Jautājums o AAE

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1902 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Cits»
Es pirmo reizi dodos uz AAE. Es biju pārsteigts, atklājot, ka visi (gandrīz visi) čarteri no Kijevas vakarā! Tas ir, es maksāju, piemēram, no 15.10 un izlidoju 15.10 19.50 Abū Dabī būšu pēc 8-9 stundām?
AAE
Es pirmo reizi dodos uz AAE. Es biju pārsteigts, atklājot, ka visi (gandrīz visi) čarteri no Kijevas vakarā! Tas ir, es maksāju, piemēram, no 15.10 un izlidoju 15.10 19.50 Abū Dabī būšu pēc 8-9 stundām?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2018-09-186 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  39
аватар Kjokka
Precizēšu, proti, viesnīca tika apmaksāta 15.10 no 14.00 un ieradīšos 16.10 ??? Vai arī es kaut ko pārpratu?
аватар Anetka-gan
Cik man zināms, Abū Dabī nav čartera. un lidot 6 stundas.
jūs labāk zināt, kā samaksāt par viesnīcu. bet jā, ja tā ir paka, tad maksājums iet no izbraukšanas dienas. attiecīgi jūs maksājat par nakti. naktī uz ielas nedzeguzēsi.
dienas tiek uzskatītas no 14-00 līdz 12:00 nākamajā dienā
standarta prakse
аватар Kjokka
Es pareizi saprotu? Maksāju no 15.10 līdz 14.00, samaksāju par ekskursiju, lidoju uz Dubaiju uz 5 stundām, tad bagāža, gaidot transfēru, autobuss brauks 3 stundas un beigās būšu viesnīcā 16.10 ap 6- 7 no rīta. Tātad es zaudēju gandrīz dienu atpūtas uz ceļa????
аватар Kjokka
Es lidoju uz Turciju un pārsvarā čarterreisi izlido pulksten 3:00, tā ir standarta prakse! (Kas attiecas uz mani). Un izlido 19.50, kad par viesnīcu jau no 14.00 ir apmaksāta .... um.,.
аватар Kjokka
Gggg, tas ir tikai haoss)))) un atgriešanās čarters ir 4 no rīta, tas ir, vēl viena nakts un daļa no iepriekšējās dienas arī paceļas?
аватар Anetka-gan
viss ir jāizklāsta jūsu ceļojumā. Nav skaidrs, ko tu skaidro.
kur jūs lidojat, kad... jūsu aģentam vajadzētu jums visu sīki pastāstīt.
un tā mēs domājam.
kur autobuss brauks trīs stundas?
no lidostas līdz viesnīcai vidēji 30 minūtēs. kādas trīs stundas?
аватар Kjokka
autobuss no dkbay uz abu dhabi
аватар Anetka-gan
tavā līgumā būtu precīzi jāieraksta, cik naktis viņi maksās, un kur tieši tu ierodies un kurā laikā.
Maksājiet tikai par faktiski pavadītajām naktīm.
аватар ollennka
Lidojiet 5 stundas uz AAE. Nu, teiksim, vēl divas stundas paņemt bagāžu, aiziet uz tualeti, braukt uz viesnīcu. Kopā jūs tur esat 4 naktis. Kur plānojat nakšņot, ja par istabu nesamaksās?
Ja atpūtas dienas iekrīt neērto lidojumu dēļ, varat doties ekskursijā par 2-3 dienām ilgāk. Nu, vai nu lidojiet paši, un tad varēsiet izvēlēties labākos lidojumus no pieejamajiem.
аватар Kjokka
Nu, ļaujiet man uzrakstīt vairāk. Es veicu ekskursiju no 15.10 līdz 22.10. viesnīca Abudabi. Izbraukšana 15.10 plkst.19.25, kad esmu viesnīcā? Apmēram 8:00 16.10. ti, pasta diena (nu, bez 6 stundām) es zaudēju. Nākamais reiss atpakaļ ir 22.10 4:00, tas ir, izlidošana no viesnīcas vakarā 21:10 (dempings aptuveni 20:00). Vēl viena nakts un puse dienas zaudēta. Vai es visu saprotu? Vai visi tā lido uz Eirati? Divi nodilumi apmaksāti un zaudējumi un pusotra diena atpūtas arī lidojumā?
аватар Kjokka
No Kijevas visi čarteri uz Dubaiju vakarā un atpakaļ agri no rīta. Izrādās slikti.
аватар NatashaS
Ir ekskursijas ar agrīnu norēķināšanos, ti. tavā gadījumā 16.10. līdz 14:00 un ir ekskursijas ar vēlo reģistrēšanos, t.i., 16.10 pēc 14:00. Izrakstoties no viesnīcas var arī no pulksten 21.10 līdz 12.00. Tas. Jūs varat maksāt tikai par 5 naktīm viesnīcā.
Vai arī izvēlieties sev ērtu lidojumu. Piemēram, izlidošana no Kijevas plkst. 15:10 izbraukšana no Dubaijas plkst. 18:15 Flydubai Airlines.
аватар camomille
Es lidoju uz Turciju un pārsvarā čarterreisi izlido 3:00, tā ir standarta prakse!
=========================
Vai varat padalīties, kur atrast tādu operatoru, kuram tā ir standarta prakse?)))
citādi mēs nelidojam uz Turciju (un ne tikai), tāpēc mūsu izlidošana ir stabila vakarā un pēc tam agrā rītā.
аватар ollennka
"Kad es esmu viesnīcā? Ap 8:00."
Un tomēr no kurienes radās 8 no rīta? Ir tikai 150 km braukšanas, 6 stundas brauciens - vai tas ir zirga mugurā?
"Vai visi tā lido uz Emirātiem?"
Un ne tikai Emirātos. Daudzos gadījumos lidojumi ir veidoti tā, ka viesnīcā reģistrējas tikai vēlu vakarā. Turklāt, ja man ir izvēle starp "izlidošana pēc pusdienām + ierašanās vēlu vakarā" un "izbraukšana 3:00 + ierašanās 10:00", es, protams, izvēlēšos variantu BEZ nakts lidojuma. Lai izlidotu 3os no rīta, ir jāiet gulēt vispār, visu nakti bez normāla miega, un tad pirmā atvaļinājuma diena noteikti izkrīt no dzīves, jo tu staigā miglā ar pietūkumu. galvu.
аватар Kjokka
Kas attiecas uz operatoru, tas ir Anex no Kijevas uz Antāliju, izbrauc agri no rīta, ap pulksten 4 no rīta ceļojuma pirmajā dienā. Tā ir kā pieklājīga attieksme pret tūristu. Vai tā nav? Un izbraukšana vēlu vakarā pirmajā tūres dienā un ierašanās, kaut vai agri no rīta, bet nākamajā dienā, vai tas ir normāli? Atgriešanās lidojums pēdējā dienā pulksten 4:00? Tātad tas ir labi? Sākotnēji interese par šādu tūri jau zūd, vai man nav taisnība? Tātad visi lido uz Emirātiem?
аватар Kjokka
Šķiet, ka menčs nav saprotams ... Check-in nākamajā dienā! Nevis tās pašas dienas vakarā, bet nākamajā dienā.
аватар alex45
Vai kāds tevi spiež ņemt šādu paku?
Lidoju uz Ēģipti ar transfēru ar Anex vakarā, bijām viesnīcā pēc vakariņām un pārvietošanās līdz naktij, uzskata, ka atpūtas diena bija pagājusi. Tātad jūsu versija ar Anex nedarbojās. Tā gadās visiem.
Bet kopumā tu piekriti šim variantam,laikam dēļ cenas.Kas tavuprāt nav normāli,un es tā domāju.Nu ko??! Tāda nereti ir TO prakse.Droši vien neredzi, kā lidojumi tiek pārcelti no rīta uz vakaru, cilvēki nīkuļo pūļos lidostās, runa ir par skandāliem! Es atkārtoju, ko tad?
аватар L-Penka66
Jau ir ļoti pieejama atbilde. Komplektā tiek pieņemts nakšu skaits ceļojumā. Pat ja pacelies 23:30. Patiešām, neērtās izbraukšanas gadījumus vislabāk var labot, saskaitot vai atņemot naktis. Bet ir apstākļi, kas nemaz nav plānoti, bet gan force majeure. Pirmkārt, piemēram, lidojumu kavēšanās un pārcelšana. Un šajā gadījumā popadalovo ir daudz aizskarošāks. Tomēr komplekts ir komplekts un tiek skaitīts kā nakšu skaits no izbraukšanas dienas līdz ierašanās dienai, nevis no pilnas reģistrēšanās dienas līdz pilnai izrakstīšanās dienai.
аватар Kjokka
Viss skaidrs, paldies visiem. Dažādiem viedokļiem un skaidrojumiem. Vienkārši esmu pieradis pie antālijas piebūves. Lidoju tur agri no rīta, ierados 9, iedevu 20 un voila... Parasti atpakaļ pēc brokastīm, Spoks iečekojās un aizlidoja... bet uz AAE laikam drīz nelidošu, un ne tāpēc, ka vairāk dārgi un sliktāk, vai labāk, bet tikai tāpēc, ka simts nav gatavs (pat bez nepārvaramas varas) saskaņā ar 6 nakšu ekskursijas noteikumiem, lai zaudētu divarpus dienas atpūtu. Paldies visiem vēlreiz.
аватар camomille
Kjokka, jā, tikko speciāli paskatījos, visi reisi no Kijevas ir agri. bet no Harkovas Aneks visi lidojumi ir tikai vakaros.
bet kopumā priekšlaicīga izbraukšana no Kijevas, pērkot tūri, nebūt nav garantija, ka tas tā būs. mūsu pēdējais brauciens ar Anex pagājušajā gadā - uz Barselonu bija jālido agri no rīta, tad reiss tika pārcelts uz vakaru.
аватар Anetka-gan
ja neesat apmierināts ar ekskursiju, dodieties uz viesnīcu un lidojiet paši. kāda ir problēma? kāda drāma)
ir rīta lidojumi no Kijevas
аватар L-Penka66
Nu tu saproti, ka pakas ir lētākas. Un jautājums varētu rasties tikai no cilvēka, kurš skrupulozi apsver izdevumus, burtiski stundu. Tāpēc recepte pašam viesnīcas rezervēšanai, regulārās sezonas biļetes iegādei un jautājuma risināšanai ar pārsēšanās gadījumiem viņam neder. Principā tirdzniecības aģentam vajadzēja populāri izskaidrot pircējam nianses. Bet atkal profesionāļiem bieži šķiet, ka viņiem nepieciešamās pamatzināšanas ir pieejamas visiem pārējiem.
аватар Kjokka
L-Penka66, bet viņi neuzminēja. Es to varu viegli izdarīt tādā nozīmē, ka pajautāju viesnīcai, rezervēju, aprēķinu gaisa cenu pēc minimālās cenas, pārdomāju transfēru. Jautājums bija, ko es skaidri redzu, simts zaudē divas nakts atpūtas un gandrīz divas dienas, un pārējais? Vai neredzat? Negribi redzēt? Varbūt es kaut ko izdarīju nepareizi? Tagad saprotu, neko nekļūdījos un kompensēju zaudējumus atvaļinājumā (un to var pārvērst naudas zaudēšanā), saīsināšu nevis ekskursiju, bet burāšanas braucienu . Tas ir viss.
аватар Kjokka
Atvainojos par kļūdām)))
аватар L-Penka66
Nu, ja varat, tad, protams) Lai veicas!
аватар Anetka-gan
daudzi to redz tāpat. un tas bieži notiek ar tālajiem lidojumiem. tas ir katra cilvēka izvēles jautājums. ņem vai neņem
аватар Pachok
Tiklīdz... jā, viņi redz, protams. Un viņi ņem ekskursijas ar rīta izbraukšanu, tagad netrūkst. Un garākas.
Kas attiecas uz apgalvojumu "pat agri no rīta, bet nākamajā dienā tas tiešām ir normāli", nākamā diena viesnīcā sākas pulksten 14. Un tie nav tik slikti TO izdomāti, tā ir globāla viesnīcu prakse.
аватар ollennka
"Neredzi? Negribi redzēt?"
Viņi redz. Viņi vienkārši netaisa no tā traģēdiju. Vienmēr ir izvēle.
аватар ira707
Pačoks: "Paātrināt... jā, viņi redz, protams. Un viņi dodas ekskursijās ar rīta izbraukumiem, tagad netrūkst."
Pastāsti man, lūdzu, kuras TURĒT skatīties tūres uz AAE ar priekšlaicīgu izbraukšanu no Kijevas, ja saki, ka tagad netrūkst? Es arī meklēju sev ekskursiju un arī nepatika vakara lidojumi un zaudēto dienu skaits. Saprotu, ka maksājam par nakti, bet 7 naktis pārvēršas par 5,5 naktīm. ierašanās dienā jūs reģistrējaties naktī stundām 2-3:00 .... un izrakstāties vakarā pirms 12:00 vai līdz 1, tas viss ir atkarīgs no attāluma no lidostas ... atkal mīnus nakts .. un mēs samaksājām par 7 naktīm ...
аватар Pachok
ira707, ja ņem paku, tad maksāji par tūri, nevis nakšu skaitu. TPG, piemēram, šādā veidā raksta "nakšu skaits 7 (6)", un ir funkcija "bez priekšlaicīgas norēķināšanās", t.i. cilvēki nemaksā par zaudēto nakti, taču arī nenokārtosies pirms diviem pēcpusdienā. Šīs ekskursijas ir lētākas.
Mau lido naktī, Fly Dubai un Air Arabia dienā, attiecīgi pulksten 2 un pulksten 3.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par AAE
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
vēl