Al Hamra Residence 5*– Atsauksmes

5
Novērtējums 7.610
№11 viesnīcas reitingā Rasalhaima
8.5 Numurs
8.5 apkalpošana
8.5 Tīrība
9.0 Uzturs
9.5 Infrastruktūra
Al Hamra Residence atrodas AAE ziemeļu daļā, Persijas līča austrumu daļā Jazeera Al Hamra centrā, mūsdienu Ras Al Khaimah rajonā. Atvērts 2000. gadā. Viesnīca sastāv no 2 atsevišķām zonām: Al Hamra Residence un Al Hamra Village Golf & Beach Resort. Pirmajā tiek piedāvāti 147 plaši pludmales apartamenti, savukārt otrajā ir 219 numuri un apartamenti tikai dažu soļu attālumā no 18 bedrīšu golfa laukuma Al Hamra. Abas viesnīcas zonas atrodas 5 minūšu pastaigas attālumā viena no otras. Viesi var izmantot arī Al Hamra Village Golf & Beach Resort infrastruktūru. Ierodoties viesnīcā, ir jāiemaksā depozīts. Viesnīca ir piemērota ģimenes atpūtai pludmalē ar bērniem.Vairāk →
аватар 21enigma
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Nekad iepriekš nebiju rakstī jusi atsauksmi, bet atvaļ inā juma laikā sapratu, ka nevaru klusē t. . Ar vī ru devā mies atpū sties pā rceltajā medusmē neš a ceļ ojumā , nolē mā m naudu nekrā t, izvē lē jā mies piecu zvaigž ņ u "viss iekļ auts" viesnī cu. … Tomēr ▾ Nekad iepriekš nebiju rakstī jusi atsauksmi, bet atvaļ inā juma laikā sapratu, ka nevaru klusē t. .
Ar vī ru devā mies atpū sties pā rceltajā medusmē neš a ceļ ojumā , nolē mā m naudu nekrā t, izvē lē jā mies piecu zvaigž ņ u "viss iekļ auts" viesnī cu.
Lidojiet ar Aeroflot. Tur - normā li, atpakaļ - vē lā k.
No lidostas mū s sagaidī ja ar individuā lu transfē ru no viesnī cas (bijā m divi, negaidī jā m. Š oferis labs, braucā m kā du stundu, palī dzē ja iekraut un izkraut mantas, bija nav sū dzī bu par vadī tā ju).
Viņ i mū s iekā rtoja istabā - rezervē jot norā dī ja, ka ir jaunlaulā tie - viesnī ca mū s ignorē ja un nekā du dā vanu nesagā dā ja. Nebija pat gulbju no dvieļ iem. Jā , pat dvieļ i 5 zvaigznē s 2 pieauguš ajiem bija 3 (TRĪ S) gabali - 2 lieli un viens mazs (tad prasī ja vairā k).
Vannas istaba - vispā r izrā dī jā s tikai dziesma, lai tiktu duš ā - lai tiktu ā rā , bija jā rā pjas pā ri podam - lī dzī ga darbī ba uz jau slapjā s grī das (un lai tiktu pie tualetes papī ra turē tā ja no plkst. tualete - kā pt cauri bidē , nolē ma telpas arhitekti).
Pati istaba liela. Plaš a, virtuves klā tbū tne pluss, bet izmantojā m tikai ledusskapi. Un virtuve naktī bija ciet - no turienes nā ca smaka, kas ir mī nuss.
Liels balkons divā m istabā m - ē rti, mantas tika ž ā vē tas sā lī tajā s stundā s uz mū su balkona.
Pabeidzot daļ u par istabu, jā atzī mē tī rī š ana, haha.
"Tī ra" katru dienu, bet netī rumi un putekļ i aiz gultas kā bija, un palika lī dz galam, izņ emot to, ka tad stū ma naktsgaldiņ u. Mani dvieļ i acī mredzot netika bū tiski mainī ti. Manam vī ram tā s karā jā s pie duš as, manam - aiz durvī m uz ā ķ a, bet vecā s karā jā s trī s dienas. Visas nedē ļ as laikā divas reizes tika mainī ts arī pelnu trauks uz balkona, tas ir, balkons tika apmeklē ts reti. Bet viņ i principā negā ja uz otro tualeti - tualetes papī rs tur neparā dī jā s pat vienu reizi pē c ieraš anā s (izņ ē ma rullī ti no “galvenā s” tualetes, kur ziņ o, tad pietika divā m istabā m).
Tā tad restorā ns! Tik milzī gam viesnī cas restorā nam izlemiet aprobež oties ar restorā nu, kas ir vidē jas kafejnī cas izmē ra. Rezultā tā piektdienā s un sestdienā s, kad nā k vietē jie arā bi un indieš u pū ļ i, rindas uz restorā nu sastā jas 2 stundu garumā (bildē rinda jau ir beigā s, patiesī bā viss ir daudz sliktā k). Jū s atnā kat, zvanā t uz numuru un gaidā t, kamē r brī vs galdiņ š jū su cilvē ku skaitam. Kopā : piektdien un sestdien, kad nedē ļ as nogalē , jū s gaida rindas no vietē jiem iedzī votā jiem (kuriem tiks dota katra priekš roka), pā rē jā s dienā s - rindas no vā cu pensionā ru pū ļ iem, krievu ģ imenē m ar 3-10 bē rniem un citiem nelaimī giem. atpū ties š eit (tas drī zā k ir punkets, ka atpū ta pā rī š eit ir kontrindicē ta, jo pludmalē , restorā nā tevi ieskauj tikai pensionā ri un raudoš i bē rni).
Uzturs. Mē s, kā jau teicu, paņ ē mā m "viss iekļ auts". Es esmu ļ oti izvē lī ga ē dā ja, bet mans vī rs nav. Ja Tunisijā bija vismaz frī.5 zvaigznē s, uz kuriem es izdzī voju, tad š eit tā nebija. Tā pē c biež i manas vakariņ as sastā vē ja no maizes gabala, mī kstajiem kartupeļ iem, salā tlapā m un glā zes sprite (beigā s nokļ uvā m Al-Hamra Mall, kur Subway uzkodā m). Vispā r restorā nam un ē dienam ieliku š ausminoš u mī nusu, jo. Tas noteikti nav 5 zvaigznes.
Starp citu, pirms ceļ ojuma biež i lasī ju citā s atsauksmē s par nož ē lojamu augļ u izlasi un domā ju, ka tā s ir tikai pasakas. Bet nē , augļ u tieš ā m gandrī z nav - jā , bija apelsī ni un ā boli, pat kaut kā di salā ti smalki sagriezti ar tiem paš iem apelsī niem un ā boliem, plus sī ki gabaliņ i arbū za un melones (zaļ i lī dz š ausmā m, bija sajū ta, ka š is bija kā rtiņ a no melones garozas, nevis normā ls mī kstums), bet augļ u un dā rzeņ u zaļ ums (tomā ti arī bija zaļ i) skaidrojams ar to, ka tas tur vienkā rš i aug vai arī atnes.
Es arī teikš u atseviš ķ i par viesmī ļ iem - patī kamā kajā m japā ņ u / korejieš u meitenē m. Draudzī ga, vienmē r smaidī ga un gatava palī dzē t. Pā rē jie tev uzsmaidī s, ja esi vietē jais vai vā cietis.
Jū ra un pludmale. Pirmajā dienā jū ra likā s verdoš s ū dens, it kā ietu karstā vannā (treš ajā dienā tas kļ uva kaut kā pazī stamā ks, likā s pat forš i).
Sauļ oš anā s krē slu ir pietiekami daudz, bet ē nā to jau nav iespē jams atrast lī dz pulksten 9. Puse no lietussargiem pludmalē nedarbojas – tiem nav jumta. Tā pē c pludmalē ī paš i nekavē jā mies, peldē jā mies, sauļ ojā mies, peldē jā mies - istabā . Duš a ir tā lu no jū ras, mē s riņ ķ ojā m no jū ras lī dz duš ai, tad atpakaļ uz sauļ oš anā s krē slu. Un viss par mazu salauztu č aulu, kas, nu, nemaz nav smalkas baltas smiltis. Bet ū denī un pie malas smiltis ir tieš ā m jaukas un mī kstas.
Atpū tas beigā s parā dī jā s netī rumi ū denī : papī ri, konfekš u papī ri, pudeles peldē ja. Tas pats gulē ja krastā .
Medū zu un bū vlaukumu nav (bet atvaļ inā juma beigā s pulksten 4 no rī ta aiz loga viņ i než ē lī gi urbā s ā rpus viesnī cas).
Netā lu no pludmales tika nodroš inā ts ū dens pudelē s.
Ir arī svarī gi atzī mē t, ka lifti periodiski sabojā jas. Vienu reizi viņ š iestrē ga ar cilvē kiem iekš ā , citreiz mē s iestrē gā m, kad nostrā dā ja ugunsdzē sī bas signalizā cija. Bet mums paveicā s - gaisma nodzisa uz 5 sekundē m, kamē r lifts nolē ma nokļ ū t citā stā vā , kur, paldies, atvē ra durvis.
Tagad patī kamā kais - otrajā atpū tas dienā saindē jos. Un es turpinā ju sevi ar kaut ko noindē t lī dz atvaļ inā juma beigā m (joprojā m cieš u no akū tas saindē š anā s). nekur citur brī vdienu sā kumā neē dā m. Alkoholu neņ ē mā m, tā pē c nav daudz variantu. Tā pē c, atgriež oties pie apskata sā kuma, lidojums atpakaļ man kļ uva tikai par pasaku: naktī pirms izlidoš anas es sapņ oju par ā tro palī dzī bu, ne vienu ogļ u tableti / filtru utt. nepalī dzē ja. Rezultā tā es lidmaš ī nā noģ ī bu.
Vispā r aizlidoja pē ckā zu atvaļ inā jums PIECZVAIGŽ Ņ U VIESNĪ CĀ PAR 155 (SIMTS PIECdesmit PIECI (!!!!! ! ) TŪ KSTOŠ I. Ž ē l, š ausmī gi (un joprojā m slikti).
Starp nedaudzajiem plusiem - iespē jams, ekskursija uz Dubaiju. Individuā lu paņ ē mā m no tā paš a gida Beka, kurš š eit pazī stams no daudzā m atsauksmē m (vienojā mies pa pastu un whatsapp, vē l esot Maskavā , ā tri un vienkā rš i. Cena faktiski tā da pati kā pē c tū roperatoru piedā vā jumiem, bet š eit jū s dodaties ar gidu un neesat atkarī gs no citiem). Beks ir ļ oti jauks jauneklis, viņ š mū s veda maš ī nā ar kondicionieri (citā di AAE var trakot). Apskatī jā m galvenā s apskates vietas un nofotografē jā mies. Izstaigā jā m Dubai Mall (manuprā t, tas arī ir liels un stulbs). Strū klakas dejoja ļ oti skaisti) Bet zoodā rzs un akvā rijs ī paš i nepā rsteidza . . Ekskursijas beigā s mū s atveda atpakaļ uz viesnī cu.
Pati Dubaija, protams, ir neparasta. Un vispā r AAE jē dziens. Burj Khalifa (tikai jā sagatavojas mež onī gā m rindā m pie ieejas, iepriekš iegā dā tā s biļ etes izdruka (citā di ir bezjē dzī gi un biedē još i vispā r jaukties), apskate, uzkā pš ana pirtī utt. ), Burj Al Arab - viss. tas ir fascinē još i (bet tajā paš ā laikā kaut kā ds tukš ums un aukstums).
BET:
kad ieradā mies Dubaijas lidostā , likā s, ka forš ā kā pilsē ta droš ā kajā valstī , kas atkā rtojas uz katra stū ra, pie tualetes atradu nazi. Tikai nazis. Virtuves nazis. Vienkā rš i gulē ja blakus tualetei. Kad ar apaļ ā m acī m piezvanī ju lidostas darbiniekam, kurš sejā izrā dī ja riebumu par to, ka pret viņ u vē rsā s sieviete (starp citu, tas nez kā pē c ir atseviš ķ s stā sts, ja kā ds no vietē jiem iet tev pretī , viņ i nenogriezī sies no celiņ a, kaut kā viņ ā m tur ī sti nepatī k tū ristes), es ilgi rā dī ju uz nazi, angliski skaidrojot, ka te ir nazis, vai tas ir normā li? Darbiniece ar neslē ptu naidī gumu no manis vairī jā s un izlikā s neko nemanā m. Tad pienā ca divi arā bu puiš i un arā bu valodā viņ am paskaidroja, par ko es runā ju. Bet darbinieks turpinā ja tā izlikties – un kas tad ī sti ir? Tad pienā ca ceturtais vī rietis, cits lidostas darbinieks, kurš jautā ja, vai tas ir tavs nazis? Uz manu trako "protams, nē " viņ š teica: nu tad viss kā rtī bā . FINISH.
Tas ir punkts, kas tika likts uz manā m attiecī bā m ar AAE.
Varbū t mums tik š ausmī gi nepaveicā s (lai gan mū su uzturē š anā s laikā viesnī cā redzē jā m 4 cilvē kus/pā rus, kuri strī dē jā s ar gidu par ē dinā š anu, izmitinā š anu, viesnī cu, rindā m un visa tā kvalitā ti). Bet es STIPRI NEIESAKU š o viesnī cu. Un, diemž ē l, iespaidi par valsti ir pilnī bā sabojā ti un mē s noteikti š eit vairs neatgriezī simies.
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba viesnī ca, pilnī bā atbilst aprakstam, atpū tā s 2016. gada decembrī . Mū su numurs bija luksusa karalienes numurs. Ļ oti ē rta un liela gulta, mā jī ga, tī ra istaba ar visā m ē rtī bā m un pakalpojumiem. Numurs tiek uzkopts katru dienu, viesnī cas personā ls ir kompetents, draudzī gs. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, pilnī bā atbilst aprakstam, atpū tā s 2016. gada decembrī . Mū su numurs bija luksusa karalienes numurs. Ļ oti ē rta un liela gulta, mā jī ga, tī ra istaba ar visā m ē rtī bā m un pakalpojumiem. Numurs tiek uzkopts katru dienu, viesnī cas personā ls ir kompetents, draudzī gs. Restorā nā brokastis tika pasniegtas bufetes stilā . Gadas un daudzveidī gas brokastis var salī dzinā t ar 5 zvaigznē m. Apkā rtnē ir daudz restorā nu, kafejnī cu un veikalu. Divus kvartā lus tā lā k pie Al Seef Hotel atrodas restorā ns “Kazan”, mē s paš i esam no Kazaņ as un mū s ļ oti iespaidoja nosaukums un, protams, š o restorā nu apmeklē jā m. Interjers omulī gs, personā ls draudzī gs, ir arī interesanta smadzeņ u zivs “Zhora”, kas š ajā laikā ir kļ uvusi par mū su ģ imeni. Ē dieni tieš ā m ļ oti garš ī gi, labi pagatavoti, it kā bū tu mā jā s. Pasū tī jā m plovu, manti, š aš liku un deserta konditorejas izstrā dā jumus un manu mī ļ ā ko Napoleona kū ku, viss bija garš ī gi. Viesnī cas atraš anā s vieta ir ē rta, un tas ir pluss, blakus Islā ma civilizā cijas muzejam, Kaligrā fijas muzejam, skaistai krastmalai. Ļ oti tuvu pludmalei pastaigas attā lumā . Ir arī bezmaksas transporta pakalpojumi uz iepirkš anā s centriem un pludmali. Nopirkā m divas ekskursijas, Abū Dabī un Dubaijas apskates tū re, ļ oti bagā tī gas ekskursijas. Š ī s lieliskā s dziedoš ā s strū klakas, mā kslī gie kanā li un satriecoš ā Š eiha Zajeda moš eja pā rsteidz ar savu vē sturi un faktiem. Ir grū ti neiemī lē ties burvju Emirā tos. Pē c mū su draugu ieteikumiem tika iegā dā tas ekskursijas no uzņ ē muma Shan Tours viesnī cā Summer Land, kas atrodas 5 minū š u attā lumā no Kazaņ as restorā na. Labi ceļ vež i, tik aizraujoš i pastā stī ts un programma laba, paldies. Viesnī cai ir neliels peldbaseins uz jumta, ar sauļ oš anā s krē sliem ir arī sauna un fitness. Bezmaksas WiFi vestibilā . Kopumā laba cenas un kvalitā tes attiecī ba.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар bogatova.1958
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
MĒ S PIRMO REIZI DEVĪ SĀ S UZ EMIRĀ TIEM, LAI PAGARINĀ TU VASARU, AR MEITĀ M UN MAZDĒ LU 2 GADUS. VIESNĪ CA IR IZVĒ LĒ TA PĒ C VIETNES APSKATIEM UN INFORMĀ CIJAS, KĀ ARĪ PĒ C VASARAS IETEIKUMIEM. NAV PIRMO REIZI. VISS, KAS MUMS PATIKA: VIESNĪ CA-SKAISTA, NUMURS GAIDA MŪ S, IZCILI, Ē RTI, VERANDA AR SKATU UZ JŪ RU AR MĪ KSTĀ M MĒ BELIEM, KUR MĒ S ATPŪ Š Ā JĀ S VANNAS ISTABĀ PUSDIENĀ M: FAUGLĪ GĀ KĀ S AUGĻ U GAIDĀ KĀ S AUGĻ UGARĪ GĀ KĀ S AUGĻ U GAIDĀ KĀ S AUGĻ U AUGGĀ KĀ S. … Tomēr ▾ MĒ S PIRMO REIZI DEVĪ SĀ S UZ EMIRĀ TIEM, LAI PAGARINĀ TU VASARU, AR MEITĀ M UN MAZDĒ LU 2 GADUS. VIESNĪ CA IR IZVĒ LĒ TA PĒ C VIETNES APSKATIEM UN INFORMĀ CIJAS, KĀ ARĪ PĒ C VASARAS IETEIKUMIEM. NAV PIRMO REIZI.
VISS, KAS MUMS PATIKA: VIESNĪ CA-SKAISTA, NUMURS GAIDA MŪ S, IZCILI, Ē RTI, VERANDA AR SKATU UZ JŪ RU AR MĪ KSTĀ M MĒ BELIEM, KUR MĒ S ATPŪ Š Ā JĀ S VANNAS ISTABĀ PUSDIENĀ M: FAUGLĪ GĀ KĀ S AUGĻ U GAIDĀ KĀ S AUGĻ UGARĪ GĀ KĀ S AUGĻ U GAIDĀ KĀ S AUGĻ U AUGGĀ KĀ S. BROKASTĪ JIET VIESNĪ CĀ - VISS PATIKA, IZŅ EMOT GALDA APKALPOŠ ANU - TIK SLIKTĀ M SALVETES, PAPĪ RAS NEDRĪ KST BŪ T, PAR GALDAŠ U UN SALVETES NO AUDUMA - Š EIT NEVIENAM NEPATĪ K; VAKARIŅ AS DAŽ Ā DĀ S VIETĀ S: ZIVJU RESTORĀ NĀ VIESNĪ CĀ , KROGĀ GOLFĀ , TIRDZNIECĪ BĀ.1 STĀ VĀ . Š EKSPĪ RĀ UN UZ 2 FĒ LKOLU - VISUR PATĪ K. RESTORĀ NIEM Ļ OTI PATĪ K. IZCILS BĒ RNU IZKLAIDES CENTRS TIRDZNIECĪ BĀ . BRAUC VISUR AR TAKSI. LAIKA LAIKA LĪ CIJA, PLUDMA, LĪ CIS-BRĪ NIŠ Ķ Ī GS. ESAM APMIERINĀ TI AR PAKALPOJUMU, IZŅ EMOT NEPIECIEŠ AMO PIEPRASĪ Š ANAS SISTĒ MU ISTABĀ / LIETOTĀ JI, VANNAS TELPA, FRIENS UT. ESAM ATBRĪ VINĀ T 5*, TAD ISTABAI JĀ BŪ T PĒ C KUPONA, ESAM SNIEKŠ ANU SMIEKLĪ GU: TAD DIVI DIVI, PĒ C TRĪ S, ATKAL DIVI. UTC. TERITORIJA Omulī gi, STILĪ GI BĀ RI, DZĪ VĀ MŪ ZIKA, SALDĒ JUMS PLUDMA DIENĀ , Š AMPANIS VAKARĀ PIE BASEINA. PAVADĪ JAM VIENU DIENU DUBAJAS TIRDZNIECĪ BĀ , PASTAIGĀ JĀ M VEIKALOS + BUDRJ KHALIF + AKVĀ RIJS AR ZO DĀ RZU + VAKARA VAKARIŅ Ā S AR SKATU UZ STRŪ KLAKU-PASAKU! ! ! Ļ OTI PATĪ K EMIRĀ TIEM, SKAISTI CILVĒ KI, VISUR MIERS UN LABKLĀ JĪ BA. MĒ S, DIVAS SIEVIETES AR BĒ RNU, VISUR JOTĀ JĀ S Ļ OTI Ē RTI UN PATĪ KAMI. LIDOJUMS EMIRĀ TI MASKAVA-DUBAJA-MASKAVA PIEVIENOJA PRIEKU. PALDIES AAE!
аватар maiya-vidyaeva
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies no 07.11. 12 - 16.11. 12. Es nekad neesmu redzē jis jaukā ku istabu! Istaba 200m2, milzī gs balkons ar skatu uz Persijas lī ci. Pirms izbraukš anas dzirdē jā m visā dus š ausmu stā stus par AAE. Vī rs mierī gi smē ķ ē ja uz balkona (AAE cigaretes ir ļ oti dā rgas, vī rs paņ ē ma lī dzi cigareš u bloku), jo ī paš i tā pē c, ka pie viesnī cas ir daudz vietu, kur var droš i smē ķ ē t, lai gan domā ju, ka vī rs atmetī s smē ķ ē š ana. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies no 07.11. 12 - 16.11. 12. Es nekad neesmu redzē jis jaukā ku istabu! Istaba 200m2, milzī gs balkons ar skatu uz Persijas lī ci. Pirms izbraukš anas dzirdē jā m visā dus š ausmu stā stus par AAE. Vī rs mierī gi smē ķ ē ja uz balkona (AAE cigaretes ir ļ oti dā rgas, vī rs paņ ē ma lī dzi cigareš u bloku), jo ī paš i tā pē c, ka pie viesnī cas ir daudz vietu, kur var droš i smē ķ ē t, lai gan domā ju, ka vī rs atmetī s smē ķ ē š ana. Diemž ē l. . . Ī sts alkohols tika pirkts burtiski par santī mu Al Hamra Mall (labajā pusē ē kas aizmugurē ir lolotas durvis (Š veices viskijs 10 dirhami, mū sē jais - 100-00 rubļ i, konjaks France - 15 dirhami (150-00 rubļ i). ) alus par 5 dirhamiem (50-00 rubļ i) lē tā k nekā viesnī cā ) Uz Krieviju aizveda 3 viskija un konjaka pudeles, lidostā mums neviens nekonfiscē ja, varē ja iznest vairā k (dā vanā visi radi un draugi) Š ardž as lidostā beznodokļ u rež ī mā viss ir divreiz dā rgā ks! Man piektdienas tirdziņ š pa ceļ am uz Amanu(devā mies makš ķ erē t uz Amanu Indijas okeā nā ), nopirkā m eksotiskus augļ us un š iku arā bu gultas pā rklā ju komplektu un visā di spilveni, nož ē loju, ka nenopirku zī da paklā ju. Mū su draugi nopirka 3/4 paklā ju un ielika somā . Vajag kaulē ties, nebaidī ties atmest. Pirmkā rt, viņ i prasī ja 200 USD par komplektu, es to izmetu par 50 USD un esmu ļ oti apmierinā ts, jo mums tas maksā vismaz 15 tū kstoš us rubļ u! Mē s devā mies uz Dubaiju. Gars uztver no viņ u arhitektū ras. Tikko apdullinā ts ar dejojoš ajā m strū klakā m Dubaijas tirdzniecī bas centrā . Tas ir jā redz! Brauciet ar metro. Mē s devā mies krabju medī bā s. Super, bet dā rgi, protams! Vispā r iespaidu daudz, tagad atgremoju! Bagā ta valsts, brī nos, kā viņ iem izdevā s tik ī sā laikā panā kt tā du uzplaukumu! 2011. gadā viņ i svinē ja savu 40 gadu jubileju! Viņ u valdnieki cenš as tautas labā ! Naftas ir daudz, bet to neeksportē , viss tiek ieguldī ts valsts attī stī bā . Bū vē , bū vē un bū vē...Un pie mums kā ds izbauda visus labumus, viņ i nobaro, un mē s arjam. Nafta mums beigsies pē c 20 gadiem, bū s pilnī gs krahs! . Ar baltu skaudī bu es apskauž u AAE iedzī votā jus un novē lu viņ iem turpmā ku labklā jī bu!
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s atpū tā mies viesnī cā.2011. gada oktobrī . Reģ istrē joties no kartes tika izņ emts depozī ts 100 USD apmē rā . Maksas pakalpojumus neizmantojā m. Depozī ts bija jā atdod divu nedē ļ u laikā , pagā juš i 7 mē neš i, atbildes uz mū su vē stulē m nav. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies viesnī cā.2011. gada oktobrī . Reģ istrē joties no kartes tika izņ emts depozī ts 100 USD apmē rā . Maksas pakalpojumus neizmantojā m. Depozī ts bija jā atdod divu nedē ļ u laikā , pagā juš i 7 mē neš i, atbildes uz mū su vē stulē m nav. Nepiekrī tiet atstā t depozī tu vai izmantot to pilnī bā !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā s š ajā viesnī cā no 2011. gada 14. lī dz 28. oktobrim. Ģ imene, kurā ir 3 pieauguš ie un 2 bē rni 3 un 6 gadus veci. Š eit nokļ uvā m nejauš i, jo Dubaijā nebija nevienas vietas otrajai atvaļ inā juma nedē ļ ai. … Tomēr ▾ Atpū tā s š ajā viesnī cā no 2011. gada 14. lī dz 28. oktobrim. Ģ imene, kurā ir 3 pieauguš ie un 2 bē rni 3 un 6 gadus veci. Š eit nokļ uvā m nejauš i, jo Dubaijā nebija nevienas vietas otrajai atvaļ inā juma nedē ļ ai. Mē s nolē mā m izmantot iespē ju un doties uz Ras Al Khaimah. Es atradu tikai divas atsauksmes par š o viesnī cu, š ķ iet, ka tajā s nebija nekas slikts. No Dubaijas lidostas jā brauc tieš i 50 minū tes. Netā lu no š ī s viesnī cas atrodas vē l divi (Al Hamra Fort un Al Hamra Village) un iepirkš anā s centrs ar lielveikalu. Nav nekā cita kā bezgalī gais tuksnesis. Ballī š u un izklaides cienī tā jiem š eit bū s ļ oti garlaicī gi, jo abu pilnī bā nav. Viesnī cai ir neliela platī ba, viss ir ļ oti labi kopts un skaists. Pludmale ir privā ta, nosacī ti sastā v no divā m daļ ā m: viena tuvā k viesnī cai un sauļ oš anā s krē sli bez matrač iem, bet otra nedaudz tā lā k un svī traini matrač i uz sauļ oš anā s krē sliem. Pludmales pirmajā daļ ā , ieejot jū rā , ir sakrautas divas diezgan lielu akmeņ u kaudzes. Nepavisam nav skaidrs, kā pē c viesnī ca š ī s kaudzes neizvā ca. Viņ u dē ļ tur nav iespē jams peldē t. Kad jū ra ir pilna (plū dmaiņ as laikā ), tie ir pilnī gi neredzami. Jau pirmajā dienā uz š iem akmeņ iem smagi salauzu pirkstu (pē c tam ilgi sā pē ja). Otrajā daļ ā viss kā rtī bā , apakš ā tikai smiltis. Pludmale kopumā ir tī ra, tač u smiltī s nedaudz sasprindzina izsmē ķ us. Nez kā pē c daž i atpū tnieki ir tik atslā buš i, ka nespē j ar izsmē ķ i aizsniegties lī dz miskastei (kas, starp citu, atrodas pie KATRA lietussarga), bet iemest to tieš i smiltī s. Vē l viena interesanta š ī s pludmales iezī me: tieš i pa vidu ir zī me ar uzrakstu, ka peldē ties jū rā viņ i paš i riskē un riskē . Tas ir, ja tu sā ksi grimt, neviens tevi nesteigsies glā bt. Kā pē c 5 * viesnī ca nenodroš ina glā bē jus savā pludmalē , nav skaidrs. . . Daž i vā rdi par paš u viesnī cu un numuriem. Numuri ir ļ oti plaš i. Mums bija divas guļ amistabas. Papildus guļ amistabā m katrā istabā ir liela dzī vojamā istaba, vairā kas vannas istabas. mezgli, virtuve ar visu tehniku ​ ​ un piederumiem (lai gan ir tikai viena rozete & # 61514; ). Kopumā ļ oti plaš s. Iztī rī ta panesami, gulta tiek mainī ta ik pē c 3 dienā m. Vannas istabā ir duš as ž eleja, ziepes, š ampū ns, kondicionieris. Atkal tā da lī meņ a viesnī ca viesiem varē tu piedā vā t peldmē teļ us un č ī bas un vairā k sī kumu. . Pati viesnī ca no ā rpuses izskatā s ļ oti jauki (ī paš i naktī ), iekš pusē ir arī daudz interesantu un neparastu interjera detaļ u. Vienī gais, kas kaut nedaudz kaitina viesnī cā , ir aukstums. Varbū t, kad ā rā ir +60C, ir ļ oti patī kami ienirt viesnī cas un sava numura vē sumā . Bet, kad aiz loga ir +30 vai zemā k, un jū s nā kat no jū ras un jums tik un tā nav karsti, tad š is mū ž ī gais sasalums jū s vienkā rš i piebeidz. Viesnī cas gaisa kondicionē š anas sistē ma vienmē r ir iestatī ta uz 21-22 grā diem. Istabā ir tā ds pats attē ls. Kondicionieris mums nemaz nebija jā ieslē dz, jo arī bez tā jutā m uzmundrinoš u vē sumu. Tā pat nav iespē jams atvē rt logu, lai ielaistu siltumu, jo grī da, gultas veļ a un vispā r viss telpā uzreiz pā rklā jas ar kondensā tu un kļ ū st nepatī kami mitrs (gandrī z slapjš ). Tā tad viņ i gandrī z visu laiku dzī voja + 22 grā du temperatū rā . Istabā grī da, starp citu, ir akmens un Ļ OTI AUKSTA! ! ! Iesaku visiem palū gt č ī bas reģ istratū rā , atnesī s, lai arī negribī gi. Jū s nevarat staigā t istabā bez apaviem. Man personī gi tas ļ oti traucē ja (ī paš i neē rti ar bē rniem). Daž i vā rdi par uzturu. Mums bija pilna pansija, jo papildus galvenajam restorā nam viesnī cā nekur nav. Netā lu no pludmales ir vē l viens restorā ns, bet mē s nekad tur nedevā mies. Ē diens ir pieklā jī gs, bet nekas vairā k. Tas ir ļ oti tā lu no ē ģ iptieš u desertu un konditorejas izstrā dā jumu daž ā dī bas, lī dz pamatē dienu eiropeiskajai kvalitā tei un kvantitā tei - arī...Bet jū s varat dzī vot. Nekad nav saindē ts, viss ir kvalitatī vi. Kopumā atpū ta bija lieliska, jo jū ra bija pā rsteidzoš a, un mē s nepievē rš am uzmanī bu ikdienas nepatikš anā m. Jū s varat droš i doties š eit kopā ar bē rniem - viņ u š eit ir daudz. Un tas ir ļ oti piemē rots tiem, kuri vē las atpū sties un atpū sties atvaļ inā jumā , nevis meklē t izklaidi un pavadī t laiku. Izbaudiet savas brī vdienas jebkurā viesnī cā !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums Elvie_
jaunkundze brauc Pilnībā lasiet šeit: http://www.turpravda.ua/ask.php
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums Osya2009
Mums vajadzīgs krieviski runājošs taksists, mūsu tālrunis Dubaijā ir 0528441060 Elena
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums Miranda_
Vai ir tirdzniecības centri, lieli veikali, kādas ir cenas salīdzinājumā ar Dubaiju?
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
iemiesojums Miranda_
vai ierodoties ir dutiks, kur tas atrodas, vai ir alkohols, kāda izvēle aizbraucot?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca

Отель Al Hamra Residence расположен в северной части ОАЭ, в восточной части Персидского залива в центре Джазиры Аль Хамры, современного района Рас-эль-Хаймы. Открыт в 2000 году. Отель состоит из 2 отдельных зон, Al Hamra Residence и Al Hamra Village Golf & Beach Resort. В первой из них к услугам гостей 147 просторных люксов на пляже, а во второй — 219 номеров и люксов в нескольких шагах от 18-луночного поля для гольфа Al Hamra. Две зоны отеля находятся в 5 минутах ходьбы друг от друга. Гости могут пользоваться также инфраструктурой отеля Al Hamra Village Golf & Beach Resort. При заезде в отель взимается депозит. Отель подойдет для пляжного семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta В 80 км от международного аэропорта Дубай и в 10 км от аэропорта Рас-эль-Хаймы. Недалеко от отеля находится аквапарк Ice Land и торговый центр Al Hamra Mall.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж — протяженностью 250 м. Между отелем и пляжем проходит пешеходный променад. Пляжные полотенца (бесплатно). Душ на пляже. Напитки и закуски на пляже (платно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, услуги по продаже билетов, экскурсионное бюро, услуги консьержа, камера хранения багажа, услуги по глажке одежды (платно), room service (платно), Wi-Fi в общественных зонах бесплатно (в номерах проводной доступ в интернет — платно), бесплатный трансфер в торговый центр Dubai Mall (по предварительной записи, количество мест ограничено), сувенирный магазин, доступ к конференц-центру Al Hamra (вместительность до 800 человек), 4 ресторана, 3 бара, 2 октрытых бассейна с пресной водой и температурным контролем (25x10 м и 40x10 м, открыты с 8:00 до 20:00).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs  FREE 
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн с пресной водой и температурным контролем (с 8:00 до 20:00), детская площадка на открытом воздухе под открытым небом. Zebra Club для детей от 2 до 6 лет и Pirates Club для детей от 6 до 12 лет, команда аниматоров Natalie Tours развлечет ваших малышей веселыми играми, творческими конкурсами и призами.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 18-луночное поле для гольфа Al Hamra (за территорией отеля), 2 теннисных корта (часы работы с 8:00 до 22:00), оздоровительный клуб (открыт с 08:00 до 21:00), массажный центр платно (открыт ежедневно с 11:00 до 20:00), мини-гольф (платно), парашют платно (требуется лицензия), водные виды спорта (платно), пляжный волейбол.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • tenisa korti
  • volejbols
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 147 номеров.

Istabās

Полностью оборудованная кухня, ванна/душ, фен, кондиционер (бесплатно), телевизор с плоским экраном и спутниковыми каналами, Интернет (кабельный, платно), телефон, электронный сейф (бесплатно), мини-бар (платно), набор для приготовления чая и кофе (бесплатно), утюг и гладильная доска, балкон / терраса (отдельные номера). Ежедневная уборка номера, room service (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • kabeļa internets $
  • virtuve / virtuvīte
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese P.O. Box 35604, Jazeera Al Hamra, Ras Al Khaimah, United Arab Emirates
Tālruņi: Tel: +971 (0) 7 206 7222 Fax: +971 (0) 7 243 4517
Tīmekļa vietne: Al Hamra Residence
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, волейбол. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.