Jautājums o AAE

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1902 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Kas atpūtās Emirātos - pastāstiet man, pzhl, par uztura jēdzienu.
AAE
Kas ir iekļauts FB koncepcijā? Mani interesē - papildus 3 ēdienreizēm dienā kafija-tēja-ūdens tikai ēdienreizē? Vai kafija-tēja-ūdens - tikai brokastu laikā, pusdienās un vakariņās par maksu? Visi - atšķiras no turku-ēģiptiešu? Par alkoholu mani nesatrauc - bet ūdens/sulu/kolas/tēju neierobežotā daudzumā visas dienas garumā...? Arī alu vismaz var iedzert, ja uz Visu stiprie dzērieni nav interesanti. Jau iepriekš paldies visiem, kas atsaucas!!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2018-09-076 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  3
аватар Kitten7
FB ir maltīte 3 reizes dienā bez porciju ierobežošanas. Atklāti sakot - izdrāž sevi. Jūs varat nākt klajā ar savu šķīvi vismaz 50 reizes un uzlikt ēdienu, piemēram, 10 cūkām. Dzērieni – tas atkarīgs no viesnīcas. Biežāk kafija-tēja-sula no rītiem. Pusdienas-vakariņas - ūdens. Kāpēc Emirātos vajadzīga tēja? Dodieties uz jebkuru veikalu un iegādājieties pārsteidzošas Masafi sulas. Ielieciet tos ledusskapī un dzeriet, līdz izejat, cik vien iespējams. Krievijā nav tik garšīgi. Un tu mājās ielies sev tēju/kafiju.
Pat ja jums ir VISI, ierīces ar Jupi nekur nestāvēs. Bet jebkurā ēdienreizē tas viss jums tiks izliets bez ierobežojumiem. Izņemot alu. Neviens alu nelej, to zina visi. Tāpēc iegādājieties paku Duty Free un savā istabā, aiz slēgtām durvīm, absorbējiet to. Tiesa, Adžmanā viņi pārdod alkoholu, taču jūs joprojām nevarat dzert uz ielas.
аватар irishka280451
Dubaijā ir vislojālākā attieksme pret tūristiem: drēbes, alkohols... Ir vairāki krievu restorāni ar stiprajiem dzērieniem, kā arī indiešu kafejnīcas un alus nami.Ierodoties beznodokļu režīmā uzkrājām alu.Noteikti izmēģiniet kamieļu pienu .Mums ļoti patika.Palūdzām veikala īpašnieci lai atstāj mums.Atveda pat līdzi uz Maskavu
аватар olzimina
Melnkalne, Azerbaidžāna, šķiet, ir līdz pases beigām (mēnesim, kad tā paliek).
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par AAE
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
vēl