaba, atseviš ķ a guļ amistaba. , divas vannas istabas un plaš s balkons, divi televizori ar 7 kanā liem krievu valodā .

Reģ istratū rā jums jā lū dz adapteris viedtā lruņ u vai planš etdatoru uzlā dē š anai un pelnu trauks, lai gan tas viss tiek piegā dā ts pē c pieprasī juma. Reģ istrē joties viņ i iekasē depozī tu 500 dirhamu apmē rā un vē l 20 dirhamus par katru uzturē š anā s nakti. Naudu labā k samainī t lidostā ierodoties, lai gan to var samainī t arī viesnī cā . Iemaksā jot depozī tu, jū s varat paņ emt kokteiļ us, saldē jumu, pasū tī t papildu ē dienus, paņ emt aprī kojumu pludmalē vai apmeklē t spa salonu. Istaba vienkā rš i milzī ga, gaisa kondicionē š anas sistē mas pultis gan viesistabā , gan guļ amistabā ir elektroniskas, tā pat kā pati ā rdurvju elektroniskā slē dzene, viss strā dā perfekti. Peldmē teļ i un č ī bas - jau istabā , sniegbalta veļ a, tī rī š ana - katru dienu un netraucē . Atved ū deni, tē ju, kafiju, cukuru un piena pulveri, ir mini bā rs, bet tas ir maksas.
Ekskursija pirkta pē c “Soft All Inclusive” sistē mas, kas nozī mē , ka brokastis, pusdienas un vakariņ as jau ir iekļ autas cenā , + var ņ emt lī dzi dzē rienus: ū deni, sulas, tē ju un kafiju jebkurā daudzumā gan restorā nā , gan restorā nā . pludmales bā rs, izņ emot kokteiļ us un saldē jumu. Sulas ir ļ oti garš ī gas, bet tikai trī s veidu: ā bolu, apelsī nu un ananā su, arī kafija un tē ja ir katrai gaumei. Ja ņ emat puspansiju, tad ir iespē ja iztē rē t naudu par visiem iepriekš minē tajiem dzē rieniem, piemē ram, glā ze sulas vai kafijas vidē ji maksā.5-6 dolā rus, ja to reizina ar dzē rienu skaitu, cilvē ki un dienas, tad summa bū s diezgan liela. Viesnī ca ir bezalkoholiska, tač u tie, kas paņ ē muš i lī dzi alkoholu, var mierinā t sevi ar stiprajiem dzē rieniem tieš i savā numurā , “dī kā klaiņ oš ana” pa visu viesnī cu ir aizliegta. Pludmale atrodas 5 minū š u gā jiena attā lumā vai 1 minū tes brauciena attā lumā ar elektrisko automaš ī nu. Ieeja ir smilš aina, ir bē gumi un bē gumi, bet tas nav kritiski.
Uz mū su uzturē š anā s brī di viesnī ca bija pilnī bā pilna, tā pē c, ja nav slinkums, tad uzreiz pē c brokastī m jā ieņ em vietas pludmalē , pretē jā gadī jumā bū s jā sē ž uz kafejnī cas krē sliem. Dvieļ i tiek izsniegti tieš i pludmalē , tiem, kas atrodas tur un viesnī cā.1. stā vā , tiem, kas apmeklē spa un baseinu. Pludmale ir sadalī ta divā s zonā s, zem sē nē m ir sauļ oš anā s krē sli, un ir zem palmā m, pē dē jā s ir vispieprasī tā kā s. Par papildus samaksu var ņ emt lī dzi kajakus, ū densmotociklu, velosipē du, braukt ar "banā nu", "dī vā nu" vai lidot ar ū dens strū klā m (FlyBoard). Jū ra ir tī ra, var staigā t pa pludmali gar iesmu un peldē ties, kur patī k. Daudzas zivis, zvaigznes, sē pijas, daž i redzē ja bruņ urupuč us un starus. No rī ta gan atpū tnieki, gan vietē jie devā s uz molu pabarot zivis, kas, starp citu, ir viņ u paradums - pilnī ga atpū ta!
Priekš pē dē jā pludmalē uzturē š anā s dienā bija eļ ļ aini plankumi, jumta segums no aļ ģ ē m, jumta segums no degvielas vai eļ ļ as, nebija iespē jams nopeldē t 2-3 stundas, lī dz to aizpū ta vē jš , bet pat š eit administrā cija bija vislabā kajā lī menī , visiem tika nodroš inā ta bezmaksas ekskursija uz Akvaparku vai nu no kā rtē jā s dienas 1430, vai visu nā kamo dienu. Viesnī cas darbinieki cenš as paredzē t jebkuras atpū tnieku vē lmes, viss tiek atrisinā ts operatī vi, bez liekiem atgā dinā jumiem. Vē los atzī mē t administratores Elviru un Evgenia - vienkā rš i lieliski! Kopumā viesnī cā ir daudz krieviski runā još u darbinieku, tā pē c nav problē mu ar pā rpratumiem, pat ja viņ i nerunā krieviski, ar viņ iem sazinā sies pa tā lruni ar vadī tā ju, kurš runā . Ē diens ir daudzveidī gs, bet nav tik daudz deserta, kā ds ir Turcijā vai Ē ģ iptē , viss pā rē jais ir pilnī gi pā ri. Internets darbojas visā teritorijā , bet ne pietiekami ā tri.

Atpū tnieku 50% ir kazahi, 45% krievvalodī gie un atlikuš ie 5% ir angļ i, vā cieš i, slovā ki, č ehi. Teritorija liela un sakopta, ir libā nieš u un itā ļ u virtuves restorā ni, bet nokļ ū t neizdevā s, viss ir ieplā nots 10 dienas iepriekš . Nav animā cijas, vakaros viss mierī gi un klusi, bet katrs nodarbojas kā grib (teniss, velosipē ds, ū denspī pe utt. ). Veikals uz vietas, tikai viens pā rtikas veikals. Iepirkš anā s tū re tiek organizē ta ar bezmaksas autobusu no viesnī cas, izņ emot otrdienu, vai ar taksometru par 6-7 dolā riem lī dz lielajam tirdzniecī bas centram Al Hamra Mall. Cenas lielas, devā mies vienreiz un tad intereses pē c, ceļ ojuma laiks ir 10 minū tes. SPA salonu neapmeklē jā m, jo ​ ​ tur bija neglaimojoš as atsauksmes par atpū tniekiem, kuri tur jau bijuš i, un cenas ir no skalas. Kopumā pati valsts ir diezgan dā rga, jū s varat saņ emt izpā rdoš anas, bet nav jē gas tē rē t savu atvaļ inā juma laiku š im!
Temperatū ra dienā sasniedza 45 grā dus, glā bj vē jš , mitrums 25-30 procenti - klimats ir sauss. Uz Dubaiju devā mies individuā lā tū rē , pē c tam, kad izlasī jā m atsauksmes par Timuru (Azerbaidž ā nas dzimtene), kurš ieradā s savā automaš ī nā un parā dī ja Dubaijas emirā ta skaistumus, tostarp visus slavenos apskates objektus, piemē ram, Venē cijas kanā lu, Buru, Manhetena, Bigbens, Burj Khalifa, dziedoš as strū klakas, muzejs-veikals, kurā pā rdod ar zelta diegiem un pusdā rgakmeņ iem izš ū tus paklā jus, liels juvelierizstrā dā jumu veikals. Ceļ ojuma izmaksas ir nedaudz augstā kas nekā ceļ vedī , tač u tas ir tā vē rts. AAE brī vdienu sezona beidzas maijā un sā kas tikai oktobrī , acī mredzot temperatū ra iet caur jumtu un vienkā rš i nav jē gas iet ā rā pie +50-55 grā diem.
Iespaidi par valsti ir vispozitī vā kie. Ja viss š eit rakstī tais jums atbilst - droš i lidojiet, jū s to nenož ē losiet!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu