Jautājums o AAE

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1902 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Mēs vēlamies lidot uz AAE. Kur jūs iesakāt? Tas ir dārgi, apmēram kāds budžets man jāņem līdzi? Kādas viesnīcas jūs ieteiktu?
AAE
Mēs vēlamies lidot uz AAE. Kur jūs iesakāt? Tas ir dārgi, apmēram kāds budžets man jāņem līdzi? Kādas viesnīcas jūs ieteiktu?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2018-09-036 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  5
аватар acolodny
Man ir raksts par mazbudžeta brīvdienām Šārdžā. Ja nevarat atrast, es labprāt atbildēšu uz jūsu jautājumiem. Ar uv.
аватар AlexZimin
Jā, Šārdža ir diezgan budžeta risinājums. Ja jums ir nepieciešams budžets, varat dzīvot Šārdžā un ceļot uz Dubaiju. Šeit viņš stāstīja par mūsu viesnīcu Šārdžā: http://www.alexzimin.com/arenda-avto-v-oae.html#i- 14 Viesnīcas priekšrocība ir tā, ka tā atrodas uz robežas ar Dubaiju, ir bezmaksas autobuss no viesnīcas uz metro un uz pludmali. Plus ir istabas ar virtuvi, var ietaupīt uz pārtiku
аватар Denisych
Budžets 4 cilvēku ģimenei (2 pieaugušie, 2 bērni) 10 dienās palika ap 1000 USD, 2 ekskursijas, veikali, suvenīri, dzērienu iegāde viesnīcā šeit https://www.turpravda.ua/ae/ras_al_hayma/ DoubleTree_by_Hilton_Resort___Spa_Marjan_Island-h40473-r333302.html — sīkāka informācija šeit, varu ieteikt šo viesnīcu. Izlasiet detalizētu pārskatu. Salīdzinoši lēti un kopumā diezgan labi.
аватар gavlovsky_o
Mēs atpūtāmies Adžmanas štatā (netālu no Šārdžas) viesnīcā Ramada Hotel 4 * vai arī Ramada Beach 4 *. Tās ir viena īpašnieka viesnīcas, drīzāk ne sliktas pilsētas viesnīcas ar savu pludmali. Turklāt otrā viesnīca ir pirmajā rindā, taču tā ir nedaudz dārgāka. Mēs paņēmām pirmo viesnīcu par cenu 730 USD vienai personai. plus vīza 70 USD. (Tagad ukraiņi ir atcēluši vīzu). Ekskursijas tur ir daudz dārgākas nekā Ēģiptē. Apskates ekskursija pa Abū Dabī (galvaspilsēta) plus Baltā mošeja - 90 USD, uzkāpšana uz Burj Khalifa debesskrāpja skatu klāja - apmēram 40 USD utt. Iepirkšanās savos centros un lielveikalos ir atsevišķa saruna, šeit budžets netiek ierobežots no augšas.
аватар irishka280451
LIDO uz DUBAJU. Pārējos emirātos ir stingrāki, pamatojoties uz musulmaņu likumiem un noteikumiem. Izklaide un zelta tirgus Deirā. Šī ir Dubaija.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par AAE
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
vēl