Jautājums o AAE

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1902 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
CIK DAUDZ ZELTA VAR NEST MUITĀ?
AAE
VĒLOS IEGĀDĀTIES ZELTA ROTAS AAE. CIK DAUDZ VAR NEST AR MUITĀM. UN KUR ŠOS NOTEIKUMUS VAR LASĪT.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2011-08-1513 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  9
аватар Alex66
Cik gribi, ja pērk sev, nevis sūtījumu. Jebkurā gadījumā jums būs jāmaksā muitas nodeva, ja jūs nesasniegsiet minimālo 30% no čekos norādītās vērtības. tikai nedomā, ka muitā strādā tikai debīliķi un veikalos var palūgt pazemināt cenu no īstās.Uzvelkot un pasakot, ka arī nesanāca, jo aizejot bija jādeklarē rotas.
аватар Karmel
Alex66 tu deklarē personīgās lietas?! tu esi muitnieka sapnis!
COBRETTIBIG vairāk par 200 eiro nevar ienest.. uzvelc un neuztraucies.. paslēp birkas.. muitas mājas lapa
http://www.customs.gov.ua/dmsu/control/uk/publish/category?cat_id=295941
аватар Karmel
Es domāju bez maksas .. ar honorāru, iepriekšējam autoram ir taisnība, cik jums patīk))
аватар Alex66
Karmel, ja aizbrauc uz AAE kažokā un briljanta gredzenā par pāris karātiem un to nepieraksti deklarācijā, tad muitniekiem vari pateikt, ka tā noticis, tikai rezultāts ir prognozējams. Hemoroīdi un laika un naudas zudums, un pat noziedznieks. Tāpēc izbraucot ir jādeklarē rotaslietas, aprīkojums un vienkārši dārgas lietas, piemēram, kažoks. Lai vēlāk tās netiktu ņemtas vērā ievesto vērtslietu dēļ. Jūs droši vien domājat, ka muitā strādā tikai muļķi. Ierodoties redzēju acis tiem, kuri domāja tāpat, uzvilka šikus kažokus un domāja, ka pievils visus. Šajās acīs nebija nekāda prieka, ticiet man. Nevajag dot padomus, kā apiet likumu un maldināt valsti. Vīrietis lūdza informāciju. Un kā viņš tur ir un kuru viņš pievils, lai viņš pats izlemj.
аватар Karmel
Alex66 visas mūsu cilvēku nepatikšanas ir tas, ka mēs nezinām savus likumus. . un mums ir vieglāk pajautāt kaimiņam vai par to domāt, nekā to atvērt un izlasīt. . Muitnieki uz robežas tev var pastāstīt jebko (savu labā, protams) un tu tam ticēsi un piekritīsi, ja nezināsi savas tiesības. Pieņemiet manu vārdu - es ļoti labi pārzinu paražas un zinu, ka puse no viņiem ir tālu no muļķiem - jums ir taisnība). Tātad, ja runājam par personiskām lietām, tad ir tāds brīnišķīgs MK dekrēts par to, KAS ir uzskatāmas par personīgām lietām un kas NAV deklarējams, šeit ir saite http://www. kmu. gov. ua/dmsu/control/uk/publish/article?art_id=304690&cat_id=295951. Un no personīgās prakses - man diemžēl nav divu karātu dimantu, bet es nopirku kažoku AAE un aizvedu mājās rokas bagāžā - pēc ierašanās mani rūpīgi pārbaudīja (muitnieki mani mīl)), kad viņi ieraudzīja kažoks, protams, viņi kļuva ļoti animēti, bet saņēma atbildi, ka mans personīgais kažoks tajā aizlidoja - ielidoja.. viņi neko nevarēja darīt - jo nepamatoti
аватар Karmel
ak un autors ir no Krievijas)))
аватар Karmel
nu, citas atsauces, protams, ar grozījumiem vietējos likumos - domāju kaut kur līdzīgi, bet būtība tik un tā nemainās))
аватар Visokiy
Ja no Krievijas, tad iekūlos. Krievijā beznodokļu var ievest 1,5 t.evro apjomā.
аватар andranikgazaran28
Ja atvedu preces vairāk nekā 1000 eiro vērtībā, man pienākas nodokļi, muitā nodokļus aprēķina ar čeku vai cik Ukrainā maksā šī prece?
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par AAE
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
vēl