Jautājums o AAE

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1902 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Kurš tūrisma operators ir visuzticamākais?
AAE
Par Capital Tour ir daudz negatīvisma, vēlos uzzināt par citām tūrisma firmām (tūroperatoriem), kuras pēdējo pāris mēnešu laikā ir devušās uz AAE, lūdzu atbildiet!Vai uz AE varat ceļot jebkurā gadalaikā ? lietus vai citi ne piemērotākie atpūtas periodi? Ir vērts ņemt tikai brokastis un ar ēdienu principā nav nekādu problēmu-viss blakus, kvalitatīvi un cenu zīme par pieņemamu cenu (kā Taizemē) vai brokastis-pusdienas vai brokastis-vakariņas ir labākas?Paldies visiem, kas atbild Jau tagad esmu pateicīgs par jebkādām atbildēm. Protams tā ir taisnība :)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2012-01-0812 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  5
аватар Alex66
Pēc pagājušā gada galvaspilsētas tūres sagraušanas jebkurš tūroperators būs super uzticams, salīdzinot ar viņu.Personīgi ar Coral Travel tur devos divas reizes un likās, ka viss ir kārtībā. Ar ēdienu pusdienās un brokastīs nebūs problēmu, ja uzturēsities apdzīvotā vietā, nevis, piemēram, Fudžeirā. Cenas normālas. Nav bezmaksas, bet ne augstāks par Tae. Lietus sezonas nav. Ūdens,no decembra vidus līdz februārim nav īpaši piemērots ērtai peldēšanai.Vasarā šausmīgs karstums.Vislabākais laiks februāris-aprīlis un oktobris-decembris.
аватар Iriska1975
Runājot par Natalie Tour, es ierados pirms nedēļas. Šeit viss ir labi. Uzņēmēja puse satikās, viņi krieviski teica, lai seko šoferim. Viņi visi sarunājās krieviski, vadītājs klusībā atvēra Toyota Lancruiser durvis, parādīja apsēsties, ienesa, atvēra durvis, izmeta un aizbrauca. Viss, vieta, kā vēlaties. Darbinieki ne tikai nerunā krieviski, viņi nezina vairāk par pusi angļu valodas. Otrajā dienā atnāca meitene, nopirka visdārgākās ekskursijas, teica, ka katru dienu gadās un aizgāja. Mēs viņu vairs neredzējām. Mēs aizlidojām, jo ​​neviens mūs neredzēja un neko nepaskaidroja. Lai gan lidostā bija daudz krievvalodīgo tūroperatoru, kuri griezās pret katru tūristu, viņi viņiem visu paskaidroja, kā un kāpēc. Un mums stulbi izmētāja naudu un viss. Priekš kam, tāds pārskaitījums vajadzīgs, ja pats var braukt ar taksi, starp citu, tie ietaupītu naudu. Mums solīja, ka mūs sagaidīs un ievietos viesnīcās (krievvalodīgo tikšanās ballīte - vīģes). Viņiem galvenais ir dabūt vairāk bobuļu dārgākajās ekskursijās. Viņi paņēma mūsdienu Dubaiju, gids ir Samijs. Viņš visu ļoti interesanti izstāstīja un starp gadījumiem teica, ka, piemēram, to var apskatīt atsevišķi un cena ir daudz lētāka.
аватар Iriska1975
Iesaku ieturēt brokastis un vakariņas vai pat pilnu pansiju. Turklāt tūrei atšķirība nebūs liela. Tur ir diezgan dārgi, turklāt cik reizes ņēmām kaut ko tādu, ko nezinājām - tas nemaz nav iespējams, šausmīgi pikanti. Piemēram: lētākā zupas bļoda maksā 29 dirhamus * 8,85 un tas: 256 rubļus. ar santīmiem. Un cenas tur ir daudzkārt augstākas nekā Taizemē, tuvāk Eiropas cenām. Ēdot vienu reizi kafejnīcā kopā, jums būs jāmaksā 1500-2500 rubļu. Vietējā McDonalds daudz lētāk.
аватар natapro
Emirātos nav lietus sezonas. Ir karsta sezona un ļoti spēcīgs karstums))) Tūrisma sezona ir no oktobra līdz maijam. Lai gan bijām oktobrī, ārā būt nebija iespējams, jo bija pārāk karsts. Tagad ir ērtākais periods. Operatori Natali-Tours, Teztur. Paņēmām tikai brokastis. Karstuma dēļ nav daudz un gribas. Pāris reizes bijām uz McDonald's un vakariņojām Golden Fork restorānā, kur bija garšīgi un lēti.
аватар veronikanika
Labirinta operators transportē uz AAE, un daudzi mani draugi ceļo kopā ar viņu
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par AAE
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
vēl