Brīnumi notiek

Rakstīts: 21 aprīlis 2017
Ceļošanas laiks: 4 — 11 aprīlis 2017
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Š oreiz mans draugs no Minhenes izveidoja man kompā niju atvaļ inā jumā . Pē c drauga iniciatī vas apsvē rā m Ē ģ ipti, bet Mandrui tū risma aģ entū rā , kur griezā mies, lai iegā dā tos ekskursiju, viņ i piedā vā ja DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island 5 * viesnī cu AAE par “labu cenu”. Kad es izteicu š o priekš likumu savai draudzenei, viņ a man Viber rakstī ja: “Mums tas ir jā pieņ em. Tā da viesnī ca, tā dā valstī , tā dā laikā (aprī lī ) un par tā du cenu - Vā cijai tas ir kaut kas pilnī gi nereā ls. Kad jau lidojā m uz Dubaiju, draudzene atzina, ka š aubī jusies par pā rē jā kvalitā ti par tā du naudu, brī numu pasaulē nav. Lī dz pē dē jam brī dim viņ a gaidī ja kaut kā du lomu, bet viss izrā dī jā s vienkā rš i super! Viss bija š iki: viesnī ca, numuriņ š , apkalpoš ana, ē dieni, pludmale. . . Neskatoties uz to, ka viesnī ca ir diezgan liela (vairā kas ē kas, daudzas villas) un viesu bija daudz, personā ls bija vislabā kajā lī menī : bez aizkaitinā juma. un traci, visiem bija laiks un visiem pietika ar visu . Mē s pavadī jā m neaizmirstamu nedē ļ u, lieliski atpū tā mies, un arī draugs iemī lē ja. . . Dubaiju, esot bijis ekskursijā pa š o apbrī nojamo pilsē tu. Kas attiecas uz mani, es jau esmu bijis AAE un Dubaija mani iekaroja pagā juš ajā reizē .
Aprī ļ a sā kumā nebija ī paš i karsts, bet jū ra jau bija pietiekami silta, kondicionieris istabā tika ieslē gts tikai pē dē jā s pā ris dienā s, 7-8 no rī ta dzē ra kafiju uz balkona , baudot maigo sauli. Starp citu, istabā bija tē jkanna, un pastā vī gi tika papildinā ta tē ja, kafija, cukurs, krē jums, ū dens. Pievē rš oties apkopē jai, mē s saņ ē mā m Wi-Fi paroli, un jū s vienmē r varat izmantot internetu tieš i istabā . No ē rtī bā m bija arī bezmaksas seifs, ledusskapis, gludinā mais dē lis ar gludekli, telefons, televizors, kas praktiski nebija ieslē gts.
Vē rš u uzmanī bu: ierodoties man bija jā maksā tū ristu nodoklis 20 eiro, turklā t uzstā ja uz bezskaidras naudas norē ķ inā š anos, kā arī prasī ja depozī tu, bet mans draugs ar vā cu pasi un labā angļ u valodā . piekritu nemaksā t š o depozī tu, lai gan tas nav tik svarī gi, tas bija: viss, ko mē s nebū tu iztē rē jis, mums bū tu atgriezts. Svarī gi š eit ir tas, ka valū tas maiņ as kurss reģ istratū rā ir ļ oti neizdevī gs, tas ir, labā k ir maksā t, piemē ram, par dzē rieniem vakariņ ā s utt. Vē l viens padoms. Netā lu no DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island 5 * viesnī cas atrodas RIХOS viesnī ca, kuras teritorijā atrodas neliels veikals, kurā var iegā dā ties daž us produktus, t. sk. un datumi.

Izsaku lielu pateicī bu visam viesnī cas personā lam par lielisko apkalpoš anu, draudzī go attieksmi pret viesiem, par brī vā laika aktivitā š u organizē š anu (animā cija, dzī vā mū zika vakaros, bē rnu diskotē ka) un atseviš ķ u lielu PALDIES š efpavā riem, kuri pabaroja mums tik garš ī gi un daž ā di!
Atpū ta bija izdevusies, brī numi notiek!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu